Sista inlägget på detta år :(

Hejhej!
Nu är det här sista lilla inlägget på år 2012! Nu hoppas jag att ni får några sista jätte bra minuter på detta år! Nästa år ska vara bättre än det här! Man kan vara snällare , gladare och mycket mer! Ska jag blir bättre på att upd?

Mina nyårslöften hittar ni lite längre ner! Skrev dem igår!!

Men asså jobbigt att sluta detta inlägg efter som att det är sista inlägget på ett år :O hahaha! Fast egentligen är det ju inte så stor skillnad bara typ en minut är värsta stora grejen! Tänk att en minut kan göra en så stor grej!! Haha! Konstigt!

Men jaaa nu ska jag sluta och njuta av sista minutrarna på detta år!
Vi hörs om ett helt år! Hejdå kära blogg och tack för mig och alla inlägg 2012! Nu går vi mot ett nytt år och då kommer mer grejer hända och roligare saker på bloggen kommer ske!

Men hejdå 2012 och välkommen hit 2013!

Puss och Kram!

GOTT NYTT ÅR!!

Nyårskläder!


Random nyårsprat :D

Herregud vad december har gått snabbt! Eller vad tycker ni? Tänk att inatt blir det Januari! Helt sjukt snabbt har det här halvåret gått. Bra jag som tycker det!
 
Gud vad jag ser framemot middagen haha, as tjock!! Nejmen typ as god middag , först typ rostad toast i stekpannan med gräddfil och citron som förät. Sen till mellanrätt (säger man så?) haha då blir det kött med potatisklyftor. Efterätt egen daimglass haha mums! Låter det gott?
Nejmen gud vad tjock jag e!!
 
 
Yees nu ska jag fota lite så vi hörs om ett år eller strax HAHA :D
 
Puss! <3
 
 
Pussar från mig och Gott nytt år! Bild från igår ↑

SCOOOTER!


Love u my brother!

Haha bilderna är från idag ;)
 
Puusss!
 

31 December- Nyårsafton!

Hejhej bloggen!
 
Hur mår ni? Ledsen att jag inte upd typ något idag men har haft fullt upp! Joo imorse vaknade jag , åt frukost och sen åkte vi iväg till skidbacken där vi åkte slalom hela dagen (till tre) Och det var as kul att äntligen få åka slalom, så himla härligt. Jag och brorsan åkte massa, först i barnbacken och sen vågade han faktiskt åka några åk i den branta! Gissa om han var stolt? Haha han baa några som är större än mig vågar inte åka i den stora backen , men jag vågar!! Haha aaa så där höll han på! Han var iaf jätte duktig tycjer jag, han måste bara öva på att svänga lite mer och inte bara köra allt vad han har rakt ner ;) Vid lunch åt vi i en värmestuga (hamburgare) Jaa men asså ni skulle sätt liften, den var så sjukt brant typ 80 grader lutade den så när man lixom kollade bakåt så såg man inte ner till liften för det var så brant haha aja svårt att förklara men sjukt brant var den iaf :D Ibörjan av dagen de första åken i backen så var man jätte ovan, kände mig super dålig haha men sen efter några åk så släppte det och gick bra! 
 
Så jag tycker att den här dagen varit en super rolig dag! Nyårsafton ska ju vara rolig och det var den verkligen!! Så lyckad dag! Vi ska typ åka tillbaks till backen en annan dag i veckan så det blir bra;) 
 
Nu har jag iaf precis smörjt in mig med oliv body butter! Älskar den lukten, det luktar så fräscht! Inte så många som tycker om oliv lukten men det gör jag! Haha Speja (en av hundarna här) sprang efter mig och ville typ nosa och slicka på mig för det lucktade så gott typ ahah! Men nu ska jag sminka mig och fixa håret sen blir det väll att vänta till middagen! 
 
Jag kommer uppdatera strax igen så vi hörs Pusss! <3
 
 
Stel bild från igår haha! :D <3

Bildbomb 2 photoshoot utomhus!

 
Haha massa bilder? Nu kommeer ni ju typ tröttna på¨bilder som jag lägger upp eller? Får jag se lite mer kommentarer tack!!! Bjuder på fula bilder på mig haha! :D

2 år sen nu...

Hej igen!
Kom bara på att tänka en sak. Den 28:onde december för inte alls så länge sen asså, så var det två år sen min morbror gick bort. Det var här uppe i Jämtland vi var! Jag och syskonen var på undervåningen och åt middag. Mamma och pappa skulle komma ner och äta de med men det pratade i telefon med morfar... Pappa kom ner och sa: Hörni kan ni komma upp nu ett tag, vi ba men vi äter ju, jaa men det här är viktigare sa pappa och såg ledsen ut! Vi gick in i sovrummet där mamma satt och storgrät! Jag blev jätte orolig och ba vad har hänt???? Mamma sa att Jesper hade dött alltså hennes kära bror! Och jag börja storgråta! Så satt vi där och grät och mamma kände att hon behövde komma hem så snabbt som möjligt! Hon var helt krossad så jag Och pappa fick packa alla grejer och packa in i bilen osv.... Sen åkte vi hem samma kväll. Eftersom att mina mormor och morfar skilt sig nyligen då så körde vi mamma till mormor när vi kom hem runt 2 på natten. Mormor var ju helt förstörd hon med! Morfar var typ i Ryssland så det var ju svårt för mamma att åka dit. Mamma och mormor var med varandra i typ tre dagar och bara grät! Medans vi åkte hem och var jätte ledsna vi med såklart. Det var på jullovet fast för två hela år sen! Tänk för mamma att förlora sin bror! Helt förfärligt!! Jag var hans guddotter, nu har jag Ingen Gud far längre... Jaa! Han hade kunnat Bli 60 år till! Han vara bara 35 år gammal! Jag saknar honom enormt mycket. Han skulle inte dött!

Jesper jag hoppas att du har det jätte bra uppe i himlen och jag tänker på dig varenda dag! Hoppas änglarna tar väl hand om dig! Du var den bästa morbrorn som fans! ❤ Vila i frid kära du!

R.I.P ❤

(Förlåt för Depp inlägg men var tvungen)


Mina nyårslöften!

Nu när det är nyårsafton imorgon kanske jag borde skriva om mina nyårslöften lite?
Joo 2013 vill jag bli bättre på detta:

• Att börja gå på träningen mer och träna mer och så! Och inte flumma för mycket på dem!

• kanske äta lite nyttigare mat?

• Plugga och lyckas ännu bättre på mina prov,lixom anstränga mig lite mera på läxorna.

• Vara noggrannare på proven!
• Bli ännu snällare mot mina kompisar (är kanske snäll mot dem , men vara en extra bra vän)

• Börja tävla mer och lixom satsa lite på att bli bra!

• Ta hand om mina fiskar mer(alla har typ dött) haha! :D

Jaa det är några av mina nyårslöften hittills! Låter de bra? Kanske lite konstiga, kom inte på så bra! Men vad har ni för några nyårslöften??

Jaa det har hänt mycket det här året! Jag har förändrats, jag har blivit smartare kanske? Jag har fått massa nya kompisar och splittrats. Jag har varit i USA för ett år sen! Jag har haft ett riktigt roligt år! Men den grejen som var det coolaste detta år var nog när vi sprang stafett i Globen inför folk! Det var riktigt kul och en jätte stor upplevelse!! Som kanske inte kommer hända igen direkt...

Men jaaa så hoppas att alla får en jätte bra nyårsafton!!

Puss! ❤


Lite om dagen.

Hejhej allihopa!!
Nu ligger jag i sängen och har precis visat ett videoprojekt för familjen som jag gjorde. Jag la in bilder från idag och la till text asså typ rätt rolig text haha som bara min familj fattar haha! Kan kanske visa den om ni vill? När vi köpte kameran så fick vi med ett as bra redigeringsprogram där man kan göra massa,allt från redigera bilder och videosar till fotoböcker och kollaage. Jaa som sagt finns det mycket grejer att göra där! Haha aaa familjen garva iaf as mycket! Jätte stolt ;)
Jaa idag har vi iaf varit utomhus och lekt med vovsingarna! Gick promenad med dem och det var så halt så jag typ halkade hela tiden ;D sen har vi också åkt massa miniskoter i deras trädgård och stor skoter upp för branta backar , så jäkla kul! Har filmat så ni får kolla sen! Men jaaa sen åkte vi i deras enorma och branta backe med pulkan och det gick as snabbt haha flög typ av!! Yeees så det är väll ungefär vad vi gjort idag!

Imorgon ska vi gå upp halv nio :( men vi ska åka slalom så det blir ju as kul! Sätt framemot det typ jätte länge! Så det blir sköjigt! Sen ska vi handla och hem för att fixa sig fin och fira lite Ny år!

Så GOTT NYTT ÅR allihopa!

Vi hörs! ❤


Nyårsafton imorgon!


Bildbomb 1 när vi målade naglarna och de!

 
 

Haha en tíll video från mig och karro i backen!


Nu drar vi ut!


Lite bilder på hundarna från alldeles nyss! <3

 
Jaa det var några bilder vi tagigt nu på hundarna! De är världens sötaste! Men det tog typ en timme att ladda upp alla de här bilderna för internet här är väldigt segt! Så jag laddar inte upp så många bilder eftersom att det tar så lång tid. Men när jag kommer hem kommer jag bomba med massa bilder :D Kanske kommer några varje kväll! Aja nu är vi iaf framme här i jämtland eller vi kom typ runt halv 4 hehe så vi har gått promenad med vovsingarna och sen åkt lilla mini skotern, så jäkla kul! Kommer filma så ni får se hur det ser ut! Men jaaa hundarna slickar mig typ hela tiden och den minsta bet typ av min toffs jag hade i håret haha :S
 
Men hoppas att ni har det bra där hemma! Vi hörs Pusss! <3

Tjena!! <3


Haha ännu ett klipp från backen när jag och Karro åkte!

 
Haha ett år sen! :D

:)


Bildbomb!

 
Först är det några rätt dåliga bilder jag tog utomhus när jag och mamma gick på promenad haha! asså ni får ursäkta att jag tar lite smådåliga bilder nu i början men jag är inte riktigt van vid kameran än, ska försöka läsa igenom boken om kameran så att jag lär mig lite extra mycket! <3 ;) De andra bilderna är som ni ser på mig och min beeebis Ebba, haha as flummiga och ganska suddiga bilder, bjuder stort på dem :D Haha men whatever lixom?! Haha kommer sakna dig beejb!
 
Puss!
 

On our way!

Hej!
Nu sitter vi i bilen påväg till Jämtland syrran lutar på mig och brorsan lutar på syrran så det är rätt jobbigt! Man får ta sämsta platsen när mm är största barnet! Nejmen haha! :D nu har vi typ åkt i en halv timme bara! Haha vi kommer typ fram i eftermiddag!
Tips på vad jag ska göra? Nu ska jag sova men sen? Haha ;) Och ge gärna lite låttips också!

Passade på att skriva nu för det finns fortfarande bra trådlöst internet men om ett tag kommer jag säkert inte ha då bra internet! Upd snart igen!

Ha en bra och ROLIG dag! ❤puss!


(Kanskeredanlagtuppdehärmenvarförintrigen?)


Lite fler kommentarer vorre kul!! ❤❤❤


Känns skönt att allt är klart!

Hejhej!
Nu har jag fixat jätte många tidsinställda inlägg till veckan som kommer nu! Kommer nästan komma ett tidsinställt inlägg varje dag! Och sen kommer jag kanske upd ett inlägg på morgonen och på kvällen ja det kommer vara olika! Men jaaa så ni måste kolla in på bloggen lika mycket och mer än vad ni gjort!! För inläggen är roligaa och värda att se!

