Ny blogg!

Hej bloggen!
Jag skulle bara skriva lite snabbt att jag och tre kompisar startat en helt ny blogg tsm! Idag länkade vi den för första gången. Eftersom att alla vi haft blogg förut så tänkte vi att om vi har en tsm kommer statistiken bli så mycket bättre och det kommer bli fler inlägg. Vi kommer göra roliga och ordentligare inlägg typ!
Så ifall vi slutar med den bloggen kommer jag säkert börja blogga Här igen! Känns lite sorgligt! Men det kommer nog kännas samma som med denna blogg fast vi är tre som skriver istället!

Så gå gärna in på den bloggen och följ mig där istället! Vi ses påsen bloggen Hörni!! ❤
www.melinakarromatilde.blo.gg

Puss och kram älskade blogg!


Några egopics!


Some pics!


Tävlingshelgen! Silver

Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och har just kollat på Pretty little liars, jag har inte direkt kommit ikapp. Men nu ska jag typ gå och lägga mig, jag känner mig lite små krasslig faktiskt
Helgen har varit as rolig verkligen.
Har tävlat i stort sätt hela. I lördags sprang jag 800m och kom tvåa faktiskt och fick ett silver så det var verkligen as kul. Sprang på 2.44 för att va exakt haha! Så jag är nöjd. Sen körde jag kula också, och det gick ju inte lika bra haha! Kom näst sist av sju stycken Ahah! As sämst på det haha! :D
Men Yees idag var jag med och heja på polarna, stöttade bl.a. Hannah som körde 60m! Hon kom till final och hon ägde! En plats från medalj! Det var synd! Men hon var as duktig! Min kompis Johanna fick Guld i höjd och lite andra medaljer också!

Så helgen har verkligen varit as lyckad! Nöjd med typ allt! Förutom att jag var ett steg ifrån att springa om en person på 800m!
Hoppas alla haft en toppen helg!


Godnatt!

Nu är jag så fruktansvärt trätt så det finns inte, höll på att somna på middagen hahaha!
Nu måste jag få lite sömn! Benen är trötta och hela jag hahah!

Men orkar inte skriva om tävlingen nu, det gör jag imorgon!
Kom iaf tvåa och är stolt över mitt lopp, mer får ni veta imorgon.

Pussi❤


Kvällens outfit!

 
 
 
Brallor cheap Monday
Tröja Lindex typ
 
 

Tävla!

Hejhej!
Nu sitter jag och pappa i bilen och ska hämta upp Hannah. Vi ska till Huddinge och tävla. Ska bli kul, för jag ska kära kula HAHAA! Nejmen Gud allvarligt jag vet inte hur deet kommer gå idag hahah, kula är jag as dålig på, men är typ bara med för att jag skulle tävla i två saker. Kommer vara as pinsamt för alla stöter säkert typ 8meter, och jag stöter typ inte änns 4 haha! Men det viktigaste är inte att vinna, man ska ha kul haha! Men asså ni fattar inte hur nervös jag är inför 800m det är 4varv i högt tempo , typ den jobbigaste grenen!

Men jag ska göra så gott jag kan idag, sen får vi se hur det går.
Ikväll ska jag blogga men vi får också gäster!

Men nu hoppar Hannah in i bilen när som helst!

Önska mig lycka till så får vi höras senare!
Puss och Kram! ❤


Bästa

Imorgon blir det tävling! Taggar men också sjukt nervös!

Berättar med om detta imorn!
Bästa kvällen med Tjejerna asså😂


PLL❤

Tjenaa!
Nu sitter jag hemma, kom just hem från elli! Vi pluggade,hade kul, passade några barn haha och måla naglarna!

Men nu sitter jag i min säng och kollar på Pretty little liars! Bästa punkten på dagen!
Men jag ska uppdatera mer i helgen!!

Vi hörs snart! Puss ❤
Bra bild i know! Haha


Morning i snöstormen :|


Mot träningen!


Några bilder från eftermiddagen!


Jaahaa våren?

Hej!
Ledsen att jag ite bloggat på ett tag nu. Men jag har suttit med plugg under kvällen! Såå jaa! Plugg går före bloggen you know! Haha nejmen Yees! Nu ligger jag i min sög och kollar på Pretty little liars! Asså åh bäst!! Mår faktiskt lite bättre nu! Så det är skönt.

