Äntligen säger jag bara!

Hejhopp!

Jag är ledsen att upd idag har varit dålig :( Men jag har haft fullt upp idag, har gjort läxor sen kl 5 idag ;)

Just denna skolvecka har varit stressig med prov hit och dit. Därför har det inte varit så lätt att blogga så mycket jag vill. Man får ju faktiskt koncentrera sig på läxorn aoch skolan också ju! Men jag vill ju såklart hålla på att blogga mycket också. De senaste dagarna har jag inte haft  någon bra statistik , vill inte änns berätta hur dålig den har varit haha. Men vad gör jag för fel. Vrf är det inte många som läser. Jag har ju börjat med dagens gåta för att det ska vara roligare för er bloggläsare lixom men ingen vill inte svara på dem. det är tråkit. 30 st besökare har jag haft per dag annars men nu är det sämre ;( Jaja , vill inte lägga detta på er. Nu ska jag skita i statistiken och bara blogga så mycket jag kan.

Vad säger ni om det?

Är klar med läxorna nu iaf , så skönt! Men som sagt nu blev jag klar så att aaa. Jag vet inte rikitgt vad jag kan skriva just nu, men imorgon kommer jag mer saker som är roligare , jag looovar!

Jag kanske kan avslöja gåtan. Vad göt man innan man sätter sig på stolen? svar man sätter sig på den haha fattar ni elr?

image description
Puss från mig! Sov gött nu ;) <3

P.s !Sök på one more time (chris medina) Då kommer ni hitta eran nya favorit låt! D.s



Bra låt aså!

Hej!
Sitter och åluggar medans jag lyssnar på musik. Ni känner säkert igen Chris Medina med What are Worlds och nu hr han gjort en ny helt grym låt! Jippi!


Det gick bra!

Det gick bra med blodprovet! Det stack till lite i början men sen dunkade det bara lite! Och nu är armen bara lite stel.
Senare upd jag mer , måste plugga till mitt no prov som jag har imorgon ;)

Hörs snart!


Pluggar!

Hej!
Nu pluggar jag för fullt på mammas jobb och runt kl tre ska vi ta blodprov!!
Måste plugga vidare nu ciao!


Rekord!

Har 94 •/• kvar på mobilen nu efter en hel skoldag , det kallar jag rekord!!
Ciao


Blodprov!

Hejsan!
Nu sitter hag och väntar på tåget (har just slutat) jag ska till mammas jobb, plugga lite där och sen drar vi till sjukhuset och gissa vad jag ska göra där??!
Jag ska ta blodprov!!!! Så läskit. Ska typ ta det för att se lite mer exakt var jag inte får äta och så!
Hörs snart igen då ;) <3


Utvecklingssamtal!

Tjena!
Nu sitter jag och är färdig med alla läxor eller jag ska bara gå igenom mitt Franska prov med mamma sen innan jag somnar. Hoppas att inte ni har behövt göra lika många läxor. På fredag har jag Musik prov! Fatta : musik jag är inte jätte säker på vad jag ska plugga på , men morfar har hjälpt mig lite med noter och så. Hoppas verkligen att det går lite bra iaf, hoppas inte att det blir omprov!!

Jaja då till utvecklingssamtalet. Det gick faktiskt väldigt bra. Haha vi dröjde över i en halv timme , men asså det brukar man typ göra på utvecklingssamtal va? Jag tor att orsaken till att vi drog ut på tiden var att vi dröjde och pratade mycket på alla ämnen. Jag uppnår målen i alla ämnen och det är ju as roligt att jag gör. Vi pratade bl.a om att när jag bloggar (min lärare och min mamma brukar läsa bloggen) aa när jag bloggar så kan det ibland bli lite slarvigt kanske. Lite stavfel ibland och så, därför har mamam tipsat mig om att först skriva på typ "world" för då ser man ju om man stavat fel och så , sen kopierar man texten hit till nytt inlägg.Jag tycker att det känns lite jobbigt och krångligt kanske , men jag vill ju heller inte att det ska bli några stavfel när jag skriver. Men om jag ska göra så här så kommer jag bara skriva på world om jag skriver riktigt låånga inlägg. Det är ju as jobbigt att gå in på world varje gång man skriver ett as kort inlägg. Är det smart?
Jag blev iaf också jätte glad mitt under samtalet ,då sa Anna min lärare

- Du är så söt Matilde! Du är verkligen en riktigt bra kompis till alla och såå söt. Man blir så glad när man kollar på dig , du är så gullig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga då, vad skulle ni ha sagt lixom. MAn blev typ as glad!!! Jaa baa åhh tack (lite lågt)
Gud vilken underbart snäll lärare man har lixom. Anna om du ser detta så ska du veta att du är en av världens bästa lärare!
Är iaf väldigt nöjd av mitt utvecklingssamtal!

