Åhh vad jag hatar penicilin :(

Hello!
Slitade fyra idag och dirket efter stack jag och Fellan till Gallerian och åt mellis och gick in på Glitter och köpte ett iPhone skal som ser ut som en lego bit typ, bild kommer sen. Sen köpte jag en jätte liten högtalare bild kommer också sen. Men aaa!

Nu har jag iaf just tagit min medicin. Och usch säger jag bara. Bli aldrig sjuk!!!! Ni fattar inte hur äcklig den är asså! Nu när jag drack den så var jag allvarligt pytte nära på att spy , på riktigt!! Fick värsta kvällningen och allt. Men innan jag går och lägger mig så ska jag ta igen men sen är det äntligen klart för idag.

Men vi hörs senare. Sitter utomhus och pluggar NO. Nu har verkligen skolan börjat märker man :(


Måste ta penicilin :(((((

;((( har så ont!


Svenska Hollywoodfruar ;)


School!

Hello!!

Idag har det varit en riktigt lång dag. 8.10 till 15.25 inte senaste men ändå. As jobbigt med såna här sena dagar.
Är inte van än, men man blir väll van efter ett tag tror jag. Men efter att jag slutat så hämtade jag victor, eller fick först gå till caféterian och köpa kakor haha för brorsan vägra typ att gå hem från förskolan haha. Tvärt om för mig :D men jag ba om du kommer nu med mig hem så får du kakor och då kom han haha. Jag e grym ;)

Men nu tänkte jag plugga lite och sen ska jag kanske åka till doktorn och kolla upp mitt öra, fått ont igen. I värsta fall måste jag äta pencelin (stavning)

Dagarna går så himla snabbt när man slutar halv fyra..
Måste skippa träningen eftersom jag är förkyld och örat.
Men vi hörs Puss ❤❤❤


Veckans planer!

♥ Måndag:
 
♥ Tisdag: Skola, kompis?
 
♥ Onsadg: Skola, kompis?
 
♥ Torsdag: Skola, träning (om jag mår bra) 
 
♥ Fredag: As skön dag , skola , kompis packapackapacka....
 
♥ Lördag: Åka jätte tidigt på morgonen till FRANKRIKEE!!!!!!!! ♥
 
♥ Söndag: Ha det as skönt i frankrike! ♥

 

Kommer berätta mer om Frankrike och så om några dagar! Men nu vet ni iaf lite hur min vecka kommer att se ut! Jag ska göra så gott jag kan för att upd mycket! 
Men nu ska jag se på tv,vi hörs PUSS ♥
 
 
 
WOHOOOO! ♥♥♥

Hunter! Hiss/Diss?

Hunter!
Jag vill verkligen ha ett par Hunters! Hade på mig Fellans idag, så himla sköna, satt perrfekt på mig! 
 
Jag hissar verkligen för detta!! Nirå? ♥

Kort videoblogg med brorsan HAHA!

 
Den råkade avbrytas i slutet venne varför!
PUSSS! ♥

Skype med Alma! ♥

 
Älskar den här bilden på oss! Rätt länge sen men ändå ♥
 

Följ mig på instagram!! ❤


TEEEST♥ ♥


@felicia

Hejhej!
Ledsen att jag inte bloggat i helgen men har varit ute med morfars båt med familjen och sovit på. Glömde min mobil hemma :( så kunde inte blogga. Sorry! Men nu är jag tillbaks.

Är hos felicia och hare najs , ser på MTV och äter hallon!

Vi har typ panik, är det skolfoto imorgon? Har ingen aning om vad jag ska ha på mig!!!!!!
Det löser sig! Men tjadåå!
Puss!!!❤


Lunch med Fellan


Fredagkväll!

Nu blr det fredagskväll med familjen,fångarna på fortet och daim från pappa! Det gillar vi❤
Ha en jätte mysig kväll❤


Idag blir det skolan!

Hej! Yipppiii!
Idag blir det skolan för mig. Mår sådär men ingen feber och smittar inte så det blir bra! Men det blir en skön dag, vi ska på museum med klassen. Naturistoriska och kolla på cosmonova och sånt❤

Men vi hörs senare!
Puss och Kram!


Min dag i collage!