_

Jo asså guud vad jag hatt vädret, det är mitten av mars och det snöar massa! Hallå våren varför vände du? Jag som just skrev ett inlägg om att våren kommer nu haha fail! Man blir så jäkla Depp av detta väder! Åhhh! Smält fort som f** nu snön!
Aja! Orkar inte deppa mer, ska fortsätta kolla nu! Men vi hörs!

Pussi😂❤


Rast


Halvsjuk...

Hej och godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost. Idag känner jag mig lite halv sjuk faktiskt. Trodde jag var sjuk ,men har ingen feber iaf s å det är ju goodie. Så det får bli skola men att jag tar det lugnt!

Seer as trött ut haha! Ajaaa..


Hoppas att alla ni mår bättre än mig! Ha en bra dag även fast det är måndag.

Puss och kram❤
Bild från i lördags


Söndagsmys ❤


Vad vill ni se mer på bloggen?

 
Hej jag undrar bara vad ni vill se mer av här på min blogg? Mer fotografi?Mer outfits? Ni får helt enkelt kommentera! Då blir jag glad, nu har ni chansen. Om ni vill ha fler bilder tex, så fixar jag det! Så det är bara att kommentera!
 
Puss!

Påväg till dansen!


Våren är pågång hörni!

Heej!
Förut var jag ute och fota på trädgården och då såg jag några små snödroppar som säkert slår ut snart. Herregud vad skönt med några blommor. Nu tror jag att alla vill få bort snön direkt! Eller? jag vill ioaf att det ska bli vår. Vill inte ha snö på min födelsedag i April!
 
Vi håller tummarna! Några bilder som jag tog
 
Jag vet att jag inte är super bra på att fota haha! Men jag redigerade eller jag bara gjorde kanterna runda och lite så, ville mest pröva menmen!
 
VÅREN SNÄÄLLA KOM NU

Godmorgon!

Tjena allihopa!
Jag vill tacka för bra statistik igår. Jätte skönt att den börjar bli bättre nu.
Iaf.. idag vaknade jag väldigt tidigt 08.45 för att va exakt haha, jag brukar inte vakna så tidigt på helger osv.. men det var ändå skönt på något sätt att inte vakna vid typ elva och sen äta frukost sent och blablablaa. Men det var som sagt rätt skönt. Jag gjorde scones till familjen och mig , de blev tyvärr lite brända som ni såg på utsidan,sen ser ju också det brändare ut på bild än i verkligheten och så. Men är det bara jag som stör mig på när scones och andra bakelser ser helt klara ut eller brända och sen när man skär dem så är de inte änns klara, jätte kladdiga. Gud det hände i morse och jag var sjukt hungrig också så jag lacka haha! Aja tillslut blev de goda iaf.
 
Sen höll jag typ på med mobilen ett bra tag, spelade ett spel som heter Leps World  yess det är iaf sjukt kul ahha, typ som mario! Haha jag kan visa bild. Jag blir iaf helt beroende av det spelet haha! Men det är as kul,fast när mina liv tar slut så lackar jag sönder ahah!
 
Men nu ska jag redigera lite bilder som jag och Melina tog igår och sen måste jag plugga lite matte, ikväll blir det dans också!
 
Men jag ska sitta här vid datorn ett tag nu och fixa lite uppdatering! Vi hörs Puss <3
 
 
 

Frukost! Brända ,men blev bra inuti!


Nattinatti


Så sjukt fin /melina


Melina hääär

 
Hoola. Nu är vi hemma hos matilde, har laddat in lite bilder i hennes dator osåå. Men idag har vi iaf vart hos mig, lagat mat, fotat, snackat om massa saker och så, men det har iaf vart mysigt<33
 
Men matildes blogg är ju skithääärlig, så ni får fortsätta läsa och kommentera!
 
Puss /Melina   melina.blo.gg

Matilde humor!

 
Haha typical Matilde humor!
 

Mitt rum i bilder!

