Tips på lite bra träningsappar!


Runkeeper!

Jag har just laddat ner Appen Runkeeper och den använde jag idag! Den är jätte bra tycker jag! Om ni vill börja springa så kan ni ladda ner de appen för den är jätte bra, man kan se hur långt man sprungit , tiden , hur många kalorier man blivit av med och sen kan man se hela sin runda och hur många km man sprungit på em vecka och massa mer! Så här såg det ut efter jag sprungit!

Inte direkt mitt bästa att springa 5,5 km på en halv timme men har ju varit sjuk!


Stack ut och sprang!

Tänkte bara berätta lite om dagen!

Det började med att jag va i skolan och vi gjorde en jätte lång reccension på svenskan! Jätte jobbigt men det gick helt okej! Sen hade jag, vilma , ville och bea Håltimme så då gick vi till ica och köpte semlor och tjocknade oss hahha! As gott!
Men sen när jag kom hem bestämde jag mig för att sticka ut och springa för jag har börjat i en till grupp på friidrotten. På tisdagar går jag kvar i gamla gruppen sen så på torsdagar skulle man välja en gren man vill bli bättre på och är bra på och då Valde jag medeldistans. Då är det träningar söndag, måndag, tisdag och torsdag men jag kommer bara kunna gå på den träningen på söndagar, vissa måndagar och torsdagar. På tisdagar kommer jag som sagt vara kvar i den gamla gruppen. Så då vet ni lite om träningen. Ni kanske inte fattar något men har iaf börjat inen till grupp!
Idag skulle det vara första gången i den nya gruppen och jag känner en tjej där resten känner jag inte och idag kunde inte hon komma så då ville jag inte gå! Lixom första gången känner ingen aaa inte jätte kul! Men så istället stack jag ut och sprang en sväng. Så länge sen jag bara stack ut och sprang. Men jag kände mig jätte hurtig för det var inte direkt kul väder ute.. Men jag tog mig ut ändå ,utan hörlurar hahah!
Jag sprang 5 och en halv kilometer i hyfsat bra tempo för att ha varit förkyld och sjuk! Så det blev helt okej tid!
Pappa blev iaf imponerad att jag höll typ samma tempo varje kilometer och det är ganska svårt! Yees men sen körde jag styrka , massa magövningar och ben övningar och sen stretchade.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna, hålla på lite med mobilen och läsa min svenska bok innan jag somnar, jag börjar tio över nio imorgon så det är skönt!

Meen imorgon är det Fredag, så skönt , jag ska vara med Vilma L och vi tänkte åka in till stan och fika och sen för vi se vad som händer!

Vi hörs!

Puss! ❤

Fina Ville med grädde runt munnen! :D


Familjen Annorlunda!

Hejhej!
Nu sitter jag och kollar på ett inspelat program av "Familjen annorlunda" från i måndags. Han inte kolla någon annan dag i veckan! Hahah jag tycker det är roligt Hahaha! Gud jag klarar knappt av mina två syskon haha hur skulle man klara av typ nio syskon? Det finns en familj som är tio barn , man baa herregud! :D Hahaha! Helt sjukt! Aja! Haha!


Franska verb...

Hej nu ska jag bara plugga lite franska, ända läxan idag Scoore! Haha så vi hörs efter! Ska berätta lite annat då också!
Puss! ❤


Smoothie!


Rörig dag!

Hej! Nu ligger jag i sängen och ska sova ! Dagen har varit ledigt rörig med saker att göra hit och dit! Plus massa läxor och prov. Ledsen att det bara blir sånna inlägg just nu! Men imorgon blir det inte bättre för då börjar jag träna igen' inte tränat på ett tag , jag har varit sjuk och förkyld! Men i morgon börjar jag i en annan grupp! Berättar mer om det någon annan gång!

Hoppas att alla haft en bra dag! Bilder från idag på min och Ellis Smoothie!
Puss! God natt! ❤


Massa bilder som jag och Fellan fotade!

 
Yees, as kul att få sånna här bilder ;) Vad tyckte ni om dem?

Godmorgon!

Godmorgon! Romme var sjukt kul! Men jag berättar mer om allt ikväll , har så sjukt mycket grejer som jag knappt hinner med! Men vi hörs ikväll!

Have a nice day!! ❤


Fleer...<3


Romme!

Hej!
Nu sitter alla på bussen påväg till Romme. Det är James Bond på i bussen hahha! Men vi taggar as mycket! Ska bli så kul att åka skidor med polarna!

Men jag kommer nog inte uppdatera så bra då! Men vi hörs senare!


Fler bilder från photoshooten med Fellan!


Morning! ❤


Svaren på frågestunden Del 3

Här är sista videon med svaren på frågestunden! Hoppas att ni fått svar på era frågor annars är det  bara att kommentera igen så fixarjag det! Men tack för alla frågor.
Snygg stilbild btw.. 

Svaren på frågestunden Del 2

Asså gud den här videon blev verkligen as konstig!! Svaren från den förra videon kom i den här, asså ni fattar inte hur lång tid det tar att fixa om å ni får nöja er med denna, sorry men jaa! Ni kan spola fram tills ni hittar svaren på era frågor för det är as blandat med frågorna från förra vidoen och nya! Men ni ska nog hitta era svar ändå! ;) ♥
 
 

Åhhhh BÄSTA!

Har hört den här låten två gånger nu och jag älskar den redan! Herregud vad grym Zara Larsson är, jag tror verkligen att hon kan bli stor, riktigt stor. Hon sjunger ungefär som Rihanna! Så sjukt duktig, tror hon kan bli som Rihanna helt ärligt! Men lyssna på låten nu och ni kommer fastna direkt!
 
 

NU KÖR VI!

Asså gud känner mig så sämst på att blogga verkligen, men det blir så sjukt mycket med massa läxor och helt sjuukt! Men jag ska verkligen skärpa mig nu hehe! Så om jag bloggar er är ni berädda på att läsa då eller? Hoppas det! 
 
Så ni måste läsa haha! 
 
NU KÖR VI! ♥
 

Svaren på frågestunden Del 1

 
Förlåt för att bilden är väldigt suddig men här har ni iaf de första svaren , resten kommer ;) 

Ledsen!

