Inne på iPaden <3

Hejsan
Nu sitter jag i soffan och har just myst med Leja , när jag lägger mig ner på golvet så kommer Leja och lägger sitt huvud ovanför mitt. Och det är så himla mysigt. Leja somnade t.o.m haha och hon började snarka rakt i mitt öra så då gick jag upp haha. Men Gud vad MYS det är att bara gosa med mysiga hundar med mysig päls!
Nu ligger Leja nedanför mig och sover. Men nu ska jag gå till Assar och gosa , men han är inte lika lugn. Han börjar bara nosa och slicka på mig direkt haha. Men jag ska se om man gör det nu.

Är inne på iPaden nu (dock inte våra. IPad 2) så jag kan tyvärr inte ta något kort nu. Mobilen har också laddat ur och pallar inte gå upp och hämta laddaren ;P
Men jag kan ta en bild från Facebook!
Puss och Kram! <3
Det fick bli en gammal bild!


Love u dogs ❤


Slöar mig ;P

Hejhej!
Nu ligger jag och slöar mig i soffan haha! Men vi har just ätit middag och snart blire efterätt.

Men är jätte trött faktiskt, venne vrf? Åkt mkt skidor idag och vakande rätt tidigt också!

Men gud vad roligt det var att åka skoter asså. Vi åkte mest med mini skotern haha jag och Victor råkade välta för det var gjupsnö (stavning ;P) ahha så aa vi välte, men allt gick bra, bara lite läskigt ahah! ;D skotern ramlade typ över mig och brorsan men jaa det gick bra... Imorgon blir det mer skoter!

Hoppas alla haft en grym dag, för det har jag! ❤ Love uu!


Skoter!

Nu kom vi just hem från backen! As kul att lära brorsan lite :) ❤ Men nu blire skoter!

Puss!


Älskar att åka skidor! ❤❤❤


Slalomlärare för lillebrorsan! Duktig är han ❤


Trasig!

Nu står vi i liftkön. Nästan ingen kö här med. Meb liften är typ lite trsig just nu. Men den funkar nog snart igen! ❤


Backen!

Nu drar vi till backen!
Puss! ❤❤❤


Godmorgon! ❤

Hej och Godmorgon!
Inatt sov jag sådär. Hade lite svårt att somna för jag sov ett tag i bilen men när jag väl somnat så sov jag bra. Men blev väckt av syrran som stog vid min säng och fråga vad klockan var ;P Åhh!! Aja!

Men backen öppnar klockan elva så vi ska fixa oss nu och gå till backen! Sen stänger backen klockan tre så då går vi hem och åker skoter! Haha ser fram emot det!! Inte för att jag aldrig åkt det, men nu var det ett helt år sen! Det ska bli najs att åka själv också! För vi brukar göra lite spår i snön med de stora skotrarna och så kör vi efter med den lilla!
Sen tar vi nog en promenad med hundarna! Jag skulle gärna vilja åka typ såndär kälke (stavning) för hundarna kan dra oss på dem! Haha förra året så drog Assar mig och mamma på kälken och mamma styrde fel så vi åkte rakt in i en snödriva ahah! Det var roligt ❤
Men nu ska jag bortsa tänderna! Ska försöka mobilblogga från backen!
Utanför detas hus grymt mkt snö! ❤
P.s nu är Assar och Leja ute i hundgården för de är vana vid kyla så de är ute på dagarna men sen hämtar man dem på eftermiddagen och tar in dem. Hundgården står på tomten! D.s


God natt ❤❤❤

Nu ar jag fått prdning på mina grejor och ska läsa lite.
Sov så gott allihopa! ❤


Framme!

Hejsan!
Nu är vi äntligen framme här i Jämtland efter sju timmars bilresa. Gud vad skönt att vara framme asså! Jag har fått koden till deras internet nu så jag kmr kunna blogga ;) SMILE ❤ Men vi kmr ju vara ute och åka skidor rätt mkt men jag ska verkligen upd så mkt jag kan!
Är ledsen för dålig upd idag men internet i bilen var verkligen piss!

Men nu kan ni börja läsa igen för nu kommer jag upd!
Släktningarna har två jakthundar här uppe som heter Leja (tjej 13 år) och Assar (kille 5-6 år) Älskar verkligen dem här hundarna. Man kan sitta på dem ;P gosa och allt möjligt. Dem är världens gulligaste och gosigaste hundar! Jag älskar dem! De ser lite ut som gulliga vargar haha!

Men imorgon får ni bilder på Assar och Leja promise! Men nu ska jag packa upp lite bädda och sånt! Sen blir det läsning och God natt.
Imorgon väntar en rolig dag med skidåkning och Skoter. De har tre skotrar här som vi åker på så jäkla roligt haahaa. De har en mini som vi barn får åka på själva hur vi vill!

Men jag hoppas att alla mina fina läsare har haft en toppen dag!
P.S här uppe är det en meters snö D.S hemma är det jue typ vår??... ;)
Puss och Kram från en trött Mattan! ❤
Min lunch!


Bilen!

