Fjuuu!

Kom just hem från läkaren. Läkaren stoppade in en sån här typ hals pinne elr vad det heter i. Halsen för att se hur det såg ut där inne i min hals. Jag har desutom världens minsta mun så jag fick kvällningar och var nära på att typ spy!! Men dem stoppade in pinnen (ungefär som en glasspinne) i munnen och nuddade långt ner på tungan . Sen så tog dem ut pinnen och Undersökte den.
Jag var typ säker på att jag skulle behöva äta medicin men nepp så farligt var det inte. Jag blev riktigt glad när jag fick höra att jag inte behövde ta medicin!! Men de sa att jag skulle dricka 2-3 liter vatten per dag! Och idag har jag inte änns druckit en liter typ. Ska försöka att dricka så mycket som möjligt men varje gång jag sväljer så gör det skit ont i halsen!
Aja jag är iaf glad att jag inte behöver äta medicin.
Hoppas att ni är friska och mår toppen!

Puss! <3


Läkaren!

Nu har jag tid hos läkaren klockan sex. Mamma ringde och pratade och frågade läkaren ifall jag borde åka in. Jag kanske måste börja äta medicin! Det är det värsta jag vet! Åhh vad jag hatar att vara sjuk!!
Puss! <3


MAJS <3


Majs in my heart!

Hej! Nu sitter jag och äter lite majs. Det är typ det ända jag kan få i mig just nu. Om inte majs funnit hade jag varit ett skelett nu ;) .... Nejmen jag har inte ätit alls lika mycket som jag brukar och kroppen är inte van vi det så har ont i magen nu också , allt på en gång !

Men jag ska inte bara skriva om hur jag mår och så (EGO) ... Men hoppas att ni mår betydligt bättre än mig! <3 Love yaa!
Majs in my heart <3


Snälla! <3


Alvedon!

Hej hur mår ni? Jag har just fått i mig en alvedon tablett med jordgubbsmak. Och hoppas på att den hjälper. Colan kom just förbi med massa läxor till mig, just nu pallar jag inte plugga men kanske om en stund. Vi har Svenska typ, engelska , Matte och sen har jag No prov på Fredag. Men jag har ju inte kunnat öva så mkt så jag ska fråga om jag kan få göra provet nästa vecka i stället kanske. Gud måste verkligen plugga. Men man kan ju inte bli tvingad när man är sjuk va? Aja ska sova lite nu och se om alvedonen kanske börjar hjälpa snart. Tack Colan för att du kom förbi med läxor! ;D <3


Min hals!

Har precis fått i mig lite fil. Men aj va d ont det gjorde att svälja det. Aooo!
Vill bara bli frisk!


Halsfluss ;(

Heej och godmorgon! Nu ligger jag i soffan och chillar. Mamma tror att jag kanske har hasfluss för jag kan knappt svälja. Jag har inte ätit något sen i går då jag åt lite majs. Men ifall det skulle vara halsfluss så måste jag börja äta medicin. Men det hoppas jag att jag inte behöver!! Men fick nyss ett sms från sarah att man bara kan kommenter på vissa inlägg,äre så? Hoppas att det försvinner för jag vill ju att man ska kunna kommentera mina inlägg. ska försöka klura lite på hur man gör ;D

Nu orkar jag inte skriva längre , ska ta en tupplur och sätta på tv:en. Ha en bra dag



Puss från sjuklingen♥


Hiss eller diss?

Hissar ni eller dissar ni för de här britneyspears perfyrmerna? Själv hissar jag för dem. Har en av dem änsålänge. Men vill ha fleraaa!! :D



Vilken är bäst tycker ni eller ser bäst ut? Kommentera!

1: Den här?



2: Den här?






3: Den här?





4: Den här?





5: Den här?



Den här har jag! rekomenderar stort!! ;D



6: Den här ?





7: Den här?







Finns säkert massor av fler Britney Spears perfyrmer
 , men dem här var de jag hittade ;D



Britney Spears!

Kommentera vilka ni tycker/verkar bäst?♥

Puss och glöm ej att kommentera!

I am sorry ♥

Jag är ledsen för dålig upd idag. Men så fort jag lyft på huvudet så har det dunkat till och jag varit tvungen att lägga mig ner igen. Sen har jag typ bara sovit hela dagen. Har fått i mig någon skiva gateua bröd , lite majs och lite flingor. Är med andra ord inte hungrig. Mår inge vidare. Huvudet dunkar medans halsen gör ont och svider. Om jag har täcket på mig så blir jag varm. Om jag tar av mig täcket så fryser jag ihjäl så det är lixom lite svårt att avgöra om jag ska ha på mig täcket eller inte hhe ;P

Hatar att vara sjuk, men ibland kan det bara vara skönt att slappa , men inte nu. Vill bara bli frisk och komma tillbaks till mina underbara vänner i skolan. Tror jag heller inte kommer till skolan imorgon. Men det beror på hur jag mår imorgon. Men som det ser ut nu så blir det nog ingen skola imorgon heller ;( Men Colan kommer hem med lite läxor till mig imorgon efter skolan. Snällt av dig Colan, hon har startat en ny blogg kika www.colansstyle.blogg.se

Men för någon timme sen tog jag en alvedon. Alltid när jag tar alvedon så kan jag inte svälja hela , måste typ slicka på den och det tar ett tag hehe ;D Men kände att jag kunde skriva ett inlägg nu eftersom alvedonen fortfarande hjälper ett tag till. Sitter också med halstabletterna i handen.

Hoppas inte ni mår lika piss som jag! Hoppas ni har haft en hyffsad bra måndag.



Klassresan i somras♥



Haha snacka om koncentrerad i filen ;D♥



Saknar er, inté bara ni som är med på bilderna utan alla kompisarna♥



Haha Alma hissar!♥ Victor i klassen i bakrunden ;D



Haha!



Min fin,fina Ebba♥



Tummen upp☻



Alma håller tummarna upp igen :D Glad kompis jag har asså♥

7

Vi har så roligt haha♥ ;D



Min fina Nicole♥



Så är pigg vill jag vara nu!



U smile, I smile♥ ;)



Söt kusin man har lixom! Oscar du är bara för grym♥



Min underbara felicia♥



Haha Hille♥



Min Vilma♥ Hon är också hemma och är sjuk nu!♥ krya♥

Från mig till er! Sakanr alla er som sagt inte bara ni som är med på bild. ♥

PUSS!♥


Sjuk ;(

Nu ligger jag hemma i soffan och är sjuk. Har ont i halsen , huvudet och rätt mycket feber. Det var typ ett år sen jag var sjuk och det menar jag. Hade typ glömt bort hur det var att vara sjuk ;P

Jag borde ta en alvedon nu och jag tänkte sätta på en film på datorn. Men jag är ledsen för dålig upd nu. Men är ju sjuk.

Rekomenderar dom här halstabletterna. Finns att köpa i vanlig mataffär.
Hoppas att ni är friska Puss!


Ska försöka...

...somna i tid i kväll. Det är ju skola imorgon. Så nu ska jag läsa och mata fiskarna eheh och sånt. Sov så gott så hörs vi imorgon va? <3 Rätt skön dag imorgon , börjar halv nio och slutar typ vid halv två. As najsigt!!

Puss och Kram <3


Opps!

La ut detta på facebook och titta lixom. Men jag rullade mig faktiskt i snön. Kallt var det verkligen , det bara stickdes på typ hela kroppen. Men sen hoppade jag som tur var in i bastun. Var i bastun själv med en apelsin och musik från mobilen. Det var skönt att bara slappna av. Behövde det! Jag tänkte lite på hur jag skulle göra med dansen och allt. Funderar fortfarande! Aja...

Nu ska jag kolla på tv. Vad gör ni?


Bastu!


Trött och ledsen!

Jag är lite trött och ledsen just nu. Venne riktigt varför.. Jag har gått på dans sen jag var fyra och för några år sen började jag på disco dans och älskar verkligen det. Jag gillar när det går snabbt och gillar och röra på mig också jue <3 Men nu på vårens termin så tänkte jag börja i en högre dansgrupp i disco dans. Men tiderna är på en söndag sent på kvällen. Inte direkt de bästa tiderna ;) Och nu i veckan ska dansen börja igen. Jag har ännu inte bestämt om jag ska fortsätta och börja i den högre gruppen eller sluta på dans och vänta tills nästa termin. Vad tycker ni. Är stressad för detta därför mår jag ine bra just nu. Vill bara ta beslutet och sluta tänka på det.

Men ska sätta mig i en bastu nu med en apelsin innan middagen. Mumsigt <3
Puss och hjäälp!


Ingen lunch

Jag har just kommit em från en mysig söndag med mina fina kompisar. Var riktigt flummig på slutet hehe ;) Sån är jag ;) Men jag har inte ätit någon lunch idag så nu får det bli en skål flinngor!
Puss!


Alma!

Nu är jag hemma hos Alma och tittar på film med några andra myys! <3


Skriskor!

Nu är jag på väg till den andra kompisarna . Ebab,Alma bl.a! Vad ska ni göra? Gå ut, jätte fint väder!
Puss!


Godmorgon!

Nu sitter jag och Colan och håller på med datorn lite. Vi såg klart filmen imorse. För vi pallade inte se hela igår.

Kl tolv ska jag möta upp några polare och åka skridskor och myysa. Det är ju väldigt fint väder ute jue <3 Måste göra mig iårdning nu. Ha en mysig söndag!


Film!

Nu kollar jag och Colan på film! Norbit. Alma tipsade och sa att hon garvade när hon såg den. Då gör vi nog också det <3


Haha hur svårt är det egentligen?

Haha garvar ihjäl mig haha! ;D Det kommer ni också göra <3

Gladiatorerna!

Nu kollar jag på Gladiatorerna. Vad gör ni då? Jag ska försöka se lite mer nu! Men hoppas att ni hare bra <3
Puss så länge!


nicole här!

hejhej, nicole här!
nu ska jag berätta lite om mattan.
mattan är världens snällaste och omtänksamaste personen i hela världen.
hon har grymt rolig humor. jaaaa så två ord som beskriver henne är världens snällaste.

nu kommer lite bilder på mig och mattan:










XOXO

Flera!!