Vi har bestämt att jag max får sitta framför datorn till kl nio sen ska jag helst läsa elr kanske se på tv. Det är nog en bra men lite jobbig regel, få se hur jag klarar den :D Mattan busig! Men det är typ inte så att mamma baa : NU LIGGER DU I DIN SÄNG! Det har hon aldrig sagt. Men hon säger typ : nu får du lägga ner datorn och gå och läsa. Aaa intressant va?? Haha

Chattde precis med Vilma och hon skrev så snälla saker om mig, jag blev as rörd. Så vilma om du ser detta så...:




... ÄLSKAR jag dig (som vän såklart) Du är alltid där för en lixom &
och mycket mer. Puss på dig sötis!

P.s Nu får ni ta och svara på gåtan! Om ni inte svarat imorgon sååå.... Nä men svara , imorgon lägger jag ut svaret så kika in då D.s

Nu måste jag göra iordning mig och läsa , jag , mamma och pappa ska prata lite om utvecklingssamtalet för pappa var inte med.

Puss och sov gott! Sweet Dreams!♥

Middag!

Nu ska jag bara göra sista läxan och sen blir det lååångt inlägg you know!
Men jag har iaf precis ätit mumsigt! Det blev wook med stekt lax!
Puss!


Toppen!

Tjenare!
Utvecklingssamtalet gick toppen! Men jag kommer att berätta mer om samtalet senare när jag pluggat klart. För när jag är färdig med plugget kan jag bara satsa på att skriva låångt. Ska försöka att blogga runt sju-åtta tiden. Men slänger förstås in snabba inlägg!

Pöss så länge!


Scary!

Nu blir det utvecklingssamtal kl halv fyra, scary..?! Nee men det går säkert jätte bra!
Måste sluta nu PUSS

P. S önska mig lycka till D.S


Slutat

Har precis slutat nu! Har ni haft en bra dag!? Jag är iaf påväg till brorsan och sen har jag utvecklingsamtal jippi or not! Men det går säkert toppen ;) Puss så länge ;)


TV!

Hej!
Nu sitter jag och kollar lite på tv medans jag bloggar. Chillar helt enkelt. Men det blir inte ett så långt inlägg för jag måste läsa igenom No:n lite. Har nämligen No prov på Torsdag!! Scary... ;( Jaja men det klarar jag ju.

Men det blev inte alls ett långt inlägg, ha en härlig kväll med mycket tv. Jaa nu måste jag faktiskt plugga lite. Jätte tråkit inlägg haha men sorry.

PUSS♥

image description



Haha avsluta med denna tokiga bild på mig i sommras haha.

Tja,tja!!

Slut!

Hejsan!
Nu är jag hemma från en rätt hård friidrotts träning. Men den var as rolig! Orkar inte babbla upp allt vi gjorde hehe. Men jag ska äta upp min apelsin och sen hoppa in i duschen. Upd efter jag duschat!
Puuuss!


Jätte gullig låt!

Här är en jätte gullig låt haha! Visst är den gullig?<3Kommentera vad ni tycker hihi!
Men nu ska jag snart på Friidrott, få se hur bra det går efter all pepparkaks deg ahaha :D
HA det as bra så länge , kram från mig och Amla PUSS!<3  www.almaklingstroms.blogg.se

Alma!

Hejsan svejsan!
Nu kom jag och Alma precis hem till henne! Vi slutade för typ 45 minuter sen! Vi gick förbi ica på vägen hem och köpte pepparkaks deg som vi sitter och smaskar på nu haha tjockisar ;)
Gå in på Almas blogg www.almaklingstroms.blogg.se nu ska vi smaska vidare Puss!


Nu drar jag till skolan!ha en najsig dag!


Natti natti!

Ville bara slänga in ett inlägg och säga att jag pluggat färdigt franska glosorna! Hoppas bara att dem fastnar kvar i huvudet hela natten och tills imorgon!
Men tänkte snart gå upp till mitt rum och läsa lite kanske, om jag pallar ;)
Puss och god natt iaf, and dont forget sweet dreams!


Franska!

Hej!
Nu har jag just sätt på lite tv. Och nu måste jag gå ner och plugga franska ( lite sent jag vet) men det fick bli så idag! Det är faktiskt bara sju glosor som är as enkla så det går som blixten!

Puss så länge!

Våran stora stjärna som hänger på övervåningen!


Haha stolt!