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen och vi har typ 4-5 timmar kvar puuu! Aja det är bara att stå ut. Tror vi ska stanna till vid MC donalds runt sex sju tiden och äta lite (eller vi gör nog en såndär drive through. Vi stannar också förbi och köper lite godis. Det är ju lov!

Sry men kan tyvär inte ha en bild för internet just nu är inte de bästa. Men när vi kommer fram till våra släktingar så kan jag säkert låna deras internet hoppas jag!
Puss och hoppas alla har det bra där hemma! ❤❤❤❤❤❤


Färdiga för att åka!

Hej! Nu är vi färdiga för att åka, vi har packat bilen och nu ska vi köra till pappas jobb och hämta upp honom. Jag kan inte lova att internet är det bästa där uppe i Jämtland! Men jag ska försöka mobilblogga så gott jag kan.

Men ni kan inte förvänta er toppen upd. Vi kommer hem på Söndag. Men jag lovar att blogga så mkt jag kan. Ifall jag inte bloggar lika mkt som jag brukar så vet ni då vrf. På söndag kommer bildbomb upp från Jämtland!
Puss och Kram och ha ett toppen lov!
❤Älskar er ❤


Blev veckans blogg på Almas blogg!

Veckan blogg blev.... Tryck på bilden och kolla vet ja!


Varför blev just bloggen utsedd till veckan blogg?

Bloggen uppdateras dagligen med många inlägg, roliga videobloggar, bilder och knas saker <3 Personen är jätte gullig och rolig <33 Så grattis!! <3 tryck på bilden för att komma till veckansblogg :)


Så här skrev Alma om mig. Jag visste inte att det var jag typ. Men sen när jag tryckte på bilden så blev jag helt ba aaaaaaa haha!♥  Men tack så jätte mkt för det Alma! jag är jätte glad att jag vann!! Har ju aldirg vunnit förut, men nu har jag det hahaha ;D♥

Tack så himlans mycket  gud vad roligt taaack!

Det känns extra roligt eftersom att jag älskar Almas blogg också www.almaklingstroms.blogg.se ;D

Puss på er och Tack så mkt Alma! ♥

Några klipp från backen igår!

Jag bjuder ahha! Jag och Karro var as flummiga hhaa! ;D ♥
Haha visst är jag bra på att åka..?
Haha ursäkta att jag typ är helt puckad. Men nu har ni chansen att se min puckade sida också haha ;S ♥
Hhaa jag och Karro kör live från backen :D♥
Haha jag åker!
Hhaa vi droppar! ♥
Det var lite videos från backen igår! Hoppas ni gillade dem! Nu såg ni min flummiga sida också haha ;S
PUSS♥

Rekomenderar! ♥

Anonym om 127 timmar!:
Jag har sätt den, Superbra film även fast den utspelar sig på samma plats hela tiden! Du vet väl att filmen är baserad på en riktig händelse!? Bra blogg! 
IP: 85.224.228.122
Hej! Jag vet, filmen är superbra! Den är väldigt spännande. Aaa det visste jag faktiskt , helt sjukt att man skär av sin egen arm utan bedövning elr något! Men vad skulle man annars göra lixom?
Tack så mycket och tack för kommentaren! ;D
127 timmar finns som både bok och film!
Rekomenderar verkligen den här filmen. Och det som är coolt är att den är baserad på en sann historia!
Hejdå ♥

Svar på kommentar!

Lina om Sov gott!:
vilken mascara använder du? tacksam för svar!
IP: 84.217.10.118
Hej Lina! Jag använder mascaran "DEFINE-A-LASH" Jag rekomenderar den mascaran verkligen!!! Mina ögonfransar ser iaf längre ut. Men jag använder först ögonfransböjare och sen mascaran.
Hoppas att du fick svar på din fråga! Annars är det bara att kommentera igen! ;)
Den här använder jag!
Hoppas att du hittar en bra mascara (ifall det är de du är ute efter)
Kram! ♥

Såhär tvättar jag ibland..

..om mamma precis har tvättat med tvättmaskinen och jag bara a en tröja tex som jag verkligen vill ha ren till imorgon! Då brukar jag tvätta på mitt lilla eget sätt haha.... Massa shampo ska det vara ;D


Man ska inte sova med små toffsar på armen...

För då kan det se ut så här :
Upps.


Packapackapacka!! 😜

Nu ligger jag på min matta och ska försöka att packa, men det går inte så bra aha. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig men jag ska åka i myskläder iaf. Jag ska ha med mig skidkläder, myskläder till kvällen och sånt.
Men man måste ju börja någon gån lixom.
Detta åker jag i:


Godmorgon!!

Hej och Godmorgon! Sovit gott?
Det har jag iaf. Har bara legat och dragit mig i sängen i en timme typ haha!

Planerna inflr idag är att chilla , packa till Jämtland och sitta vid datorn typ. Sen bär det av klockan halv tre ungefär då hämtar vi upp pappa på hans jobb. Bilresan tar ungefär 7-8 timmar. Jobbigt men det är det värt måste jag säga. Berättar mer om vad vi ska göra i Jämtland och så lite senare!
Jag hoppas att alla får en myaig dag och idag kommer jag hålla igång bloggen heeela dagen!
Love uu Puss! <3

(bilden är från Florida, jag och Victor har vattenkrig haahaa)


Sov gott!