Hejhej!
Nu kom jag precis hem från Victors bandy där jag och pappa var ned och tittade. Faktiskt kul! Haha förutom att jag typ fick två hårda skott av småkillarna på mig haha! Var SÅÅra på att glömma hörlurarna om inte Victor att hittat dem! Tack brorsan Men yees sen tidigare idag har jag pluggat massa matte hehe och nu kanske jag ska läsa lite no och ikväll läsa svenska!
Puss! ❤

Men hoppas böni haft en bra dag!
När jag pluggat klart så Ska jag hålla på med datorn, fixa tidsinställda inlägg och lägga upp svar på frågestunden! Såå jaaa nk får kika in senare!


Bjuder på lite skööna bilder ;)


Gud vad jag hållt på...

Hejhej!
Nu ligger jag i soffan med ipaden i handen. As jobbigt att hålla upp den ,får typ kram i händerna nu... Men jag ville bara säga att jag har hållt på med att fixa svar på frågestunden as länge haha. För det funkade ju aldrig att ladda upp.. Hur konstigt som helst! Så istället la jag upp dem på imovie och fixade fär. Ena videon håller nu på att laddas upp, sen blir det andra.. Så ni får nog räkna med att videosarnakommer upp imorgon förmiddag.
Men nu ska jag ba nysa. Elli gick just hem!
Men vi hörs Pussiiii❤

Leker lite haha :)


Härlig dag! ♥

Hejhej!
 
NU sitter jag coh Elli på mitt rum och vi har varit i Ekholmsnäsbacken idag och åkt slalom. Det var askuluigt. Rätt länge sen man åkte så det var roligt. Men i början gick det ju sådär om man säger så.., Men efter några åk var man van och kunde köra bättre, fast man var rädd att man skulle köra på någon liten unge (jag gjorde inte det meeen..) Det var riktigt många där idag, men de flesta åkte i en av backarna så jag och Elli hängde på andra sidan mest och åkte där. Men sen kom en slalomklubb till den backen så jaaa men det gick bra iaf. Så nu har vi värmt upp oss inför Romme typ. Nu är planerna att dusha och fixa oss och sen Spelaaa Sims. Så sjuukt länge sen hha! Sen får vi se vad som händer och så..
Men tack för en grym dag iaf Elliii!
Hoppas alla haft en bra kväll, ikväll ska jag svara på frågestunden och blogga om lite kuliga grejor så vi hörs!
 
Pussiiii♥
 
 

Gamla bilder! ♥

  
 
 
 
 
 

Myskväll hos Vilmaaa! ♥

Hjehej! 
 
NU ska jag , Fellan och Elli gå till Vilma på lite myskvällm vi ska göra tacos och äta massa gott och se på film, så det blir ju as kuligt! 
 
Haha förut skrev elli så ni vet!
 
Men yeees skoldagen var väl helt okej, så hääärligt med Helg! Men jag skriver sen när jag kommer gem, då blir det massa upd och svar på frågestunden! Så sita timmarna att fråga okej! ;) 
 
 
Old pic för ett år sen!↑
 
Men vi hörs som sagt sen! 

Sista timmarna tills frågestundnen är slut!

Länk http://matildelundstroms.blogg.se/2013/january/fragestund.html
 

tjolahopsan!

 hej allihopa! nu äter jag och matilde chokladbollar som vi har gjort aaaalldeles själva :) och så dricker vi smoothie (matilde har redan druckit upp sin smoothie..haha! men nu ska jag också dricka upp min smoothie så hejdå!
/elli <3
 
Gammal bild↓

Är i skolan,men inte med på gympan!


Sant! :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2013/pic_5100260f9606ee68521342f2.jpg" class="image">


Haha rolig jag e på sms...


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Jag har fått några bra frågor och tack för dem! Men ni kan komma på lite fler , okej? Så kommentera en sista gång! Så svarar jag nog på fredag!

Puss! ❤


Fortfarande sjuk

Hej!
Jag är fortfarande sjuk här hemma. Fat jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår iaf! Har fortrande feber och är jätte förkyld. Fast jag har iaf hunnit med att plugga lite nu när jag mår lite bättre. Så det är bra! Fast jag känner mig väldigt ensam bara.... Men syrran kommer hem runt två!

Hoppas jag kan gå imorgon ,fast jag tror det! Missar no-provet idag!
Nu ska jag fixa lite lunch till mig!
Vi hörs Puss!


Photoshoot del 1

 
 

Sjuk-bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
Hade tråkigt och tog några bilder haha! Tips på vad man kan göra? ;)

Sjuk...

Hejhej!
Joo det blev som jag sa igår, jag blev sjuk. Inatt kallsvettades jag eller vad man säger.. Var skit kall och frös samtidigt som jag var jätte varm och svettades! När jag vaknade så hade jag feber. Så för mig idag fick det bli att vara hemma. Så just nu ligger jag i soffan med mitt täcke och kollar på Top modell för mig själv. Ganska skönt att fö slappa men jag orkar inte vara sjuk, missar också träningen! :(
Men snart måste jag typ börja plugga lite kanske!
Mamma kommer hem till lunch och hjälper mig med en god lunch!
Men nu ska jag försöka fixa lite inlägg!

Vi hörs. Puss❤


Videoblogg från i söndags!

 
Första videobloggenn jag gjorde med vår kamera, det blev ju rätt bra ljus ändå? Aja, ska bli bättre på kameran och så!
 

Får inte gå och bli sjuk nu...

Hejhej!
Nu har jag just kommit ut från duschen efter att ha pluggat massa No och engelskaglosor. Gud vad mycket vi har dennna vecka!! Men känner mig också lite små sjuk.. Nejmen har ont i huvudet och varit jätte förkyld och hostat en gång i minuten hela dagen. Men vi får se hur jag mår imorgon. Hoppas jag verkligen inte blir sjuk nu också.. Men dagen var rätt lång och så´skönt att den nu är över! Men jag ska nu ladda upp videoblogg från igår samt bilder. Sen blir det att måla naglarna (om jag hinner) och dricka varm saft med mamma framför något program.. Så det blir jätte mysigt! Men jag måste fixa med alla bilder nu!
Så kika in snart! <3
 
Pussiii! <3

Fler frågor!

Behöver mer frågor till frågestunden Hörni!!! Annars kommer jag ite svara! Kom igen nuu❤


Måste slappa nu! ♥

Hejhej!
Hade egentligen tänkt att fixa med bloggen nu och lägga in videobloggarna och så! Men det får bli en annan dag, typ imorgon! har så sjukt ont i huvudet och mamma säger att jag ska ta en apelsin och bara typ slappa frmaför tv:en nu och somna tidigt. För mamma är ite klar med datorn än och så! Så jag gör nog det, för jag måste bli frisk! 
 