Hejhopp!
Nu kom jag just hem från sången! Det var inte jätte roligt att bara sjunga i två timmar. Men jag är jätte stolt för jag har precis slagit mitt rekord på temple run! Asså jag är inte så bra på temple run men jag är stolt över mitt rekord!
Ciao!


Tågstationen!

Hejsan!
Nu sitter jag och väntar på tåget , ska till dansen! Syskonen fick göra klart pepparkakorna ;) Men jag smakade på dem och dem var as goda yeey! Men aa! Ni vet det långa inlägget om första advent och så. Jag missförstog det helt! För eftersom att det är första advent så kändes det som att det också var första december. Mamma sa till brorsan att julkalendern också var idag men den är ju på torsdag! Aa det blev iaf helt konstigt! Jag ber om ursäkt för det!
Puss!


Pepparkakor!

Nu ska jag och syskonen börja med pepparkakor( vi har köpt färdig deg) så det kommer kanske gå ganska snabbt! Efter bakningen sticker jag på dans men jag upd så klart då också! Ha det ba så länge, ciao!


27 November!


Sconesen blev grymt goda! Mumsigt.Det är ju lite svårt att få en julkänsla när det inte är snö.Det regnar istället, roligt?!! Jag och Filippa (syrran) ska baka pepparkakor snart så det kommer kännsa lite mer som julen närmar sig. Fast först måste vi cykla upp till affären i regnet och det är ju inte det första man vill direkt ;)♥

Planerna för idag ser ut så här:

♥Göra iordning mig.

♥Baka pepparkakor.

♥Äta pepparkakor.

♥Dans!(inte jätte sugen idag , men,men!)

♥Sångrepetition direkt efter dansen!(inte heller jätte sugen på det)

♥ Tåg hem.

♥Plugga lite franska.

♥Äta middag.

♥Kolla på julkalendern haha och äta från mig Choklad kalender ahah barnsliga jag ;)♥

♥Kolla på TIME OUT!

♥Lägga mig!

Ganska mycket hihi♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Men nu skulle jag bara villa Gratta min absoluta underbara kompis Karolina som fyller tolv år idag hipp,hipp hurra, hurra,hurra,hurraaa!!! Grattis världens bästa Karro, ha en fantastiskt bra dag. Hon har också en blogg www.justkarro.blogg.se ;) Najsig blogg måste jag säga!
Men ett stort grattis till dig iaf Karro PUSS!

Nu ska måste jag och syrran gå upp till affären och köpa pepparkaksdeg. Är säker på att det mesta av degen kommer hamna i våra magar haha nee men lite deg måste vi ju faktiskt få ta.

P.s glömm inte att svara på gåtan, vad gör man innan man reser sig från stolen?Tänk så att det knakar ;)♥ d.s

Ha en jätte bra första advent nu och njut av söndagen, PUSS!♥



Scones!



Puss!

Mmm!

Nu börjar det lukta gott från sconesen! Mumsigt! Hoppas att dem blir goda men jag har gjort samma recept flera gånger så jag tror att dem smakar mumsigt!

Men nu är dem färdiga om bara några minuter så jag ska ta fram lite pålägg och så!
Puss!


Scones

Hejhopp!
Godmorgon nu ska jag baka scones, om ni också vill det så kan ni titta längre ned.

Lycka till om ni ska baka scones!!
Puss


Mys!

Nu sitter jag framför tv:en , har haft ansiktsmask i ansiktet så jag är jätte len hihi. Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon och sov gott sen.
Puss!
Har haft håret i en knut så håret är jätte lockigt nu!


Mys!

Nu ska jag ha en myskväll, så kanske inte uppdaterar så mycket, men något inlägg blir det ju såklart!

Ha en jätte mysig kväll!

PUSS <3


Vad tycker ni om de här låtarna?

Hej , undrade bara om ni gillar dem här låtarna hihi♥










Kommentera om ni vill! Är dem bra♥ PUSS!

Glad tjej!

Tjoo!
Nu är jag på bra humör. Det är så skönt att få springa av sig allt lixom. Och efter jag har sprungit blr jag typ alltid på bra humör hihi. Men det gick jätte bra att springa också, vi sprang riktigt snabbt 5-6 km. Alltid lika roligt att peppa mamma när man springer haha, vi spörta på slutet och då pallade inte mamma mer haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen så PUSS!


Nu drar jag!

Hejsan!
Nu drar jag ut på en springtur med mamsen! Skönt att få lite frisk luft och att få röra på sig lite efter allt godis hihi!

Puss så länge <3


Ut i friska luften kan vara skönt!