Nu tänkte jag sätta på mig sovkläder och läsa lite kanske? Får se! Är ganska trött från denna roliga dag!
Sov gott allihopa!


Hemma!

Nu är jag hemma från Karro sen ett tag tillbaks . Ledsen för dålig upd idag men har ju som sagt åkt skidor!
Nu ligger jag och kollar på tv nyduschad!
Puss! <3 Ha en bra kväll!


127 timmar!

Karro och jag såg aldrig på Activity 2. Vi bytte till filmen 127 timmar, sätt den? Kommentera!! Men det handlar typ om en kille som fastbar med armen mellan sen stor sten. Han sitter fast i 127 timmar. Sen vet jag inte vad som händer. Sp kångt har vi inte kommit ;)
Vi ska se klart den nu så Puss! ❤❤❤


Vilken dag!

Hejsan!
Nu är vi hemma från backen. På slutet var vi typ helt ensamma haha! Så najs <3 Vi lekte jätre mycket i liften, droppade varandra och satt ner och åkte och allt möjligt! Men gud vilken dag asså! Tack för det Karro! Men jag och Karro är hemma hos henne nu och ska se på Activity 2, sätt den? Jag åker hem runt nio för måste packa imorgon till Jämtland innan vi åker.

Men ikväll kommer klipp från backen upp haha! Puss <3


Min och karros kokoschoklad!


Backen!

Nu är vi i backen och åker. Vi sitter högst upp och fikar. Backen är rätt isig men helt ok!
Nu ska vi packa ihop och åka lite mer.
Puss! <3


Slalom!

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen på väg att hämta Karro. Vi ska åka slalom nu sitället för dem hade inte kvällsöppet idag. Men det blir najsigt ändå ;)
Kommer mobilblogga under dagen.
Puss , ha en skön dag! <3


Mycket frukost till liten flicka! ❤


Godmorgon ❤❤❤

Hej och Godmorgon! Jag vaknade för 20 minuter sen och har bara legat och dragit mig i sängen. Egentligen om det inte var lov så skulle man ju vara i skolan nu, men nu är det ju Lov och det betyder ledighet!! Jippi! Så himla skönt!

Men today ska jag vara med Karro Igen (www.mooodeeet.blogg.se) Grymt!
Vi var ju med varandra igår också men vi får inte nog av varandra okej det där lät skumt. Men vi ska åka slalom senare ikväll och det ska bli skit roligt!! Man får passa på att vara med kompisar när man är hemma. Åker ju till Jämtland imorgon. Kommer självklart upd lika mkt som igår hemma hos Karro! Så häng med på bloggen under dagen <3 ❤
Vi hörs snart igen ❤


Bildbomb från idag ♥



























Haha visst är jag vacker...



haha fail!














weeehoo! :)



Är våren på gång elr?





Flummade as mkt!













Underbara Karro! ♥



haahaa kolla mina tänder, vampyr tänder typ haha!





kRAM



;)











Suddig hehe!






zZzzzzzz



COOLINGEN.... xD



Kolla dit -->





Och inte sist men minst våra cakepops! Oj vad goda de blev! Ni måste prova!! ♥

Men det var nog de bilderna från idag. Hoppas ni gillade dem. Kommentera vilken bild ni gillade bäst!

Puss ♥

Inte många kvar! PANIIIK!!


Haha!

Nu har jag skypat med Ebba och Morgan! Haha vi flummade as mycket. Men nu laddar jag fortfarande upp bilderna fast i ett inlägg. Det tar ett tag!
Men snart är de uppe som kika in senare. Puss! <3


Nytt på bloggappen!

Uppdatera blogg.se appen, då kan ni se statistik och lägga till kategorier!
Smart va??


Home now!

Hejsan!
Nu är jag hemma från Karro! Jag skypar med Ebbis!! <3 Najs!!
Men nu håller jag på att ladda upp bilderna från idag! <3

Åt tacos till middag!


Resultat! ❤


Titanic!

Nu stelnar våra cakepops! Så då passar jag och Karro på att kolla på film, Titanic 2. Sätt den? Hoppas att den är bra!
Puss! <3


CALEPOPS!

Hej!
Nu ska jag och Karro prova på receptet på Cakepops. Det ska bli spännande!
Undea hur de blir?? <3


Smakprov från bilderna vi tog förut!


Lunch!

Det var jätte länge sen jag åt hamburgare! <3 ahah


Gissa godis!

Haha lite fjantigt haha!
Men kommentera om ni känner igen godisen. Den som gissar rätt vinner äran elr länknig! <3

KOMMENTERA nu! Det är lätt!


Haha bara en video!

min lillebror skulle filma vem som kunde stå på händer längst mellan mig och syrran, men det gick inte så himlans bra haha ;D <3 Han hade typ aldrig filmat förut men han är ju bara fem år så ja.
Men han behövde....