Glöm bara inte att frågestunden finns och att ni kan fråga när ni vill!
 
Jag tror jag lägger mig och kollar på Pretty little liars! ♥ 
 
Men ha det bra! ♥
 
 
Gammal bildis! ↑

FRÅGESTUND!

Hejhej
 
Nu kör vi på en frågestund här haha! Vet att jag har sämst upd och så, lite opassande att stoppa in en frågestund då kanske? plus att jag inte har någon statistik, men det var ju så länge sen jag hade en! Ni har ett tag på er att fråga, så svarar jag när det har kommit tillräckligt många frågor! Kom igen nu, nu har ni chansen att frpga typ vad ni vill! Så fråga verkligen på nu okeeeej??? SNÄLLAAA! Haha! Nejmen jag lovar att svara strax! Och upd ska också bli bättre! Men tryck nu på KOMMENTERA och gör min dag! 
 
SÅ GLÖM INTE ATT DET ÄR FRÅGESTUND, och fråga på nu ok? 
 

Studiedag eller söndag??

Hejhej!
Gud vad jag är trött nu. Har suttit med läxor hela dagen känns det typ som hehe... Pluggat massa för vi har så sjukt mycket plugg i veckan, två himla prov och typ sex grejer i engelskan och tro stora grejer i so:n och annat! Jag orar verkligen inte!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Aja jag och fellan har iaf fotat idag och fått jätte härliga bilder verkligeen!!! Men just nu har mamma datorn som man kan ladda in bilderna på så jag får vänta tills hon jobbat klart helt enkelt... Men sen har jag också gjort en videoblog och en video där jag visar hela mitt rum! Vad tycker ni om det? Kul eller? Så nu ska jag fixa några tidsinställda inlägg med ala bilder från dagen och lite så! Men vi hörs! ;)
 
Hoppas att inte ni behövt plugga lika mycket, det har typ känts som en studeidag haha, men nu ska jag bara chilla och ta det jätte lugnt för jag tror att jag kanske håller på att bli sjuk´, känner mig lite krasslig, ont i huvudet,fryser och behöver snyta mig varje minut typ! Orkar verkligen ligga hemma och va sjuk nu , kommer missa jätte mycket grejer i skolan och så! Men tror inte jag blir sjuk! Hoppas inte det iaf! 
 
Men Pussss och kolla in strax för jag ska fixa en frågestund, blir det kul? Ska jag ha en eller inte? Isåfall får ni fråga massaa! ♥
Bild från idag ↓
 
Kraaam! ♥
 

Lite bilder på mig,Fellan och Ebba från igår!


Plugga med Fellan! ♥

Nu är jag med fellan och vi ska plugga, har så sjuukt mycket löxir denna vecka, tå prov och massa annat :( ♥
 
Men vi måste börja nu men ha en as bra dag så hörs vi senare ;) ♥
 

Frukost! ❤


Del 3

 
Sista bilderna på oss! Vad tycker ni om dem? <3

Del 2

 
Här var Del 2 , strax får ni se Del 3 ;)

Härlig dag med älsklings tjejooorna!

Heeeeeejjj!
Nu är jag med Ebba och Fellan fortfarande idag har vi fotat massa ute, det var ju värsta fina vädret juee! Så ni har ju sätt några bilder men det kommer komma fler bilder på oss och naturen senaree.. Så ni får gå in och läsa och kolla under kvällen ;)
 
Meeen yeees dagen började med att jag, Felln,Ebba,Vilma och Vera åkte och kollade på Issas hanbollsmatch, Elli var sjuk :( Men jag träffade min kompis Agnes där så det var ju kul! Men aa de vann matchen!!! Sen åkte vi hem till mig och fotade och flummade. Strax kommer filippas tjejkompisar hit på tjejmiddag och då ska typ vi hjälpa till lite och så! Det blir ju kul! 
 
Men hoppas att alla haft en jätte bra dag i fina vädret, men det var ju typ 18- grader så det var as kallt! 
 
Det kommer komma fler och roligare inlägg under kvällen. Vi hörs ♥ 
 
Älskar er tjejooor! ♥↓
 

Puuuusss! ♥ 

Från idag!


Ute i snön med tjejerna Del 1

Här var några bilder på mig och tjejerna! Vi var för ett tag sen ut i snön och fota och flumma haha! Bjuder på några fula, PUSSS!

Firat syrran! ❤

Hej!
Höll på med ett inlägg på datorn förut haha men skriver från mobilen nu istället haha. Jag är ledsen att det inre blivit uppdatering under kvällen men vi har firat syrran med släkten och så! Vi har haft jätte mysigt verkligen!! Har kollat i Massa gamla fotoalbum och gamla videos haha Gud vad kul det var! Jag sjöng typ på varje video. Och herregud vad busig jag var :D

Men Yees, nu lyssnar vi på musik i högtalarna! Imorgon blir det att vara med alla tjejer kanske och kolla på issas och Ellis handbollsmatch!

Hoppas att ni haft en bra dag! Så skönt med helg! ❤
Puss!


25 saker ni kanske inte visste om mig :D

1. Jag har hissforbi
2. Jag är rädd för mörker
3. När jag är ensam hemma tror jag att det ska komma tjuvar! Loool :D
4. Jag älskar mina kompisar
5. Jag ÄLSKAR KOKOS!
6. Jag är 1.64m lång typ.
7. När jag föddes skrek jag inte så de trodde att jag inte andades så jag las i en sådandär speciell säng eller vad det är. Jag var typ knäpptyst!
8. Jag har två syskon
9. Jag har bara 2 kusiner men massa sysslingar
10. Jag gilar inte oboy typ
11. Jag glömmer alltid vad jag lägger saker (speciellt mobilen) En gång la jag ifrån mig en smörgås och jag har inte hittat den än :D Haha!
12. Jag kan typ inte se på filmer mer än två gånger
13. Jag är en fegis när det gäller att hoppa från hopptorn
14. Jag älskar att bada
15. Älskar att träna och äta godis!
16. Jag har tre fiskar alla andra har dött
17. Vi hade tre marsvin , men nu har ett dött så vi har två.
18. Jag är typ pedantisk ibland..
19. Kan inte somna om inte mitt rum är städat
20. Kan inte somna om jag inte gpr på toa precis innan jag gåroh lägger mig för då typ kan jag inte sova och känner att jag måste gå dit även om jag inte behöver. 
21. kan inte somna om jag inte har snytpapper vid sängen ifall jag skulle behöva det ('ven om jag inte är förkyld)
22. Jag måste ladda mobilen innan jag somnar annars får jag panik (även om det är 80
23. Jag stänger alltid av mobilen på natten heheee...
24. Jag är rädd för att dra ner rullgardinerna på kvällarna för jag tror att det ska hoppa upp något läskigt ansikte där eller så. Brukar alltid fråga mamma eller pappa haha! As töntig! 
25. Jag pluggar typ mer än vad jag ska men lyckas ändå inte på prv :/
 
Så det var kanske mycket ni inte visste om mig kanske? Haha! 
 