Hej! Nu har jag ätit lunch. Ligger bara och kopplar av i soffan med mysig musik medans jag chattar med Colan på facebook. Hennes blogg www.funbycolan.blogg.se Najsigt! Men tror att det kan vara skönt att komma ut i friska luften snart igen . Så jag och mamma tänkte ta en skön springtur, men inte allt för långt, var ju på träning i torsdags.

Puss så länge! P.s ta en springtur bi med! Det är as skönt! D.s
Victor ritar på iPaden ;)


Synd!

Hej!
Matchen gick sådär, tror att dem förlorade med 3-1 men dem körde mot ett riktigt grymt lag. Är inte så himla insatt i fotboll haha. Men det är roligt ;) Vi har iaf just städat hos marsvinen, det behövdes verkligen , marsvinen är jätte glada nu så det är ju bra!!

Nu blir det lunch så PUSS!


Det känns bättre!

Hej!
Nu känns det bra igen. Idag ska vi ha en härlig dag i fina vädret. Hoppar över en kör grej för att jag vill vara med familjen hehe.
Men nu ska vi ner till fotbollsplanen och kolla på när oscar (min kusin) spelar fotbolls match så Puss!


Familjen!

Hejsan!
Idag kände jag bara för att vara med familjen. Man har ju inte varit tillsammans på ett tag. Men nu vet jag inte om jag vill vara med dem längre. Det är bara tjafs!! Aja får see hur jag gör. Puss iaf!


Kusinerna!

Hej sötisar!
Nu är jag hos kusinerna med våran familj, snart ska vi äta god middag. Tror typ att det blir biff med potatis klyftor i ugnen. I LIKE!
Jag är som sagt ledsen för att det blev så konstigt på dem där inläggen att dem åkte ihop på något jäkla konstigt sätt ;D men eftersom jag inte vet hur man gör nu så struntar jag i det, ni behöver ju lixom inte läsa det som jag skrev tidigare idag. Om ni inte vill, <3
Men u säger dem där nere att maten börjar bli klar så nu måste jag gå.
Puss så hörs vi snart igen ;D
kram från eran tokiga bloggare ;D <3  Det fick bli denna bild från arkivet , bloggar från kusinernas dator så då hade jag inte någon jätte bra bild.
Här kommer dagens gåta: Tror att den var så här: Vad gör man innan man reser sig från en stol??? Lycka till<3

Vad har hänt!

Har ni sätt att alla ina senaste inlägg tryckts ihop, vad har hänt lixom? Jag är jätte ledsen men jag vet inte hur man ska göra!!! För jag vet inte hur man raderar inlägg och så! Vad ska jag göra?? Ni får stå ut ett tag till♥

Åhh vad jag blir arg!!!!!!

här är iaf andra gamla inlägget som ni kan läsa eftersom att förra blev knäppt!

Tjo! Nu sitter jag hemma (kom just hem från Centrum) Hade det as najsigt med Ebba och Hedvig, tack för det tjejer♥ Vi skrattade såklart mycket som vanligt. Det kan nog inte gå en dag då jag inte skrattar förutom den dagen min morbror dog då ;(♥ Men nu ska jag inte tänka på det. Jag är iaf en jätte skrattig tjej eller hur vänner? Ibland får nästan kompisarna säga till mig för att jag skrattar så mycket. Ibland är det inte änns roligt, men sån är jag ;D♥

När jag kom hem från Centrum så hade mamma och Victor satt upp några fina adventsljusstakar i fönstret det såg jätte mysigt ut ♥ Julen närmar sig verkligen sakta men säkert...♥Men hoppas att snön komemr snart. Ingen Jul utan snö eller hur? Så tycker iaf jag. Det känns så konstigt att snön ej kommit än , vid den här tiden förra året var det fullt med snö överallt. Åhh vad jag längtar. Man har ju typ för f*n glömmt bort hur det känns att gå ute i snön när det knastrar under fötterna.

Lyssnar förfullt på musik, kan visa några bra låtar som jag lyssnar på senare;)♥
Men nu ska ni få några bilder från idag så look♥



Underbara Hedivg♥



 Och Underbara Ebba♥

Tack för en härlig eftermiddag tjejer♥



 Just nu haha♥ IT´S FRIDAY!!!



Min nya tröja som jag köpte på H&M i Centrum♥



Och våran adventsljusstake!!!! MYS♥

Men nu ska jag göra något annat!
Puss!

Några najsiga låtar!
