Jag har inte alls många iPhone skal. Jag vill ha flera!! Helst skulle jag vilja ha några skal som typ är lite glittriga eller vad man säger ;) Men jag har ett glittrigt skal någon stans men jag har typ tappar bort det ;( Aja vad har ni får skal till eran mobbe?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_186628611.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_186628611.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_186628897.jpg" class="image">


Med Colan!

Hejsan!
Hemma från pulkabacken nu. Vi hade det faktiskt ganska roligt men det var väldogt kallt. Victor pallade inte dra upp snowracern (haha stavning) upp från backen så jag fick glida ner för backen och hjälpa honom. Men faktiskt så är våran snowracer ganska tung och backen brant. Så jaa.. Men det gick bra.

Nu sitter jag och Colan på mitt rum. Hon spelar Sims men jag har typ tröttnat lite på det. Snart går vi ner och gör något annat. Puss!


Haha bjuder på denna video på mig!






Passa på att se min knäppa sida nu också ;D♥

Pulkabacken !

Nu drar jag , pappa och victor till backen och åker pulka. Där möter vi upp Colan.
Skönt att komma ut lite Puss!


Djurtips!

Ni som har något husdjur som kanin eller typ marsvin. Kan testa detta. Ta av galrett( stavning ) som sitter på buren. Lyft bort galrett till någonstans du vill ha djuren. Sätt ner galrett på golvet och hämta huset och marsvinen. En rolig grej för dina djur. Gjorde just så med våra marsvin. Roligt med lite omvecksling tycker dem säkert ;)


Pannkakor till lunch!

Ett tips! Jätte gott tips. När din pannkaka hr stekts lite så att den inte är kladdig längre. Då tar du på några skink skivor och ostskivor och viker pannkakan. Och fortsätter att steka den efter det! Så gott! Smakar typ som pizza.


Pannkakor!


Katt spelar på iPad!



Haha hittade den här videon på videofy.me typ ;D Haha!!

Haha! Popcorn från igår <3

Popcorn !


Haha en video från friidrotten i Torsdags!♥



Det är Alma som pratar och Ville som springer flygande 30! Dvs att man springer
så fort man kan 30 meter haha :D

Haha trött!

Haha jag fattade inte vrf det var helt blått när jag skulle fota... Då kom jag på att jag satt skalet på mobilen åt fel håll haha! Visst är jag smart? <3


Dagens Outfit!

Tröja: Abercrombie & Fitch
Byxor: Cheap Monday


Bäddat sängen riktigt fint!

Visst har jag bäddat fint? Fina gossedjur va? xD <3


Godmorgon!

Hej och Godmorgon sovit gott? Idag ska jag upd mycket!! Det lovar jag , så ni får hänga med under dagen <3
Ha en bra dag!
Gud vad liten man var!


Sov gott!


Haha bio popcorn! Mumsigt!

Asså jag tycker att vi är riktigt normala! Vad tycker ni? Alla som gillar popcorn
kommenterar!Puss♥

Bra att det funkar!

Är jätte glad att man kan kommetera inlägg nu igen! Vet inte riktigt vad som hände. Men nu funkar det. Såg ni att man inte kunde kommentera på vissa inlägg förut? Men nu kan nu ju prova! släng in en kommentar så blir jag glad! Älskar er läsare! Här kommer några bra låtar! Lovar att upd mycket nu i helgen så kika in ofta!!♥

Puss!♥

Åsiktsinlägg!

Hej♥
Tänkte bara skriva ett åsiktsinlägg här. Eller vet inte riktigt vad jag ska kalla det.

Iaf.. i skolan har jag massa vänner som är jätte snälla!♥ Älskar mina vänner. Utan dem är jag ingenting. I skolan brukar dem flästa kompisar bära runt på mig antingen i knät elr på ryggen! det tycker jag är riktigt roligt. Man känner sig lite som en bäbis ehhe! Iaf... Och det är det att jag blir lixom kallad i skolan för smal/spinkig typ. Asså jag tror dem menar på ett bra sätt. Asså jag tycker inte att jag är en tjock person lixom. och skolsyster säger att jag väger lite för lite och att jag ska äta mer. Det har hon sagt sen första hälsokontrollen. Men sån är jag. Ingen kan vara perfekt lixom. Jag är nöjd med mig själv. Men sen finns det ju saker som man skulle vilja ändra på med sig själv. Men det är just det jag ville komma fram till... Vissa barn i andra länder är riktigt spinkiga och då menar jag inte lite. Man ser deras revben jätte tydligt , man ser deras skelett typ. Så om man kallar någon för smal så kan man se på dem från andra länder. Och dem är verkligen smala. Blir tårögd när jag ser bilder på dem. Jag vill bara ta närmaste planet rakt till Afrika elr vad dem nu håller hus. Och jag vill bara trycka i dem massa mat så att dem blir mätta så att dem inte får i sig en liten smula till. Jag vill bara att världen ska vara rätt vis.
Jag får det mesta jag önskar. Och jag är nöjd för det jag har. Jag kanske inte vill ha kyckling med ris till middag för andra gången i veckan. Men för dem i fattiga länder kanske det är första gången i veckan dem får mat!
Usch vad hemskt. Vill inte skriva mer om detta. Blir bara tårögd. Känner ni som jag?

Hoppas att ni pallar läsa detta inlägg nu. det är det värt ;D

Så här kan tex vissa se ut:



Usch!



Vad sa jag om revbenen?



Liten bild!



Åhh jag lider när jag ser
dem här bilderna!





Noo!



Vrf måste världen vara så himla ortättvis!
Åhh!♥ Jag kommer om några år med mat, lovar!


Gullig liten kille/tjej♥

Och sen ser man på dem här bilderna:



Lite skillnad eller?



Hur kan man välja att ha ett
sånt där liv?



Tjock katt! ahah!



Jag är nöjd med den jag är! Vad tycker ni om mig!♥

PUSS!♥


Alma på chatten!

Nu chattar jag förfullt med Alma på chatten. Vi är lite flummiga. Hon förösker hitta någon jag kan bli tsm med haha! Hon går igenom skolkatalogen! ahha♥
Kvällen har iaf varit riktigt najsig! Hade kuddkrig med killarna i syrrans klass. dem tyckte att de ägde ut mig , men det var ju jag som ägde ut dem ;D Jag och Vilma försökte också få igång tryckare ;D Men det var inte så populärt haha ♥ Men de ända som dansade var typ jag och Vilma ( på skoj såklart ) och mamma och en kille i syrrans klass. Piinsamt! Tur att det inte var min klass haha♥  Men jag har ätit mycket godis och popcorn. Min mage spricker typ snart! Har faktiskt både ont i knät och i magen aooo!
Men nu har jag just ringt upp Alma på skype. Så nu snackar vi ♥
Men vet ni vilka som blev ihop igår kväll? Ett jätte bra par! Grattis Alma och Ville!!♥
Alma:
Gulliga och Bästa Alma♥ Love u!!
Ville:
Och roliga Ville! Min Friidrotts kompis! Ifall ville går förbi springbanan
när jag springer 60m elr 30 m så kan jag inte jag hålla mig för
skratt. Vet inte vrf det händer. Men ville det är iaf roligt att ha dig
som Vän! Och grattis nu fick du äntligen din Alma!
Ha en mysig kväll allihopa!♥

Fest på G!

Nu har kanske tio stycken kommit! Och snart är det fult hus här!
Ha en bra kväll <3


Tagga!

Hej! Nu är jag och Vilma hemma hos mig. Vi ska hjälpa till ikväll på lillesyrrans Disco/film fest! Yeey. Det ska bli najsigt. Jag och Vilma får väll få igång dem att dansa tsm och så. Vi håller också på med en playlist!

Men nu ska vi fixa här hemma! Så ifall jag inte har så bra upd idag är det för att det är fest. Men jag gör så gott jag kan ofc <3 Puss!


Frukost!

Nu sitter jag och äter frukost! Godmorgon <3


Favorit flingorna ever!

Mamma överaskade mig idag med att köpa mina favorit flingor crunchy Jippi! Egentilgen brukar jag bara få det på loven för det är onyttigt hee! Men nu fick jag det! Tack mamsen! Någon mer än mig som gillar de hör flingorna! Kommentera <3


Home!

Hemma från träningen nu! Jag fick göra lite andra "övningar" än dem anda p.g.a mitt obda knä. Jag kunde sprina. Men inte max fart. Medans dem andra körde trettio meter spurt så fick jag köra 12 x 120. Dvs typ att jag springer tolv gånger ett halft varv. Hade spring i benen så jag orkade springa mycket idag men inte i max fart. Hoppas att ni haft en bra kväll. Ska gå och sätta in en tallrik mat i micron nu. Puss!


Träning om fem minuter Puss!! <3 Jag och Alma för ett tag sen!


Plugg ;D <3


Resultat!


Så gott scones recept!!!


Otursfågeln har dykit upp igen!

När vi gick upp från skridskoåkningen så sa jag precis. "jag är jätte stolt att jag inte ramlade något när jag åkte skridskor men precis när jag sa så , så ramlade jag och slog knät regält! Så nu dunkar det i känt jätte mycket och det har det gjort sen första lektionen.
Men jag hoppas att verken går över för ikväll är det friidrott och då ska Alma följa med igen <3 Men nu börjar snart slöjden! Ha en fortsatt bra dag Puss <3


Skolan!

Nu sitter jag i skolan med vännerna. Nästa lektion är slöjd (träslöjd för mig) sen har vi bara en lektion kavr Svenska och då ska vi bara läsa och dricka te. Jippi! Så najsig dag! Plus att lärarna har ett möte så vi får sluta tjugo minuter tidigare gilla!!


Godmorning!

Godmorgon sovit gött? Jag står nu utanflr Colans hus och väntar på henne. Hon kommer säkert när som helst! Vi ska ju åka skridskor idag , ska väll bli rolft. Men det ör vara på gympatimmen vi ska åka så så långt blir det iaf inte. Ser yaa! Puss!