Tv,tv och ännu mer tv ❤


ATM ❤

Inte helt fel att va sjuk ;)


Länkbyte med Melina!! ♥

 
Snygg bild va?! Hon ni ser på bilden är min ur snygga polare! Hon heter MELINAAA! 
 
Och vet ni vad!? Hon har väldens bästa blogg som jag följer ♥ 
Hon har fler inlägg per dag och man fastnar direkt. Så om ni inte redan gått in på den så ska ni göra det nu! 
 
Tryck på bilden eller HÄÄRR!♥♥♥
 
Men jaaaaaaa ni ska iaf gå in på den bloggen nu! Ni kommer äsla den, det loovar jag!
 
Puss och Kraaaam ♥ 
 
( www.mellims.blogg.se ♥ ) ännu en gång ;)

Rolig dag!!❤

Hejhej!
Idag i skolan cykla vi till Grönsta med alla sjuor och körde olika brännbollsmatcher tyyyp! Det var kul! Sen kom massa källängen barn och typ ville säga hej och så haha :D Sen "lekte" vi lite mer. Vi skulle egentligen till södergarn och bada och spela brännboll men vi gjorde typ aldrig det hehe! Aja! Men sen så cykla de som ville till Kottla vid repet och bada! Vi var typ 30pers haha! As kuuul,och vi hoppa från repet och höll på , men sen stack typ alla förutom jag,Hille,lydia,ville,ebba,felicia,alex och samuel så vi bada lite mer och typ cykla till sabis ,ville tog min cykel.. Men vid sabis hade vi typ inget att göra haha. Ingen ville gå hem till sig själva! Alla ville hem till mig men jag ville inte det och haha sådär höll vi på ett tag, men sen åkte vi till fotbollsplan en stund. Ville ringde typ Igor och vi mötte han och stack till ett dagis haha! Lekte där! Men sen började det ösregna så jag skulle cykla hem för att jag har haft så ont i örat hela dagen och nu är det typ värre,så jobbigt! Men iaaaf visste inte hur jag skulle komma ut så jag typ hoppa över ett stängsel och då hörde jag bara typ sssssssss och då hade jag rivit upp hela min shorts!!!!!!! Asså tur att ingen såg för man såg mina trosor hahahaa! Helt sick! Så jag typ cykla jätte snabbt hem och ösregnet kom! Och berätta för mamma. Hon ska typ försöka sy ihop dem! Haha! Så fail! Ringde ville och ville baa faaail och alla tyckte typ synd om mig ahha! Typ andra gången mina shorts går sönder! Sån himla otur :((((( Haha!
Aja då vet ni vad jag gjort idag då! Haha!

Men vi hörs!
Bild på shortsen!


On my way to school!

Nu ska jag möta upp Vilma och sen går vi och möter upp Vilma och Bea och går till skoolan. Lugn dag idag! Ska på mueseum! Chill!!
Men vi sees!
Puusss! ❤


Hemma från träning!

Nemen titta här? Haha! ❤ Sover som en stock! Skulle publicerats igår


Träniing!

Tjenare!
Nu är jag påväg till träningen! Eller jag väntar på ville som kommer med tåget och sen tar vi bussen.
Första träningen efter lovet.
Men jag är så ledaen att jag inte bloggat alls bra. Men eftersom att jag typ inte blogga på lovet så har jag inte riktigt kommit in i bloggandet. Asså glömmer bort och så. Men nu när skolan är igång så ska jag försöka som vanligt. Men allt blir ju så mycket roligare om ni går in ofta och kommenterar ibland.

Men nu har iaf skolan börjat och det känns faktiskt helt ok!

Men vi slutar halv fyra typ tre gånger! Blää!
Aja! Den här veckan blir iaf lugn.
Berättar mer sen!

Pusss! ❤


VIDEO - BADA!

Heej alla Matildes läsaree! ♥ Melina häär! 
 
För några dagar sen när vi (jag, Matilde, Karro och Wilma) va tillsammans, så filmade vi lite! Och Matilde ville gärna att jag skulle lägga upp videon på hennes blogg också! ♥ Så här kommer den! 
 