Puss


Skrattiga jag ;)♥

Tjo! Nu sitter jag hemma (kom just hem från Centrum) Hade det as najsigt med Ebba och Hedvig, tack för det tjejer♥ Vi skrattade såklart mycket som vanligt. Det kan nog inte gå en dag då jag inte skrattar förutom den dagen min morbror dog då ;(♥ Men nu ska jag inte tänka på det. Jag är iaf en jätte skrattig tjej eller hur vänner? Ibland får nästan kompisarna säga till mig för att jag skrattar så mycket. Ibland är det inte änns roligt, men sån är jag ;D♥

När jag kom hem från Centrum så hade mamma och Victor satt upp några fina adventsljusstakar i fönstret det såg jätte mysigt ut ♥ Julen närmar sig verkligen sakta men säkert...♥Men hoppas att snön komemr snart. Ingen Jul utan snö eller hur? Så tycker iaf jag. Det känns så konstigt att snön ej kommit än , vid den här tiden förra året var det fullt med snö överallt. Åhh vad jag längtar. Man har ju typ för f*n glömmt bort hur det känns att gå ute i snön när det knastrar under fötterna.

Lyssnar förfullt på musik, kan visa några bra låtar som jag lyssnar på senare;)♥
Men nu ska ni få några bilder från idag så look♥



Underbara Hedivg♥



 Och Underbara Ebba♥

Tack för en härlig eftermiddag tjejer♥



 Just nu haha♥ IT´S FRIDAY!!!



Min nya tröja som jag köpte på H&M i Centrum♥



Och våran adventsljusstake!!!! MYS♥

Men nu ska jag göra något annat!
Puss!

Bussen!

Sitter på bussen nu med Ebb och Hedvig vi ska hem. Och ikväll ska vi på middag hos Kusinerna I LIKE <3

Men a det bra! Här kommer en bild på när vi satt på Prinsses! Puss


Tåget!

Hej mina vänner nu sitter jag på tåget med Ebba och Hedvig! Vi ska till Centrum ha det bra, nu är det Fredag!!


Rast!

Hejsan!
Nu sitter jag med Hedvig och någa anda på biblan, najsigt asså! Fast snart hr vi engelska och ska läsa högt om en känd person , SCARY!!!

Puss <3


Sov gott..

...Ville bara avsluta denna dag med ett kort inlägg.

Skönt med Fredag imorgon va? Jag och några kompisar drar till Cetrum imorgon och har det bra najsva?! Ser framemot det!!

Men ciao! Sks gå och lägga mig nu så att jag orkar morgondagen. Sov så jätte gott , AND DONT FORGET SWEET DREAMS! Puss<3
Det får bli en gammal bild, det blir så suddigt när jag tar från ipaden i mörker( det finns ingen blixt)
Åhh vad jag saknar snö när jag ser denna bild från ungefär två årsen, saknar ni snön??
Puss!


Skönt!

Man känner sig lixomn"stolt" när man tränat riktigt hårt... Sitter iaf och bara myser framför tv:en i myskläder med IPaden ;) vad skulle jag gjort utan den haha!! Mamma har några gamla jobbakompisar på middag där nere, dem skrattar typ exakt hela tiden. Roligt för den. Jag skulle egentligen ha nattat brorsan , fast kolla vad som hände med honom innan jag änns sa till han??!! Puss!


Trött tjej

Hejsan!
Nu sitter jag och äter , kom just hem från Friidrotten, dagens träning var riktigt hård. Vi satt typ inte stilla i en minut haha. Men ha en bra kväll, ska fortsätta att äta nu <3


Friidrott!

Nu drar jag till friidrotten Jippi!
Se you later bye,bye <3


Engelska

Tjoo!
Nu övar jag Engelska och det är någon som bussringer här hela tiden, as jobbigt asså! Om den som gör det ser detta inlägg så ber jag den/han/hon /dem sluta!

Puss


At home!

Hejhopp!
Nu kom jag just hem med min syrra och hennes kompis. Vi sitter och äter mellis framför Justin Bieber filmen. Är inget fan av honom men filmen är grymt bra! Men snart måste jag plugga lite Engelska. Puss <3


Tack!

Hej!
Ville bara tacka för alla jätte fina kommentarer som ramlada in igår <3
Tack, Tack det värmer mig hihi!

Men puss nu börjar snart slöjden!


Skolan

Hejsan svejsan!
Nu är jag med kompisarna på rast, snart har vi slöjd ;)
Men nu vill några kompisar att jag ska länka till deras ganska onormala blogg haha ;)

www.lilltummen.blogg.se ;)

Hejdå!


Kanske lite roligare att läsa!