Sov gott!

Är ovanligt trött just nu. Borde gå och lägga mig. Imorgon är det en lång dag! Dagen börjar med skridskoåkning på gympan. Vi hörs imorgon Puss!
Sov gott<3

Gammal bild från skolan i måndags ;)


Tv!

Nu sitter jag framför tv:en ny duschad och färdig pluggad. Könns skönt. Sitter med syrran och kollar på 112 På liv och död. Gillar det programmet! Vad tycker ni om. Programmet? Hiss, Diss?? Kommentera!

Aja. Ikväll får det inte bli allt för sent. För jag höll på att somna på NO lektionen idag hehe ;D Är jätte trött. Kommer säkert somna framför tv:en snart thihi!
Men måste kolla nu! Puss! <3


Sorry!

Jag är ledsen för sämst upd idag men har pluggat typ hela kvällen. Så fort manma såg att jag hade mobilen i handen så sa hon till mig. Men det var för mitt eget bästa , annars hade jag fortfarande suttit med plugg ;D Hoppas att ni inte har lika mycket läxor som jag !

Kom iaf just hem från pulkabacken! Hade grymt rolig med Ebba,Lydia, Alex och Georg. Vi åkte pulka som sagt... Men jag gick hem vid redan halv åtta för att plugga typ. Men innan jag börjar plugga så ska jag ta en liten dusch.
Puss så länge <3

Ebba ville inte bli fotad haha ;D


Brorsan!

Nu har jag slutat och är hos brorsan som jag hämtar. Vad gör ni? Haft en bra skoldag!? Hade sjukt stressigt imorse så kunde inte blogga då tyvärr. Men vi hörs senare puss från mig och brorsan!


Roligt!

Nu ör jag henna från en jätte romig kväll i backen. Jag och Vilma vandrade dit och i backen var redan några polare bl.a Lydia, Hille , Alex och dem. Vi hade grymt roligt och jag halkade på mina hala UGGs hela tiden aha. Grymt roligt var det iaf.

Men nu är jag hemma och sitter och pluggar till So prov som vi har på Fredag! Jippie or not ;D
Mäste plugga vidare Ciao!


Pulka!

Nu är jag och Vilma hemma hos henne ;D Vi ska ner till pulkabacken och åka pulka ;) Vad ska ni göra?? Haha det var länge sen man satte sig på en pulka haha <3


Lite läxor.... XD


Vårt mellis ;D


Mellis!

Nu har jag och kompisen Vilma just ätit ett gott mellis! Sitter framför tv:en proppmätta ;D Vad gör ni?


Rast!


Frukost!


Min middag!


Rapen!


Träningen!

Kom just hem från träningen och ligger nu helt utslagen i soffan! Det var roligt att Alma var med på träningen. Men hon rapade mig på facebook riktigt mycket. Fast som tur var så skrev hon inte grova saker. Vi körde ute i tjugo minuter. Bara tre km. Sen var vi inne och gjorde jobbiga intervaller. Efter det styrka och sen stafett. Hoppas att ni haft en lugn kväll.
Puss! <3


Träning!

Nu sitter jag i Villes bil på väg till friidrotten! Alma ska jue hänga med så vi har tagit med äpple och kakor! ;D
Men vi hörs senare. Puss! <3


Almis!

Nu kom jag och Alma just hem från skolan. Vi sitter och smaskar på en god smoothie! Sen ska Alma hänga med till träningen jippie! Men vi hörs snart igen. Puss! <3


Pussi!

Nu ska jag läsa lite i min braiga bok!
Så jah säger nog god natt för dagen. Vi hörs imorgon Puss <3
Love yaa! Sov gott and sweet Dreams!


Haha!

Vi rullade oss i snön och oj vad kallt det var! Det bara stickdes på hela kroppen framförallt på fötterna!!
Vi har just ätit god middag och snart ska colan hem! Puss! <3


Bastu!

Nu badr bi bastu och om jag får tre kommentarer på detta inlägg så rullar jag och Nicole oss i snön! Nu har ni chansen! Tjadå <3


Lunch!!

Hehe! Tjadå <3

Duktig jag känner mig... XD


Fail av mig!


Kusinerna!

Nu är jag och syskonen hos kusinerna och chillar. Snart kommer Oscar (kusinen) hem från fotbollsträningen aå då blir det ju lite roligare ;) <3
Vad gör ni?


Dagens Outfit!

Tröja: Rosemunde!
Byxor: Cheap Monday!
Kofta sen: Abercrombie & Fitch!

Vad har ni på er idag då!? Puss <3
Ha en grym dag!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185607694.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608037.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608037.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608037.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608037.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608147.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608147.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608147.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_185608361.jpg" class="image">


Tandborstning och sminkning!


Haha så här höll vi på hela morgonen!


Yeey!

Igår var statistiken itopp! Tack för det! Nu messar jag med Sarah. Hon läser min blogg och tycker att den är grym! Riktigt roligt att höra!! <3 Vi ska försöka träffas någon gång för vi har typ samma humor och hon verkar en riktogt skön person möste jag säga! Bara så att ni vet så ska jag fortsätta med videobloggat hiss elr diss? <3
Roligt när ni läsare kommenterar tex för man blir skit glad! Puss på er! Ni är bäst!


Godmorgon!

Hej! Jag är ledsen att jag inte skrev mer när jag kom hem igår ;( Men jag var riktigt trött! Gick och la mig halv tolv. Så trött va jag ;) Men nu sitter jag iaf och äter god frukost Var inte så hungrig nu från tjejmiddagen igår då vi proppade i oss nassa godis! Haahaa. Vi hade det faktiskt riktgt roligt. Speciellt jag och Alma haha tack för det Almis <3
Tillbaks till frukosten då. Jag fick i mig rätt mucket mat ändå thihi ;P Åt också världens godaste grape <3 Puss! Och godmorgon!


Nu drar jag Puss! <3


Bra,bra!

Hörni! Brabra säger jag bara! Nu är statistiken på väg upp igen Jippiejoo! Tack ska ni ha! Om en kvart blir jag hämtad så detta blir nog sista inlägegt innan jag drar! Men har typ förstått att ni kanske inte gillar videobloggar, för det är inte så många som kolla på dem. Men kommentera och skriv ifall jag ska fortsätta med att videoblogga elr inte!! Kommentera annars slutar jag snart med det♥ Aja här kommer iaf en videoblogg look!
PUSS!♥

Film!

Nu har vi just ätit lunch och ska kolla på Cosmonova yeey! Men vad har ni gjort ? Nu börjar dem snart släppa in så Hejdå! P.s ska man sitta långt upp eller någonstans i mitten elr högst upp?

Puss!


Vilma och Ebba!

Nu är jag med Vilma och Ebba! Vi ska på muséum och ha det bra! Vad ska ni hitta på?


Vilma här kommer jag!

Nu drar jag till Vilma och dem andra! See yaa!


Morning!

Godmorgon! Ligger i sängen med mobilen i handen och lyssnar på musik.

I helgen ska mamma och pappa och massa andra kompisar till dem åka och sova över på något bestämt ställe och ha jätte kul! Farmor och farfar ska sova här då. Mamma och pappa åker klockan typ nio och då lämnar dem av oss hos olika kompisar. Victor ska till en tjejkompis ;) Filippa ska till en tjejkompis hon med och jag ska till Vilma och Ebba! Men klockan fyra ungefär så åker vi hem till oss och då kommer farmor och farfar.

Det blir nog en mysig helg!
Vad ska ni göra i helgen då??! <3
Puss!!


Film med mamsen!

Nu tittar jag på filmmed mamsen anska bra! Hoppas ni också hat det bra! Måste sluta säger mamma. Varit med mobil och dator hela eftermiddagen hehehe!

Puss!


Gullig nyduschad brorsa man har Lixom!

Kolla vilken underbart gullig nyduschad brorsa man har hihi! Love u <3


Hehe Puss!

Hehe lite sent ♥ Glömde att jag hade gjort den videon tidigare♥ PUSS!

Usch!

Nu sitter jag på rummet och skypar med fina vänner! Vad gör ni! Är iaf hemma från stan. Jag och Colan hade jätte mysigt <33 Men när jag kom hem så var jag med mitt marsvin lite , men den kissade lite på min hand. Haha ;D Men om man har djur får man tåla skit ;P men jag har tvättat handen och nu ska jag krypa ner i myskläder Fredag jue!

Men puss och Kram. Ska städa rummet nu!!


Med Nicole!

Nu har jag och Colan slutat. Vi ska till Fältan och köpa presenter bl.a till Hedvig som har tjejmiddag imorgon.
Men hoppas eran dag varit bra! Nu ska Colan få skriva på hennes blogg www.funbycolan.blogg.se grym
PUSS!! <3


Färdig!

Förra inlägget blev knäppt. Samma inlägg kom upp typ 50gånger hehe! Ignorera det tack!! <3

Är iaf klar med matten nu! Ska värma på lite mat och sätta mig framför tv:en!
Vad gör ni?? Puss!

Sorry för old bild!


Matte!

Yeey or not... XD


Matte!

Yeey or not... XD


Matte!

Hemma från träningen nu! Har just kommit ut från duschen och ska nu sätta mig ner och plugga matte. Två sidor jippie... Aja det får gå fort för sen ska jag se på Biggest Loser Sverige. Ser ni på det? Det är iaf på torsdagar kl nio. Ganska roligt program faktiskt.
Bakade muffins med Lydde och Alma förut och man kan säga att vi åt lite deg hehe plus typ tre gräddade miffins hehe. Så snacka om hur min mage mådde på träningen ;D Men det kändes skönt att springa bort all deg XD jag är fortfarande mätt så jag äter nog framför tv:en sen vid nio!
Puss och Kram!

Myys!


Friidrott!

Kom just hem från Alma , nu blir det träning! Hoppas ni har det bra! Puss <3


Alma och Lydia!

Nu är jag hemma hos Alma med Lydde! Vi lussnar på musik och håller på med äggfria muffins! Mumsigt. Ska försöka plugga lite matte också. Friidrott ikväll jue så det blir inte så lång stund här!
Hoppas ni haft en bra dag Puss! <3


Alma!