Puuuuuuussss ♥

Ville bara langar låtar!


Träning!

Hejhej!
Nu sitter jag och väntar på att tåget ska komma. Sen hoppar Karin också på. Ska på träning såå jaaa! Men sr så sjukt ont i magen men det går väl över. Dagen gick faktiskt ganska snabbt men ändå inte hahah!

Men vi hörs!!
Puss! ❤


iPhone skal!

Rad 1
Rad 2  
Rad 3 
Rad 4 
Rad 5 
Rad 6 
Rad 7 
Rad 8 
Rad 9 
Rad 10 
Rad 11 
Rad 12 
 
Vilka skal var snyggast!? Kommentera bara rad 1? Rad 4? Eller så! 
 
Pusss!

Mitt schema! :P


Bilder från idag när jag och elli pluggade!

Haha jag skulle hälla upp Smoothie och då kom allting i en klump ner i ett av glasen haha! Gud vad vi garvade!


Världens längsta dag!...

Hej!!
Gud vad sliten och trött jag är just nu! Gått åtta timmar och en halv timme i skolan idag plus att ha pluggat i två timmar efter. Tio över åtta till fem över fyra! Asså Gud vad jag inte orkar :P Men känns skönt nu när den längsta dagen är över. Och att halva veckan redan har gått fast det har gått långsamt tycker jag ändå! Jag är som vanligt ledsen för att jag inte upd bra! Men en dag som denna är det stan omöjligt att hinna blogga, nee inte omöjligt men det är inte så lätt att hinna med! Vilken tur då att jag har lagt in ett tidsinställt varje dag till lördag! Haha! Men Yees i helgen blir det mycket upd det lovar jag!!
Men har iaf just sätt på Mia på grötö och där har jag landställe,rätt liten ö så det kändes så jäkla skumt att se sitt hus hela tiden! Varje träd och buske kände jag ju typ igen! Gungorna där de ginade på och allting!

Men om ni vill se hur mitt landställe ser ut så kan ni antingen se på tv4play eller vänta till nästa vecka klockan nio på fyran på onsdag för det kommer ett nytt program varje vecka med roliga köndisar haha! Jaaa så ni vet!

Men så kolla nästa vecka!
Nu ska jag typ läsa och sen somna! Så jäkla trött!
Pusspuss så hörs vi imorgon! Hoppas alla haft en bra dag! ❤


Hiss för Converse! ;)

Untitled #19
 
Gud vad kul och skönt det ska bli att sätta på sig converse i vår efter att ha haft UGGS hela vintern. Plus att Converse är jätte snyggt till bootcat jeans! Själv har jag et par helt oanvända nya marinblåa och låga converse, ett par vita låga och typ två par höga som jag tror är för små nu kanske?! Vad har ni och vilken färg gilllar ni bäst? Man vill ju ha någon naturlig så man kan ha det till det mesta , men man vill ändå lixom ha ett par färglada som lyser upp lixom! 
 
Vad tycker ni?? 

Äntligen lite tv efter en jobbig träning


Vi leker med ipaden ❤


Friidrott!

Hejhej!
Nu sitter jag mätt i soffan och killar på något program på tv:en. Ska strax på träning! Jag ska typ fixa iordning mig nu och så. Efter träningen blir det att plugga.
Men vi hörs strax igen hörniii❤


Stort hiss för yogapants!

Untitled #18
 
Gud vad jag älskar mina yogapants från Hollister! Jag gillar dem fr att de är lena, sitter bra och är väldigt mysiga att ha på sig på kvällar hemma och så där. Nee gud vad jag älskar dem! Man kan ju tro att de ska sita hårt och inte vara så skönt. Tvärtom säger jag då haha! Finns olika ställen att köpa Yogapants på men jag köpte som sagt mina på Hollister. De är typ slut hela tiden för de tar slut hela tiden och så haha! Men sen har nog Victora´s secret också (Love pink)! Aaaaa sen finns det många sällen mer och så!
 
Minaaa↓

 
Yees så Hiss för yogapants! 

Mycket plugg ingen bloggning! Sorry :(

Imorgon blir jag bättre natti❤


Hissar för Hollisters jeans!

Jeans!
 
Hissar stort till Hollster byxor. Super duper sköna , sitter bra på typ alla och skit snyggt! Så om ni ska köpa nya jeans så börja med att gå in på Hollister. Finns i både jeans färg och förgade! Så snyggt!  Här är några olika ;)
Jeans färgade ↓
 
 
Färgade ↓
 
Yeees hoppas nu att ni går till Hollister nästa gång! Själv har jag deras bootcat jeans och gud vad sköna dem är! Skönaste braxorna jag har haft typ. Sitter bra och så sköna, snygga är de också! Så hisshisshiss! 
 
Men Puss! ♥

Pretty little liars! <3

Hejhej! 
Nu har jag fixat tidsinställda till hela veckan! Och ska nu hämta något att äta och sätta på Pretty little liars!
 
Vi hörs!

Äntligen!