Kan inte sluta skratta åt den här videon haha ;D <3

Lite!

Nu har vi varit ute och fotat lite. Men det blev för kallt så vi gick in men jag tog/blev fotad 140 bilder typ. Men vi tänkte gå ut lite senare igen och fota.
Puss <3


Hos Karro!

Nu är jag hemma hos Karro och bi ska dricka upp våran smoothie och sen gå ut och fota lite!!!

Upd snart igen! <3


Karro!

Jag pratade med Karro förut och vi bestämde att vi skulle göra något. Vi tänkte fixa oss lite fina och gå ut och fota. Jätte roligt. Så nu sitter jag på tåget påväg till henne. Hoppas att alla får en mysig Söndag <3
Puss!
Tog de här bilderna innan jag gick på tåget!


Rekomenderar!!


Klipp från discot i fredags! ♥

Haha ;D
Haha! ♥
Det var lite videos! Haha ♥ Grym kväll hade vi iaf! ♥

Jag är nästan lika vig hehe...♥

Haha, det är min syrra det! ♥

1 D Talking Tom ahha ;D

Haha! Nästan lika bra... ;)

Godmorgon! ♥

Har alla sovit gott? Det har jag!
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... Mamma och Victor är sjuka men på bättringsvägen. Vet inte riktigt hur dagen ser ut. Ska försöka att vara lite ute. Kanske ta en springtur!! Skulle gärna vilja prova det där roliga receptet som jag la ut förut! http://matildelundstroms.blogg.se/2012/february/coolt-recept.html här hittar ni receptet igen! ♥
Vad ska ni hitta på idag dåå? Kommentera gärna om ni har några tips på vad man kan göra!!♥
Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från igår på datorn och sen får ni några klipp från discot i fredags!! ♥
Hoppas att alla får en jätte bra dag! Jag ska upd lika ra som igår. Kanske bättre??♥
PUSS! ♥
image description
Igår!
Vill inte tröttna på denhär låten! ;D ♥

Popcorn!



Coolt recept! ♥

Kolla vilket roligt och gott recept jag hittade på en blogg! Jag älskar ju chokladbollar och om ni också gör det så är det här något för er!!! :D ♥
Cakepops - ca 20 st

1 paket Ballerina kladdkaka
50 gr Philadelphiaost
100 gr mörk choklad (70%)
Strössel (valfritt, man kan även använda hackade nötter).

Blanda kakorna och philadelphiaosten i en mixer tills det blir en jämn smet. Rulla sedan små bollar och låt stelna i kylen (eller frysen någon minut). Smält choklad över ett vattenbad. Doppa varje cakepop-pinne i chokladen och tryck i varje boll. Sätt i kyl/frys igen. Chokladen fungerar som fixering så att cake-bollen inte ramlar av. Doppa sedan hela cakepopen i den smälta chokladen och dekorera med valfritt strössel. Jag valde en som är lätt att äta (många strössel är ju så stenhårda) med jordgubbssmak. Låt stelna i kylen tills de ska serveras. Dekorera gärna med ett sidenband och ställ i en behållare med socker!!  Ska nog prova detta recept imorgon eller någon annan dag för det verkar skit gott! Här är lite bilder på hur dem kan bli och vad man behöver:

















Tog dem här bilderna från en grym blogg när ni kan läsa om nästan allt! Gå in här
och få alla möjliga tips: www.kellybiddle.se <3 Här hittade jag receptet!

Värt att prova ellerhur? ♥ Puss!♥

Städat! ♥

Nu har jag just städat hos marsvinen och det blev jätte fint!♥ Nu sitter jag i vardagsrummet framför Melodifestivalen. Fast gillar inte det längre. Men man vill typ bara höra hur Dannys nya låt låter (inte för att jag är ett fan av honom) Men annars gillar jag inte Melodifestivalen längre. Vad gör ni just nu dåååå? ♥

Haha läs den här historien/gåtan whatever... Så rolig ahha!♥

Killen: vet du vad det finns för likhet mellan en professor, apelsin och potta?
Tjejen: ehh... Nej vad?
Killen: professorn och apelsinen är lika klyftiga!
Tjejen: men pottan då?
Killen: den ska du skita i!!


Haha förstår ni klyftiga......  apelsinklyftor haha! TYPISKT MIN HUMOR ASSÅ! MEn jag förstår om inte ni tycker den är rolig haha!

Men tack för att ni finns för nu har statistiken stigit!







Haha var det ett Matilde skämt eller ? KOMMENTERA PUSS! <3

Dinner!!


Home!

Hej!
Nu är jag hemma från Alma. Hon skulle få gäster. Men är iaf hemma och har tagit ut marsvinen och varit med dem lite. Efter maten ska jah städa buren och sen städa mitt rum funny... Men sen blir det dator!
Puss! <3
Vgn ikväll?


Godis!

Nu har vi varit och köpt godis på "Hemmakväll" Nu ska vi hem till Alma och sätta på en bra film och ha lite spa, MYS <3
P.s som ni kanske vet så gillar jag Bounty <3 D.s
Puss!