Men nu ska jag försöka sova! Redo för imorgon! Vi hörs i bilen puss! ❤


PACKAT KLART!

Hejsaaan!
Nu har jag packat klart allt och lagt fram kläderna jag ska åka i imorgon , det blir mina jätte mysiga yoga pants och en A&F T-shirt med en kofta! Bra chilliga och mysiga kläder ska det var när man ska sitta i en bil i flera timmar!! Men gud vad taggad jag e (dock inte att sitta i bilen) men att komma fram dit där det finns mer snö och massa kul! Tråkigt att det mesta av snön smällt här när det var som mest! Hoppas snön kommer tillbaks hit för den måste vara kvar till sportlovet men sen kan den smälta! Aaaa... ska bli så jäkla roligt att åka skidor fattar inte hur mycket jag längtat! Jag komemr ihåg att för ett år sen så gjorde jag videobloggar från skidbac´ken när jag stog i liften haha guud vad jag kommer ihåg det, höll typ på att tappa mobilen en gång där i liften och alla måste trott jag varit ett mongo som står och pratar in i mobilen haha! Men sen så hade jag typ en video när jag baa okej nu ska jag visa hur jag åker haha :D Ska försöka hitta videosarna!
 
Hittade dock inga klipp från sist vi var där men jag hittade några s skumma klipp på mig och Karolina för ett år sen när vi typ var ensamma i backen haha asså gud vad kul vi hade , här är ett klipp därifrån!
 
Haha gud vad min röst låter ljus haha! Gud vad kul vi hade den dagen! Kommer aldrig glömma de¨n dagen karro vi måste göra om s

Musiktips?

Håller på att hitta lite låtar till bilresan imorgon på cirka 7 timmar så måste hitta massa bra låtar nu! Någon som kan vara lite snäll och kanske ge lite tips på vad jag kan söka på? Både lugna och inte lugna låtar haha, vilken som helst du gillar! kommentera gärna!
 
Tack!!!!!!!
 
Bjuder !

Småfix!

Hejhej!
 
Nu sitter jag på mitt rum och kom just hem från att ha fixat lite små saker, lämnade blandannat marsvinen hos Ebba , de ska passa marsvinen i en vecka nu medans vi är borta i fjällen. VI åker ju tidigt imorgon! Så jaa imorgon åker vi alltså iväg till jämtland! Det ska bli jätte mysigt, kommer lixom kännas mer som lov när man kommer ifrån hemmet lite ;) Så det blir kuligt :D De har typ massa rologt där borta, skotrar,skidbacke,skirdiskor, bastu vid vattnet och tvån ursöta hundar! Kommer ta massor av kort på hundarna och det mesta som kommer komma upp när jag kommer hem. Internet där kommer nog inte vara det bästa tror jag....Men jag tar med miig datorn och försöker få så snabbt internet som det går. Men nu ska jag fixa några små tidsinställda inlägg! Och så måste jag verkligen packa haha! Men vi hörs strax :D
 
Haha syrran försöker smyga in i mitt rum och låna ett mobilskal haha så jäkla osmidig haha:D När jag sprang ikapp henne så blev hon as rädd för mig haha :D
 
Puss och ha en mysig kväll! ♥
En bild från idag, resten kommer upp senare!

Åhh mina ben!!

Hejhej!
Nu är jag och Bea hemma hos mig! Vi har precis kommit hem från en liten fotorunda haha! Vi har fotat lite nere vid vattnet och ska snart fota lite mer fast inne! Så sjukt kallt om benen men nu håller benen på att "Tina" upp! 👌

Nu ska vi göra chokladbollar och varm choklad sen blodet att ladda ner bilderna i datorn! ❤


Godmorgon!

Hejhej!
Imorse har jag bara chillat,fixat lite och duschat! Skönt!!
Nu är jag påväg till bea! Vi ska typ fota och bara chilla!
Just nu har jag mina iPhone vantar på mig! De är as bra! Går bara lite långsammare att skriva och att det är lite halt art hålla i mobilen! Men aaa!! Nu går jag och Är strax framme hos bea! Det är jätte halt på marken så man får hålla balansen!
Men vi hörs mer under dagen!
Puss!


Sorry!

Hejhej!
Jag är super ledsen att jag inte skrivit något alls idag! Skrev ett inlägg imorse men det publicerades aldrig!! Sen har internet på mobilen SÖÖÖGT idag både hemma och i stan. Men nu har pappa fixat det! Så jag är ledsen för det❤ Hoppas det är okej,jag ska vara bättre imorgon lovar! Sen så laddade också mobilen av! Något fel med batteriet på den!

Idag har jag iaf varit med Ebba och fellan i stan! Vi Stog i Hollister kön haha! Fast den gick faktiskt rätt snabbt! Jag fick med mig två tröjor hem
Som
Jag visar imorgon! Sen var hela familjen på bio och såg Sune i Grekland haha as rolig. Ett tips till dig som har en barnfamilj och ska gå på bio. Brorsan satt och garva hela tiden! Hahah :D

Men nu ska jag se på tv! Vi hörs mer imorgon i promise you!

Puss! ❤


Löve you dady❤

 


Godnatt hörs imorgon!!❤


Älskar er! ♥

Hej! Asså hörni statistiken är på topp just nu! Tack så jätte mycket hörni! Älskar er♥
 

Café med bästa!!


ihop klippta scener :)

Haha :D
 

Natur bilder!

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Haha massa bilder :D Hade bara lust att lägga upp massa :D  Tog dem för ett tag sen, bilderna är inte så bra eftersom att det är mörkt ute och jag tog med blixt , men blev så sugen på att fota, bättre dåliga än inga? haha ni får tycka vad ni vill om dem :D ;)
 
Puss och kram!

Godmorgon!!

Hejhej!!
Hoppas att alla sovit gott? Idag är
Planerna att vara med Ebba kanske! Eller imorgon eller båda dagarna? :O
Jag kommer iaf upd er mycket!!

Så vi hörs under dagen❤


Brorsan har deckat! :D

Änglagård 3


Jullovets planer

Kanske ska berätta om vad jag ska göra på jullovet?! Joo nu är jag hemma till på lördag morgon! På lördag åker vi till Jämtland till våra släktingar som har två super duper söta och roliga hu´ndar ( en valp bla..) Yees där kan man åka slalom,skridskor,längdskidor,åka skoter plus att de har en mini skoter som jag kan åka på, vi brukar köra runt i deras trädgård,så sjukt kul! Jaaa så det blir fetttt kuligt! Kommer säkert vara med hundarna allt the time :D Jaa s¨å firar vi Nyårsafton där! Vi är där en vecka, sen åker vi hem och då är väll planerna att vara med massa kompisar sista veckan! Jaaa kommer bli värsta kuliga lovet känner jag på mig! Hitills har det varit väldigt slappt men kul!
 
Vad har ni för planer?

Tack!

Hejsan! Jag ville bara säga att jag är glad att ni komenterar mycket så sjukt mycket roligare att logga in på bloggen och se att det står 4 nya kommentarer! Haha ändå inte så många men bara en gör lixom allt! Haha så ville bara säga tack för att ni börjat kommentera lite mera! Tackar!
 
 
Men nu undrar jag om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om nu på lovet? Mode?Mera fotografi?Tips?Frågor?Tävlingar? Jaa ni bestämmer! Kommentera så fixar vi det ;) Kanske ska ha en frågestund snart? Vill ni det?
Aaaa kommentera iaf om vad ni vill läsa om de närmsta dagarna?
 
 
 

25:e Juldagen

Hejhej!
Ledsen att jag inte bloggat så mycket idag, men det är ju trotsallt juldagen! Idag hitills har jag typ först vaknat,ätit frukost, typ fotat med kameran haha :D Sen såå gick vi ut och jag och brorsan lekte i snön.Vi har så sjukt mycket snö på tomten , för pappa körde med snöslungan så alla nö som låg på våran lilla väg in till huset ligger typ på tomten så jag fastnade i snön... Typ upp till midjan haha:D Så det var kuligt (stör mig att jag börjat skriva kuligt hela tiden :D ) Jag hjälpte också pappa lite med snöslungan och ta bort all snö, riktig duktig flicka e jag!! Hoppade också från vårat lilla tack ahah! As kul!  Sen gick jag in och slängde mig i soffan och höll på med mobilen och så. Jaa efter det åt vi lunch och nu sitter jag och bloggar lite. Så det har typ varit världens slapp dag.. Men strax ska vi åka till mormor på julmiddag så det blir ju mysigt!
 
Men hoppas att alla haft en super bra julafton! Roligt med lite bra skick på bilder? <3
 
Puusss!

Lite random bilder från igårkväll!


Detta fick jag i julklapp!

Systemkameran!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaa detta fick jag i julklapp iår! Är super glad och nöjd för allt,fick typ allt jag önskade mig och så!Fick också lite annat från kompisar!  Men jaaa hoppas ni också blev glada för det ni fick!
Nu blir det äntligen bra bilder här på bloggen!
 
Pusss! <3
 
GOD JUL!
 
 

ÖVERLYCKLIG!!!

 
Nu är denna kära kamera våran! Är så sjukt glad så ni fattar inte! Den är till familjen! Ni skulle hört hur jag skrek av glädje , blev verkligen super duper glad :D Tack så jätte mycket! Så nu ska det fotas mycket! Och det bästa är att det kommer bli mycket finare bilder här på bloggen! Låter bra va?
 
Strax kommer bilder på vad jag fick i julklapp! <3
 
Puss! God jul!

Kalle anka! ❤


Lucka 24 Extra mycket!

Jaa då kommer vi till sista luckan... Den var också lite speciell och jag tänkte att den skulle vara lite extra speciell eftersom att det är Julafton och allt! Allt i detta inlägg kommer inte vara juligt!
 
Så först vill jag börja med att visa en jätte bra låt!
 
Darins låt astrologen från Så mycket bättre Magnus Ugglas låt från början 
 
Här är den riktiga vertionen av Magnus Uggla! ↓ 
 
 
Vilken tycker ni är bäst? Själv tycker jag att Darin har gjort den extra bra! Det känns som Darin börjar komma tillbaks nu med bra låtar! Eller vad tycker ni? 
 

Här kommer ett litet kollage med bilder från exakt ett år sen, dit vi ska den 29:onde och fira Ny år!
 
Det ska bli jätte kul att åka dit även om det är en hund mindre iår, eller de har köpt en hunvalp som kommer vara där ju!!! 
Så det blir ju kul! ♥ :D


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Två egopics från exakt ett år sen imorgon!! ♥↑
 
 
 


 
här är en av mina favorit jullåtar!! ♥ ↑
 

   
 
Älskar er mina fina syskon! Även om det är mycket bråk och så! ♥
 

Här kommer några friidrottsbilder!
 
 
 
 
 
 
Hahaha lite bilder från träningar och tävlingar osv..
 

 
 
Rätt gamla bilder↑ Men jag undrar vad ni tycker jag passar bäst i uppsatt eller utsläppt? Hade typ samma min så därför jag la upp bilderna! Haha kommentera gärna! ♥
 

Såå jaaa nu hoppas jag att ni haft det kul nu när ni läst och kollat på detta inlägg, ville att det skulle bli något litet extra eftersom att det är den sista luckan och Julafton! Hoppas ni tyckte det var kul med den här luckan! I stort sätt hur tyckte ni det var att jag gjprde julkalender och luckor varje dag? Kul ? Kommentera gärna vad ni tyckte så jag vet! 
Så det här var min lilla present till er! ♥
Men nu har jag bara en sak kvar och säga! God Jul alla mina fina läsare! Hoppas ni får världens bästa julafton nu! Puss och Kram så hörs vi! 
 