Nu smsar jag lite med Alma! Gästerna har gått för en timme sen och nu ska jag försöka göra mig klar inför natten ;D Nemen jag ska försöka gå och sova i huffsad tid i dag . Åtta börjar man lixom imorgon!

Puss! Sov sött läsare <3 Love yaa!


Justin Bieber filmen!

Hejhopp! Nu har vi just ätit god middag och nu väntar bara efterätten mumsigt! Men nu sitter vi och kusinerna framför tv:en och kollar på Justin Bieber filmen. Är egentligen inget fan av honom , men måste ändå säga att hans film är riktigt bra! Han sjunger bra och är också söt!! <3
Nu ska jag kolla vidare puss love yaa <3


När som helst!

Nu kommer gästerna när som helst! Vi får nog en mysig kväll tsm!
Puss! Och grattis världens bästa syster!


Svar på tal!

Fick en kommentar från en läsare om att hon undrade vad jag köpt för present . I klassen har vi en "lek" så vi ska köpa present (varje person i klassen) sen när vi kommer till skolan på fredag så ska vi byta present på något knäppt sätt haha. Hajar inte riktigt hur vi gör men men.

Men en läsare undrade lixom vad jag köpt eftersom att det måate vara en sak som både killar och tjejer gillar.

Jag skulle köpa igår i fältan men tog med för lite pengar. Men jag tror jag köper något från akademinbokhandeln vem vet?? Hehe inte så intressant för er menmen!


Vilma!

Snart ska Vilma hem för släkten kommer om en timme typ! Hoppas att ni haft en bra dag Kram <3

Spillde ut socker på golvet så då gjorde vi detta!


Normala......♥

Hahaha!♥

Me and Vilma!

Haha vi tästar lite ;D ♥



Tjadå ♥

Sov gott!


Roligt!

Det är roligt att iaf ganska många gillar detta jag la upp på facebook. Hihi!

Hiss elr diss för min blogg. Behöver veta vad ni tycker, så kommentera gärna <3


Middag!

Eftersom jag och Fellan åt på Mc Donalds till mellanmål så är jag fortfarande inte hungrig , men nu får det blir lite middag ändå! Puss!


Snäll mamma!

Frågade just mamma om ett matte tal, då sa hon faktiskt så här! Jag ba..
- Mamma kan du hjälpa mig här?
- Joo , fast nu tycker jag att du har pluggat tillräckligt! Tills när har ni matten?

Jag : - Fredag!

- Jag tycker att du får bestämma själv men nu har ju iaf pluggat mycket.

- Gå och sminka av dig och sätt dig i soffan.

Haha najs! Men asså jag får ju bestämma själv. Asså jag ansvarar ju för mina läxor. Så att jag hinner bra och så. Men såklart att mamma hjälper till med planeringen ibland också! Hur gör du? Är era föräldrar stränga när det gäller läxor?

Puss! Ska sminka av mig och slå på tv:en!


Erat!

Hur ser erat Schema ut denna termin?
Vårat ser ut så här:
P.s vi hr typ ingen sovmorgon , diss! D.s

Dissar ni eller hissar ni för våran klass schema?? Bra med ingen sovmorgon eller jobbigt? Ni hissar eller dissar!


Glad jag blir!

Blir så bra när jag får sånna här kommentarer av läsare. Blir verkligen jätte glad , betyder mycket för mig <3 Man får lixom mer lust att blogga om ni förstår? Men tack så mycket Melina!

Fortsätt så ni med! <3

Vad tycker ni egentligen om min blogg?? Kommentera om ni gillar den och vrf ni gillar den. Så jobbigt är det inte att kommentera! Hihi! Puss!


Duktiga jag!

Sitter och pluggar! Känner mig faktiskt rätt duktig som gjort två läxor "redan"... Har faktiskt bara matte kvar nu. Egentligen är inte matte så viktigt men imorgon ska jag vara med Vilma <3 Och på torsdag har jag Friidrott. Därför passar jag på nu när jag är ledig. Smart jag är va?? Haha XD Känner mig faktiskt ovanligt smart mot hur jag brukar vara ;D Puss från duktiga Matilde!


Plugg!


Världens längsta!

Jag och Fellan åt på MC Donalds och jag fick typ världens längsta pomes haha! Kolla lixom här : Puss!

Min och Fellans mat!


Present!

Detta köpte jag till syrran! P.s kan inte visa presenten föränn imorgon. Syrran kanske läser, vem vet??... D.s


Tunnelbanan!

Nu sitter jag och Fellan och väntar på att tunnelbanan ska komma! Har köpt lite , men snart kommer tåget så ciao!


Fältan!

Nu sitter jag och några kompisar på tåget. Vi ska till fältan! Hare gött!


Skolan!

Hej! Nu har vi just haft engelska och snart börjar matten. Ha en fortsatt bra dag, måste gå in nu!!
Puss!


God morgon <3

Nu är jag hos Colan, vi sitter på hennes rum! Vi börjar nio idag så då kom jag till Colan. Men jag kan inte blogga så mycket mer. Tjugo i ska vi möta LYDIA så vi måste göra iårdning oss nu!
Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen PUSS <3
Colan älskar denna bild på mig,hon ville att jag skulle lägga upp den , så här Colan <3

Natti,Natti!

Nu säger jag god natt för dagen! Skola imorgon jue <3 Puss och sov gott <3
Min kudde! Fin va? Hihi!


Lasagne!

Min mage hungrar ihjäl! Mumsigt!
Mycket mat till liten flicka ;D


Tortyr!

Kom just hem från träningen! Dagens träning var allvarligt tortyr. Vi körde intervaller. 10 gånger 150 plus tre varv plus långa och korta stafetter, <3 Det var roligt men jobbigt, kändes som man hållde på i flera timmar ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen see yaa!


Friidrott!


Maaat!

Hej! Hur har skoldagen varit? För mig har den varit najs!! Nu sitter jag och brorsan hemma och äter mellis! Hämtade brorsan efter skolan ;)
Ikväll blir det friidrott då! Najsigt <3
Puss från oss!


Svar!

Jag la ju ut en bild på vad detta var. Fick två kommentarer. Karro du gissade rätt, Grattis, nu vinner du länknig i två dagar jippi!

Det var en Coola!


Finare?


Noo!

Hej! Kom just hem från Ebba! Hos Alma var det också roligt. Kollade på världens läskigaste film "rec" sätt den? Åh vad vi skrek!!!!

Jag har hagt en fantastisk helg med Ebba och Alma, tack för det Puss! <3

Men i lördags så städade jag aldrig rummet, orkade inte så nu måste jg göra det. Man ser typ inte mattan. Sen blir det franska blää!
Puss , hoppas att ni har det roligt!


Jag o Ebba! ♥


Kalas!

Hejhopp! Nu sitter jag och Ebba på hennes rum. Där uppe är det kalas på gång! Men om en kvart ska vi gå till Alma och kolla på film och ha det bra!
Ha en fortsatt bra dag! Yeey!


Haha!

Ni måste se hela, jag och Ebba garvar ihjäl oss, det komemr ni också göra!
Puss!

Godmorgon!

Gidmorgon! Sovit gott? Det har jag och Ebba iaf <3 Vi ser på film och typ bara chillar lite XD

Idag har Elton ( Ebbas bror) ett års kalas som jag och Ebba ska vara på. Sen går vi till Alma och hare najsigt!

Ha en grym söndag! Puss från mig och Ebba!


Underbar dag med vännerna♥

Nu är jag hemma hos Ebba! Ska sova här♥ Jippie! Det skla bli sjukt mysigt♥ Senast jag sov över här hos hennes pappa så var jag typ fem år ;S Fatta? Vi är ju bästisar och då är det rätt konstigt att det var så länge sen. Men jag har sovit hos henne förut fast hos hennes mamma! Aja, vi ska ha en mysig kväll med godis, popcorna och film osv..

Idag var jag och Ebba med Alma hela dagen. Vi åkte in till stan. Såg att jag fick en kommentar. Där det stog : Men du får väll inte åka in till stan? Och jaa så här är det att... Mamma och pappa har bestämmt att efter jullovet skulle jag få åka in till stan!! Jippie! de tyckte väll att jag var mogen no för att åka nu. Men aa jag vet inte riktigt vrf.
Men tack!!♥ Så hörni så att ni vet så får jag åka till stan med vänenr INTE SJÄLV, men det vill jag inte heller ;D

Köpte en kjol i stan. brukar inte använda det , men är ganska nöjd med inköpet!
Nu ska jag och Ebba börja mysa , kolla på film och äta gooodis!! Hoppas att ni haft en bra dag! Och hoppas att ni får en härlig kväll♥

image description

Sry för gammal bild , men är ju hos Ebba!

Puss♥

Tunnelbanan!!

Hejsan!
Nu sitter jag på tåget med Alma och Ebba. Vi ska till stan och ha det mysigt. Ha en bra dag!


Städas!

Nu ska det städas!!


Godmorning!

Tjenare och Godmorgon!
Nu vaknade jag precis. Det blev rätt sent igår. Somnade inte förrän halv ett , ett. Men nu är jag pigg och redo för en bloggdagg! Jag kommer verkligen satsa på bloggen idag. Då hoppas jag också att ni kommer in och läser för att jag vill det ;D Vill få upp statistiken idag!! Så Idag tänkte jag videoblogga mycket och sen ska jag lägga upp bilder på vad jag köpte!! Ni har ju länngtat efter det, jag med haha. Denna vecka har jag tyvärr inte hunnit.

Så kika in här hela dagen så kommer det nya inlägg hela tiden!♥
När jag vaknade såg jag att mobilen låg typ helt urladdad eller den hade bara 24 % så jag satte den geanst på laddning så jag kan använda den under dagen. Bukar alldtid ladda den under natten. Hur gör ni?

                                                      Lite av dagens planer!


Vad ska ni göra idag??? Kommentera♥

Ska gå ner och äta frukost nu och jag hoppas att ni får en grym dag! Puss!♥

P.s  Ebba om du ser detta!? Ring mig♥ Hem nr! D.s


Dags för det?