Café

Hejsan!
Nu sitter vi på café och fikar. Jag tog en chokladboll och citron vatten. Ebba tog en biskvi och hallonsoda och Alma tog en chokladboll med Äpple och mango dryck! Mumsigt!
Hoppas att ni hare bra för vi har det jätte mysigt (inte ovanligt hehe)
Puss! <3

P.s Alma skulle skära sin chokladbit och då flög den iväg pch landade på golvet haha! Fick skrattanfall!! <3 D.S


Nu drar vi till Centrum!


Mot Alma och Ebba!

Nu sitter jag på tåget mot Alma där Ebba också är ;) <3 Undra vad vi hittar på idag?? Vi ska nog mest chilla hoppas jag!

Puss och Kram! <3


Musik!

Nu lyssnar jag på musik och kom just ut från duschen och ska sminka mig och sen drar jag till Alma där Ebba också är ;) Vad ska ni hitta på?


Frukost! <3


Sportlov= Mycket bloggning!


Haha! Våra små samtal

Haha pappa och jag har våra små samtal på mobilerna om vi inte orkar gå ner och prata haha! Slöis.... xD

Men nu ligger jag i min säng och bara chillar med mobben! Då ville jag bara höra med pappa om det var scones till frukost för det luktade som det!


Vilken kväll!

Godmorgon! Sovit gott? Jag har iaf sovit som en stock!

Kvällen igår var den bästa på länge! Shit vad vi dansade och hade det roligt!! När jag kom hem dunkade det i fötterna och i huvudet, det blinkade i ögonen och öronen typ pep!
Hade musik i huvudet hela natten! Men gud vilken bra start på Sportlovet! De som inte kom till Discot mossade verkligen något!
Idag lovar jag att upd mer! Jag ska upd riktigt mycket så kika in ofta! <3
Puss och hoppas eran kväll var lika bra som min!
P.s Ska lägga upp klipp från discot senare! D.S
Jag och Alma igår!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_191047674.jpg" class="image">


Disco!

Nu drar jag och Ebba på disco med massa fler kompisar! Ha en mysig kväll!
Bra start på Sportlovet <3
Puss! <3


Ebba & Alma! <3

Hejsan!
Nu är jag hemma hos Alma med Ebba. Men snart ska hon rida så då ska vi åka hem till Ebba och chilla och sen så drar vi på disco med Alma och många fler! Det ska bli så sjukt roligt! <3
Men vet ni? Jag har SPORTLOV nu! JIPPIE <3 så najsigt!!!
Men jag är ledsen för dålig upd idag men min mobils internet har laggat as mkt :P
Hoppas alla haft en grym dag! Och ha ett skit bra sportlov nu allihopa! ♥
vi just nu! älskar er tjejer! ♥ Puss och ha en bra kväll , ska försöka upd mycket! ;)

Ebba & Alma! <3

Hejsan!
Nu är jag hemma hos Alma med Ebba. Men snart ska hon rida så då ska vi åka hem till Ebba och chilla och sen så drar vi på disco med Alma och många fler! Det ska bli så sjukt roligt! <3
Men vet ni? Jag har SPORTLOV nu! JIPPIE <3 så najsigt!!!
Men jag är ledsen för dålig upd idag men min mobils internet har laggat as mkt :P
Hoppas alla haft en grym dag! Och ha ett skit bra sportlov nu allihopa! ♥
vi just nu! älskar er tjejer! ♥ Puss och ha en bra kväll , ska försöka upd mycket! ;)

Dagens Outfit!

Tröja: H&M
Byxor: Cheap Monday
Kofta: Abrecrombie & Fitch
Skor: UGGS!!
Puss! <3


Grattis pappa!

Gattis världens bästa pappa på 43års dagen! Du är den bästa pappan asså!
Haha hoppas du haft en bra dag!
Älskar dig! <3
Thats my dad!


En av världens bästa dag!

Tjenare! Jag är ledsen för dålig upd! Men har ju varit i globen! Gud vad roligt vi hade det! Jag trodde ju att jag inte skulle springa! Men några i laget var sjuka så jag fick springa! 200m sprang vi! Vi vann inte för det var 36 lag som tävlade och det var typ bara 13 åringar som vad skit långa! Men jag låg 5:a av 6. I första varvet och sen sprang alla jätte snabbt! Vi vann inte med själva känslan att springa i Globen var så sjukt coolt! De ropade typ upp våran friidrottsklubb i hela globen och då fick man vinka( ni vet hur man gör på stora tävlingar) Men vårat andra lag gick det bättre för de kom in som 4:a 5:a men ingen vann men vi hade det såklart så sjukt kul!

Sen när vi åkte hem så flummade vi så himla mycket på tågstationen! Jag, Ville,Vilma och Sonja och några fler hade typ världens skrattanfall. Aaa mer behöver jag kanske inte säga!
Men tack för en av de roligase dagarna med favvo friisrottskompisarna!
Fattar inte att jag sprungit i Globen! Aja imorgon kommer kanske lite bilder upp. Vill ni se några bilder? <3
Puss så hörs vi imorgon! Hoppas att ni haft en bra dag! <3
En bild på oss!