 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
Jaaa det var typ mitt lilla rum i bilder. Vill typ fixa mitt rum med lite nytt snart. Asså har ganska mycket grejer jag inte använder osv... Och jag är ledsen att bilderrna typ är kass, men ljuset var inte jätte bra och när jagtog med blixt blev det bara oskönt! Men yees!, Vad tycker ni om mitt rum då? ;) Kommentera gärna!
 

Vårkänslor!

Hejhej!
Nu sitter jag i bilen påväg till bästa Melina! Vi ska ha det as kul, fota,promenad med hennes hund säkert och massa mer skojigt! Jag kommer självklart upd därifrån också!

Gud vad glad man blir i Hela kroppen när man ser det absolut jätte fina vädret,solen skiner ,fåglarna kvittrar och snön smälter! Vårkänslor hörnii!

Bara jag som typ taggar våren och sommaren haha?

Nejmen vi hörs sen hos Melina!

Pussii❤


Sov gott!


Make some popcorn!


Myyysa!

Heej, nu ska jag typ bara gå ner till min familj och vara lite social, eller nee det kommer typ inte gå!
 
Men tack, jag ser direkt att statestiken stiger , så fortsätt så hörni, det är det jag gillar you know! 
 
Men asså yees,vi hörs snart igen! ;) Pusssiii♥
 
Old picture! 

Följ mig på insta!

Heter matilde99, är privat men godkänner dig!!


Kikar min min bästa mysis ❤

Asså jag bjuder fullständigt på denna bild på mig!


Äntligen lixom!

Hejheej!
 
Nu sitter jag på mitt nystädade rum med syrran och äter godis,lyssnar på musik och laddar upp bilder på mitt rum haha. Känner mig as ensam som på en fredag sitter helt ensam och tar kort på sitt eget rum haha. Men jätte mysigt att bara vara hemma. 
 
Jag njuter verkligen av att få sitta framför datan haha för jag har inte gjort det på tyå åratal! Man hinner inte medi veckan för man har så sjukt mycket plugg , träningar och ganska stressigt. S¨å det blir väldigt svårt att hinna med bloggen också, ,men jag ska försöka (säger alltid så meeen) nu i helgen ska jag hålla bloggen upd mycket med tidsinställda och annat kul! Så ni får verkligen lova mig att kika in och kanske slänga in en kommentaaar? 
 
Ajaa veckan var sjukt seeeg iaf. Vi hade två as stora prov först No-Prov på onsdagen och sen på torsdagen hade vi ett stort SO-Prov. Massa läxor och förhör. Så det ända jag gjorde var ju typ att blogga och så. Därför har jag inte bloggat! 
 
Så sjuukt härligt med helg assåå!
 
Men hoppas att alla ni haft en bättre vecka än mig iaf! Vi hörs strax and Don´t forget, I´m baaack! 
 
Pusss!
 

Håller på!


....

Strax kommer massa bloggning! I promise that du kommer att gilla det! Så kika in snart!

Kommer bla videos och där jag filmar mitt rum för de som inte sätt det! ❤
Så kika in strax ❤

Just nu ser det ut sådär! Haha!


HAHAHA

 
 
Haha hitta någon random film på facebook som någon av mina kompisar gillat och då kommer det upp så jag kollade på den! Haha as rolig ju! ;)

Förlåt för sämst upd! På väg till träningen! Upd sen

https://cdn2.cdnme.se/3121532/6-3/pic_5142028ae087c325d9d2495b.jpg" class="image">


Natti!

Hejj!
Nu måste jag ta och sova, har typ pluggat sen jag kom hem från skolan, så sjukt mycket läxor. Två prov,ett imorgon och ett på torsdag i de ämnena jag är sämst på! Så det känns ju bra! Lixom biologi och So! Sen har vi en svenskapresentation och franska och engelska! Tror det var allt! Men alltså kan de inte fatta att 13/14 åringar vill ha ett liv också eller?

Åhh! Så det är därför bloggen varit off! Men till helgen ska jag verkligen blogga! Men nu vet ni!

Natti!

Puss 👌❤


Lunch rast Jag,Hillevi,Lydia, Ebba!


Plugggaaaa

Halloj!
Nu sitter jag och ska börja plugga, helt ensam hemma med mig själv! As kul... Så nu blir det väll att sitta här ett tag och stirra ner i boken.

Yees så vi hörs lite senare!
Puss och kram och hopas eran liv är lite roligare just nu!