Nu är det nog dags för att städa rummet eller vad tycks? Inte världs roligt men vad gör man inte för ett ny städat rum lixom dör man åtminstone kan gå??

Ska nog städa nu. Man måste ju blrja nån gång ;D <3


Home!

Nu kom vi just hem från sysslingarna! Hade en grymt mysig kväll!! Vi fick dock gå hem i snöoväder.! Bor så himla nära... XD aja skönt med lite luft ( eller inte )...

I helgen kommer bilder på nya kläderna upp! Hiss elr diss för det?? Kommentera!! Men jag och Ebbis tänkte hitta på något i helgen! Vad ska ni göra?

Försök att gissa på vad det kan vara på bilden. Tro mig läsk kan ha andra färger på utsidan i andra länder.... Ni som gissat, tack för det! Ni andra: Gissa!!

Puss!


Tv!

Nu kollar jag på tv med min äldsta syssling Kalle. Vi kollar inte på något speciellt typ! Vad gör ni ?

Vad är detta? Den som gissar rätt vinner länknig i två dagar ( ingen blogg ?) Då vinner ni äran!

• Läsk (7up)

• Läsk ( cocacola ) ??

• Läsk (sprite) ?

Lycka till!!


Aja!

Hej igen!
Skulle bara säga att jag inte ska blogga så mycket ikväll. Eller mamma säger det för vi är ju på middag. Sysslingarna har flyttat och jag har varit här en gång bara! Så jag ska försöka "släppa" mobilen säger hon. Ni vet föräldrar... XD Men tro mig , jag kommer ta upp mobilen ibland hihi <3

Hoppas iaf att ni haft en grym dag! Fredag yeey! Vad ska ni hitta på då?? <3


Sysslingarna!

Ledsen för sämst upd idag, men har inte haft tillgång till internet idag med ;( Måste fråga pappa om internet och så!
Förut var jag ju hos Alma med Ebba. Men dem skulle till stallet sen och rida och Ebba skulle fota Alma ;) Men jag är alergisk mot hästar så jag kan inte hänga med ;( Jätte dåligt men jag klarar mig <3

Nu är vi iaf hos våra sysslingar och ska äta fredagsmiddag jippi!
Ha en riktigt bra kväll <3


Ebba och Alma!

Nu är jag med Ebba och Alma hemma hos Alma!
Vi kollar på film (trust) måste sluta och börja titta!
Puss <3


Pigg!

Nu sitter jag pigg som en sill och har just ätit en glass framför Biggest Loser Sverige! Kollar ni på det!? <3
Aja! Är ganska pigg för att vas tio på kvällen hihi! Mattan busig!

Men borde bortsa tänderna läsa lite och så!

Sov gott och imorgon lovar jag bättre upd!! <3


Friidrott! ♥

Hejsan!
Nu sitter jag och Colan på mitt rum och har det najsigt!! I förra inlägget skrev jag ju att jag haft dålig upd idag och jag är verkligen jätte ledsen för det! Ska inte hända igen ♥ Men som ni vet så blir det ju andra rutiner när man kommer tillbaks till skolan , läxor osv... Dock har vi inte haft några läxor denna vecka, najsigt. Men jag har inte hunnit med ändå ;D Men i helgen ska det bli änding på det ;D
Om 20 minuter drar jag  till Vilma (friidrottskompis) för att åka till friidrotten! Det var åratals sen . Har ju varit förkyld, men nu mår jag nästan helt bra igen. Ska ändå ta det lungt idag så att jag inte blir förkyld igen!
Men nu måste jag klä på mig träningskläderna och "packa" väskan! Hänger med Colan en bit♥
Puss!
HAha sorry för gammal bild men jag har inte tid just nu ;D♥ PUSS från mig och Colan!

Im sooooo sorry!!

Heej! Jag är jätte ledsen för dålig upd idag. Men hade inget internet i skolan och sen var jag hemma hos Colan men där var deras internet sönder. Men nu är vi hemma hos mig! Kom precis!

Nu ska jag skrova från datorn!

Vårat mellis!


Dag med Fellan♥


Nu kom jag nyss hem från Fellan! Vi har haft en grym eftermiddag tsm ♥ Vi har ju tagit massor av kort så här får ni snart lite bilder ;D
Hoppas att ni också haft en riktigt bra dag!






Me ;D



Fina Fellan! ♥













Aww!



Tjenare!



Hopp!





Stolt fotograf! ;D




Var finns där ute..?









Här är jag! ;D



Yeey!



Den har jag tagit ;D



Ser ni mig?



Jag ser er där borta... ;S



 ♥♥♥





Det var dem bilderna från idag! Hoppas att ni gillar dem!!
Men jag behöver hjälp!! Vilken bild ska jag ha som profilbild pp facebook?? Kommentera vad ni tycker,
inget är fel!!♥

Nu ska jag göra iårdning mig inför läggdags!

Puss och kram och sov gott!!♥

Pizza!

Nu kom vi hem från en pizza affär mumsigt! Köpte en visuvio yeey!
Nu fotar vi igen! Så kanske att det kommer ikväll, annars imorgon <3
Puss!


Kort!

Nu tar jag och Fellan lite kort med deras familjs systemkamera yeey! Så senare kommer bilder på oss upp!
Hoppas att ni har det grymt♥
Men fråga mig gärna lite på blogrespnse , blir jätte glad då!!♥
Love yaa!
Fina Fellan♥
vi hörs snart igen, Puss från mig och Fellan!

Fellan!

Nu är jag och Felicia ( Fellan ) hemma hos henne. Vi har ätit lite mellis och kollar på tv nu. Snart ska vi nog göra något annat ;D <3 Hoppas att ni har det bra!!


Jaao!

Hejsan!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att Fellans spanska ska sluta. Dem har dröjt lver i snart tio minuyer nooo!
Men jag ska hem till henne sen när hon kommer yeey! Undra vad vi hittar på? Kommer såklart blogga massor ;-) Har inte haft tid under dagen sry!

Men nu kom hon precis yeey! Hoppas att ni haft en bra skolfag!


Sov gott!

Nu ska jag börja göra iårdning mig för kvällen! Fast jag är inte ett dugg trött. Det är dag i Florida ;D <3
Puss! Dröm sött!

Sry för gammal bild!


Blogresponse!

Om ni har några frågor så kan ni gå in på bloggen och trycka där! <3
Puss!


Stackars dig gumman!

Nu sitter jag och "lider"... Men det är så att min kompis Karro har gjort illa tån idag. Jag tycker så synd om henne för strax innan sommaren 2011 så hoppade Karro studsmatta och fick en spricka i sin lilla fot :( Hon hade gips typ hela sommaren så synd. Och nu när hennes fot precis läkt så händer lixom detta! Hennes tå kan vara bruten kanske, men hoppas verkligen inte det!!! Karro jag tycker jätte synd om dig och jag hoppas att du mår bättre snart♥ Vi ses imorgon Karro! Krya! Om ni vill veta mer om hennes tå så kan ni gå in på hennes blogg (gud vad det lät konstigt haha , iaf) , som jag länkade men gå in här!!

Krya bästa Karro♥



 Söta Karro ♥ Må bättre, önska att jag kunde göra vad som helst för att få bort din smärta!! Puss!

Sorry!

Hej allihopa!

Jag och Ebba hade det jätte bra idag! ♥ Vi kollade på två filmer, en som började på B ahha ;S och Twilight ♥ Vi åt också chokladbolalr mohaha busiga ahaha, men det var skit gott!!

Jag är ledsen för skit dålig upd idag. Men hr haft fullt upp verkligen!
Ebba håller på att lägga till bloggrespons (s) på min blogg och så.Om ni vill se hur det ser ut så kika in senare så lägger jag ut en bild ;D

Bilder på Ebba och jag från idag ;D :



Yeey! Jag och bästis! ♥



Me ;D



Haha vad gör jag lixom?? XD ♥



 Vi!♥



Lika som bär? Haha kommentera vad ni tycker! Är vi lika elr inte? ♥



Sry för gammal bild! Nu ska jag göra något annat! Puss♥

Jag och **** ♥


Ebbis!

Hejsan svejsan! Nu är jag hemma hos Ebba!! Vi har precis öppnat varandras presenter. Av Ebba fick jag en Hollister perfym och ett jätte fint halsband!! Bilder kommer ikväll ♥ Av mig fick Ebba ett par Victoria´s Secret trosor ;S , ett lip balm (asså läppglans) , ett par örhängen och några stenar och Ice Breakers ;D
Tack så mycket för presenterna Ebba!

Men nu ska vi se på en jätte bra film som Ebba älskar, då gör jag nog det också. Så vi ska sätta på den nu! Hopaps att ni haft en bra första dag i skolan. Hörs senare ♥
PUSS från mig & Ebba♥



Den häs ska vi se!! Har ni sätt den ? Kommentera!!♥

Sov gott!

Nu säger jag god natt för dagen! Skola imorgon jue! Sov gott så hörs vi imorgon!

Dröm fint <3 Puss!
Nu sätter jag mobben på ladning!


Bilder från idag ;D♥

Hejsan! Nu sitter jag i mitt rum och skypar med Ebbis!!!Hon slår in en julklapp till moi. Så vi kan inte ha video på hehe men det går ändå bra. Just nu sjunger hon tilln rolig låt, vet ej vad den heter :D xD Jaha det är vad vi gör just nuu!♥

Vad tyckte ni om det roliga klippet på den fjolliga fotbolls domaren? Rolig elr tråkig? Ganska dålig bild tycker jag , men det viktigaste var ju att man såg själva domaren eller hur?

Men nu ska jag inte snacka mer utan lägga upp några bilder från tidigare idag , vil ni se eller?



Bullfika!








LOviiisa!




Min gulliga kusin Lovisa♥♥♥




Min coola kusin Oscar haha ♥♥ ;D



Älskar er! ♥



Yeey♥



Haha min coola farfar haha :D Älskar dig med ahha, världens bästa farfar♥ Asså han
skojade ju såklart :D♥


Men det var dem bilderna från idag ;D Men dem var suddiga, är ledsen! Detta var istälelt för bilder på kläderna. Vissa av mina kläder ligger fortfarande i tvätten! Jag är jätte ledsen för det , men så fort sim möjligt så ska jag lägga upp dem , kanske imorgon! 