Hejhej!
Nu sitter jag i mitt rum och har duschat. Så skönt! Innan var vi ju ute med massa kompisar och åkte skridskor, kunde låna ett par hockeyrör av en syssling haha, gud vad sämst jag var ahaha halkade typ omkring haha (är van med konståkningsskridskor och såå) Och självklart slutade skridskoturen med en rejäl vurpa :D Haha gud vad ont det gjorde. Böjde mig ner och på något sätt typ reste jag mig upp och tappa balansen helt och flög bakåt och landade på rumpan. Asså gud vad ont det gjorde, i huvudet och händerna usch! Min rumpa gör ont och handlederna har jag typ vrickat lite. Såklart såg ocså väldigt många min fantastiska vurpa ;) Asså ahaha åhh! 
Yees sen åkte vi hem och då pluggade jag engelska i typ två timmar :/ Efter tog jag ut marsvinen vid brasan (dem njuter verkligen av att vara där) och städade deras lilla bur ;) Yees och nu ska jag typa laga middagen. Kyckling med ris. 
 
Jätte skönt för nu fick jag änligen tid för att blogga. den här helgen har varit väldigt stressig och mycket som hänt. Så jag har faktiskt inte riktigt hunnit om man säger så. Men efter middagen ska jag försöka göra så många tidsinställda inlägg jag kan så ni får många inlägg i veckan! Låter det bra eller? :love: 
 
Men nu ska jag typ göra middag!
 
 
Vi hörs strax! Gammal ↑
 
Puss!

Ut i solen!

Hejhej!
Nu har jag just ätit scones. As gott! Och nu ska jag fixa mig och gå ut, vi ska ut och åka skridskor med massa kompisar. Asså våran familj och två andra familjer , våra kusiner och våra kompisar. Men ebba och Vilma kanske kommer så det blir ju toppen!
 
Men assååå jag har inte några skridskor så jag ska typ gå och fota där eller vetfaan haha men jag får väll åka längdskidor!
 
Pusspuss så hörs vi efter! <3
 

Lördag

Hejhej!

Nu ligger jag på madrass i syrrans mysiga rum (hon ville att jag skulle sova här)
Vi jar varit på middag innan och det bar as mysigt och jätte kul! Älskar er tjejer Ebba och Vilma! Asså ni är bara bäst , går inte att förklara! Plus att nu har vi typ hittat flyg till London så vi tre tjejer och våra mammor ska åka till London tillsammans under en långhelg! Så kul!!
Jag berättar mer om det imorgon och så!
Men aaa nu Ska jag typ sova. Syrran har redan somnat... Kul sleepover Haha! Nejmen imorgon ska jag plugga och sp kommer jag blogga och göra tidsinställda och så!

Men vi hörs imorgon!
Puss alla finaaa❤

As flummig bild från ikväll!


Med issa och Fellan ❤

Hejhej!
Nu är jag med Issa och Fellan, eller ska typ gå nu... Eller snart!

Men jag ska på middag sen!
Asså känner mig as sämst som aldrig bloggar! Men jag lovar att blogga snart!!

Pusss ❤


Godmorgon!!

Hej och Godmorgon!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.... Får se! Har faktiskt ingen aning. Men mammas kusin och våra små sysslingar är här hemma. Men ikväll så ska vi iaf på middag hos Ebba med hennes familj våran och vilma och hennes familj! Så det blir ju as kul!!

Men vi hörs senare alla!!
Puss! ❤


Pretty little liars!

Hejhej!
Nu kollar jag på Pretty little liars för första gången haha. Har typ börjat nu för alla tycker det är så sjukt bra så då borde jag väll också börja nudå! Haha!
Men jag ska upd sen och så! Asså förmår för att jag har varit så himla dålig på att upd och så!!

Pusss! ❤


Sorry!

Att jag inte upd typ nåt! Men jag håller på på datorn nu!! Puss! ❤


Utvecklingssamtal!


Natti

Jag lovatr att blogga mer imorgon! Varit så sjukt mycket läxor i dag, har inte hunnit!! Men vi hörs imorgon då jag kommer blogga mycket mer än idag!

Pusss!❤


Pluggaaaar!❤


Lyx til frukost! ;)

 
Hejsan!
Nu kom precis Elli hit och vi har studiedag och ska plugga massa tsm! men innan hon kom åt jag en jätte god frukost mums! Haha det var kiwi,apelsin,banan och frysta hallon med fil! Det var super duper gott.
 
Men nu måste vi pluggaa Pusssiiii! ;)

Svar på fråga!

Jag köpte den gråa tröjan på Hollister på rean! Jätte mysig!!
Tipsar!!
Hoppas du fick svar på din fråga! ;)


Aj löve jou Ebba! ❤

Herregud vad länge sen! Minns det dom igår.... Men Gud vad mysigt vi hade det på våra så kallade sleepovers hahaha! Saknar!! Tänk att vi känt varandra så sjukt länge! Jag älskar dig min gris!

Puss på deej❤


Bästa låtarna från 2012 ! (tagen av vilmas blogg ;) . )


Dinner!

Hejhej!
Nu är jag hemma hos fellan och nu ska vi äta middag!!
Sen blir det att plugga!
Men vi hörs puss!❤


Mot stan! ❤

Hejhej!
Nu sitter jag,Ebba,fellan och issa på tåget påväg till gallerian! Det blir ju mysigt haha. Men vi ska fixa lite grejer! Se. Blir det hem och plugga!! Men imorgon har vi studiedag eller vi ska vara hemma för det är utvecklingssamtal så vi har fått massa läxor asså jag fick ute igen min väska helt sjukt tung! Typ välte med den haha :D Som tur är så ska jag till fellan efter så jag lämnade gympaväskan och tunga skolväskan där! Så det blir skönt imorgon att vara lediga men asså vi har så mycket plugg att göra!
Puss så hörs vi senare! ❤


Godmorgon!


Pratat med mami ❤

Hej! Sorry för deppinlägget förut men nu har jag pratat med mami och mår mycelt bättre. Vi har lagt upp planer inför terminen och utvecklingssamtalet och så.
Så jag säger god natt nu så hörs vi imorgon! Håller på att se på tv!

