Vi har det bäst hör uppe i falun!

Hejhej allihopa! 
Nu sitter jag , Vilms och Sonja på vårat lilla rum här på scandic hotell i Falun. 
 
Nu kan jag berätta lite fort om dagarna hitills... 
Det hela började med att vi åkte från centralen i fredags, jag och Sonja satt bredvid varandra på tåget med as hög musik i lurarna medans det snöade ute cozzyyy. Aja sen så var vi framme och då gick vi 1 jäkla km  till hotellet i typ snöstorm haha men det var ändå skönt att sträcka på benen efter ha suttit i ett tåg i tre timmar.. Väl framme på Hotellet så checkade jag Vilma och Sonja in på vårat coozzziga rum på våning sex. Vi började packa upp direkt och gjorde jätte mysigt i vårast rum. Sen satt vi på oss bikinis och gick ner till poolen och bastade och fixade håret rent och allt.. Sen satte vi på oss myskläder och gick ner och åt middag. Efter det så körde typ zombie kul (som ville kallar det) här på Hotellet , det är så jääkla kul hahaha man blir jätte rädd när man ser någon. Vi åker upp och ner i hissen :D Vi sprang i en korridår och då kom en gubbe och baa hörni sluta spring i korridorerna alla barn vakbnar och han fick lack på oss så sen gick vi till våra rum (tidigt i säng).
 
Idag gick vi upp runt halv sju och snozzade till sju och gick ner och åt frukost sen gick vi direkt till friidrotss hallen och där var det tävlingsdags. Vi skulle inte tävla förrän klockan 16.15 men vi fick hejja på alla andra. Men man har också sprungit runt hela dagen och så , så nu är man riktigt trött asså haha. Vi var i Hallen till tjugo i fem ahah.
Sen tog vi en varm dusch var för sig och satte på oss finare kläder och åt middag, 
 
Nu har vi satt oss på vårat rum och kollar på How i meet your mother.. Ville knackar som tusan för han och Malte vill komma in hit haha men vi pallar inte ha de här inne.
Haha men vi sitter iaf här och as flummar.
 
Men nu ska vi tydligen ut och köra kull! Hoppas att ni har det bra där hemma!
 
Ledsen för dålig upd men tror ni fattar varför! 
Imorgon blir det träningsdag!
 
Puss och kram från mig, Sonja och Vilma <3 :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0