 
 
 
GOD JUL! ♥
 
// Matilde ♥
 
 

GOD JUL! ♥

 
Insprations bilder ↑ 
Hoppas nu att alla får en riktig God jul! ♥
 
Jag önskar er alla mina fina läsare en riktig GOD JUL! ♥
 
Puss och Kram och ha en underbaaar dag! ♥

Sov gott! ♥

Nu har jag fixat lucka 24 tills imorgon! Lova att ni kolalr för den är extra stor! Massa bilder och allt! Massa inlögg som sitter ihop kan man nästan säga! Det blir som min lilla julklapp tilll er!
 
Men nu hoppas jag att ni sover riktigt Gott och vaknar upp på gott humör imorgon! 
 
Så God jul nu allihopa och sov gott!
 
Nu ska jag fixa lite med dukning med mamma och se göra iordning mig, får inte bli försent i säng ikväll , måste ju va pigg till imorgon!
 
Puss ♥
 

lucka 23

Det här är lucka 23, valfri faktiskt! Jag tänkte då skriva om vad jag helst vill ska ligga i ett av paketen imorgon! 
 
Så käre jultomte jag ber dig att jag får de här imorgon! Haha! Men de saker jag då helst önkskas ligga i ett av paketen jag öppnar imorgon är
 
♥ En systemkamera 
♥ Massor av kläder! ♥
 
♥ Pengar 


 
Då kommer vi till det jag vet kommer ligga i något av paketen! 
 
♥ Ett par Joga pants från Hollister Vet inte vilken av de här färgerna jag får! ↓
 
 
 
♥ Ett rosa par toch vantar!  LÄNK 
 
 
Sen har jag faktiskt ingen aning vad jag får :D Säkert massa kläder! Gud vad kul det ska bli med Julafton och paket!!! :D 
 
I julstrumpan... Huumh har faktiskt ingen aning vad jag kommer få i den?! Kanske ett klädesplagg? Neeeh jag har faktiskt inte en aning! Hoppas att ni får något kul i eran julstrumpa!
 


Nu tänkte jag förklara lite hur min julaftons morgon kommer se ut.... 
Jag kommer troligtvis vakna efter julkalendern varit så då ser jag väll den på mobilen. Efter det går jag väll och kollar i julstrumpan och ser vad jag får? Eller jag tror mamma eller pappa gömmer dem någonstans, så först får jag väll hitta den... Efter det har jag lovat att göra scones och en god fruktsallad! Så då blir det nybakta scones med färsk och god fruktsallad (lyx) Sen blir det väll att duscha och fixa sig lite. Sen kommer mormor runt elva tror jag.. Då tar vi säkert en promenad till vattnet . Efter det blir det väll kanske lunch, kalle ankaaaa och sen JULKLAPPAAAR! Jaaa sen vet jag nog inte riktigt vad som händer :D
 
Jaaa så det här var lite om imorgon då! Jaaa hoppas nu att alla ni får en riktigt bra Julafton!
 
GOD JUl alla läsare! Kanske är lite off imorgon eftersom att det är julafton och allt! Men vi hörs Puss! ♥
 
 


 
 

Snygg jultomte brorsan! ❤


The Holiday!

Hejhej!
Nu sitter vi och kollar på The Holiday älskar den filmen jätte mycket , julig och allt! Hoppas att ni har det bra! Pappa håller på med min dator, någon grej som behövde fixas och så.
 
Puss och Kram! ;)
 
 
 

kan inte fatta det?

Hjehej! Nu siter jag framflr brasan med adtorn. Hemma från Fellan nu! Vi hade jätte mysigt Gud vad vi flumma alltsååå!! VI har filmat massa med klipp och allt haha la upp en video förut men sen tog jag bort den, kände att jag ville lägga upp den på juldagen. 
Men asså jag kan inte fatta att det är JULAFTON imorgon?! :D Så sjukt kul är så himla taggad yeey hahaha ;) ♥
 
Men nu ska jag fixa lucka 23 och lucka 24 till imorgon! SÅ va kvar här hörnii! Puss så hörs vi strax! ♥
 
 
JULKLAPPAR! :D ♥

Inte långt kvar nu hörni! ♥ God jul! ♥


Lunch med Fellan!

Stolta tjejer! :D


;)


Favoriterna just nu! ♥

Fortfarande jätte bra! ↓
 
 
Denna hörde jag på NRJ idag , sen hitatde jag den och nu tycker jag den är rätt bra! :) ↓
 
 
Awas låt från X factor! ↓ Lovar att hon kommer bli as känd i framtiden! :D ♥↓
 
 
När jag vill höra på en lugn låt så blir den ofta den här som sätts på! ↓ 
 
 As bra!!!! ♥ ↓
 
Också jätte bra! ↓
 
jaaa det var några tips jag hade på musik! Hoppas ni hittat några nya favorit låtar! Vad tycker ni om de här ↑ låtarna? Bra/dåliga?
 
Puss och Kraaaam! ♥

God Jul! ❤


Jag och Fellan flummaaaar!

 

Dan före doppardan!❤

Hejhej!
Sovit gott? Det har jag iaf! Vaknade imorse och kände mig väldigt förkyld är bara lite snuvig så det blir säkert bättre under dagen hoppas jag!!
Planerna idag är typ att julfixa massa och vara med Felicia. Vi har inte bestämt vem vi ska vara hos och vad vi ska göra och Såå! Men vi hittar säkert på något kul som vanligt!!!
Idag ska jag försöka upd så mycket jag kan!
Ikväll kommer också lucka 23 ut spännande? Det ska vara något riktigt extra eftersom det är JULAFTON imorgon!!!!!!!!

Puss och Kram och ha en bra 4:e advent!

Puss!! ❤


Svar på kommentar!

Haha Gud neej jag knäpper inte fingrarna håller säkert på med naglarna eller nåt! Har typ aldrig i mitt liv knäckt fingrarna och kommer nog heller inte det! Så det var något annat du måste ha sätt haha! :D Inge fel med att knäppa fingrarna men jaa hoppas du fick svar! ;)


Everything was so easy when you were younger ❤


♥♥♥♥

 Bästa! ♥

Stort hiss till iPad mini !♥

 
Bra grej att önska sig! Den är billigare än en riktig "Stor" ipad! 
 
Lite sent att önska sig kanske? ♥
Vad tycker ni om nya ipad Mini? ♥ :D

Lucka 21 :D

Hur jag slår in mitt paket :D 
Den här luckan kommer ju lite sent jag vet! Asså jag har redan slagit in mina julklappar så jag visar bara med ett snöre ahah! Sämst jag e alltså, känner mig typ som en fem åring haha! :D 
Men aaa haha bjuder på lite roliga miner och damp anfall haha :D Sooo lock ↓ ♥

Morfars mini iPad!

Asså Gud jag blev verkligen kär i hans lilla mini iPad :D Så himla lätt,gullig och helt enkelt as smidig! Om man tex ligger i soffan så är det mycket skönare att hålla den för den är mycket lättare än en vanlig iPad. Den är typ lika lätt som en iPhone 4 jämförde... Men sen när jag höll i hans "stora" iPad så kändes den as klumpig och står! :D Så ett tips för er som vill köpa en iPad köp en Mini iPad istället mycket smidigare och bättre kamera också!! Exakt som en "stor" iPad bara att den typ har bättre kamera,smidigare,lättare och sötare!

Hiss!


Lucka 22 ♥

Min julafton.... (As snygg stillbild :D )  

My new christmas naaiils :D ❤

What do you think? ;)


Kommer inte på någon bra rubrik......

Tjenatjena allihopa!
Nu är vi fortfarande hemma hos morfar fast vi ska typ åka väldigt snart.. Påvägen hem så åker vi förbi Willys och köper julmat till julafton! Alltså gud vad jag taggar! Det ska bli så jäkla roligt med julafton, förstå att det är julafton om två små dagar haha så sjukt amazing haha! Nejmen allvarligt det ska bli så jäkla roligt!

När jag kommer hem lovar jag att upd massor! Vi hörs straaax!

Puss och Kram!


@morfar place

Hejhej! Nu är vi fortfarande hos morfar och hare bra! Har öppnat min present en hårgrej och ett par hörlurar från Wesc men vet inte om jag ska byta dem kanske? Jag får se för jag vet inte om jag vill ha svarta och så. Ljudet var bra och allt! Antingen vill jag byta mot ett par mindre ni vet vanliga typ eller så vill jag typ köpa ett par urbanears får se! Men viska vara här lite till haha!
Morfar se köpt en mini IPad och håller på med den jätte mycket! Bättre bild än iPad 2 jämförde... Den är super lätt och jätte gullig i storleken!! Väldigt praktisk måste jag säga!! :D
Vi hörs snart igen! Ikväll ska jag upd er mycket Lucka 21 som jag aldrig gjorde kommer ut ikväll plus lucka 22!
Puss!!❤


Längdskidor!

Hejhej!
Nu har jag och mamma just varit ute på en skidtur jätte mysigt verkligen! Sköt att röra på sig!!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen åker vi till morfar på mini julafton! Undra vad jag får? Ingen aning :D

Men vi hörs strax! ❤

Puss!


Svenska hjältar galan!

Nu kollar jag på tv svenska hjältar och äter popcorn!!
Jätte mysigt!!!

Men vi hörs strax. ❤


Med Bea! ♥

Hejhej!
Nu är jag med Bea , vi möttes vid affären runt klockan tre och sen gick vi hem och öppnade varandras presenter. Jag kan visa vad jag fick! Men iaf... Vi har gjort typ as många knäck haha! De blev jätte gott, bara lite jobbigt att städa undan efter för all knäck stelnade och det var as svårt att få bort och så. Men jaa nu står de i kylen. 
Men vi har haft jätte kul och jag fick i filippa medicinen tillslut haha! :D ♥
 
Men här kommer lite bilder från idag! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Haha Ebba hade lite tråkigt förut så hon damp smsa! 
Haha massa egopic haha :D 
 
Nu ska jag och Bea ut och leka i snön ahah, vi har typ varit inne hela dagen så vi behöver komma ut lite! Vi hörs senare! 
 
Pussss! ♥

Svar på kommentar!


  • 18 minuter sedan

     
    Men jag har en nikon och den är jätte lätt att förstå och den får jätte fina bilder, jag tycker nikon!
     

     Jag säger inte att det är något fel med Nikon... Det är bara det att jag är vanare att fota med Canon kameror lixom. Men jag tror säkert att Nikon också är jätte bra säkert lika bra som Canon. Jag har nu hittat en Canon som är bra och som vi kanske ska köpa så jaa. Men Nikon är säkert väldigt bra, mena inget illa om den hoppas du förstår! :) 
    Tack för kommentaren! ♥

Haha kan inte sluta lyssna på den!

 Sjunger alltid på den "Aint nobody got time for that" :D :D :D :D 

Affären!


Länkbyte med Melina! ♥

Här är ett länkbyte med världens bästa tjej, nämligen Melina, även fast vi länkar varandras bloggar väldigt ofta haha så kände vi för ett litet länkbyte så här kommer hennes blogg för kanske 20:onde gången men vad gör det? haha! 
www.melina.blo.gg. så nu tycker jag att ni ska klicka in på hennes underbara blogg för det är hon värd, jag vet själv hur mycket tid hon lägger ner på varenda inlägg. hon gör ju collage ofta och mycket sånt där som tar mycket tid och så. Hon är verkligen värd att få en fet länkning tycker jag ahah! För er som inte läser hennes blogg så vill jag bra säga att ni kommer fastna vid den diretk haha för hon skriver och upd väldigt ofta och varje inlägg hon lägger upp på henne blogg är ritkgit roliga och intressanta att läsa/kolla på. Så nu tycker jag att ni direkt ska klicka in er på henne blogg, om ni gör det så är ni bäst för det förtjänar hon! 
 