WÄÄÄWÄÄÄWÄÄÄ


Rastt


Mot träningen nudå, helt ensam

Vädret är iaf fint :D
Mm då taggar vi två träningar Irad då! Hahaha fyyfaan


Från i fredags när jag träffa Harry!


Bilder från gårkvällen!


Godmorning..

Hejsaaan!
Nu har jg pluggat lite på morgonen, No! Och sen har jag varit ite med lillebrorsan och spelat lite fotboll på trädgården! Men nu ska jag göra lite lunch. Sen blir det att plugga lite mer. Efter det friidrott,(intervaller)och sen diskodans! Hha kommer vara helt slut när jag kommer hem ,men skönt att få tränat efter gårdagens fettokväll haha :D

Men Yees, ledsen för den dåliga uppdateringen igår och idag! Men igår hade jag bara kul med tjejerna som sagt!

Vi hörs!


Pizzamys med tjejerna❤


Sorry för uppdateringen😌


Mc donalds och 1D world! ❤


Musik nu


Bilder på mig och Elli del 3



Haha that garv↓


Fail med det där jäkla vita bandet ↓ :D
 
Haha usch vad ego, typ 120 bilder på bara mig hahahahahahaha! :D
 
Pusss!
 

DAGENS OUTFIT


Träningen var kul!!

Hej!
Skrev ett pisslångt inlägg haha okej inte så långt... Men sen försvann det...

Jaaa men vi körde massa grejer som jag inte orkar skriva igen men typ häck mycket springa och styrka!
Vi körde långa intervaller! As jobbigt men funny!
Först 400m,300m,200m,300m hahaha
Men hoppas att alla haft en as rolig dag! Puss och Sov gott ❤


Plugg plugg plugg ta och lägg dig!

Hejjjjj!
Nu sitter jag i soffffan och håller på med the iPad!
Men borde ta och plugga nue!
Sen blir det träning! Jaaaag älskar deet idag förutom kylan!!

Soooool❤

Pussi


Bilder på mig och Elli del 2

här kommer lite fler bilder från igår
kväll↓ ♥




 
Åhh finis! ♥↑
 
Puss! ♥
 

Vårfeelings


Sleep time!

Tjena , nu kom jag för en stund sen hem rån Ellinår och har fixat mig och fixat med bilderna vi tog. Asså det är sjukt mycket bilder , men hoppas ni gillar dem. Det kommer komma en bildbomb till fredag! haha!
 
Men jag har iaf haft sjukt kul med älsklings Älli idag, först pluggat :( sen fotat, bakat och bara myst!
 
Hoppas alla ni andra haft en toppen dag!
 
Nu ska jag sova! 
 

 
Åhh vad söt, älskar dig Ellii! ♥
 
Nu måste jag sova! Så god natt♥
 
 

Det blev kladdkaka❤


Bilder på mig och Elli del 1





 


 
Hej allihooooopa! nu sitter jag och matilde och väntar på att kakan ska bli klar i ugnen :) blev en ägg- och mjölkfri kladdkaka eftersom att Matilde är allergisk mot ägg och vi har ingen mjölk hemma ... aja, det blir nog bra! det kommer nog fler bilder senare, men hejdååååå nu! 
//Elli

HJÄLP OSS!

Nu behöver jag och Elli hjälp! Vad ska vi baka för något, inte något som tar typ flera timmar!

GE GÖRNA FÖRSLAG FÖR VI HAR INGEN ANING! Vorre ur snällt, så kommentera nu! Det spelar ingen roll vad det är!
Tack!

Pussi!

Google bild


Lediga :O

Heeej!
Nu har vi pluggat klart, helt sjukt att vi är lediga när klockan är kvart i sju , vi brukar ju typ sitta och plugga till nio-tio haha! Så det är ju skönt! Vi kollar iaf på tv och ska äta middag , baka lite och sen måla naglarna (typical elli och matilde) haha! Men det känns som man måste plugga något när man förängångskull är ledig lixom haha!
Nästa vecka har vi två stora prov! Så då blir det inte att vara ledig!!