Globen!

Nu är jag och friidrottskompisarna påväg till globen! Vi ska springa stafett! Fick just reda på av min tränare att jag typ ska springa!
Har lite bråttom just nu! Berättar mer sen!
Puss!


Tävlar!

Är med och tävlar på Amys blogg om att bli veckans blogg! Haha tävlar hos många nu! Men vill verkligen vinna! ;D
Puss! Hennes blogg är grym!!

En bild på henne! Gå in på hennes blogg! www.amycorcoran.blogg.se <3


Rast!

Nu är jag på rast med polarna! Nästa lektion är slöjd!
Puss! <3


Ny header!

Ny header på bloggen nu! Gjord av Ebba! Vad tycker ni om den? <3
Kommentera! <3

Nu ligger jag i soffan och kommar på tv! Vad gör ni!? <3


Tävlar hos Alma! ♥

Jag är med och tävlarpå Almas blogg om att bli veckans blogg! Hoppas att jag vinner för jag har som sagt aldirg vunnit veckans blogg förut!



Underbara Alma! Älskar hennes blogg! Även fast hon skriver om hästar och jag är
alergisk mot hästar så är det ändå lika rolgigt att gå in på den varje dag! Puss ♥
Älskar dig Alma! ♥

One Piece!


Skype med Ebba! ♥

Nu skypar jag med Ebba!
Är hemma från Karro! Jag och Karro hade det jätte mysigt tsm♥ Vi plugagde och åt riktigt gott mellis asså! Men det blev inte så mycket fritid för vi behövde plugga! Och jag behövde plugga extra mycket eftersom att jag imorgon är i globen hela kvällen! Men jag blev iaf klar med alla läxor den här veckan så det är skönt!

Hoppas att ni haft en grym dag!♥ Venne riktigt vad jag ska skriva om typ... hehe♥

-

Men asså kolla ut! Vilket äckligt väder! allvarligt det regnar och det är vinter , sämre väder kan det faktiskt inte bli ellerhur?♥ Asså det är ju bra att snön håller på att smälta för jag vill att det ska bli vår! Men allvarligt sån här väder vill man ju iaf inte ha på ett lov dessutom inte på sportlovet! Aja det är väll bara att stå ut ett tag till!
Hissar ni elr Dissar ni för vädret just nu? Kommentera!♥

Här kommer nåra vårbilder från google!









Härligt!

Är det bara jag som längtar efter våren eller? ♥

Länkbyte med BÄSTIS ♥

Nu gör jag länkbyte med min bästis Ebba weeehoo!♥ Hon skriver om vänner,familj,vardag och mycket mer! Älskar hennes blogg och det kommer ni också göra haha!♥



Tryck på bilden för att komma till hennes underbara blogg eller tryck HÄR! ♥

Älskar dig Ebba och det kmr jag alltid att göra! ♥ PUSS!

Plugg!


Just ätit mellis! Bounty mumsigt!

Jag har tagit alla bilder ahha! Intressant?... xD


Med Karro!

Hejsan!
Nu kom jag och karro precis hem till henne! Vi håller på med lite mellis! Sen ska vi plugga!
Puss! <3


Rast!

Nu är jag på tast med Alma och många fler! Vad gör ni då? <3
Puss och hoppas att ni hare bra!


På väg till skolan!


Dagens outfit!

Tröja: H&M
Byxor: Cheap Monday
Skor :P UGGs!
Ha en ba dag! <3


Detta köpte jag!

Köpte inte alls mycket! Men detta plus pappas present ;D
•Bodysplasch (stavning)
•Balsam & Shampo (mamma brukar köpa det , men jag fick pengar av mamma)
•Nagelack! Puss! <3


Glass!


Chokladbollar!


Fettisdagen! ♥

Hej alla läsare, hur mår ni?

Jag mår iaf bra! Efter skolan stack jag till mammas jobb eftersom att jag inte hade några hemnycklar och kunde inte hem till någon kompis! När jag kom till mammas jobb mötte hon upp mig och jag fick lite pengar till mellis. Jag gick och köpte mellis till mig (fralla och en liten chokladboll) man får ju lycksa till det när det är fettisdagen!! köpte också en present till pappa som fyller år på torsdag! Men ni får inte veta var det är. Pappa kanske kollar bloggen vem vet.. xD

Men iaf. Köpte lite mer , men det kommer upp sen!

Efter mammas jobb åkte vi och hämtade syskonen och sen åkte vi hem och jag har pluggat tills nu! Franska! Men det gick rätt snabbt faktiskt! ♥

-

Mamma skulle gå upp till affären för att köpa semlor till oss! Men då så var det slut på semlor i hela butiken! Så himla dåligt!! Åhhh! Blev as besviken! Man ska ju äta semlor på semmeldagen. Det är ju hela grejen med fettisdagen ellerhur? Men mamma köpte mini daimglassar istället! Det funkar ju och är också gott. Men såklart att man vill sätta tänderna i en semla hellre! Aja det får väll bli glass! Jag säger en sak: var glada för att ni fick en semla!! :D xD ♥ Jusdet, jag har ju inte ätit min glass än! Ska nog gå ner och ta den nu framför tv:en , vad ska ni göra nu då?