Var beredd på att gå in på en blogg som är så bra att du inte kan slita dig ifrån den! I promise att that you would read it! MELINA MELINA MELINA MELINA!  
 
Hennes design är as snygg, headern också! 
 
Älskar dig Melina! Vi hörs på lovet ♥
 

Mästerverk!❤

Hahah jag har kämpat med en lunch! Fin va? Haha! Tåg mig en kvart att göra,svårt var det också ..... Haha! Det ända jag gjorde var att stoppa in den i ugnen och lägga på basilika :D

Nu ska jag äta!! Sen blir det att vara med Beatrice! Det blir as kul ,vi ska öppna varandras julklappar :D ❤


As många bilder på mig den sista tiden!

Haha inte alls EGO
 
Vilken bild tycker ni mest om! ♥


GEEEEEEEEEEE MIIIIIG NUUUUU! ♥

Hahaha inte första gången! :D 
 
  
 
Vad tycker ni är bäst? Nikon eller Canon! Själv tycker jag att båda är bra, Väldigt lika ju haha! Men jag kan mer om Canon och det är en sån jag önskar mig  CANON EOS 600 D ♥
 

Pusssiiii! ♥

VINTER ♥

Lite bilder jag tagit nu i vinter ♥

Julpynt! ♥

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De första bilderna är från mitt rum där jag pyntat fint, sen bilderna på granen och resten är på resten av huset!
Puss och Kram! ♥
 

Länkbyte någon??

Tjenatjena!
Undrar bara om någon vill göra ett länkbyte med mig? Längesen nu och skulle vara väldigt kul, ifall du vill det så kan du bara kommentera så fixar vi det direkt :) ♥
 
Puss! ♥
 
 
Haha! ♥ Så sjukt härligt med jullov ♥


Godmorgon!

Jorden skulle ju gått under inatt men det gjorde den inte :O Jag lever lever ni då? Känns sköt att vakna till en ny rolig dag och hoppas på att den blir bättre än igår och så!! Haha helt sjuk dag igår,känner mig as trött. Hantverkarna håller på att riva upp lite tak hos oss just nu för vi har fått en vattenläcka!! Kommer aldrig mer äta biff tror jag! Haha!

Men vi hörs mer under dagen! Kommer uppdatera er myckeee❤


Dagen var iaf kul ett tag....

Har som sagt haft julavslutning idag som gick bra och var kul!! Efter den gick jag och Vilma hem till henne ett tag och sen åkte vi till fältöversten med Bea,Fellan,Ebba,Ellinor,Issa och Vilma, haha vi åt på donken och flumma runt , asså shit vad flummiga vi var. En gubbe bakom hos på donken blev as sur för vi skratta så högt och vette faskien hahaha! Så det var ju kul! Sen flumma vi runt där inne. Efter ett tag kom tåget och jag Ebba och Elli sprang längst fram  för att vara så långt fram som möjligt i tåget så det är närmare att gå av sen och de andra pallade inte, sen stationen efter gick jag , Ellinåååår och Ebba av på så när tåget åkte förbi där de andra satt så vinkade vi och de baa vafaan? Haha as kul! Sen tog vi tåget som kom efter och åkte till Ropsten ahah! Så jäkla värt det! Måste göras om.
Sen skulle vi bowla klockan fyra och vi var lite tidiga så bestämde oss för att gå från Ropsten till Baggeby ahah (två stationer typ) och det var as kul eftersom att vi gick över bron, den är längre än vad man tror. Iaaf så gick vi där och sen bowlade vi och hade as kul. Dock gick det inte bra alls för mig haha kom sist av oss haahaa ändå gjorde jag en strike så jäkla stolt! Efter bowlingen fick jag veta att syrran skärt upp fingrarna och behövt ringa ambulansen och åkt i till akuten och då fattar ni hur jag mår? Så himla rädd och tyckte så sjukt synd om henne asså.... Ni fattar inte. Efter det kommer jag hem sätter mig och äter. Tycker biffen värkar lite anorlunda i samken och utseendet, frågar pappa och då är det tydligen ägg i den äggula ocksåå... (såklart inte med flit att det blev så, pappa hitta de i frysen och vi brukar aldrig ha mat med ägg i hemma sååå aa) Det var 8 äggulor i det jag åt, aldrig fått i mig så mycket ägg förut. Ajaa nu sitter vi här hemma med vattenläcka också, vi kan inte använda vatten och aaa, så lite kaoos om man säger såå... 
Nu får vi typ inte göra någonting, mamma vågade knappt köra hem ifall det skulle hända något mer och så. Pappa behöver skotta på taket men det får han inte och så där.
 
Hoppas nu att allt är bättre imorgon! Nu är också filippa hemma och jag försöker få i henne penicilinen , vet själv hur jobbigt det är, tog det i somras.. Men nu måste jag hjälpa henne. 
 
 
Vi hörs hörni ♥
 
 
Älskar dig syrran du klarar detta! Du är bäst och kämpar, medicinen är ingenting mot vad du gjort innan med add sy och det! Krya nu! ♥
 
Puss på er! ♥

Akuten allergichock och droppar vatten inomhus! Vad är detta?!

 Hejhej! Mår väldigt dåligt just nu... Filippa (syrran har fått ringa ambulansen och åka till akuten, jag har fått en allergichock och nu droppar det också från taket?! Vad är detta? Världens sämsta dag förutom att vi fick lov... Känns som något mer ska hända nu? Kolla videon om ni vill veta vad som hänt! :( 
Därför har jag varit litte off idag,ledsen för det...

Bowla lite med kompisarna!!❤


Bara jag som längtar till att åka skidor?

Gud fick värsta skidkänslan , tänk att åak skidor i fjällen nedör en as rolig backe och åket går skit bra. Man har åkt hela dagen och går in i en stuga och äter och bastar! Åhh vad mysigt! Gud vad jag längtar! Är det bara jag som längtar eller? ♥ :D 
 
  
 
 
 
LÄNGTAR! Är inte ni sugna nu n'r ni sätt bilderna!? ♥

Lucka 20

En BILD som är julig! Tre juliga bilder (våran julgran)
 
 
 Några bilder jag tycker är juliga, vad tycker ni då? ♥ ;)
Jaaa ni behöver inte säga att kameran är dålig för det vet jag redan, nu får jag bara hoppas på att jag öppnar ett paket på julafton och får se en systemkamera! Jag kmmer allvarligt springa runt huset hahhaa :D Nejmen jag kommer bli så sjukt glad haha! "Käre gud är du snäll och ge oss en systemkamera till julafton?" ♥
 
Puss och Kram! ♥

Strax jullov! ♥

Nu står vi säkert på skolgården och sjunger vackert och snart får vi jullov! Gud vad flummig och taggad jag måste vara nu ahah! Men vi hörs strax! ♥
 
Puss! ♥

Nu drar jag till skolan! Detta har jag på mig!


Natti natti mina fina läsare! Älskar eerrrr♥

Hejhej! 
Nu har jag fixat massa tidsinställda inlägg till imorgon så ni får lite update! 
Skypade just med Ebba om imorgon taggade tjejooor! 
 
Borde fixa iording mig nu för imorgon ska vi vara i skolan kvart i åtta så måste typ gå hemifrån kvart över sju :( Men man får ju jullov så no problems lixom haha!
 
Men jag säger nog god natt nu så hörs vi imorgon, några av er har redan jullov va? Men vi får som sagt imorgon. Vi kommer också få veta betygen usch! 
 
Men puss och Kram! ♥
 
 

Så jävla töntig haha! :D

 

Lucka 19

Saker du kan göra själv och ge bort....
 
Om du typ får panik och verkligen inte hinner åka in till stan och köpa julklapp till någon du känner och har tålamod till att göra något så har jag några små tips på vad du då kan göra. Inte jätte bra tips jag vet! men det får duga haha!
 
♥ Du kan sticka något litet eller fingervirka!
 
♥ Du kan göra något fint julkort och kanske något pyssel smällkarameller eller nåt?
 
♥ Sen kan du också kanske ta något du har hemma och pynta roligare!

♥ Sista grejen du kan göra är att baka något gott som kompisen gillar eller något juligt godis eller så! ♥
 
Du har ju alltid kanske tid att gå upp till affären speciellt jag som bor typ 500 meter ifrån eller nåt haha! Men ifall du inte hinner så kan du kolla på tipsen jag gav dig! Men kommentera om du behöver fler tips!
puss och kram! ♥
 
 
Bilder ↓
 
 
  
 Yeeeey! ♥ Åka skidor! ♥

Min lilla gulliga syrra! ♥ Där är hon liten ;)

 
 
Älskar dig! Även om vi bråkar och allt! Pusss♥

TAGGGAAAA♥

Heeej!
 
Hur mår ni? Själv mår jag as bra bara lite trött och så. Skypar med melina www.melina.blo.gg.Men asså fatta imorgon får jag jullov och många andra tror jag ! Asså har typ lite paniik för jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon och så, men jag kanske vet fast är inte säker och så haha!
 
Men nu ska jag fixa lite smått här på bloggen så vi hörs! ♥
 
Men nu ska jag fixa och så! Ikväll blire mycket updateeee!
 
Pusss♥
 

 
 
Löve uuu! ♥

Detta kan du köpa till lilla syster/bror/småsyskon/kusiner osv...

Här är lite tips om du har mindre syskon! 
 
Killar
 
 
Tjejer! 
 
 
Jaaa haha det var lite tips! Men det är lättare att köpa till syskon som är midre tycker jag! Hoppas ni nu fått lite tips på vad ni kan köpa till några i din familj eller till kompisar! Har du några bra julklapps tips? ♥
 
Puss!

Detta kan du ge till din pappa/morfar/farfar/bror

 
Jag själv tycker det är as svårt att köpa present till sin pappa eller farfar eller någon äldre kille haha! bara jag? Hoppas ni fick något förslag? 
Puss! ♥

Detta kan du ge din mamma/mormor/farmor/syster i present!

Här är tips på vad du kan ge din mamma/mormor/farmor/syster/kusin eller vem du nu vill ge en prsent till! 
 
 
Lite dåliga tips hahaha! ♥

Sov gott! ♥

Hejhej!
Nu har jag fixat några tidsintsällda inlägg till imorgon för jag känner att uppdateringen den här veckan varit usel ahha! Så hoppas att ni tycker den blir bättre imorgon! Ska skärpa mig! 
Puss och kram!
 
God natt allihopa! ♥
 
 
Pusssss ♥ Hörs imorgon !

Lucka 18

Tips på julklappar...
 
Här kommer några av mina tips på julklappar, hinner inte göra ett collage men här är lite jag tipsar om att ösnka sig! ↓
 
Här är mina tips!
 
 


 
 
 
Jaaa här är några av mina tips på vad man kan önska sig, kanske lite sent men jajaaa! Något av detta kan man ju ge bort också! ♥
 
 
 

Lucka 17 lite sent..

Här kommer lucka 17 lite försent men har inte hunnit...
 
Lucka 17 favorit juldekoration....
 
Jag älskar verkligen små söta tomtar i fönstren och så, tycker de är så sjukt gulliga med skägget och luvan nerdragen över ansiktet haha! Älskar verkligen dom, sen gillar jag små julgranar att ha i sitt rum , och självklart några julstjärnor att ha i sitt rum!Sen gillar jag ljusstakar! Så mina favorit dekorationer är nog
♥ Jultomtar
♥Mini julgranar
♥julstjärnor
♥Fina ljusstakar 
det är typ allt man kan ha men haha! ♥ :D 
 
NU har jag precis fixat mitt rum julfint inför julen så nu är det mysigt plus att jag har julmusik på ahha! Myyys! 
 