Men vi hörs mina fina läsare❤


Tisdag-deppig

Hejhej!
Så nu har första skoldagen på denna termin varit och jag håller på att dö av trötthet. Plus ett träningspass också ;)
Så nu är man lite trött alltsåå ;) Annars tycke jag dagen varit helt okej, kul att träffa alla nya kompisar och så. Men lektionerna var inte direkt roliga, förutom på bilden då jag garvade sönder :D Våran lärare är as rolig hahaha :D
 
Men asså jag lixom könner att det inte är jätte kul att man får rätt mycket läxor första dagen osv.. Nee dålig stil :( 
 
Men är rätt deppig just nu.... Kände i skolan hur dålig jag är. Vet att jag skrivit om det här förut och så. Borde inte skriva om det på bloggen och allt men jaaa. Vissa skoldagar har jag väldigt dåligt självförtroende. Det känns som jag är sämst i klassen på all ämnen ungefär vilket som är sant typ. Asså matte suger jag på. So vill jag inte änns prata om, No är jag riktigt dålig på, svenska också, engelska är mitt absoluta svagaste ämne och så ungefär. Men asså det är inte så himla kul när man har massa läxor och jag är en sådan person som sitter och kämpar med mina läxor typ , längre en vad jag kanske egentligen borde typ inför prov, känner att jag aldrig blir klar lixom.. Men sen när man gör provet så går det as dåligt och för en som läst igenom sidorna går det as bra för. Jag vet att alla är olika bra och andra är bra i andra grejer. Men jag är inte bra i något! Allvarligt? 
 
 
Neee nu ska jag gå och deppa för mig själv och göra so. 
Vi hörs! ♥
 
Vill bara vara såhär liten och inte behöva göra någonting förutom att gå på toa, äta och leka. 
 

On da busss!


Träning!

Hejhej!
Nu sitter jag och väntar på tåget. Ska på träning med Ville! Asså Gud vad länge sen man var på träning :D typ en månad sen. Jag var nämligen sjuk och förkyld te två veckorna innan lovet. Men Yees sen var det ju lov och så. Asså Gud ni ska se min sämsta kondition nu efter alla julmat hahah! Guud! Plus att vi typ ska träna med 96:orna hahah! :D

Men dagen idag var iaf rolig att träffa kompisarna och allt! Men vi hörs!! ;) ❤

Önska mig lycka till på träningen ;)

As ful!


Jämtland del 4 sista dagen!


 
 
Jaa det var alla bilder från veckan i Jämtland! De här bilderna är från sista dagen!
 
Puss! <3

 

Godmorgon!

Godmorgon!!
Idag är det skola som gäller! Då ska det såklart snö jätte mycket! Åhh! Hade tänkt och ha mina höga converse! Men nej! Aja! Bra att det snöar men varför just nu!!

Vi hörs mer sen!
Puss! Ha en bra dag i skolan!


Natti!

Nu ska jag läsa! Hörs imorgon!
Puss!❤


NU ÄR MINA NYA HÖRLURAR HEMMA!

Hejhej!
Nu kom pappa för ett tag sen hem med mina nya hörlurar, hur glad som helst! Jätte glad att jag tog gråa faktiskt! För i affären sa han som jobbade att det är vanligt att de vita hörlurarna blir smutsiga lätt och såå! Så jag är nöjd med mitt val faktikskt. Inget illa mot er som kanske har vita! Men jag tycker att jag gjorde rätt val iaf. Så nu kommer jag lyssna på mycket musik haha!
 
Men yees här är några bilder jag tog alldeles nyss, glad tjej ;)

 
Hahaha wihooo! Tyckte ni jag gjorde rätt val eller? ;) <3

Massa bilder på oss från dagen! <3



 






 
 




 
Ýees det var några bilder från idag på oss två! Haha verkligen massa bilder på mig! Men alla verkar tycka att det är kul att kolla på bilder? Stämmer det? Nu när jag har kameran så har det blivit många bilder haha :D
Så jäkla ego som lägge rupp massa bilder på mig själv ursäkta
Puss! <3

Ny design och header!

Hejhej!
Nu är jag med Melina hemma hos mig! Och nu är äntligen headern och designen klar! Vi har försökt göra kanterna spetsiga för de är ju runda nu. Försökte jätte länge haha :D Men vi sket i det!
 
Har haft en as bra och rolig dag meed melina! Bra slut på lovet ;) <3
Men gå in på hennes as grymma blogg! melina.blo.gg
 
Komentera vad ni tycker om nya headern och designen!
 
Puss!
 

Beslutsångest

Hej! Nu har jag en timme på mig att bestämma färg på hörlurarna! Var ju överäns om att köpa vita! Men nu vet jag inte längre för vissa säger gråa!

Snälla kommentera!

(Ifall det ser konstigt ut på bloggen så är det för vi håller på att fixa) puss!


Med Melina!

Hej och Godmorgon!
Nu är jag med Melina och vi har just fotat standard haha! :D Vi fotar alltid. Men hon ska hjälpa mig med en helt ny design och header så det blir ju as bra! Men det känns skönt typ att starta om på nytt med en ny header och design nu när det är Januari och nytt år! Vad tycker ni om det? Melina brukar ju göra mina headers och designer. Och då brukar hon sms:a och fråga hur jag vill ha det. Men nu kan jag ju bara sitta bredvid och lixom säga vad jag vill ha så det blir typ mycket enklare och allt! 
 
Gå in på Melinas blogg hon har ny design. Har fått lite inspration av hennes! www.melina.blo.gg
 
Min syrra är här och leker med Melinas lilla syrra haha och de ska tydligen göra god lunch till oss haha! ;) 
 
Sen ska vi göra en baktävling typ! Men innan jag går hem så ser nog bloggen roligare ut och annorlundare ut!
 

 
Tre bilder från sist jag var här ;) Haha :D Vi hörs!
 
Puss! <3
 
 

Jämtland del 3









Jämtland del 2 :D








 
Yees lite bilder på Speja och Assar!
Hundrasen är Jämthund och är väldigt populärt i jämtland , det hör man ju på namnet! Visste ni att i sverige så är typ de kändaste hundarna
 
Labrador
Jämthund
Golden retriver 
Shäfer
Så jämthund ligger på andra plats! Hunden jämthund är speciellt bra på jakt och släde! Jag äslakr rasen! De mysigaste vovsingarna som finns! <3

Bildbomb 2 på mig haha as fula!

 
 
 
 
 
Funka inte att lägga upp fleraa! Det laggar! men vi hörs! <3
 
 
 

Bildbomb del 1 flummbilder på mig och Elli!








 
Haha as flumbilder! :D

Hörs imorgon!

Nu ska jag fixa mig och läsa och så! får se när jag somnar hahaha :D 
 
Men vi hörs! 
 
Imorgon blir det att vara med melina! Ska bli as kul! 
 
Pusss <3
 

Sista minuten val!!

Tror jag bestämt mig nu med hörlurarna! Pappa eller mamma lämnar in de imorgon och byter! Det blir nog vita! Vad tycker ni om mitt beslut!