Det andra inlägget var lite deppigt , jo jag vet.Därför tänkte jag bara berätta om att starta någon ny grej på bloggen. Kanske inte är rolig att bara läsa om vad jag gör på dagarna hela tiden, aaa och därför ska jag typ börja med att lägga ut "Dagens gåta" Så får ni gissa svaret och den som gissar rätt vinner en länkning eller om inte hon/han har en blogg så vinner ni äran haha kanske inte så roligt. Men vill lixom ha något som inte någon annan kompis har på sin blogg. Låter det intressant? Så småning om tänkte jag kanske också börja med "Dagens bild" det menas att jag lägger upp en bra bild som jag tagit varje dag. Hopas att ni gilalr förslagen , kommer börja med dagens gåta tror jag, så var nu lite smarta och tänk ut svaret....

Okej vi börjar med en ganska lätt gåta.

Hur långa måste en människas ben vara?
Imorgon kommer svaret på gåtan så kika in här då.

LYCKA TILL!

image description

Förlåt för en gammal bild ;)



Ett ganska nytt inköp här hemma, visst är den gullig och
smart, den är tilför att ha uttag och sladdar i så att det ska se lite "snyggt" ut.

Sov gott nu♥ PUSS och klura på gåtan också!!!


Är det bara jag, det känns iaf som det....

Hej!
Nu är jag hemma från Karro sen någon timme tillbaks. Gjorde precis klart matte läxan som gick på en kvart. Men nu tänkte jag prata lite iaf eller asså man kanske ska säga att jag ska skriva lite hehe , vad säger man?

Ja, hur ska jag börja hmm.... Jo men det är så här att jag inte "får" åka in till stan själv än, och det tycker jag är riktigt jobbigt för att typ alla i min klass får åka ditt själva (utan någon förälder) jag skäms om någon frågar :

-Ska vi dra till stan ? Vad ska jag säga då? Jo jag svarar att jag inte får och jag går faktisikt i 6:an och jag tycker att jag borde få det , det tycker säkert ni med. För jag är säker på att nästan alla som läser min blogg får åka in till stan själva va? Jag får självklart åka in till Centrum själv. Men ni kanske tycker att det är konstigt att jag inte får det, för jag blir själv helt tokig och ledsen när mina kompisar åker in till stan :( Roligt för dem såklart men inte för mig. Jag tycker som sagt att det är "pinsamt" att säga det.... Jag kanske inte ska vara så negativ. Kanske ska jag tänka på att mamma och pappa bara är "rädda" om mig typ. Fast mamma säger typ att man är tidig att man redan åker dit i tolvårs åldern. Och hon säger typ : När du är 25 vart ska du då åka?, till månen eller, fattar ni på ett ungefär?? Hon menar typ att när man blir äldre , vart ska man då åka när man redan uppleft att åka till stan. Fattar inte rikitgt vad mamma menar ;)♥ Men jag blir självklart jätte irriterad på mamma och pappa bl.a mamma hehe sorry mamma. Men åhh... T.e.x idag när jag och Karro inte visste vart vi skulle göra idag efter skolan, min bror var sjuk och karro hade sina mormor och morfar på besök hemma hos sig. Då passar ju det perfeckt att åka in till satn , men nej det får jag inte. Fattar ni att det är riktigt jobbigt för mig. Känns lite konstigt att skriva om det eftersom jag nätan skäms lite, det kanske jag inte ska göra?... Mamma säger att vi ska prata om detta någon kväll , jag ,mamma och pappa. Tycker ni att det är helt knäppt att jag inte får åka dit.? Man kan ju tycka att det räcker men att åka till Centrum men lixom man har typ tröttnat på det , man vill uppleva något nytt lixom. Centrum har ju inte alls så många klädbutiker, bara H&M och Lindex det kanske inte är så bara men man vill lixom ha fler butiker att välja mellan. Håller ni med mig?? Om det är någon annan som inte får åka in dit kan ni väll kommentera , blir super glad då!! Jag vill lixom se att det inte bara är jag som inte får åka till stan.

Nu blev detta inlägg väääldigt långt , men jag kände att jag ville skriva av mig lite om detta. Det kändes skönt. Men glöm inte att kommetera sen , blir super glad♥

image description

Vad tycker ni?♥

image description

Är det knäppt? :O

image description

Eller är det ganska normalt i min ålder?...

image description

Eller borde jag absolut inte skriv aom detta , är det helt fel att jag
 inte får åka dit?...♥ Snälla hjälp!!!

Pöss iaf♥

The Sims!

Hejsan!
Nu sitter jag och Karro och spelar The Sims 3 det var åratal sen jag spelade det hehe. Men vet inte riktigt bär jag ska hem hihi ;) jag måste iaf vara hemma innan jag går och läger mig så att jag hinner plugga matte. Jag glömmde alla böcker hemma imorse så jaa.
Puss <3


Blää

Hej! Kollade på statistiken precis och jag ser att den har sjunkt as mycket sen igår. Undra vad det beror på??...Men jag vill inte låta tjatig att statistiken inte är ra och så, men man blir ju lite ledsen. Men som jag brukar säga sånt är livet ;) gillar att säga så.