Aja hoppas att alla haft en bra dag! ❤ Pusssiiii


Pluggarrrrrr

Hejsan!
Nu sitter jag och elli och pluggar lite! Vi har inte alls så mycket faktiskt. Ska sammanfatta en artikel på so:n och sen franska!!
Sen kan vi va lediga! As skönt!
Men jag uppdaterar strax igen❤

Puss!
Bara så ni vet så spillde jag Smoothie på min tröja så nu har jag värsta blöta fläcken mitt på tröjan! Hoppas fläckarna försvinner!! Typiskt matilde 😂😂


Dagens outfit!

Tröja: Ginatricot
jeans: Cheap Monday 
Kofta: Lindex


Hörs mer imorgon nattii❤


Träning!!

Hejhej!
Nu kom jag precis hem från träningen, vi har senare träningar nu så jaa! Faktiskt ganska skönt. Sen har vi också fått en ny tränare som är as bra!
Jag och Hannah var as flummiga haha.
Men nu har jag också anmält mig till tävling den 23-24 mars i Huddinge, ska tävla i 800m och kula (kommer Kanstade högst två meter, ändå kul att ställa upp)
Men Yees, ska läsa lite no och äta något , sen duscha och slänga mig i soffan!!

Vi hörs hörnii
Puss❤


Bilder från Sportlovet del 3

Hotellrummet!
 
Steeel
De här bilderna var från Åre, tog inte så många. Men de sista var när vi åt på restaurang och grillade på tellsten , asså gud vad gott det var

Här fortsätter några bilder från backen!
 
 
Ååå sötisar!
 
 
Yees det var de flesta bilderna från mitt Sportlov! jag har haft en underbart sportlov Hoppas erat också varut lika bra!
Puss!
 

Taaack!


Härligt med converse!


Dagens outfit

Tjooo och god Morning!
Idag är det en ganska skön dag faktiskt!
Men jg tänkte berätta vad jag har på mig

Tshirt: Marinblå A&F
jeans: Hollister boot cut
Sen tar jag högs converse eftersom jag har utsvängda byxor!
Vi hörs! Puss


Krasch boom

Hej nu har jag typ pluggat klart. Jag pluggade as mycket men ändå känner jag inte att jag kan. Jag vet att jag skrivit om detta förut och så. Och att jag inte känner mig bra på typ något. Asså det är ju så!! Jag bröt ihop när pappa och mamma sa att jag pluggar för mycket (nu tror ni jag är värsta pluggnörden haahaa) men så vi satt och prata och massa på min säng, helt plötsligt rasar sängen ihop, ena benet går av , så rädd! Nu har pappa fixat det iaf!

Nu har världens bästa mamm fixat gott fika till mig!

Så nu blir det tv!

Puss❤


Vill inte plugga meeeer..... :(

Nej nu orkar jag inte plugga mer, det jag vill göra nu är att kolla på PLL för jag håller på att få veta vem A är just nu, jag vet jag är efter i serien haha! Snart ikapp kanske? Kanske hinner kolla ett avsnitt sen?

Jag har så tråkigt så att jag gjorde den här bilden haha! Jag vill bara knagges ihop plugget haha!
Om ni undrar vilken app jag använder så är det LINE CAMERA jag använder den offta för att göra mina bilder på bloggen roligare!
Pussss❤


DEN PERFEKTA MELLISEN

Hejhej!
Kul att jag bloggar elle? Haha!
Jag kom precis hemifrån en liten prommis med mami, Jon behövde komma ut lite och jag hängde med. Innan åt jag jätte god Mellis, massa Smoothie och smörgås! Haha
I min Smoothie hade jag i:

•Helt vannig Vaniljyougurt
•En banan
•Ganska många frysta jordgubbar
•Och lite frysta hallon

•Sen blandade jag inte så länge så jag fick några hela bär och det älskar jag verkligen!! Haha! Yees enklare än så blir det inte!! Så ett tips om ni är väldigt hungriga efter skolan så är verkligen Smoothie grymt bra och gott! Med någon smörgås till! Sen brukar jag också ta på lite müsli.