Men nu är maten klar där nere så jag ska säga hejdå till Ebba på skype och stänga av datorn.

Puss, nu ropar mamma för andra gången att maten är klar opps ;D Puss♥

Världens fjolligaste domare!



Ni måste se detta klipp!  Inte för att jag är ett fan av forboll men detta
klipp är så roligt!!
Jag skrattar iaf as mycket just nu :D XD Oscar visade det för mig och
nu kan jag inte sluta se det ;D♥

Hejdå♥

Victor och jag ♥



Haha Hejdå från mig och brorsan♥

Disco!



haha♥

Haha!!

Nu sitter jag på rummet och kussarna har just gått ;( Men det fanns lite pankaks deg kvar från igår. Så jag och brorsan stekte på lite.

Haha vill ni se brorsan fina? Första gången han stekte en pankaka helt själv! Duktig ;D


Bullfika!

Nu har vi precis ätit lite bullfika. Ser det gott ut eller?

Puss!

Kussinen!


Lite frågor från läsare!

• Såklart att det var roligt i USA! Bästa resan hitills klart!! ;D

• Aaa självklart massa fler gånger!

• Jag saknade inte direkt Sverige eftersom att det var storm och dåligt väder här hemma typ. Men sista dagen ville man bara hem så fort som möjligt. Orka resa hela dagen lixom! Men jag längtade hem till kompisarna här hemma iaf <3 ;D

Hoppas att du fick svar på dina frågor ;D Jätte roligt att du gjorde så! Tack för det ;) <3


Man blir ju lixom lite glad <3

Tack så jätte mycket allihopa!!


Statistiken igår ;S <3

Fick över fem kommentarer och jag sa ju att jag skulle visa min ststistik när jag fått fem kommentarer ;) Så aa nu ska jag göra det då. För mig och bloggen så är ... väldigt bra statistik! Men för er kanske det inte är det. Tack så mycket för att ki gillar min lilla blogg!
Love yaa <3


Svar på tal!

Klara! Jag kan tyvärr inte vis upp bilder på vad jag köpt till mina kompisar. Men jag byter julklapp med Vilma L , Ebba, Karro, Nicole, Felicia och Hedvig. Jag kommer alltså få julklapp av dem också! Hoppas att du fick svar på din fråga! ;D


Asså taack!

Nu saknas bara två kommentarer På inlägget Tack!
Kommentera där!


Converse vilka föredrar ni helst?♥

Vilka converse föredrar ni helst?

Nummer 1 ? :






Nummer 2 ? :





Nummer 3 ? :





Nummer 4 ? :



I LIKE ♥



Nummer 5 ? :




Nummer 6 ? :





Nummer 7 ? :





Nummer 8 ? :



Ohh!



Nummer 9 ? :





Nummer 10 ? :



Själv har jag dem här (några enkla)



Nummer 11 ? :





Nummer 12 ? :




Nummer 13 ? :





Nummer 14 ? :





Vilka vill ni ha , kommentera!! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 ?? Kommentera♥

PUSS!♥

Tack!♥

Asså gud vad ni är snälla , älskar er♥ Jätte snällt av er att kommentera! Som bloggare blir man mycket gladare och vill skriva mer och mer. Det vill jag nu eftersom att jag fick så många fina kommentarer igår. TAck så jätte mycket hörni! Ni fattar inte hur glad jag är!!! Sen har statistiken varit i topp den med♥ Jag kan säga att den har legat över 50 sen säger jag inte mer! Om jag får fem kommentarer så avslöjar jag både sidvisningar och besökare! Så sätt igång och kommentera♥

Mobilen krånglar igen , vet inte vad som händer egentligen! Jag kan inte gå in på dem appar jag måste gå in på, mina favorit appar. Blogg.se , videofy.me och Facebook. Pappa brukar kunna fixa sånt men han är på jobbet. Vill helst inte störa honom , men tror jag gör det ändå ;D♥

Men igår la jag ju upp ett inlägg med bilder på olika UGGS och då fick ni kommentera vilka ni tyckte var snyggast! Var det roligt? Många tyckte iaf det. Jag fick en kommentar från anonym att jag skulle göra det oftare! Självklart ska jag göra det. Så jag kommer fortsätta med det rätt ofta så då får ni fortsätta kommentera. Ifall ni inte kommenterar så blir det ju inte lika roligt♥

Fick ju också en kommentar om att jag skulle lägga upp saker som jag fick i Florida så det kommer ikväll! Vi tvättade nämligen alla kläder från resan så att dem blev rena och jaa så dem torkar just nu så ikväll är dem säkert rena♥ Kika in hela dagen. Kommer med nya inlägg hela tiden♥
Nu ska jag kanske ringa pappa och fråga om vad som är fel på mobilen.

                           image description

                          Sorry för gammal bild men just nu ser jag helt förkyld och trött ut ;D♥

Men tack ännu en gång för kommentarerna och statistiken, glöm nu inte att kommentera detta inlägg för ni vill väll kanske se hur många besökare jag hade igår va?♥


                                                                        Puss sötisar!!


Vilka skulle ni helst vilja ha?

Nummer 1 ? :

Nummer 2 ? :

Nummer 3 ? :

Nummer 4 ? :

Nummer 5 ? :

Nummer 6 ? :

Nummer 7 ? :

Nummer 8 ? :

Nummer 9 ? :

Nummer 10 ? :

Nummer 11 ? :

Vilka av UGGSen gilalr ni bäst? Kommentera!! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11? Jag blir jätte glad om ni kommenterar!♥

Bildbomb Florida resan 2011-2012 !

Här kommer bilderna från Florida!
Jag är ledsen ifall det är dåligt skick i visa bilder. Loook!♥






Planet! SAS!



Flygmat!



Våran lånebil!



Jag och mamma! Bilden kunde inte bli större!



Stora glas.






Solnedgång i Napels!



















A&F



Mini!



Hade lite roligt i bilen ;D



Vatten i munnen...



Kollar på vilda alligatorer.







Läskit!









Hjärta! ♥



ahah familjen



UGG!













Vatten



klart vatten





Vi byggde en sköldpadda i sanden!



USA!



suddig!



Det var dem bilderna!

Här kommer några bilder på maten vi åt:



flingor





























Det var dem bilderna från resan! Självklart var det många fler bilder men kunde inte lägga upp alla bilder. Sammanlagt var det 776 bilder som jag tog.

Om jag frå några kommentarer så får ni imorogon se allt jag köpte i Florida!

Ha det bra nu♥ PUSS!


Fortsättning!

Haha normala jag!...♥

Videoblogg ♥


Haha! Fortsättning följer... ;D

Förbereder en...

.... Bildbomb just nu på datorn. Jag kommer lägga upp massor av bioder från Florida resan. Men edtersom att det säkert kommer ta ett tag så kan ni ju titta in senare. Puss så länge!!


Städa!

Hej! Nu har vi just hämtat marsvinen hos Vilma. Dem mår jätte bra. Lilly värkar känna igen mig! ;) <3 Hoppss att ni har det bra.

Puss från mig och en ruffsig Lilly!


Pankakisar!

Nu är vi hos kusinerna och har lämnat presenter från USA. Men nu ska vi hem och äta pankakor. Har just invigit mina nya skor!

Puss!


Dagens planer kommer hör ;D

Här kommer dagens små planer ;)

•Gå till kussarna med Julklappar från USA

• Äta pankakor!!!

• Inviga nya Uggsen!!

• Hämta marsvinen hos kompisarna!

• Städa buren plus att vara med marsvinen.

• Mysa hemma och typ chilla!

• Äta middag!

• Kolla tv!

• Slänga mig i sängen ;)

Det var lite av vad som händer idag då :) <3

Hörs senare Puss!

Mina mysiga strumpor!


Borta bra men hemma bäst!!♥

Hej alla läsare!

Nu kom vi just hem till huset!! Känns skönt att vara hemma hem,hem ljuva hem ;D♥

Resan hit gick bra! När vi åkte från Florida var klockan typ tolv (på dagen) tror jag... Då åkte vi i typ tre timmar till Chicago och sen från Chicago åkte vi i sju timmar och 40 minuter till Arlanda,det var dock lite jobbigare. För det första kräkdes en kille bakom mig hela resan. För det andra så kunde jag inte sova på hela resan. Egentligen var det meningen att man skulle sova. För när vi landar på Arlanda så är det morgon i svensk tid. Men jag kunde heller inte somna på flyget för att jag har blivit as förkyld. Stackars dem som satt runt mig... ;D Nejmen, jag snöt mig allvarligt typ en gång i minuten!! Så nu är min näsa typ helt svullen ;O

Men det känns som sagt riktigt skönt att vara hemma. Skönt med egen nyttig mat!!

Mamma sa att jag fick bestämma mat idag. I florida har typ all mat varit ägg i. Så jag har typ left på pomes och potatismos!! Hehe opps. Låter kanske inte jätte dåligt. Men tro mig efter någon vecka mår inte magen så bra efter all potatis. Så jaa därför ska jag få välja mat idag! Yeey!
Jag har bestämt pankakor till lunch jippie. Det var typ femtiotusen år sen jag åt det. Har saknat pankakisar♥
Sen till middag blir det pasta carbonera (stavning ;S ) med massor av grönsaker ;D Låter det mumsigt? Har saknat pasta grymt mycket ;D

aja! Vad gör ni nu då? Ni kanske sover elr?

Det känns iaf sjukt skönt att skriva från datorn!
Man kan säga att våran familj har "dygnat" haha. Gick upp i amerikansk tid kl fem och sen har vi varit vakna tills nu på morgonen i svensk tid. Vi har typ varit vakna i 25 timmar nu ;D Så jag är grymt tröött nu! Men jag får verkligen inte somna för då kommer jag inte vakna. Och kommer heller inte komma in i den Svenska tiden lika fort. Men jag hoppas på att det blir bra!