Men jaaa! Vad gillar ni att ha som juldekerationer? 
 
   
 
 
SNart kan jag lägga ut bilder på vad jag har i mitt rum som är juligt! ♥
 
Puss! 

Stan!

Hejhej! Nu sitter jag på tåget med Elli,issa och Fellan! Vi är påväg till stan!! Ska köpa de sista julklapparna haha!
Men dagen var rätt skön men ändå lång! Imorgon är det bara vanliga lektioner till lunch och sen julpyssel ska bli så himla skönt!! Asså fatta en dag kvar till julavslutningen haha!!! :D

Men ikväll lovar jag att upd massa när jag kommit hem från stan!

Pusspuss❤


Imorgon hörs vi sov gott!! ❤

Hej! Filmen var as bra verkligen! Och jag fick diplom årets löpare, stolt haha! Nejmen aaa!!

Vi hörs mer imorgon!
Puss och kram! Natti! ❤


Asså så skönt!! ❤

Gud vad skönt vi har typ inga läxor den här sista veckan! Har typ inte hänt på jätte länge hahaha! Men nu är det bara och slappa och sen klockan fem ska jag , Vilma och kanske ville åka och se på bio med friidrotten! Det ska bli kul! Yeey haha! :D
Men nu ska jag bara chilla ett tag! Vi hörs senare! Puss!! ❤


Jätte ledsen me är bättre imorgon!

Ledsen för sämst upd idag men ska bli bättre imorgon! Puss och god natt!

Dansa nu igen!

Hejhej! Nu sitter vi i bilen på väg till showen! Vi är sena för vi sitter i kö! Vi skulle vart där fyra! Men vi är strax där!

Puss så hörs vi ikväll. ❤


Dansa igen!

Hejhej!
Nu har jag just gjort pannkakor! Haha åt två och sen har jag packat ner några i väskan till ikväll då jag ska ha dansuppvisning igen!

Men nu ska vi till kusinerna på jullunch och så! Det blir jätte mysigt men jag kan tyvärr bara vara där i en timme eftersom jag ska på dansuppvisning, så Olga kommer och hämtar mig där!

Men vi hörs senare! Puss!❤

Så sugen på att åka skidor!!


Lucka 16....

Ett julrecept!
Haha jag har typ inte recept på julgrejer!
Men tips man kan baka på julen är

• Knäck
• rischoklad
• Pepparkakor
• Lussebullar!

Asså det här är lucka 16 än så länge! Har inte hunnit! Gör den när jag kommer hem!! ❤


Baka lite pannkakor helt ensam! :D


Åka lite längdskidor! :D


Lördag 14:e ♥

Tjaba tjena!
Nu sitter jag och myser framför datorn med marsvinen , så himla mysigt!! SKönt med lördag! 
 
Jaaa nu kanske ni undrar vad jag gjort? Joo det började med att jag gick upp halv ått för att åka till Nacka på dans show. Vi skulle vara där halv nio. När vi kom fram skulle vi ha genrep och jaa, då failade vi men sen på uppvisningen gick det faktiskt braa! Men såå showen började halv två. Haha jag fellan och Olga sprang och köpte dircka på Sandys i danskläderna (hotpants+linne) när det snöade, alla baa ähhh, say whhhaaat? Hahaa :D As flummigt!! Men dans uppvisningen gik faktiskt bra! Vi för öppningsrummet och öpnna hela showen as stolta haha :D Och sen var vi sista numret i den akten också. Men vi ha iaf haft det as kul! Imoorgon ska det gå bättreeee!
 
Imorgon ska vi då som sagt också dansa fast lite senare på dagen så det blir kuul!
Men jaa nu ska jag fixa lite här på bloggen, föresten vill ni se en av våra danser? Kan kanske lägga ut en video vill ni det? Haha gud vad pinsamt ahha :D 
 
Men nu ska jag fixa ↑ så vi hörs! 
 
 
 
OLD PIC ♥
 
Pusss! ♥

Dansat!!

Hejhej!
Nu sitter jag , Olga och hela familjen i bilen påväg hem från dans showen vi hat haft jätte kul!!

Men vi faila när vi gick ner i spagat haha! Men det gick bra annars!
Skriver mer sen när jag kommer hem!
Pusssss! ❤


LONG TIME AGO ♥

 
Haha det var jag det, haha seer ni mitt hår? HAHAHAHA :D

Lucka 14

Bild på ditt rum ,egtentligen på ditt julpynt men har inte pyntat något alls , bara en stjärna i fönstret och en belysning i olika färger... Vi ska nämligen pynta i helgen! Men tänkte att det här blir lika kul? ♥ Kan visa bild på mitt julpynt senare! 
 
 
Haha mitt lilla "sminkbord" haha!
Min garderob haha! 
 
Jaa det var mitt rum, inte jätte fint... Men jaaa haha! :D 
 
Puss! ♥

Haha där var man inte stor ♥


Hittade några bilder från några somrar sen :D


 
Gud typ två somrar sen haha! VAd ful! Vad tycker ni? ♥
 
Puss! ♥

Tur jag har!

Hejhej!
Nu sitter jag i soffan och äter min julkalender haha! Hade inte ätit sen Lucka 5 :D Så det var ju väldigt gott att jag inte gjort det :D ♥
 
Vad gör ni då? Haha tråkigt liv att sitta och äta julkalender :D Haha aja vilken tur jag har :D 
 
 
 
Pusssss ♥

Centrum med Ellinor!

Hejhej! Nu är jag och Ellinor påväg till Centrum! Vi behöver göra lite saker och så! Men vi hörs när jag kommer hem för mitt batteri tar strax slut!❤

Puss!


Älskar er! ♥

Älskar er finaste marsvin! ♥ (vet att jag lagt upp bilder på de förut , men varför inte igen lixooom?)
 
 
 
 
 
Marsvinet med olika färger är Victors!
Marsvinet med brunt är filippas som dog i somras pga... 
Yees! Älskar er Puss! ♥

Lucka 14

Fin juloutfit...
 
 
Christmas outfit
 
 


Christmas dresses!
 
Christmas dresses! by matilde-lundstrom featuring a bow dress 
 
Det första collaget är mest typ jullovskläder. Den andra är typ mer kläder man kan ha på julafton och så! Haha är inte alls bra på sånt här, men jag gjorde så bra collage jag kunde! 
 
Vad tycker ni om dem? ♥ ;) Kommentera! 
 
Puss! 

Skolan!❤


God natt hörni!

Nu ska jag typ läsa igenom no:n och sen gå och lägga mig i tid för en gångs skull haha! 
 
Men vi hörs imorgon TAGGA fedaaaag! Men imorgon blir det bra upd! Puss och Kram alla! ♥
 
 
Första: Marsvin ett år sen Andra: marsvin i somras! Skillnad (okej bilskicket är skillnad)
 
Pusss och God nattt! ♥

Glad jag blir!

Tjena!
 
Asså ni fattar nog inte hur glad jag blir av alla jätte fina kommentarer jag får av er! Så nu har jag värsta bloggsuget haha! Men asså verkligen jätte snällt av er hörni! Betyder as mycket! Av alla sms och kommentarer här så mår jag mycket bättre nu hörni, tack vare er! Älskar er mina v´finaste läsare! Snälla stanna kvar här på bloggen? Tycker det är så sjukt kul med kommentarer!
 
Men jag ville bara säga tack för all stötning! 
 
 
Från sånt här humör ↓
 
'
 
Till sånt här humör! ↓
 
 
Haha förstår ni hur mycket det betyder för allt stöd? Tack så mycket alla! ♥
 
Puss älskar er! ♥

No,no,no

Hejhej!
Nu har jag pluggat No ett tag! Och jag känner tt jag kan det mesta faktiskt. Men mår mycket bättre nu! Tack för ni palla stå ut haha!
Men har samsat med massa kompisar och så ,som har varit as snälla mot mig och nu har jag bättre självförtroende och så! Tack så jätte mycket för alla fina sms ni vet vilka ni är!

Ville bara säga det mest! Men nu ska jag skriva lite svenska sen får vi se vad jag gör! Har typ Inte längre någon tid för att vara ledig!!
Men vi hörs pussipussi! ❤

Drivbild!


Pallaaaa....

Asså neee nu har mitt självförtroende rasat neråt. Jag känner mig bara så dålig på allt just nu. Det finns inte en jäkla grje jag är bra på! Och det är verkligen sant!!! Inte matte för det suger jag på, inte svenska suger på också, No nej gud vad jag suger, engelska usch vill inte änns prata om det har världens sämsta uttal och suger! Jag får dåligt betyg på varenda prov/inläming ju!

Faan jag orkar verkligen inte dettta!!!! Förlåt för deppigt inlägg! Väck mig när jag är duktig på något :(

Plugga :/


Åhhh Bästa!!

 Åhhh gud kan inte sluta lyssna! Haha hon låter as likt rihanna haha! Puss ♥

Some pics from today!

 
Haha as flummiga jag , issa och Fellan var haha! :D ♥
 
Puss! 

Hemma!

Hejhej!
Nu kom jag precis hem från skolan, svenska lektionen var rätt skön! Men nu måste jag äta Mellis och plugga! Sen kanske det blir träning är inte säkert!
Men vi hörs!

Pusspuss! ❤

Fulrödrosig.se


Skolan! ❤

Hejhej!
Nu sitter jag och alla kompisar och väntar på att svenskan ska börja! Vi var precis och såg lucia tåg haha! Och nu har vi svenska! Sen ska vi egentligen ha engelska men vi får hoppa över den för vi är bäst! :D
Nu börjar den strax! Så vi hörs , vi ska typ bara renskriva så det är najs!

Puss!! ❤


Lucka 13

Några bra julfilmer...
 
 
 
Jaa det var några julfilmer jag tipsar om! "Grinchen" är bra enligt kompisar haha verkar lite skum haha!
"The Holiday" är så härlig åhh jag älskar den, en riktig julfilm verkligen, eller vad tycker ni? "Love actually" har jag heller inte sett men den verkar också bra! SÅ här har ni tre julfilmer som jag tipsar om , om ni har tråkigt någon dag framlver och är sugen på att se på film! Haha min absoluta favorit är The Holiday! 
 
Har ni några bra julfilmer som ni gillar? ♥
 

Geee mig nuuuu! ♥

 
Vill ha nu ↑ 
Vi funderar på att köpa den kameran och väskan och allt sånt ahha! Försöker få med pappa i det! Det går faktiskt riktigt bra! Haha! CANON EOS 600 D gift dig med mig? ♥
 
Puss! 

Såådär ja!

Nu har jag fixat lite tidsinställda inlägg till imorgon och i över morgon! Känns faktiskt bra haha!
Men nu ska jag typ läsa, vi ska läsa ut en svenska bok till imorgon! Måste damp läsa typ go sidor nu så pusspuss!
 
Kuliga bilder va? ↓
 
Sov gott alla! ♥

Såådär ja!

 

Såådär ja!

 

ONSDAG! ♥

Hejhej!
Ledsen att jag inte upd något idag! Men först var jag i skolan och han inte typ lektioner hela tiden och typ inge rast.... Men på franskan fick vi tillbaka franska proven, blev inte jätte nöjd men åndå lite och glad att jag blev godkänd. Fick ett jäkla poäng från C åhh vad jag blev besviken haha ett ända poäng, men jag tycker det räknas som ett c haha! För att få D så behövde man få 57 poäng och för att få C behövde man 66 poäng och jag fick 65 haha! AS surt! :D Men asså det är väll typ C? För jag gjorde rätt många slarvfel,typ apostrofer åt feel håll och sånt. Men ajaaaa jag är nöjd ändå! 
 