HOPPAS NI GILLAR DEN! ♥
 

Bilder från idag! ❤


@melina

Hejhej!
Nu är jag hos Melina och vi har gjort en rolig film som kommer upp på bloggen senare eller imorgon. Men vi har haft en jätte rolig dag, badat och allt. Men nu ska Melina , Karro och Wilma sova i ett litet båthus vid hamnen haha. Jag kunde inte, måste vara hemma med lillesyrran imorgonbitti ett tag och så hade jag inte heller grejer. Men jag är här ett tag till iaf. Vi har köpt lite godis och chips och sånt.
Men vi hörs snart igen!
Puss❤


Godmorning everybody❤

Tjejjna!
Nu sitter jag och äter frukost eller är typ klar! Haha! Idag ska jag vaa med polarna Melina och karro, det ska bli as kul! Så ska packa en liten väska med badkläder och sånt och sen ta tåget till dem!
Men vi hörs under dagen!
Puss! ❤


Doktorn!

Tjenare! Nu är jag med Vilma idag igen❤ Och Olga är med också ❤
Men imorse fick jag gå upp sju för att åka till doktorn och se vad jag kunde äta och inte. Jag provade att äta en tesked med kokt ägg alltså en tesked mycket typ. Och ni fatar inte hur äckligt jag tyckte att det var! Haha! Har ju undvikit ägg i hela mitt liv och nu ska jag plötsligt smaka det haha kändes as skumt haha men sen blev jag såklart allergisk efter men det var därför jag gjorde det hos doktorn. Det var meningen att jag skulle se om jag fortfarande var allergisk mot det. Och det var ja. Men om jag blir riktigt allergisk någon gång så måste jag stoppa i en spruta rakt in i benet :O asså heerregud vad läskigt. Så jag ska alltid ha med den i väskan. Aja! Scaryyyyy!
Men nu ska vi äta kladdkaka! Hörs puss❤


@vilma

Hej hej!
Godmorgon!! Har ni sovit gott? Det har jag iaf haha. Även om jag haft det super hos Ebba så var det skönt att lägga sig i sin egna säng haha. Jaja men nu är jag iaf på tågstationen och ska till Vilma. Hon möter mig påvägen.
Men nu kommer tåget!
Vi hörs snart! Puss! ❤


Fantastiska dagar med bestis! ♥

Hej bloggen!
 
Nu sitter jag på mitt rum och typ chillar. Kom hem från Ebba runt fem då mamma och syrran åkte och hämtade mig. Men asså ni fattar inte hur grymt jag haft det med Ebba! Vi har badat, åkt ring efter båt och flygit av från den, varit med hennes gulliga syskon Vera och Elton, hoppast studsmatta,sovit,kollat på film,ätit gott,bastat och kört rolig gräsklippare haha! Tyvärr har jag nästan inga bilder därifrån :( Vi har iaf haft det super, har kunnat sova på nätterna. Det har gått toppen. 
Hoppas att ni också haft det lika bra som jag! 
Men nu ska jag iaf vara hemma tills skolan börjar tror jag, eller nästa helg ska vi bort med några kompisar över helgen bara men annars ska jag vara hemma. Så det får bli att vara med polare ♥ Bara att messa mig så fixar vi det! 
 
 
 
Haha när jag och Ebba åkte ring ahha! Asså shiit! Vi åkte i kanske 20knop och så fick vi världens fart i en sväng och vi flög av och Ebba landade på mig haha aoo! Men allt gick bra och så, men det kändes bara så himla läskigt för först var man på ringen och skrattade och helt plötsligt låg man helt chokad (stavning) i vattnet och typ skrattade haha! Men kul var det! Haha Ebbas släkting har allt på video som han ska skicka! Haha då kan jag ju visa hela videon för er! 
 
Men nu ska jag försöka upd så mkt jag kan och orkar! 
 
Puss♥

Ebba jagar fåglar :D


Hos Ebba!

Hejhej! Nu är jag med Ebba på dera land. Bilresan gick bra, och när vi kom fram så åt vi lunch och tog en cykel tur och badade i havet länge! Skönt!
Men sen har vi gjort iordning vårat rum och så. Men nu är vi och handlar i Nortälje och har köpt godis och örhängen!
Men snart åker vi hem till huset.

Men dom har inte internet där typ så passade på nu! Passar på när jag kan ❤ Puss!