Fick iaf denna semla för två veckor sen!

Puss och hoppas att ni haft en toppen dag! ♥

P.s Säger ni fettisdagen elr semmeldagen? Kommentera! egentligen så sa jag först semmeldagen! Men sen sa typ alla fettisdagen idag så då började jag också säga det! Vilket är det rätta namnet för er?♥ D.s

Glosor!

Månaderna! Men nu är jag klar med de också!


Tävlar om...

...att bli veckans blogg på Karolinas blogg! Hopaps att jag vinner , för har typ aldrig vunnit förut xD Karro har en grym blogg med grym upd och hon skriver om mode , kläder,kompis,familj osv... Jag älskar hennes blogg och kollar hennes blogg varje dag om inte fler gånger.
Om ni också vill vara med och tävla om att bli veckans blogg på hennes blogg så gå in här på hennes blogg
www.mooodeeet.blogg.se ♥ Älskar din blogg Karro! ♥



Hoppas att jag vinner, håll tummarna vetja!♥

Franska!

Hejsan!
Är hemma nu. Och har just pluggat franska glosor! Men nu blire mat! <3

Puss!


Lite mellis <3


Några collage!


Bussen!

Hej! Nu sitter jag på bussen påväg till mammas jobb. Slutade just. Väldigt kort dag!! Men jag måste åka till mammas jobb för att mina hemnycklar är borta och idag passade det inte att jag hägnde med en kompis hem heller! Så det får blir mammas jobb en stund.

Skoladsgen gick som sagt rätt snabbt. Våran lärare var sjuk idag med!
Puss och ha en fortsatt bra dag! <3


Rast!


Slut!

Hejsan alla fina!
Nu sitter jag i sängen helt slut efter träningen och har just ätit en god middag! Idag övade vi växlingar flera varv. För på torsdag ska vi tävla i globen mot andra 99:or . Fatta vad spännande och coolt att tävla inför en ganska fullsatt globen! Men jag ska dock inte vara med :( För en vecka sen så lottade de ut lagen och då var jag sjuk. Så nu är våra lag fulla! Så jä**la dåligt. Jag som hade sätt fram emot att springa! Men de som inte kunde vara med ska åka in dit ändå med träningskläder så att man ser vilken friidrottsklubb man hejar på! Ska vaa hejaklack. Det ska bli rätt roligt det med. Men man hade ju helst viljat springa :)

Men på träningen så övade vi som sagt stafettväxlingar. Och vi sprang sammanlagt flera varv. Men nu är jag allvatligt sömnfärdig! Zzzz. Men nj blir det dusch och sen tv! <3
Puss!


Träning!

Nu sitter jag och Alma på mitt rum och bloggar. Om en kvart drar jag till träningen med polarna och Alma hänkar med och kollar!
Måste fixa mig nu! Puss <3


Love my shoes! <3


Magnum glass!


Skolan!

Hej!

Nu har jag slutat för ungefär en timme sen! Men är kvar med Alma i skolan. Hon ska vänta på mig när jag har sång klockan tio i 3 . Efter det går vi och hämtar syskonen och sen hem! Sen blire friidrott! Alma älskar att hänga med när jag tränar haha, vrf vet jag inte <3

Men skolan idag var najs. Anna våran lärare är sjuk så vi hade inte så många "riktiga" lektioner. Vi kollade på typ någon historie film haha! Sen hade vi gympa och franska och några andra lektioner! Men nu sitter vi i caffeterian och chillar!
Puss och hoppas att ni hare bra <3


Brasan!

Nu sitter jag vid brasan hos farmor och farfar! Älskar när det prasslar från brasan!


Söndagmiddag!

Hejsan! Dansen var riktigt rolig! Men nu blire söndagmiddag! <3 Har ni det bra? Puss <3


Tåget!

Nu sitter jag och Karro på tåget påväg till min dans! Karro ska kolla. Men jag hör av mig när jag slutat!
Puss! <3


Mums!


Bubblat

Nu har vi bubblat bubbelpool elr vad man ska säga! Haha nu ska vi äta lite lunch och smörja in oss, sen blir det dans!
Puss! <3


Spaa!

Hejsan!
Idag ska jag och Ebba va med Karro hemma hos Karro. Vi ska ha lite spa och bada bubbelpool och sånt. Det ska bli riktigt mysigt! <3 Jag ska möta Ebba vi tågstationen klockan tolv. Så jag ska gå nu. Men sen drar jag till min dans och Karro hänger med och kollar! Och sen ikväll blir det söndag middag med släkten hos farmor och farfar! Mysig dag! Vad ska ni hitta på idag? <3
Myskläder blire idag!


Tävlar!

Hejsan! Jag är med på Annas blogg och tävlar om att bli veckans blogg! Hon har en jätte bra blogg med sjukt bra statistik!

Hoppas att jag vinner ;) <3

Hennes grymma blogg! www.annaswans.blogg.se <3


Efterätt!


Strömavbrott!