Men sen efter skolan gick jag och Ellinor hem till henne och när vi hade kommit en bit så hittar jag inte min mobil och letar och elli ringer på den! Då visar det sig att jag glömt den i skåpet hahaha åhhh! Men som tur va så var mamma i skolan och koklla på brorsan som hade lucia tåg haha så då kunde hon gå till mit skåp och ta ut mobilen och sen köra den till mig. Så jag har inte kunnat blogga därför också! Men jag är ledsen! För typ en halv timme sen kom jag hem från Ellinor och nu skypar vi! Hon bakar lussebullar som vi inte han klart med haha! 
 
Men hoppas alla ni haft en bra dag! Imorgon är det Torsdag och det betyder snart Freedag och HELG tagga! ♥
 
Men nu ska jag göra eb bättre önskelista! Haha! :D Visar den senare! 
 

 
Pusss ♥

Lucka 12

Min önskelista! 
 
Länk till min bättre önskelista HÄR
 
♥ Massa kläder 
 
♥ Jeans från Hollister
 
♥ Blus från Hollister
 
♥ Mysig tröja från ziperall! 
 
♥ Systemkamera
 
♥ Objektiv
 
♥ Pengar
 
♥ Nya urbanears i fin färg (har gula nu)
 
♥ Pälsbollsmössa!
 
Än så länge så är det detta! 
 
 
Längtar till julafton! ♥

 
 

Godmorgon! ❤

Hejhej!!
Nu tittar jag på julkalendern vad tycker ni om den? Själv tycker jag den är helt okej,lite seg bara!

Men idag är det onsdag,rätt skön dag! Pluggar efter skolan med Ellinor ❤

Men vi hörs senare! Puss!
Ha en bra dag! ❤


Ut i snön! ❤

Hejhej!
Nu är jag typ klar med läxorna,borde läsa lite svenska, vi ska läsa ut en bok till på torsdag. Sen kanske jag bara måste kolla igenom so:n! Asså förlåt om jag bara typ skriver om massa läxor jag har haha❤ :D

Men nu ska jag ut i snön med brorsan lite haha! Behöver verkligen ta luft känner jag, fått lite ont i huvudet av att bara sitta och plugga! Behöver komma ut lite! Men sen går jag in och då ska jag duscha!
Men vi hörs strax igen!
Puss och Kram! ❤


Videoblogg-irriterad! :/

 Åhh pallar inte! As dålig webcame! Sorry! Puss! ♥ :love:

Har lite kul med läxorna... :/

 
Åhhh orkar verkligen inte, vill bara hålla på med datorn åhh! Aja det är väll bara att börja, ok jag gömmer mobilen så jag inte tar upp den hela tiden... Och om jag typ stänger av datorn haha då kanske det funkar, men åhh jusdet vill ju lyssna på julmusik! Aja något gör jag haha! 
 
Men ha det mys Puss! ♥

TISDAG ❤

Hej!
Gud vad bra att appen funkar igen. Då blir det mycket bättre uppdatering! Wohoo haha! Så nu får ni läsa lite haha!
Kom för ett tag sen hem från skolan och sitter och äter Mellis. Skoldagen var lång och jobbig,var inte på humör idag. Vet inte riktigt efter,känner mig typ dålig i alla ämnen. Bara kände att jag inte är bra på något typ såå! Jätte jobbigt :( Min mamma var tvungen att gå på möte och Filippa och hennes kompisar är hemma och ska på träning såå jag måste typ passa dem lite. Fixa maten och så! Orkar verkligen inte haha! Måste plugga har massa läxor.... Sista veckan med läxor så nu får man lixom kämpa in i det sista sen blir det ledigt från läxor ett tag.
Men måste börja plugga strax!

Puss och Kram! ❤

Cozzzyy sockor!


Lucka 11

Bild från någon julafton ♥
 
 
Den här bilden tog jag förra julen ahha tycker tomten är så sjukt gullig haha!
 
 

Veckans blogg! ♥

Tjena!
Jag t'nkte bara säga att jag är med på Veckans blogg på Issas blogg! Älskar hennes blogg så grym! Skulle bli jätte glad om jag vann. Skulle vara så roligt ♥ Men kommer säkert inte vinna , brukar ju inte det men hoppas på det bästa! Så håll nu tummarna och önska mig lycka till haha! 
 
Gå in på issas blogg och va med du också! www.lovebyissa.blogg.se Jätte bra blogg!
 
pusspuss! ♥
 
 
Issaaa! ↑

Plugga med Vilmaaa!

Hejhej! Nu sitter jag och Vilma och försöker pluga lite haha, går väldigt seegt om ma säger så. Kan inte den här veckan bara gå så snabbt som möjligt och bli nästa vecka istället?! Aja vi måste plugga nu så jag upd er när vi är klara eller något. Mobil appen fungerar typ igen! Yeeey så bra!!!!!!!!
 
Men vi hörs! Vi hade lite tråkigt så Vilma ritade den här vackr tekningen , vad tycker  ni? HAHAHAHA :D
 
Pusss! ♥
 

7. Bild på dig och någon kompis! ♥

 
Bild på mig och Ville för ett tag sen! Gud vaf kul jag,sonjaVilma och ville hade den kvällen på bowlinghallen!! ♥
 

10. Bild på någon god maträtt du ätit! ♥

 
En maträtt som vi gjord ei frankrike kött och potatis mums! ♥ Ser fett rött ut men det är inte så mycket som det ser ut! ♥

Lucka 10

Julmusik! 
 
 
 
Okej den här låten är väll inte julig kanske men lite?
 
Nu kommer lixom värsta klassisk äckta julmusikm från as länge tillbaks! Jätte mysiga jullåtar!!
 
 
Haha carola sjunger men whatever haha! :D 
 
Spelas ofta hos oss ↑
 
Haha as konstig musikvideo haha men låten är bra! ↓ 
 
Hahahahaha nej jag skoja men  hahaha! ↓ AHHAHAA!
 
Haha as skumma jullåtar! Men det finns inte så mycket på youtub ehahaha! 
 
Puss! 

Några bilder från igår som ni inte har sätt! ♥

Np
 
xoxox♥

Pluggar! ♥

Heej!
Nu sitter jag vid skrivbordet och pluggar. Precis sätt solsidan jätte bra idag tyckte jag! Nidå? Meeen håller på att plugga till engelska presentationen nu. Vi ska stå inför klassen och prata i minst tre minuter på ENGELSKA asså åhh jag vågar och vill verkligen inte :( Har häldre ett prov än att göra det... kanske...
 
Men nu måste jag plugga klart,sen blir det att duscha och kolla på tv. Vi hörs pussipussi!
 
 
 
Bild från igår, har några bilder som jag inte lagt upp som kommer lite senare! Blandannat den här ↑
Puss!

Med släkten!

Hejhej!
Nu sitter jag och Oscar framför farmor och farfars dator och snackar lite :)
Vi har ätit lunch och nu blir det efterättttttt :D
 
Men härkommer en bild från igår!
 
Puss! ♥

6. Bild på dig och din familj! ♥

 
Här är en bild på min familj för länge sen! Men tror inte jag har någon annan på min dator. Saknar den här tiden när man var lite och allt var så lätt ♥ Love my family! 

Bilder från idag på oss! ♥


 
Kommer lite fler bilder från idag kanske om ngra dagar!
 
Puss och Kram! ♥

9. Bild på någon du gillar ♥

 
Jag gillar v'ldigt många som kompisar och allt! Här är en av mina bästa vänner ↑ ♥ Hon heter Vilma och jag älskar dig gumman! Vi har känt varandra hela livet och kommer känna varandra hela livet också! Jag älskar dig Vilma för den du är, glöm inte det! Du är bäst tjejen! Puss min lilla gulligris ♥

Luch med släkten!

Hejhej!!
 
NU har jag gjort franksa, glosor!
Ska bara upp och fixa mig sen åker vi till farmor och farfar på lite jullunch med släkten på pappas sida. Det blir jätte mysigt!! 
Sen blir det att åka hem och plugga lite igen och sen dans med Olga! 
 
Kanske lånar farmor och farfars dator senare! 
 
Men vi hörs senare! 
Puss och Kram! 
 

Goodmorgon! ♥

Hej och Godmorgon allihopa! 
Jag är jätte glad att ni läser och går in här oftare nu! Jätte kul för mig som bloggare att se att statistiken ökat lite grann, och den kan bli bättre!! Bara as jobbigt att inte blog appen funkar nu när man behöver den lixom! As jobbigt att behöva starta datorn varje gång jag ska skriva ett inlägg haha! Ajaaaa men bara på min mobil den inte funkar eller?? 
 
Nu sitter jag iaf och försöker plugga, det går inge bra haha försöker börja men orkar verkligen inte, två prov i veckan plus massa inlämningar och läxor. Men sista riktiga  veckan nu innan JUUUL! Sen efter den här veckan går vi bara måndag,tisdag och onsdag sen har vi jullov och de tre dagarna kommer nog vara as sköna hoppas jag haha!
 
Men nu måååste jag verkligen börja! No prov och Franska prov :( 
 
Pussss och Kram och ha en toppen dag i solen!
 
 
 

Lucka 9!

Bild som får dig att längta till julen! ♥

Lucka 9!

Lucka 9 bild som får dig att längta till Juleen ♥
 
 
Bild på mig för flera år sen haha! Hade inte jätte mycket bilder från förra julen men aa! 
 

Tv!

Nu har jag fixat massa tidsintsllda inläggg så det känns bra asså! 
 
Nu ska jag kolla på tv med mormor, hon r barnvakt! Yeey hahaha! Nejmen det blir mysigt ;)
 
Ha en trevlig kväll allihopa!
 
Puss och Kram! ♥
 

Lucka 8:a ♥

Hej skulle ju börja med en julkalender här på bloggen , sa jag i videobloggen men alla kanske inte sett den, om inte så kan ni göra det för där berättar jag kort om hur jag ska göra... 
 
Jo jag ska börja med en Julkalender här på bloggen och då kommer jag göra så att varje dag kommer jag lägga ut ett inlägg om julen, Antingen kanske det är en jullåt som jag gillar som  jag lägger ut i lucka 8. Annars kanske något annat. Men varje lucka kommer va något juligt! Så då får ni gå in och kolla varje dag vad jag lagt upp i "luckorna" jaja, hoppas ni fattar och att ni tycker det är kul? Vad tycker ni? Kommenetera! ♥
 
Den här luckan, åtta kommer vara detta som jag skrivit om , men imorgon kommer något kul ut igen! 
 
 
Spända på att se vad som kommer finnas i lucka 9 ? ♥ ;)

Naturbilder från idag! ♥

Här kommer några av bilderna fast bilder på naturen! 
De 5 första tog Karro på naturen sen tog jag typ alla andra :D ♥
 
 
 
 
Jaa det var de bilderna på naturen!  Det blev rätt dåligt ljus när vi fotade . Men karro har just fått kameran så hon har inte lät på allt, hon vet inte alla inställningar och så!
 
Men vad tycker ni om bilderna? Kommentera jätte gärna!!! 
 
PUSSS ♥

Smakprov från alla bilder! ♥

 
Älskar dig Karro! ♥
 
 
Älskar dig Melina! 
 
Tack för en av de roligaste dagarna!!! ♥ 
 
Puss! ♥ 
 
www.karolie.blogg.se  Karros ♥
 
www.melina.blo.gg. Melinas ♥
 
As bra bloggar! Kika in ↑

:D

 
 
Jag klädde ut mig till pojke idag. :D Jag Älskar Att Springa!
 
 
Haha rape allihopa! //Karro och Melina mohahaha :D ;) <3

Videoblogg! ♥

 

Fotat!