Bort jobbiga tankar! Varför?

Hejhej!
 
Är hemma från pappas jobb nu och har precis ätit middag. 
 
Just skypat med Ebba om imorgon då jag ska till hennes landställe. Det ska bli superkul verkligen, det ända är bara att.. jag har haft svårt att sova borta sen jag var liten, det kanske låter helt barnsligt,men ni får tycka vad ni vill om det :( Det har egentligen inte varit att jag längtat efter mamma och pappa. Det har varit att jag haft väldigt svårt att somna på kvällarna även om jag är hemma. Jag har kunnat ligga uppe i flera timmar utan att få en blund. Och när jag fått så hemma så har mamma hjälpt mig och så. Så varje gång jag sover hos en kompis så är jag alltid orolig att detta ska hända och jag ska ligga vaken hela natten. Och det är skit jobbigt,jobbigare än vad man tror. Då kan man lixom inte se framemot att sova över hos någon för man är så himla orolig över det där lilla ögonblicket när man ska somna. Egentligen är det inte alls en stor grej. Man ska bara sluta ögonen och sen sover man och vaknar nästa morgon. Men om det nu är så som jag kan få så är det så jobbigt. Så här hade jag nästan varje dag i fyran. Jätte jobbigt att gå till skolan dagen efter helt trött. När jag inte kan somna och ligger där i min säng och verkligen försöker så blir jag stressad på något konstigt sätt,
"jag tänker imorgon är det skola,"
"måste vara pigg,"
"jag är den ända vakna i huset,"
"jag är bara vaken,"
"kommer aldrig kunna somna! ,"
"vad ska jag göra!"
"Hjälp mig! ,"
"Kommer jag någonsin kunna somna inatt?"
"Mamma vakna! "
"klockan tickar" 
 
Asså ni fattar nog inte hur jobbigt det är. Låter säkert inte alls jobbigt, bara barnsligt. Men det är mycket bättre nu och så. Men så varje gång jag ska sova borta så får jag dem här tankarna och blir stressad och när jag får de här tankarna och blir stressad, det är då det inte går att somna, men då brukar jag tänka så här,
"alla sover inte,"
"inte marsvinen,"
"inte dem i usa,"
"vad gör det om jag är trött imorgon?"
"Jag kan ju ligga här och vara vaken,"
"någon gång somnar jag ju,"
"jag kan ju ta upp mobilen"
 
och samtidigt som dem "bra" tankarna går i huvudet så snurrar de "dumma" tankarna runt. Men tillslut somnar jag och vaknar upp nästa dag och är glad och pigg! Så först när det inte går att somna så är det då jag vill att mamma ska vara där och vara vaken med mig. Men så om jag ska på något läger så tänker jag inte på det roliga utan på det jobbiga som kan hända när jag ska sova. Åhh så jobbigt!
Det här började redan i 4an men som sagt så är det bättre nu men inte helt bra än. Hoppas att de här tankarna snart går över och att inte jag får de här tankarna på Ebbas land. Men jag vet ju att jag kan väcka henne, hon är ju trots allt min allra bästa vän ♥♥♥
 
 
Aja ni får tycka vad ni vill om det här! Men så här har jag det!
Nu skrev jag verkligen av mig, skönt! Men haha om ni läste allt så vet ni verkligen hur jag har det ibland..
Ni som orkade läsa allt , tack ♥
Aja!
 
Men vi hörs snart igen ♥
 
 
 
Puss! ♥
 
  
Never give up! 

On da jobb!


Godmorning!

Tjenare,tjenare bloggen! Nu ör jag på stationen och är påväg in till pappas jobb i stan. Hade inget att göra idag ahha. Jag ska till ebbas land imorgon torsdag-lördag och vi har typ varit med varandra i några dagar så vi bestämde att vi inte skulle vara med varandra idag för imorgon blir det då roligare att ses igen! Fråga mig inte varför haha men iaf. Jag upd er på jobbet! Puss!❤


Some pic of me ♥


Godmorning!