Men nu ska jag och Karro sitta på Karros mysiga rum och hålla på med mobilerna och kanske rita lite. Vi har bara matte läxan tills imorgon , egentligen so läxan också men den har jag gjort. Och matte läxan gör jag snabbt at home.
Pöss så länge då <3


Karro

Hejsan!
Nu sitter jag brevid Karro hemma hos henne, vi skulle kanske ha åkt till Fältan (fältöversten) men det blev inte så, berättar varför ikväll i ett åsiktsinlägg ;)
Men vi har precis ätit ett jätte gott mellis ,scooones och en tallrik med bär och start såå gott. Ha en fortsatt "härlig" Onsdag! Pöss <3


Ebbla


På väg!

Hej!
Bu är jag på väg till skolan och ska möta upp Nicole. Ni får ha en jätte bra dag så hörs vi, Puss <3


Middags time

Nu blir det middag


Hittar inte!

Nu håller jag på med so, någon som vet svaret på denna fråga? • Vad är skillnaden mellan en stratovulkan och en sköldvulkan? (Geografi) kommentera gärna om du vet svaret , har läst i genom mitt so häfte minst tre gånger!! Är det jag som är blind eller?


Skriver lite frågor till mig själv

Hej!
Nu skrev jag precis ner några frågor till mig själv så jag ska svara på dem nu och sen har jag inte så mycket kvar bara so och matte!
Puss så länge


Vad skulle man göra utan musik?

Hej pluggar fortfarande men jag är klar med svenskan och snart franskan, jag vet att jag pluggar as långsamt ehe!
Men jag vet inte hur det skulle gått utan musik. Hörs snart igen, hoppas inte att ni har lika mycket plugg ;)


Plugg

Hejsan!
Nu måste jag börja plugga. Har typ franska, matte, so och svenska så jag lär nog behöva börja nuuu!

Puss så länge <3


Förra inlägget blev knäppt!

Ville bara säga att förra inlägget blev knäppt! Den första bilden var efter bilden och den sista bilden var före bilden! Haha det blev iaf krångligt ;D

Men som sagt så ser man inte så stor skillnad på bild på mitt hår! Puss


Klippt mig!

Hejsan!
Nu kom jag just hem från frissan, jag blev nöjd med klippningen ;) Kändes skönt att få blrt det slitna håret , förmodligen kommer det inte håret vara lika tovit nu ett tag.
Här får ni se en före och efter bild!P.s inte så stor skillnad på bild d.s


Sista lektionen

Hej! Nu är jag fortfarande i skolan och snart börjar våran sista lektion. Najsigt!

Puss!


Skooolan!

Hej everybody!
Just nu är jag i skolan och har det rätt najsigt <3 Vad gör ni då?? Efter skolan ska jag klippa mig så vi hörs typ då!

Puss ;)


Stökit eller vad?

Hejhopp!
Nu är jag "färdig" Nu ska jag gå in i mitt rum och städa, det ligger kläder i istortsätt hela mitt rum. Sen ska jag typ gå och krypa ner i sängen , börjar åtta imorgon!

Mitt rum :


Trött

Sitter helt slut efter en hård träning. Vi körde styrka och häck, sen avslutade vi med en lång stafett på 800 m (två varv ungefär) Ha en bra kväll!


Brottom

Hej! Kom just hem och har hämtat syskonen. Friidrott har jag snart , blir hämtad fem! Men förlät för dålig uppdatering idag, har haft fullt upp. Men måste ta hand om min bror nu han mår illa och mamm är inte hemma.

Puss!


Musik!

Hej!
Nu är jag i skolan och lyssnar på musik!


Aooo!

Hej!
Nu sitter jag med mamma i soffan. Mamma borstar håret på mig. Det är skit tovigt!! Ni skulle se det ;) Men jag är egentligen inte så håröm men just nu gör det riktigt ont i håret.. :(
Hoppas inte att ni har det lika "ont" som jag hehe. Det här blir sista inlägget för idag så Puss!
Love u , Sweet Dreams <3


Inte roligt.....

Hejsan!

Nu sitter jag och tittar lite på tv det är typ ponny akuten , men det är gamla avsnitt så det är inte roligt men jag bloggar samtidigt ;)♥ Jag är ledsen för dålig uppdatering men efter dansen var jag på en kör grej i två timmar, det var inte roligt!!