Hejhejhej! 
Nu har vi varit ute och fotat massa med Karolina också, hon har fått en systemkamera,precis en sån som jag önskar mig,så det var kul att ta kort och se hur den var på riktigt lixom. Men ikväll kommer alla bilder upp på bloggen eller senare. 
 
Men vi hörs snart igen! Puss! <3
 

5.Bild på något du saknar! ♥

 
 
Bild från förra vintern! Asså gud vad jag saknar att åka skidor, typ älskar känslan när det går snabbt ner för skidbacken och man känner känslan att man åker bra! Neee nu får de ta och fixa ekholmsnäs backen! 
 
Bara jag som längtar till att åka skidor? ♥

Godmorgon!!! <3

Hej allihopa! 
Nu är jag hemma hos Melina och kom för inte så länge sen. Vi får passa på att vara med varandra på helgerna eftersom att vi inte går i samma skola osv.... Men vi ska jh super kul idag har vi bestämt,vi ska fota med Karro om en liten stund och så! 
 
Jag är ledsen att jag inte bloggat förän nu... Men mobilen appen funkar inte. As dåligt verklgen med tanke på att jag använde den väldigt ofta och så.. Melinas funkar inte heller :( Inte karros heller :( Och inte på våran ipad eller något så det måste vara något fel med själva appen och inte med min mobil som jag trodde först! Men den funkar säkert snart igen. Så om jag inte upd så är det väll kanske för att jag är utomhus och inte kan ta med dsatorn haha! Men nu får vi hoppas på att appen börjar funka snart igen haha :D 
Men nu ska vi göra lite videobloggar och fixa på våra bloggar,så ni får kika in idag hörni! 
Vi ska börja med en Julkalender på våra bloggar! Kul va? Något roligt kommer komma upp varje dag! <3 
 
Men nu ska Melina få blogga! 
Puss och Kram, ha en bra Lördag!!! <3 
 
Här kommer massa fula egobilder jag tog hahah! ha kul! 
 
Pusspuss! 

8. Bild på dig när du var liten!

 
Bild på mig för många år sen! Gud vad jag saknar! ♥

F-R-E-D-A-G!!! (lite sent att skriva att det är fredag typ Lördag om någon minut) :D Skitsamma!

Hallooooj allihopa!
 
Hur mår ni hörni? Själv mår jag rätt bra faktiskt,så jäkla skönt med fredag även om mer än halva veckan spenderats hemma sjuk haha men ändåå. Idag efter skolan drog jag , Vilma och Ellinor till stan för att typ köpa julklappar och bara fika. ´Jag kände verkligen inte för att åka hem efter skolan och inte göra någonting,efter att man varit hemma sjuk och inte gjort något i två dagar. Så då bestämde vi för att åka till stan haha. Jag visste egentligen inte vad jag skulle köpa men vi gick in på Hollister iaf och bara kika, och då kom jag på att jag kunde kolla om det fanns Yoga Pants.... Joo alla säger att de är så sköna och pappa skulle köpa det på A&F i Usa men det fanns inte kvar. Så då kollade jag här hemma för några veckor sen om det fanns yoga pants men det var slut, nu när jag kolla igen påå Hollister så hade de typ bara några få kvar i lagret som de kom ut med till mig när jag frågat. Precis i min storlek och allt SCOOORE! Haha nejmen jag blev as glad att jag äntligen hittade,dessutom var det så bra pris också. Då sa mamma att jag skulle köpa dem och ha de som julklapp till mig själv :D Skulle försöka glömma bort presenten alltsååå.. haha undra hur dte går. Så då sa mamma baa aa Matilde gå tillbaks och köp ett nytt par?! Fast till syrran, och jaa då gjorde jag det haha. Så det känns bra att jag äntligen fått det gjort nu. Prövade brallorna i affären och de är världens skönaste asså ni fattar inte hur lena och sköna det var. Man kanske tror att det är jobbigt att de sitter åt men det tänkte man inte på haha för de gjorde dem typ inte...  
Aja så det var braa!
Sen köpte jag en julklapp som jag inte säger vad och sen satte vi oss på något cafe ,åt och flumma haha!
 
Men jag gjorde bort mig helt totalt inne på Hollister så sjukt pinsamt tycker jag (då var de det)
 
Första var att jag pratade med en där och hade tuggummi i munnen och jag skulle säga tack för han skulle se om det fanns yoga pants på lagret och då sa jag "tack" och tuggummit åkte ut på hakan typ as äckligt, han kollade på mig as skumt typ "vafaan vilken äcklig typ" hahaa nejmen det var så jäkla pinsamt haha! Ni fattar inte hur mycket vi garva åhh! :D
 
Sen det andra var när jag stog i kassan för andra gången och betalade byxorna. Då sa han det blir 109 kronor och jag skulle betala med kortet (jag är van med att betala med pengar som jag gjorde gången innan) så jag gav fram kortet till han och han baa ähh ursäkta men där finns kortmaskien där du betalar!? Jag baa ojj hehe.... Åhh så¨himla pinsamt det med haha! Låter säkert inte alls det men det var det då... Lixom kodapparaten eller var den nu heter stog typ en decimeter från mina små ögon :S
 
Asså jag har varit så himla förrvirrad idag hela dagen ingen aning varför! PÅ lektionen t.e.x jag baaa det är ju 60mil mellan sverige och göteborg , bara en sån sak lixom haha jag skulle säga stockholm.
 
Aaaa gjort andra as random grejer idag meed men det behöver ni inte veta haha så mycket som hänt :D
 
Förlåt för as långt inlägg.. vissa gillar väll det och vissa inte haha!? Men händer inte ofta att jag skriver så här långt ellerhur? Vad tycker ni om det kul? Kommenteraaaa! Nej men ni behöver inte det haha :D
Nu ska jag bara läsa igenom allt jag skrivit, faan hahah!
 
Pusss!
 
Exakt sånna här var det!!! Hoppas inte syrran läserhon kommer inte orka läsa allt detta!
 
Vad tycker ni? Nu måste jag glömma bort de här byxorna tills jul haha! Puss och kram och sov gott!
 
Vi ses imorgon! Då ska jag va med Melina! :)
 
Nu är det strax Lördag haha! :D

4. Bild på någon som betyder mycket för dig! ♥

 
Här är en bild på mig och mina två kusiner Oscar och Lovisa , de betyder så sjukt mycket för mig! Ett liv utan dem hade inte varit kul! Älskar er kusiner ni betyder allt Puss♥

Smoothieee!!


Håltimme hos Ville med Vilma ❤


Påväg till skolan! ❤

Tjena!
Nu är jag påväg till skolan as härligt ute ju! Har inte varit ute sen i onsdag då jag tog luft! Men idag är jag frisk men måste ta det lugnt iskolan!

Vi hörs och ha en grym dag! Puss!❤


Thankyooou everbodyyy!❤

Tack allihopa som klickat in på bloggen idag,om jag fortsätter så här , fortsätter ni läsa då? Hoppas det. Det här jag vill!! Puss!! Och tack ni är bäst!!
❤❤❤❤❤❤❤


Lite sent jag vet.... :D

Hej!

Nu ska jag börja göra lite läxor haha! Jag vet lite sent. Skjutit upp det hela dagen förlag har inte orkat även om jag haft hela dagen på mig haha! :D Men det är inte så mycket! Ska kolla igenom Matten för ska göra provet någon gång i framtiden nejmen vet inte säkert när jag ska göra det,sen ska jag kolla igenom franskan vi hade prov idag som jag då får göra nästa vecka, sen ska jag läsa No!

Men det bästa med att vara sjuk och missa prov och förhör är att man får längre tid på sig att plugga till dem haha! :D ❤
Pusspuss


Ny header!

Hejhej!
Som ni säkert ser så är min header ny och designen , Melina gjorde den, ville ha lite jultema så då blev det så,hon la också in snö som snöade in så det var bra! Tack så otroligt mycket Melina, jätte nööjd verkligen!!!
 
Tack och hoppas ni får lite julkänsla nu när ni klickar in på bloggen ;) Hoppas nu bara att ni fortsätter läsa bloggen ofta för det är det jag vill. Älskar att blogga och då förtjänar man också bra statistik tycker jag!!!
 
Men hoppas ni haft en bra dag nu! Vi hörs snart igen! Känner mig bättre idag, så hoppas jag kan gå imorgon ♥ vill verkligen inte va sjuk på en fredag!!!
 
Men vi hörs Pusss!! ♥
 
Vad tycker ni om den nya headern? ♥
 

 
 
Puss! ♥
 

Svar på kommentaar!! ♥

Anonym Om: ggg
hur fixar du snön på bloggen? 
 
Jaddduu vet inte riktigt men man fixar något i stilmallen men vet inte vilken kod. Det var Melina som gjorde min header och hon fixade det, vet att hon lagt upp ett inlägg om hur man gör det så gå in på hennes blogg här: Klicka HÄR♥ :D
 
Så där kan ni läsa! Är det okej Melina??? 
 
Tack för frågan! Kommentera gärna och ställ frågor gillar bara det!!! 
 
Kram! ♥

Massa random frågor!

 
Tre frågor om förhållanden:
 
 
Är du singel? - Yees!
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? -Kanske , kanske inte...
 
Hur många har du varit kär i?- Rätt många tror jag... Hahaha
 
 
Tio frågor om dig själv:
 
 
Namn: Matilde
 
När fyller du år? -18 April 
 
Några piercingar? - Hål i öronen om det räknas?
 
Vad har du på dig just nu? - One Piece 
 
Vilken årstid är bäst? - Sommar ♥
 
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vaknar sent går ner till köket och maten står klar bär och scones och går ut i solen och äter ♥
 
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Haha vet inte riktigt men typ händerna :D
 
Vad är du bra på? - Typ ingenting haha :D Nejmen gångertabbellen typ :D
 
Vem älskar du mest på denna jorden? - Vet inte familjen och kompisarna! Går inte att säga en ;)
 
 
5 frågor om dina vänner:
 
 
Vem vet allt om dig? - Ebba och Vilma ♥
 
 
Vem är den roligaste av dina vänner? - Typ alla men Vilma :D 
 
 
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla går inte att säga :D
 
Vem är den du helst har filmkväll med? - En bästa vän! ♥
 
Vem av dina vänner är mest "evil"? - ..? - Hahahahaa ingen typ :D 
 
 
10 Frågor om din familj:
 

Vem står dig närmast? -
Ebba ♥

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -
Yeest det har jag!! ♥

Vem är farligast i din familj? -
Ingen nejmen brorsan är riktigt farlig hahaha neeej ingen! :D
 
Vem ser roligast ut i din familj? - Alla är fina men brorsan haha nejmeeen :D

Vem är coolast? -
Paaappppaaa :D
 
Har ni något husdjur? - 
Yees två marsvin och fiskar! ♥

Vem har du mest gemensamt med? -
Ebba och Vilma ♥

Vem står för underhållningen? - 
Min mammmaaaa! ;)

Vem sover du oftast med? 
- Haha med mig sjäälv ;D

Roligaste kvällen med familjen? - 
Vet faktiskt inte men typ när vi va i USA! 
 
 
 9 frågor om idag:
 

Vad har du gjort idag? - 
Varit hemma,är ju sjuuk !

Vad ska du göra nu? - 
Typ läsa lite No tror jag och skriva klart detta!

Har du gjort något dåligt idag? - 
Neeee typ inte,misslyckats med lussebullarna bara :D

Vad har du ätit idag? -
En smörgås , bär , tomatsoppa,halstabbletter,lite middag och bulleee! 

Har du duschat idag? - 
Nee men gör det ikväll!