Tjänatjäna! Idag ska jag va med Ebba hela dagen. Wihoo! Som igår. Haha! Men idag ska vi fota med deras nya systemkamera. Ebba har någrs ramar som hon vill ha bilder på oss i. Så vi ska ta lite bilder idag då! Men bloggar senare!! Puss❤ Ebba och jaaa


@sysslingarna

Tjenare! Ledsen att jag inte bloggat tidigare idag men har haft fullt upp... Väcktes av att kusinen Oscar,filippa och victor stog i mitt rum haha! Läskigt! Men de stack till Fågelöudde och jag åkte med Ebba,hennes lilla syster och hennes mamma till Juniebacken hahaha. Vi åkte sagotåget och Ebbas syrra blev jätte rädd haha! Nutte❤ Men vi fikade och hade mysigt. Men sen drog vi till Kottla och badade men sen började det regna och vi åkte hem till henne och satte på en film och åt lite godis och popcorn. Men sen ringde mamma och sa att vi skulle på middag. Men nu är vi är och ska äta nu! Vi hörs! Puss! ❤


Heja Boolt!

Heeej! Nu är det typ bara mindre än tio minuter kvar tills 100meters finalen är då Boolt ska springa! Boolt,blake och tayson gay (stavning) är de bästa tycker jag! Men nu blir det spännande! Pratar alltså om Os i London nu! Slå på 1:an vettja! Vem hejar ni på då? Själv håller jag på Boolt,han är bäst! Men vi höörs! Nu måste jag kolla! Puss! ❤


Vilka Abercrombie and Fitch tröjor är snyggats?

Kommentera!
 
 
 

Mums! ♥

Tjenare! 
Snart kommer familjen hem med maat. Vi hade typ ingen mat i kylen när vi kom hem...,men så är det ju när man varit borta i några veckor. Till middag blir det hemmagjord woook! Såå himla gott!Det är jag och syrran som ofta brukar göra det hemma, typ spceiallister hahaha,nästan. Nejmen det är as enkelt verkligen att göra det!
Det är typ bara att köpa 5paket nudlar typ vanliga (i vårat fall 5 paket , en till varje) och så köper man en påse frysta wook grönsaker som finns på vanliga mataffärer typ. Sen köper man kött till. Men det är baraa att koka nudlarna, steka köttet och grönsakerna. Man börjar med att steka grönsakerna för dem tar längst tid. Sen när allt är klart så blandar man bara allt på ett stort fat eller nåt sånt. Och häller i lite typ kryddor och sånt! Hur gott som helst! 
 
Bild kan jag lägga upp sen! 
 
Men här är googlebilder!
 
 
 
Har ännu inte ätit något haha! HUNGRIG! 
Men hare bra så länge rå! De kommer nog hem snart med mycke mat! ♥ :D
 
 

Tillbaks! ❤

Hej alla läsare! Nu är jag tillbaks från bloggpausen!! Jag har haft det jätte bra i två veckor i skärgården! Har helt enkelt haft det fantastiskt bra! Fint väder typ hela tiden. Vi har varit med många familjekompisar åkt båt,åkt deck efter båten ;) ,åkt gummiebåt, BADAAAATT, sooolaaat, sprungit :D , bakat , cyklat,fiskat och mycket mer! Har verkligen haft sommar på riktigt! Men jag har saknat bloggen också. Men det hade inte funkat att blogga ,för det har verkligen inte varit bra internet. Har kunnat gå in på instagram lite grann men gud vad segt det gick då haha. Hade "TELIA E" i hela stugan haha! Men Hoppas att ni haft det grymt ni med! Men ville bara säga att jag är tillbaks. Någon gång i veckan ska jag försöka lägga upp bilder från min sommar,men inte riktigt nu idag kanske. Kom lixom typ nästan precis hem. Har bytt om och bara chillat av att vara hemma ;) Riktigt sköönt måste jag säga,även om jag haft det toppen. Gud vad vi hoppade i vågor på vägen hem. Vi åkte ju vår båt! Haha as kuul! Vi stannade förbi waxholm och tog en glass!❤ Men nu ska jag fortsätta chilla,äta något inte ätit lunch. Men jaaa bara så att ni vet så är jag nu hemma och kommer blogga så mkt jag kan. Men det är ju trots allt sommarlov så upd kanske inte är på topp. Men jag försöker upd så mycket jag kan! Men nu måste jag först försöka få upp statistiken och så❤ Hörs snart igen! ❤ Puuss!