Yees det var lite om mitt Mellis och så!
Annars så se skoldagen het normal, kul att träffa alla och så! Men jag orkar inte massa läxor och prov! Aja det är bara fyra veckor kvar!
Men vi hörs! Nu måste jag verkligen plugga!! ;)

Puss och krrraaaam!! ❤


DAGENS OUTFIT

Dagens outfit är:
Rosa yeans : Ginatricot
Marinblå tröja: Abrecrombie&Fitch
(Kofta:Abrecrombie&Fitch )

Idag tog jag ett par rosa yeans, lite färg haha! Men asså jag tänkte inte på att jag hade rosa jacka,rosa vantar,rosa kofta och rosa brallor haha så det blev riktigt rosa haha! Nästa gång får jag ta en Annan jacka!

Pusss och kram!


Lite nya grejer jag köpte innan lovet ,som jag glömde visa!

 
Här är första grejen!
 
 
 
 
 
 
Yees det var en av grejerna, en tröja från H&M , vad tycker ni?
 

Här kommer en annan grej!
 
 
 
 
Här är ett puder som  jag också köpte på H&M från IsaDora!
 
Pussss!

Bilder från Sportlovet del 2

 
Här var några bilder från fredagen den dagen då vi fick lloovet, bilderna är inte iordning ehhe!
 
Älskar er tjejer! ;)

Skola imorgon😰

Hejhej!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Alltid lika skönt att somna i sin egna säng lixom. Men skola imorgon då, känns jobbigt men kul att träffa alla igen. Man kan ju inte ha lov hela tiden plus att det är påsklov om bara en månad! Så det är väll lugnt förutom alla dessa läxor man behöver göra! Aja det ska nog gå bra.

Men jag ska försöka uppdatera bättre nu den här veckan! Ska försöka okej? Sen kommer ni få lite videos från när jag åker skidor bla..
Jag har gjort tidsintällda inlägg som ni kommer få läsa också!

Så jag är förberedd för veckan allafall!

Jag tycker mitt lov varit grymt förutom lite dåligt väder i Åre!

Jag hoppas att etta också varit grymt!
Sov nu gott alla och ha en bra skoldag (det lät konstigt att man måste säga skoldag nu) aja godnatt iaf mina läsare(om jag fortfarande har några hehe)

Men fortsätt läsa!

Puss och kram från en trött Matilde❤
Bjuder på bilden från lovet!


Första delen av alla Sportlovsbilder!

 

Dadii<3
 
Det var första delen! ;) Andra delen kommer imorn!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Heeemmmmma
 
Hej heeej nu är jag hemma från dansen sen ett tag tillbaks. Faktiskt var det skönt att få komma hem och bara känna sig hemma. Jag säger det gamla vanliga, BORTA BRA MEN HEMMA BÄST! Det är verkligen så haha.
 
Jag hadee städat mitt rum innan jag åkte, så det var ju skönt. Nu väntas det att packa upp.
Men nu ska jag fixa med bilderna från lovet, så då hörs vi snart ;)
 
Pussiii <3
Bild från när jag och Fellan fotade för ett tag sen.
 
Förästen vill ni att jag ska lägga upp videos på när jag åker skidor haha, pinsamt men jag kan det hahaha! :D
 
Kraam!

Hemmmaaa sooon

Hejjj!
Jag är jätte ledsen för den sämsta uppdateringen under lovet, men jag har typ verkligen bara njut av att vara ledig haha! Men konstigt nog så ska jag bli bättre tills skolan börjar!

Aja vi kom iaf precis hem eller vi stannade förbi dansen för jag har dans om en kvart så då släppte familjen av mig på vägen! Så nu sitter jag här och väntar.
När jag kommer hem blir det att packa upp och förverkade för skolan imorgon, jag ska försöka hinna ladda in bilderna i datorn och bloggaa!!
Men vi hörs senare!

Puss! ❤


Hungrar ihjäl!

Hej nu sitter vi i duved här i Åre och väntar på att maten ska komma. Vi hungrar ihjäl! Men Gud vad härligt det är att åka skidor, älskar det!
Jag är super ledsen att jag inte har bloggat har helt enkelt inte hunnt, varit ute i backarna klockan nio och kommit hem runt fyra, sen har man haft och så! Men jag ska bli bättre i promise!

Nu måste jag sluta skriva för batteriet tar strax slut och det måste räcka ett tag!

Vi härs från Hotellet!

Här är en bild på Hotellet! Puss! ❤