Är du trött nu?- 
Aaaaa!!

Vad händer i morgon ? - 
Förhoppningsvis skola och kompisar ,  annars hemma!

Går du i skolan? -
Yees!

Har du varit i skolan idag?
- Neej sjuk ju!
 

Just nu:

 

Hur mår du just nu? - Njaaaee sådär men bättre än igår iaf.

Har du piercat dig? - Öronen

Är du hungrig nu? - Nej proppmätt efter lussebulle (inte aptit)

Vad är klockan nu just nu? - 18.58 

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook,Blogg.se , Almas blogg!


TELEFON/MOBIL:


Vem ringde dig senast? - Vilma  Runestam 

Vem ringde du till senast? - Alma Klingström 

Vem sms:a till dig senast? - Morfar hahaha han undra hur jag mådde! :D

Vem sms:a du till senast? Morfar haha :D Svarade på hur jag mådde :D 

 

 ÖVRIGT:

 

Gillar du punk? - Neee

Har du sminkat dig idag? - Neeep är hemma och sjuk såååå onödigt!

 

MUSIK:

 

Lyssnar du på musik just nu? -Yees julmusik! 

Vilket är ditt favoritband/artist? - Rihanna mest ♥ många fler!

Vad gillar du för musik? - Typ pop och top låtarna just nu som spelas på nrj och The voice!

 

 

 KLÄDER:

 

Har du fler än 4 linnen? - Ja

Har du fler än 3 jeans? - Yes!

Har du fler än 5 tröjor? - JA typ 1000!!!!!!!!!

 

 SMINK OCH HÅR:
 

Använder du mascara? - Ja

Använder du wax? - Nej

Använder du ögonskugga? - Nej , ibland

Använder du kajal? - Ibland 

Använder du hårspray? - Yes!  

Använder du volymspray? - Nej

Andänder du mousse? - Nej

Använder du deodorant? - Jaa!

Använder du skinspray? - Nej

Använder du parfym? - Ja!

Använder du läppglans/läppstift? - Ibland

Använder du brunkräm? - Neee

Använder du rouge? - Sometiimmmmeeees!

Uppsatt hår eller hängande? - båda.. beror på i skolan har jag helst utsläppt och på träningen och gympan uppsatt. Känner mig finare i utsläppt men jaaa det beror på! 

Plattar/lockar du håret varje dag? - Neee!

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nepp

 
KÄRLEK:
 

Är du kär just nu? -
Neee

Har du kysst någon idag? -
Neeeej!

Har du ett förhållande? -
Nej inte nu 
 
Är du romantisk? 
- nja.. vet inte? 
 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Ville haha inte seriöst förhållande typ i tvåan!

Hur länge höll det? -
Några veckor ...

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -
förhållande 

Har du varit tillsammans med två samtidigt? -
Neeej!!

Vem sov du senast bredvid? -
Typ någon i familjen eller kompis hahaha :D

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -
Vet inte men de var faktiskt ganska unga! 

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -
Usch nej!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -  
Haha njaaae vet inte! :D
 
 
Det var dem det! ♥ 
 

ggg

 
 
 
 

 
 
 

3. Bild på en bild du älskar! ♥

 
Älskar den här bilden på mig och brorsan från Florida för snart ett år sen ♥ 

Fortfarande sjuk!

Hejhej! 
NU är jag hemma idag igen, när jag vaknade imorse hade jag fortfarande feber men inte alls lika mycket..Så det är bra! Men jag tror jag kan gå imorgon, väldigt jobbigt för jag har missat två prov redan,men de får jag ta igen nästa vecka eller på fredag. Så det ordnar sig iaf... 
 
Sitter i soffan med datorn i min One Piece och är väldigt bloggsugen..., vet bara inte riktigt vad jag ska blogga om! Så kommentera gärna! 
 
Frågestunder?
Outfits?
Foto?
Videobloggar?
Hiss/diss?
This/that?
Tips?
 
Jaa kommentera gärna!!
 
 
 
 
Pusspuss och hoppas ni mår bra! 
 
 

Bilder från Falun del 1 ♥

 
Haha bilderna fotades med Sonjas kamera! Gud vad vi flummade på tåget haha! Vi hade det jätte kul! Resten av bilderna kommer senare! ♥ ;)
 
 

Min önskelista! ♥

Hej det här önskar jag mig till jul,kmmer säkert komma på mer under dagarna som går men här iaf lite saker!
 
♥Massor av kläder!!! 
 
♥ Mysig tröja från ziperall Klicka HÄR för att se den !
 
♥ Mysig och skön hoodie från ↑ behöver verkligen en kofta! Klicka HÄR för att se den!
 
♥ En till jätte fin hoodie som jag tycker verkar jätte härlig! Klicka HÄR ! Den verkar perfekt till nu i vinter tycke jag!
 
♥ En systemkamera! Rätt stor chans att jag får har pratat med pappa ;) Klicka HÄR för att se den som vi tänkt oss!
 
♥ Objektiv till ↑ 
 
♥ MONEEEY! :D
 
♥ Nya urbaners i en fin färg (nu har jag gula) 
 
♥ Pälsbollsmössa HÄR ♥
 
 
Jaaa det var min önskelista än sålänge men vi hörs puss! Vad önskar ni er i julklapp? ♥

Gamla goda tider (okej inte jätte länge sen meeeen) ♥


G
am
la 

2. Bild på någon i din familj :love:

 
Hahaa bild från idag,lillebrorsan lekte i snön! Älskar dig Victor ♥
 
 

1. Bild på dig för ungefär ett år sen ♥

 
Bläddrade ner på min blogg till 5 november 2011 och då hittade jag den här bilden. Tagen för exakt ett år sen herregud vad ful menmen! Där ser ni hur jag såg ut då! :D

10 bilder! ♥

1. Bild på dig för ungefär ett år sen.
 
2. Bild på någon i din familj! :)
 
3. Bild på en bild du älskar ♥
 
4. Bild på någon som betyder mycket för dig :love:
 
5: Bild på en bild på något du saknar ♥
 
6. Bild på dig och din familj!
 
7. Bild på dig och någon kompis :D
 
8. Bild på dig när du var liten
 
9. Bild på någon du gillar.
 
10. Bild på någon god maträtt du ätit ;)
 
NU sätter jag igång allihopaaa! ♥ ;)
 
 
Old pic! Puss! ♥


Snöstorm! :D


Hate to be sick...

Helloo!!
Nu ligger jag hemma i soffan med mysigt täcke och ligger och kollar ut på all snö! Haha helt sjukt hur mycket det har snöat under natten, och det blir bara mer... Från en decimeter typ till en meter nu! Men jag tycker det bara är bra att det snöar,självklart jobbigt men häldre snö en regn och grått. Trodde faktiskt att den här vintern inte skulle ha någon snö! Men Gud vad bra att det inte blev så.
Nu när man ligger hemma och kollar ut i snön så är det rätt cozzyy.
Är iaf sjuk idag! Började med att jag hade pytte ont i halsen på träningen. Trodde inte det skulle göra något att träna ,men när jag kom hem blev det bara värre och värre i halsen... och när jag vaknade imorse kände jag mig dålig, kroppen värkte ,näsan rann,halsen värkte , huvudet värkte och kände mig as trött och hängig. Hade 38graders feber imorse och nu har jag tagit Alvedon så känner mig lite bättre❤
Snart kommer mamma hem och fixar pannkakor till mig❤

Men hoppas ni inte blåser bort i snö stormen. :D
Puss och Kram ;) ❤


Måndag!

Hejhej!
Nu Kom jag precis hem och sitter framför brasan i sackosäcken och äter lussebullar,så mysigt. Jag har varit hemma hos Ebba jätte mysigt, vi har inte hunnit vara så mycket med varandra. Vi pluggade,lekte med hennes syrra och gick till pulkabacken och åkte pulka med hennes lilla syrra. As kul haha , ni skulle sätt mig,jag såg inte guppet så jag flög av pulkan och landa på rumpan haha! :D men sen gick vi upp till henne och typ chillar bara.

Annars har dagen varit helt okej faktiskt, hade ett as jobbit musikprov men nu är det avklarat, känns skönt för man har inte musik prov så ofta och nu är vårat avklarat haha. Men annars har jag sjukt många läxor och prov denna vecka. Om jag räknade ihop rätt så fick jag det till att vi har fem prov... Musik idag, tisdag matte,onsdag so länderna i Europa , matte prov svår del, torsdag engelska kanske och franska! Så det är jobbigt,men typ mycket prov och läxor som ska in nu innan jul för att sätta betyg och allt. Så hoppas att det här är sista jobbiga veckan innan jul,sen blir det ju bara skönt i skolan nästan de sista dagarna.

Men nu ska jag upp och duscha, lite frysen. Sen ska jag läsa svenska och kanske läsa igenom matten och franskan har lite smått panik inför matten imorgon. Och franskan på torsdag.

Men vi hörs senare!

Ni förstår kanske att jag inte kan lägga jätte mycket tid på bloggen denna vecka. Men jag försöker❤

Pusspuss! ❤ :) ;) :D


Väntar på tåget... :D

Hejhej!

Nu sitter vi och väntar på att tågen ska rulla in på stationen.
Men vi måste snart gå på! Så vi hörs när jag kommer hem ikväll! Då kommer massa bilder och allt från lägret ,vi har fotat så otroligt mycket! ❤
Puss och Kram!
Cp barn!


Nu måste vi sova! Natti❤


Vi har det bäst hör uppe i falun!

Hejhej allihopa! 
Nu sitter jag , Vilms och Sonja på vårat lilla rum här på scandic hotell i Falun. 
 
Nu kan jag berätta lite fort om dagarna hitills... 
Det hela började med att vi åkte från centralen i fredags, jag och Sonja satt bredvid varandra på tåget med as hög musik i lurarna medans det snöade ute cozzyyy. Aja sen så var vi framme och då gick vi 1 jäkla km  till hotellet i typ snöstorm haha men det var ändå skönt att sträcka på benen efter ha suttit i ett tåg i tre timmar.. Väl framme på Hotellet så checkade jag Vilma och Sonja in på vårat coozzziga rum på våning sex. Vi började packa upp direkt och gjorde jätte mysigt i vårast rum. Sen satt vi på oss bikinis och gick ner till poolen och bastade och fixade håret rent och allt.. Sen satte vi på oss myskläder och gick ner och åt middag. Efter det så körde typ zombie kul (som ville kallar det) här på Hotellet , det är så jääkla kul hahaha man blir jätte rädd när man ser någon. Vi åker upp och ner i hissen :D Vi sprang i en korridår och då kom en gubbe och baa hörni sluta spring i korridorerna alla barn vakbnar och han fick lack på oss så sen gick vi till våra rum (tidigt i säng).
 
Idag gick vi upp runt halv sju och snozzade till sju och gick ner och åt frukost sen gick vi direkt till friidrotss hallen och där var det tävlingsdags. Vi skulle inte tävla förrän klockan 16.15 men vi fick hejja på alla andra. Men man har också sprungit runt hela dagen och så , så nu är man riktigt trött asså haha. Vi var i Hallen till tjugo i fem ahah.
Sen tog vi en varm dusch var för sig och satte på oss finare kläder och åt middag, 
 
Nu har vi satt oss på vårat rum och kollar på How i meet your mother.. Ville knackar som tusan för han och Malte vill komma in hit haha men vi pallar inte ha de här inne.
Haha men vi sitter iaf här och as flummar.
 
Men nu ska vi tydligen ut och köra kull! Hoppas att ni har det bra där hemma!
 
Ledsen för dålig upd men tror ni fattar varför! 
Imorgon blir det träningsdag!
 
Puss och kram från mig, Sonja och Vilma <3 :D