Positiva med vita:
• Att det är snygg färg att ha på mig.
• Passar till de flesta kläderna!
• Bra färg till våren/sommaren!

Negativa:
• Att dem snabbt blir smutsiga
•Smutsiga av att ha dem i väskan typ

Yees det var typ det! Någon som har en sista synpunkt!? ❤ :D Kommentera!!


Bästa kusinerna som finns!❤

Hejhej! Nu är vi hos kusinerna och firar kusinen som fyller tio år! Har det jätte mysigt här! Bästa kusinernar vi asså! Haha nejmen jag älskar er Hörni! Så gulliga och snälla Oscar och Lovisa! ❤ men vi har iaf just ätit eferrätt och lillbrorsan och Oscar sitter och kör FIFA 13! Haha fattar inte ett dugg! Men får väll se när vi går hem!

Ikväll Vill man ju njuta av sista dagen att gå och lägga sig sent och lixom njuta av att kunna gå och lägga sig hur sent man vill. Men ändå vorre det ju bra om man försöker somna lite tidigare så det inte blir allt för jobbigt när skolan börjar och gå upp på morgonen!Med tanke på att jag gick och la mig tunt två igår så blir det nog lite svårt att somna tidigare idag! Jag kommer iaf försöka att gå och lägga mig i hyfsad tid ikväll! Fast det kommer nog inte gå att gå och lägga sig så tidigt eftersom man går och lägger sig mycket senare och går upp mycket senare! Hur gör ni? Aja ❤
Visar mina nya kläder när jag kommer hem!
Just nu har jag iaf på mig nya Hollister byxorna Boot cut! Älskar verkligen dem! Så sjukt Lena och as snygga! Sen har jag en av mina nya tröjor som är jätte söt tycker jag! Yees ni får se senare!

Pusss! ❤


Firar kusinen hos Ramforsarna!


Jämtland del 1 :D

 
De här bilderna är typ från de första dagarna! <3 

Shoppat lite!

Hejhej! Nu sitter jag och Elli och väntar på tåget påväg hem. Det fick bli en snabbas här i stan! Men jag fick med mig två fina tröjor från Lindex. Hade 300kr där för jag lämnade tbx en stickig kofta och fick då pengar tbx.

Men vi hörs snart igen! När jag och Elli kommer hem så visar jag tröjorna och så!

Pusss!! ❤


Jag behöver hjälp!

Hejhej!
Här är alla urbaners som jag kan välja på att köpa! De som är lite blåa har jag hemma och ska typ byta! Kommentera gärna vilken ni tyycker är finast och som passar mig bäst haha! I want help! 
 
De här har jag ↓
 
 
Och här är de små ↓
 
KOMMENTERA SNÄLLA! <3 ;)

Stan med Ellinår!

Nu drar jag till stan med Ellinår!
Vi hörs sen! ❤


Godmorgon!

Hejhej!
Nu har jag just ätit frukost och ska hoppa in i duschen och göra iordning mig. Sen kommer Ellinår! Vi ska hitta på något idag! Så det blir ju kul!

Men nu måste jag duscha!

Vi hörs! Puss!❤❤


Skönt att va hemma! <3

Hejhej!
Nu har jag laddat in alla bilder från Jämtland och fixat de så att de kommer i tidsinställda inlägg under veckan! Så nu får ni ta och kolla in hörni haha!
 
Men nu är vi iaf hemma och det är faktiskt sjukt härligt och mysigt! Började kvällen med att städa hela huset haha nejmen jag skulle det för att få pengar. Är typ allvarligt pank efter att ha köpt presenter till massa folk ahah! Aja fick iaf pengar! 
 
Men yees! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen familjen ser på! 
 
Puss puss!  :love:
Några bilder från Jämtland som ni inte sätt!  :D

Svar på kommentar!

Monica Om:
Vart i stan ligger affären Hollywood? Gallerian? Hötorget?
 

Joo asså jag vet inte precis vart den ligger! Men du kan gå in på deras hemsida så hittar du säkert dit, det lovar jag! Jag är super dålig på att fröklara. Men den ligger inte vif Hötorget eller Gallerian iaf ;) Gå in här http://www.hollywood.se/
 
Hoppas att du fick svar på din fråga nu ;) 
 
 
Tack för kommentar! <3

Nytt från Hollister på rean!

 
Första gråa: Hollister grå tröja 139 kr
Andra lite ljus oranga tunna koftan 329 kr
 
Nöjd med köpen!

Svar på fråga!

Joo jag köpte mina hörlurar på affären Hollywood mitt i stan! Där har de mest typ skateboards grejer och sånna kläder och så! De hade även andra hörlurar som Wesc som jag fick först men bytte! De har också mini urbanears asså som
Man stoppar i öronen haha! Eller vad de heter! Men de hade inte så många färger på urbanersen!! Mest lixom gröna,blåa,röda,lila och så! Men det är ju typ så att på vintern och hösten så säljer de mest mörkare färger på urbaners och på våren och sommaren säljer de lite mer ljusare färger!
Men det är ett tips du kan hitta urbanears! Alltså på Hollywood! Annars finns det på andra affärer som jag inte vet! Men på internet kan du nog också hitta!!
Yees! Hoppas du iaf fick ett litet svar på din fråga! Tack för frågan! ;)


Miss my christmas nails!


In da car!


Vilken färg ska jag välja?

Hej! Jag har köpt ett par hörlurar men gillar inte färgen , det är urbanears! Men jag ska typ byta till en annan färg. Jag funderar på grå. För det finns inte alls många i den affären jag ska köpa på! Men vad tycker ni om de här?
 
 
Kommentera gärna! Behöver hjälp!! ♥

Helt kaos i backen!!

Hejhej! 
Nu sitter jag och har precis gjort iordning mig. Vi ska gå på restaurang med alla som är här. 
Så det blir ju kuligt.
 