Känner mig faktiskt nästan lite sjuk nu eftersom jag är vrak förkyld (jätte förkyld) plus att jag har ont i huvudet och är trött , stackars mig...♥

Nu håller jag på med en film från florida som kommer upp om någon dag! Vi hörs snart igen och Godmorgon för er♥



Eran tokiga bloggare! P.s sry för arkiv bild men jag pallar inte ladda upp massa bilder nu D.s

Vill bara slänga mig på sängen att somna, men ni får hjälpa mig så att jag inte gör det ;D

Kram från en trött Matilde ;D♥♥


Flygplatsen i Orlando!

Heej! Nu sitter vi på flygplatsen i Orlando. Det fanns gratis internet här jippie Om ett tag får vi gå på planet. Då ska vi åka i två och en halv timme till Chicago. Från Chicago ska vi åka i åtta timmar till Arlanda. Sen kommer farfar och hämtar oss på Arlanda. Men för att vi ska komma in i svenska tiden igen måste vi typ dygna så när det är natt i Florida ska vi försöka vara vakna och så. Det kommer bli jobbigt men det får det vara.
Puss så hörs vi imorgon! Då är jag hemma om allt gått bra <3


Sov gott!


Åhh!

Ville bara berätta att imorgon åker vi ju hem härifrån, både roligt och sorligt ;D ! ;( !

Men det betder ju att det kommer vara sämst upd. Åker från Hotellet klockan Halv sex på morgonen i amerikansk tid. Då är klockan halv tolv på dagen hos er. Sen flyger vi hela dagen och natten , mellan landar i Chicago och sen vidare mot Arlanda.

Vi kommer att vara framme i på arlanda i Svensk tid strax före ått på morgonen (söndag morgon) då är det som att vi flyger ett dygn eftersom att det är olika tider.

Men i två tre dagar kommer vi vaa Jetlagade (stavning) heter det. Så när det är dag i Sverige så kanske det är natt i Florida. Därför kommer vi vara sjukt trötta. För att man ska komma inn i tiden på snabbaste sätt ska man försöka hålla sig vaken hela tiden. Förutom när man ska lägga sig i svensk tid. Efter några dagar är allt som vanligt igen.

Men jag kommer inte kunna blogga något förän på Söndag förmiddag då vi kommer hem till vårat internet ;D Men så ni vet att jag inte kan blogga. Så ni inte tror att jag har bloggpause elr bara inte orkar. Det är ju för att jag lixom inte kan blogga uppefrån luften ;D Men hoppas att det är ok. Ni få läsa någon annan blogg så länge!! Skulle verkligen göra allt för att få göra ett litet inlägg!

Men nu ska jag läsa! Hoppas att ni får det bra imorgon och så. Sakna mig inte för mycket.. Skoja men ha det bra iaf <3 Saknar er redan Love yaa <3 puss!


Yet Ski!

Måste bara berätta om vad vi gjorde idag lite kort fattat bara!

Jo. Vi låg ju på stranden och solade , men efter lunch gick vi en bit på stranden tills vi kom till ett ställe där man kunde hyra Yet Skis ( typ vattenskotrar ) Och visst gjorde vi det då.

Ni kulle bara sätt pappas ögon bli stora av nyfikenhet.... Pappa älskar allt som går fort. Ni vet killar haha... ;D nää men lekfull pappa man har ;S

Vi körde tio minuter var. Pappa styrde självklart och så men vi satt bakom.

Först körde pappa med Victor en sväng. Men Victor blev rädd att ramla ner i vattnet till hajajrna han är ju trots allt bara fem. Plus att det ( kryllar faktiskt av hajar där ute ) aja han blev lite skraj. Så dem kanske bara körde i fem minuter.

Sen var det syrrans tur. Hon körde kanske i sju-åtta minuter vrf vet jag ej...

Sen var det äntligen min tur!!! Snacka om att jag var taggad! Haha aja. Eftersom att dem andra syskonen inte kört riktigt lika långt som dem egentligen skulle åka , så fick jag och pappa köra extra länge! Så jäkla najsigt asså.
Jag typ allvarligt flög bakom pappa. Ni skulle sätt oss i en våg .., vi hoppade typ en meter upp i luften ;O Vid vissa ställen när min busiga pappa körde snabbaste man kunde så var jag självklart lite rädd , ni skulle sätt mig skrika asså. Men sen var det bara roligt att hoppa i vågor svänga fort osv. Hade skit roligt rättare sagt!! Men man kan vara trygg med pappsen han har lixom åkt sånt förut!!

Det kändes "skönt" att avsluta Florida resan med en sådan rolig avslutning på det hela! Tack för det mamam och pappa! <3 ;D

Brorsan och pappsen :


Sista middagen!

Hej! Idag har det varit uael upd men det har varit sista dagen på semestern här i USA! Därför har vi bara njutit på strande. Så därför har jag en ursäkt till att jag inte bloggat.

Iaf. Nu har vi ätit sista middagen här, sorligt men aja! Sen har jag packat väskan , lagt fram kläder som jag ska ha imorgon. Är typ färdig för att åka imorgon. Det hade kännts lite för långt att stanna ännu längre, visst hade det varit roligt. Men nu känns det lagom att åka hem.


Sry!

Sorry för dålig upd idag men vi har varit på stranden heela dagen. Vi ska bara åka och handla lite till mellanmål imorgon Puss så länge! Har ni haft en bra dag!? <3

Från idag!


Noo

Nu vaknade jag precis av att jag frös. Konstigt när man är i just det varma Florida ;D <3 Men jag behövde nog mest komma upp och röra på benen. Egentilgen skulle jag hänga med mamma på en springtur nu på morgonen. Men jag hade ont i halsen och frös. Då ska man inte sprina. Det var synd för jag och mamma har sagt att vi ska springa i varje stad. Aja! Nu blur det frulle ;D


Skönast!

Vad tycker ni det är skönast att skriva på? iPad elr iPhone? Jag tycker att det är skönast att skriva på iPhone för då är det lite mindre och man behöver inte sträka fingrarna så långt haha. Men på iPad är det skönt att skriva eftersom att bojatäverna är större... Vad tycker ni då!? Kommentera!


Vi har det riktigt bra..

Tänkte bara skriva lite om USA innan jag kollar på tv.

Usa är ett rikt men fattigt land. Vissa har hur mycket pengar som helst. Lyx båtar,lyx hus , lyx bilar , lyx kläder osv. Vissa har inte änns någonstans att bo. I usa har jag märkt elr bl.a i Florida. Att det finns väldigt många uteliggare. Vissa ligger på stranden i filtar. Vissa tigger om mat och sånt.

Det kom faktiskt fram en uteliggare till pappa på parkeringen upp från stranden i Miami. Han tiggde pengar. Man vill ju ge honom en slant, men asså man ska nog egentligen inte göra det. Tyckte synd om han. Man känner sig lixom lite bortskämd när man går förbi uteliggare på gatan med mycket märkeskläder på sig. Medans vissa inte änns har någonstans att bo.

Mitt i Miami gick vi förbi en uteliggare som satt på marken med en duva på knät. Hans kompis var en vanlig tam duva. Dem var lixom polare. Det var lite roligt att se ;D

Men det som jag tror är orsaken till att många i USA inte har någon stans att bo är nog för att lixom... Asså inte så bra på detta men, Sverige vi betalar ju skatt så att alla kan ha råd att gå till tandläkaren och doktorn osv... Så även dem som inte har mycket pengar här har då råd med att gå till doktorn.

Medans dem i USA inte betalar skatt så typ varje gång man går till doktorn så kostar det typ 30 000 svenska kronor!! Mycket för att gå till läkaren lixom. Därför har många inte råd att gå till doktorn och hamnar på gatan. Allt till att dem hamnar på gatan är nog inte för att dem inte har råd med att gå till tandläkaren utan också handlar det om deras barndom tror jag.. Aja det var det.
Så att om man tänker efter så har vi det faktiskt riktigt bra gämfört med vissa andra. Det kan man tänka på ibland.

Detta var kanske inte så roligt att läsa men jag typ bara kände för att skriva långt. Hehe. Hoppas att ni pallade läsa allt. Mycket av det jag skrev kände ni kanske igen elr?


Läsk!

Tog just fram en läsk 7UP yeey! Tänkte smaska på den framför tv:en. Men vet inte riktigt vad jag ska se. Alla kanaler är typ bara reklam elr nyheter. Den ändå braiga är typ Animal Planet. Får väll se på det Kram!


Härlig kväll!

Kom hem från en härlig kväll med familjen här i Fort Lauderdale!! Det blev ingen båttur , vrf vet jag inte. Men tror det berodde på att det blev mörkt och vi var hungriga. Vi skjuter upp det tills imorgon istället.

Man märker att man varit med familjen i snart två veckor och verkligen gott varandra på nerverna ibland. Vi har varit med varandra hela tiden och då kan man faktiskt bli lite galen på varandra... XD. Jag och syrran har iaf gått varandra på nerverna ibland.... Men det är inte heller så ovanligt mellan oss hehe... ;P
Så med andra ord tror jag att det kan vara bra att åka hem snart. Komma inn i dem vanliga rutinerna och så.
Vi har ju självklart haft det underbart här i Florida. Men nu längtar man hem lite ändå, bl.a till vännerna!! Saknar er så 7kt mycket bara så att ni vet <3

Jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag längtar faktiskt hem till grönsaker och frukter och fräsch mat! Här i USA är det verkligen piss mat. Man förstår verkligen vrf vissa är lite elr inte lite utan mycket överviktiga! Så jag saknar lite den svenska maten. Men denna onyttiga mat har självklart varit sorry jävligt god den med ;D <3
Ska bli skönt att komma hem , träffa vänner och börja träna Friidrott igen elr vad man säger...

Samtidigt vill man också stanna kvar här i värmen och solen och framförallt ljuset. Hemma i sverige är det väll mörkt tråkigt och regnigt? Men vissa skriver på facebook att det snöar! Stämmer verkligen det? Hoppas det för det vorre riktigt roligt!!