Men efter maten hade syrran gjort en liten efterätt som jag åt, men det var mandlar i och jag åt den och fick en alergisk reaktion,inte roligt. Jag trodde att jag inte var alergisk mot mandlar (är egentligen alergisk mot nötter) men trodde inte att jag var alergisk mot mandlar för det var jag inte förut. Men jag kan äta t.e.x Magnum mandel men inte lixom "löst" eller vad man ska säga, kan inte äta typ en skål med bara mandlar. Fattar ni?

Sen har jag en annan sak som inte heller är så himla roligt, det är många saker som inte är så himla roligt just nu eheh ;D det är därför rubriken heter "inte roligt"  Men den sista saken som inte är så roligt är att statistiken inte är så bra, alla säger att många läsare försvinner när man byter blogg och det har faktiskt hänt nu med denna blogg. Men jag ska inte vara sur för det, har ju bara haft denna blogg sen i Lördags. Men jag gillar er såklart ändå♥



Datorn♥



Tv♥

 
 
 Tidigare idag hehe ;)♥



 Hade rött läppstift förut ahah gjorde detta ;D



Nu blir det popcorn framför tv:en MYS♥ Trevlig Söndag kväll!














Min lunch!

Hejsan!
Nu bytte jag precis till bussen från tåget. Sitter med Karro brevi mig. Karros blogg www.justkarro.blogg.se ;)

Här kommer en bild på min goda lunch som jag åt förut:


Dans!

Hejsan!
Nu väntar jag på tåget. Ska till dansen , vad ska ki göra? Nu kommer tåget så ha en fortsatt bra söndag <3

Puss!


Fortfarande kussinerna!

Hej!
Nu är vi fortfarande hos kusinerna och har det bra ;)
Hoppas att ni också har en bra dag <3


Godmorgon!

Godmorgon! Sovit gott?? Det har iaf jag. Jag behövde verkligen lite sömn kan man säga!

Vad gör ni?
Jag är hos kusinerna, och har det najsigt. Ha en fortsatt härlig dag så hörs vi senare ;) Puss <3
En gammal bild som jag tog!


Chillar med iPaden

Hej!
Nu sitter jag i vardagsrummet på övervåningen i en fotölj eller vad man ska säga! Har iPaden i handen, lyssnar på musik och spelar temple run samtidigt ,visst är jag social?? Men jag har laddat ner blogg.se appen här på iPaden så att jag också kan blogga från den. Pussi Pussi, förästen gillade ni låten?


Skön låt haha!



För mig är den här låten typ "lördagskväll" kanske inte riktigt eran smak
 , men tycker bara att den är skön att höra och sjunga XD Nu blir det en tidig middag ciao!



Puss och Kram från eran Matilde!

Hemma och har städat hos.....

...marsvinen!  Som sagt så är jag hemma från Karolina nu. Kom typ hem vid halv fem♥ Hoppas att ni haft en bra dag!

Den här dagen har för mig varit en rikitgt rolig dag, att blogga på en helt ny blogg men också har dagen varit rätt tröttsam, somnade kl fyra inatt med tjejkompisarna. Så för mig får det bli tidigt ikväll ;)♥
Men visst är det så skönt med helg LÖRDAG lixom, kan det bli bättre? Lördagar är mysiga på hösten tycker jag , för då sitter man hemma med tända ljus medans det blåser och är kusligt utomhus. Ungefär så känner jag nu! Hur känner ni er just nu?

Kanske inte världens roligaste inlägg hehe ;)




Vilken gullig bror man har ;)♥



Nystädat och fint hos marsvinen!



Min lilla gullunge Lilly ;)♥ Love u♥



PUSS♥

Sen lunch ;)

Hej! Nu ska vi äta en ganska sen lunch , men vi har ju smaskat på godis hela morgonen så det är inte så konstigt ändå!

Puss!


Najsigt!

Hejsan!
Nu gick jag, Ebba och Karro just upp från tv:en! Slöisar kan man säga!! Men hoppas att ni haft en bra dag hitills!! Själv är jag glad att jag har den här nya bloggen! Blogg.se är verkligen en riktigt bra sida.
Snart ska vi snart gå och göra eggfria pannkakor mumsigt, det var länge sen!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen Puss!


Tack Ebbis!

Ville bara tacka Ebba för min header om den syns nu! Tack såå jätte mycket för headern Ebba älskar den <33

Love you Ciao!


Roligt va?

Hejsan!

Välkommen till min nya blogg. Hoppas att ni gillar den ;) När jag går in på bloggen från mobilen så är det jätte knasigt , ser ni en header när ni går in här, kommentera gärna det hjälper mig!

Hoppas att ni som sagt gillar min nya blogg!


Välkommen till min nya blogg!