Men idag har vi varit i Hammarstrand och åkt skidor, det var as kul och gud vad mycket vi åkte haha! Jag vet inte hur många gånger jag åkt ner. 
MEN bland de sista åken så åkte jag ner och förbi två stycken vuxna killar. Sen åkte jag ner helt normalt till borsan som hade åkt lite i barnbacken , då stog vi där och pratade lite. Sen så de där killarna där uppe som jag åkte förbi , de var nära på att åka in i varandra längst ner i backen typ. Men de gjorde dem inte. Istället ramlade en av de vuxna ner på marken typ och fick staven rakt i ansiktet vid ögat och åkte ner på marken. Efter att mannen ramlat så låg han bara där och jag ba guud? Men då kom en kvinna som var mannens syster och kollade om han mådde bra. Hon frågade honom om hur det var och så. Hon fick inget svar , han svarade inte, han var helt borta. Alltså medvetslös. Då ropade kvinnan mot oss typ HJÄLP!! HJÄÄLP!!! HJÄÄLP!!!! Flera gånger så pappa sprang snabbt fram dit och hjälpte till. En av de som vi är hos här i jämtland är läkare , så pappa ringde honom och frågade hur han skulle göra. Allt han sa gjorde pappa på mannen som låg medvetslös. Samtidigt som pappa ringde så ringde systern till mannen till ambulansen som kom efter en stund. Han blödde i ansiktet. Asså gud vad skakis man blev. Efter några minuter vaknade han men var as borta och allt. Han kom inte ihåg att han ramlat eller något. Mannen som ramlat hade flera barn som var super ledsna som vi fick trösta. Tyckte så synd om barnen. Tänk att se sin pappa ligga medvetslös.! Usch vad hemskt. Men han fick en ordentlig hjärnskakning typ eller vi vet inte. Men vi tog deras nummer så vi kan ringa dem senare och se hur det är med honom.
 
Asså det är ganska svårt att förklara och så med att skriva "kvinnan" och "mannen" haha men hoppas att ni förstår. Det var iaf sjukt läskigt och jag blev jätte rädd. Så jag vågade typ inte åka igen sen , så sjuk skakis!
 
Pappa gjorde iaf en stor insats som han ska vara nöjd med! Mannen hade nog inte mått lika bra om pappa inte hjäpt till tror jag! Så bra gjort dady! Haha! ;) 
Jaa det var min lilla historia haha! 
 
Hoppas ni haft en jätte bra dag! 
 
Men nu måste vi åka, vi åker typ skoter dit haha! 
 
 
Opassande bild men jag hittade inge bra haha!
 
Pusspuss! ♥

Lunch i värmestugan nu!


Bästa😍👍


God eftermiddag mina friends!

Haha rolig rubrik jag vet👆

Men hej!
Nu har vi precis ätit lunch Billys panpizza standard 😏
Det var iaf mumsigt! Yeees och innan lunch så åkte vi skoter rätt långt faktiskt,vi åkte över sjön här och det skvätte upp isbitar! Haha inte skönt. Efter det så kollade vi på när mamma red iväg men en här ifrån byn på typ nordsvenska fina hästar! Ingen aning varför de heter nordsvenska hästar haha! Aja kan inget om hästar!
Yes och sen åt vi lunch och nu ska vi ut och vara med hundarna och åka lite mer skoter! :)
Imorgon blir det slalombacken som gäller!!! ;)

Vi hörs Puss!❤


haha egopis med kameean! :D

 
Hahahaa pussiii! <3

Några bilder från dagen!!!!

Tjatja bloggen!
 
Nu sitter jag i soffan och kollar påå tv. Ikväll kommer några andra släktingar också hit så det blir ju sköjigt ahah! Jaaa men dagen har varit rolig! 
Ni kan få några bilder från idag och sen fler när jag kommer hem! ;)
 
Nu ska jag ta en kortis promenad med hundarna! 
 
Kommentera vad ni tycker om bilderna! <3
 
 

Mohahahaha

Hej matildes blogg det är hennes syrra Filippa det var jag som la upp bilden hon la upp den på min blogg MOHAHAHAHAHAHAHAHA😂


Jan. 02, 2013


Saknar er mina små marsvin!

 
Men ni har det nog as bra hos Ebba! <3

Godmorgon bloggen!

Hejhej och godmorgon!
Vad gör alla?
Idag ska vi åka häst och släde i skogen det ska bli jätte roligt och mysigt! Vi tar med kameran så jag kommer ta kort! Men jag behövde ta allergitablett för jag är alergisk mot hästar ahah, men det går nog bra!
 
Men nu måste vi gå ut och vara ute lite innan vi åker! Men vi hörs mer under dagen och ikväll! Ha en jätte bra dag allihopa!
 
Här är två bilder från igår när jag och syrran fotade!
 
 
Puss och kram! <3
 
 

Nyårsdagen!

 
Hejhej!
Nu sitter jag i soffan och har precis ätit middag. Är jätte glad just nu, vet inte riktigt varför? Hahaha :D Härligt iaf!
Men idag var vi som sagt på skotertur i skogen det var as kul! Pappa körde jätte snabbt men bra ahha! Vet inte hur snabbt han körde ett tag? Typ 70 km/h allvarligt faktiskt haha, snabbt gick det iaf :D
Men vi grillade korv och åt bulle och jag fotade massa haha , men ni får se bilderna när jag kommer hem! Ni kan få se någon sen kanske!  Men sen fiskade vi lite i isen, it was not funny because we got no fish. Haha nejmen det var inte alls kul! Jaaa sen har vi väll varit inne och jaa! Chillig dag iaf :D Nyårsdagen ju! År 2013 börjar bra :D
 
Men nu ska jag och syrran typ fota lite och jag ska äta min eftterätt!
 
Puss!

Syrrans blogg!

Hejhej!
Min syrra har fått en blogg nu! Hon vill gärna få lite besökare så kika in på den är ni snälla och lämna gärna en kommentar om ni orkar haah!
 
www.filippaa.blo.gg. <3
 

Bildbomb 3 - mina fiskar och flummbilder!

!
Vissa bilder är riktigt fula haha men jag bjuder ;) <3
 

Nu drar vi på skotertur!


2013!

Hejhej! Och godmorgon år 2013! Lovar att detta året kommer bli riktigt bra ASSååå! Har allafall sovit gott nidå?
Idag ska vi på skotertur och grilla korv och fiska i isen haha! Yeees! Ska bli sjukt kul att åka skoter,vi kommer åka upp i skogen och åka där så det blir as kul!!
Men vi hörs! Och det här ska bli bästa året glöm inte det! :D
Så nu får ni också läsa mycket för 2013 då ska också besökarna på min blogg öka! Okej? Haha! Nejmen det vorre skojigt!

Men vi hörs strax pussi!

Ha en jätte bra Nyårsdag och Gott nytt år!❤