Opps, detta inlägg blev rätt långt men kände för att skriva av mig lite. Saknar er! Puss <3


Solat!

Nu kom vi just upp från stranden! Brände mig på en manet tråd i vattnet så min arm sviiider!! Men nu ska vi åka en typ turist båt ;D Inte jätte kul men aja! Hörs senare <3 syns kanske inte.. xD


Nästa stranden!

Hej nu ska vi till stranden och sola och bada. Vill blir brunare <3 Men vi måste sticka nu Puss!
Hoppas att eran dag varit toppen!


Knasigt!

Nu säger jag God natt för dagen , men för er blir det nästan God morgon. Konstigt detta ;D Mek tänk att sverige och Usa ligger på samma jord me ändå är det inte samma tid. Klurigt ;)

Sov sött och ha en bra dag!


Braiga appar!!


Ni betyder allt för mig!

Ville bara säga att ni betyder allt för mig vänner och ni läsare. Jag är typ inget utan er. Love yaa!
Från mig till er! Puss <3


Man kan göra mycket med en kokosnöt...

Vi plockade en kokosnöt och titta vad påhittig syrra man har... Man kan göra mycket med en kokosnöt ;D


Framme!

Nu har vi kommit till Fort Lauderdale i Florida. Elr vi kom för flera timmar sen men vi är iaf här nu. Detta är sista Hotellet vi är på.. Här ska vi vara i tre dygn sen bär det av hem igen ;(... ;)
En bild från idag!


Asså du är bara för gullig Fellan <3


Ny design!

Tack så mycket Ebba för designen jätte snällt <3 vad tycker ni? Jag älskar den! Tack bästis <3


Ebba här! ;)

Hejsan alla Matildes läsare, Matildes bff Ebba är här! ;D

Jag har precis hjälpt Matilde med en ny design så om ni inte ser den är det bara att trycka på F5 bland knapparna högst upp på tangentbordet!
Kram! ♥

Jahoo!

Eftersom att vi checkar ut från Hotellet nu så blir deta sista inlägget på Några timmar! Skriver mer på nästa Hotell! Ha en underbar dag Ciao! Love yaa <3


Hejdå Miami!

Nu säger vi hejdå till Miami. Nu ska vi vidare till ett annat ställe. Men vi ska checka ut nu och ta ett dopp på Miami beach!
Puss så länge!
Gjorde ett litet "collage" !


Färdig'

Nu är jag duschad och ren. Det gick sådär att springa. Det var för varmt och jag hade inte ätit frukost elr middag igår. Sen var jag törstig hela tiden. Aja, bättre lycka nästa gång!


Vaknade precis!

Nu vaknade jag just! Jag och mamma ska ta en sprungit här i Miami! Najs asså! Men nu måste jag klä på mig träningskläderns så tja då!

P.s Ebba håller på med ny design till mig här. Hade ju juldesign. Så om ni inte känner igen hedern så är det den nyss! D.s jag kan ju inte göra en header härifrån!
Men nu blir snart mamma tokig ! Puss och ha en fortsatt bra dag!
Tack så mycket Ebbis! www.awweessoommee.blogg.se ;D <3


Kanske borde somna snart!

Nu är klockan hos er sex på morgonen och här är den typ tolv på kvällen. Så jag kanske borde gå och lägga mig nu rör vad tycker ni? Ni läser väll förhoppningsvis detta imorgon när ni vaknat och så. Ses imorgonbitti när jag vaknar här på Hotellet!
Love tas and sov gott everybody! <3
Sov gott! <3


Saknar mina fantastiska vänner där hemma!

Ville bara säga att jag saknar mina fantastiska vänner där hemma. Ni betyder verkligen allt för mig! Utan er är jag nothing <3 All min kärlek går till er just nu! Vi ses snart , jag hoppas att ni har det bra hemma i Sverige!
Alma, all sorg går till dig nu! Ta hand om dig och gråt. Man behöver det. Ränsa ut allt.... <3 Finns om du vill prata med någon!
Älskar er vänner! Ni betyder allt för mig! Puss!


Kall dag ;D

Hej alla läsare <3
Nu sover ni va?
Jag kom precis hem från en Outlet här i Miami! Vi har idag varit och kollat runt lite här i Miami och så. För det var riktigt kallt ute idag , typ bara 14 grader. Det är riktigt kallt för att vara Miami.

Det är roligt för att för dem som bor här i Miami så är det typ vinterväder för Amerikaner när det är under 20 grader ute ;P Så idag hade dem flesta dunjackor , halsdukar osv... Medans vi gick med byxor och tunn kofta. Aja det var lite konstigt ;) <3

Sen nu på eftermiddagen/kvällen så har vi åkt till en stor Outlet här i Miami. Eftersom att vi redan shoppat en del innan här så blev det inte jätte mycket grejor , mest saker som jag verkligen behövde.
Jag kan berätta vad jag fick/ köpte.
Okej...
•Jag fick ett par tränings tights till Friidrotten.
•Ett par trosor från GAP.
•Tränings strumpor.
• Och det allra bästa. Nu kommer det. Jag fick ett par UGGS !!! Dem är ganska höga med knappar på sidan. (använder iPaden OBS ej iPad 2 så jag kan inte fota ;( och blogg appen på mobben krånglar) Ni får helt enkelt se bild på skorna när jag kommer hem. Men jag är verkligen jätte glad för UGGSEN tack så jätte mycket mamma och pappa. Är jätte tacksam <3 Ni är bäst.

Eftersom att jag fick ett par UGGs så var ju det dyrt. Hemma kostar det 2200 cirka och här kostade det lite billigare 1999. Inte mycket billigare men ändå lite. Jaja det var det iaf.

Jusdet, jag köpte lite presenter till polarna. Vi byter nämligen julklapp med varandra inte alla kompisar såklart. Men jag byter med Ebba, Karro, Vilma, Nicole, Felicia och Hedvig! ;D Kan tyvärr inte visa upp grejorna eftersom att dem typ kanske brukar läsa här.

Det var min dag. Hoppas att ni har haft en minst lika bra dag som jag ;D
Ledsen för dålig upd idag för vi har typ inte varit på Hotellet någonting.

Puss från en glad Matilde ;D


Vaknade precis och har just sminkat mig! ;D


Middag!

Nu går vi ut och äter middag yeey! Hungrig som en varg. Puss! Vi hörs senare! Ni sover nog som stockar nu hihi!


Solar förfullt! Men snart drar vi till Miami!


Så här ser det ut utanför rummet just nu vid poolen!


Baad!

Nu ska jag gå och bada i poolen efter att ha tränat skönt. Men ungefär om två timmar åker vi vidare till Miami! Så vi hörs då ikväll förhoppningsvis!
Puss!


Träning!

Nu blir det träning i gymmet igen. Vaknade precis. Vad gör ni där hemma då? Hoppas att ni ar det bra.
Nu springer jag till gymmet tjadå!
Puss <3


Före och efter bild på mobilen!


Morgondagens planer!

Morgondagens planer är:

• Gå upp tidigt och träna, o.s.v.
• Ta ett dopp i poolen.
• Äta frukost.
• ligga vid poolen och sola och bada.
• åka till Miami yeey!!
• På väg dit ska vi stanna vid Everglades och ditta på djur. (vilda djur)
• Kollar runt i Miami!
•Checka in på Hotellet i Miami.
• Äta middag.
• Sen vet jag inte så mycket mer.

Imorgon kommer jag kunna blogga på förmiddagen och för er är det eftermiddagen. Sen kommer jag förhoppningsvis blogga på Hotellet i Miami. Det beror på om det finns gratis internet där.

Men nu ska jag bara lägga upp en bild på min lagade mobil. När vi shoppade gick vi förbi en iPhone butik och där kunde dem laga min mobil på några timmar så det var grymt bra. Så nu sitter jag med mobilen lagad i handen. Det känns bra <3 Sov så gott så hörs vi imorgon PuSs!


Ni skulle sätt mitt leende när jag stog utanför butikerna XD


Dagens shopping, stolt... XD


Resväskan XD! Måste städas??!...


A&F, Hollister <3

Nu sitter jag på rummet! Tog nyss ett dopp i poolen. Här är klockan strax efter halv tio på kvällen. Ni sover nu tror jag?

Idag var vi och shoppade på ett shopping Center! Gjorde av mig med en del pengar ;P Men det var meningen! Jag köpte rätt mycket , på både Hollister och Abrecrombie & Fitch!! Pallar inte rabbla upp allt, när jag kommer hem kommer bildbomb och låångt inlägg om heela resan så ni vet.

Hoppas att ni haft en bra dag, snöar det hemma elr? Vissa säger det och vissa inte. Hoppas att ni får lite snö. Saknar alla fina där hemma <3

Sitter i min A&F mysdräkt yeey! Men nu måste jag städa i min resväska , ni vill nog inte se hur den ser ut .... xD
Puss!


Har tränat , nu blir det bad!!


Första Januari!

Hejsan! Nu vaknade jag precis! Hoppas att ni haft en bra dag hitills!
Första Januari idag då! Men idag ska vi bara på Hotellet och Shoppa lite sen.

Ha det bra så hörs vi senare!


Två bilder från tidigare! Fyrverkerier yeey!


Gott nytt år!

Nu har jag och dem andra just tagit ett dopp i poolen! Det var ganska kallt men skönt att få skaka av sig tröttheten ;D

Men här i Naples "drar" dem iväg alla fyrverkerier redan klockan halv åtta istället för klockan tolv. Det är för att alla här går och lägger sig världigt tidigt! Det låter knäppt men så är det. Fyrverkerierna var iaf jätte fina här i Florida! De höll på i 25 minuter , snacka om länge!
När klockan var tolv hemma i Sverige så sa våran familj Gott nytt år för vi är lixom vana vid att säga Gott nytt år då. Aja! Hoppas att alla haft en rolig kväll iaf. Vi åt iaf på en italiensk restaurang . As gått!!
Men nu ska jag kolla på lite tv och ta det lugnt. Ni sover säkert sött just nu. Fortsätt med det ;D <3
Gott Nytt År!!!