Hejsan !
För en timme sen typ så var det strömavbrott i hela huset. Så vi fick laga resten av maten vid deras spis haha!


Fest!

Nu ska vi på fest hos Ebbas familj och några andra familjer!
Puss och ha en mysig kväll! <3


Fiskar!

Hejsan!
Nu är jag hemma från stan! Hade det jätte mysigt med Karro och Ebba. Jag köpte inte så roliga saker hehe. Bara deg jag behövde! Köpte två stifft och några fiskar haha! Ebba köpte typ perfym från Body Shop! Men aaa! Karro köpte ett skrivhäfte. Vad har ni gjort idag då? <3


Mums!

Sconesen blev jätte goda!!! Rekomenderar receptet!
Puss! <3


Sätt på ugnen!


Världens godaste scones!!


Godmorning!

Vaknade just! Har ni sovit gott eller?
Puss!


BUBBELPOOL! ♥

Skratt , skratt! ♥ Puss , nu blir det tv!

BUBBELPOOL! ♥

Skratt , skratt! ♥ Puss , nu blir det tv!

Grattis! ♥

Grattis fina Alma!
Idag fyller min älskling hihi nejmnen idag fyller Alma 13 år! Och jag hoppas att du haft en jätte bra dag Alma ♥ Du har blivit en stor tjej nu haha ♥ Men hoppas lixom att du får en fortsatt bra kväll med släkten och de andra! Vi får höras i helgen ju ♥
Ja må hon leva, ja må hon leva , ja må hon leva ut i hundrade år , jag viska hon leva,jag viska hon leva, jag viska hon leva ut i hundrade åååår!! Ett fyrfalligt leeeendee för Alam hon fyller hipp,hipp hurra, hurra,hurraaa! Grattis Alma♥

Du är absolut en av mina närmsta vänner och jag älskar dig. Utan dig inget skratt, inget knäppande. Ingen kokos ♥ Och absolut ingen GURKA!! Haha ♥
Du och jag! ♥
Gurka!
Jag och Alma blir spidade av gurka!
Gurkhjärtan! Love u!♥
Och skratt! utan skratt med dig är jag inget!
hahahaahhahaha
;)
'
Smile!
KOKOS!! Vi älskar kokos elrhur?♥
Från mig till dig! Jag älskar dig , du är allt! Puss och hoppas din dag varit bra, den är inte slut men ändå♥
LOVE U ! ♥ GRATTIS!

Rekomenderar!

Rekomenderar verkligen denna app! Man kan prata, skicka bilder och skriva till varandra! Den är helt gratis! Man har vänner som man kan skriva till och skicka bildrr till och sen kan man prata också! Ladda ner nu! Rekomenderra verkligen denna app! Har den! Mycket roligare än vanliga sms!
Jag hissar verkligen för den här appen! ♥

Bilder från i torsdags slalom!

Haha en klasskompis , han hade ramlat aha :D
Haha Alma ♥
Me ;S
Liften stängde klockan två så vi klättrade upp för hela backen och det var jobbigt!!
Men sen var det roligt att åka ner , det gick så fort! ♥
Jag hade mina hala skor (UGGS) så min kompis fick dra upp mig med en stav haha!
Mina skor!
Hha mina byxor var lite stora ;D
Love u ♥ Och idag fyller du år! Grattis! ♥
Alma! ♥
Sen var det dags att plugga hos Alma!
Trötta!
Hhaa jag i rosa och Karro i blått!
Det var de bilderna! Puss ♥ P.s längtar till nästa år då vi åker slalom igen med skolan, det var riktigt kul D.s ♥

Fredag! ♥

Så jävla nasj med Fredag!! ♥
Vad ska ni hitta på då? Själv sitter man på sitt rum och har skrivit om detta inlägg minst50 gånger! Det laggar typ! :P
Idag var jag ju med Karro efter skolan (provet i skolan gick bra skit enkelt faktiskt) men iaf , jag och Karro hade en as mysig eftermiddag. Först gjorde vi en nyttig smoothie som blev så jäkla god!! Efter det satt vi framför datorn ett tag. Men sen blev vi sugna på att bada bubbelpool.Och KArro har en bubbelpool på deras tomt. Så jäkla najsigt! Så där hoppade vi i och sen rulade vi oss i snön och massa :P ♥ Men efter det duschade jag och nu sitter jag hemma hos mig i mitt lilla rum! Vad gör ni då?
Men nu tänkte jag ladda upp bilder från min eftermiddag med Karro kolla!! ♥
HAHA ;D ♥
Haha jag och KArro garva ihjäl oss ibland! HAHHAHAHAHA ♥ ;D
:D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D ♥♥♥ :D
Haha karros fötter, bästa vinter skorna asså! :D
Haha me!
Förlåt för suddiga bilder , men när man tog kort med blixt blev ditt vitt och när man
tog kort utan blixt blev det så här :D
Ser ni något?
image description
Tunnan innan det blev mörkt ;D
Det var nog de bilderna! Hoppas att ni blev nöjda. Tänkte nu ladda upp bilder från i tosdag då vi åkte slalom , vill ni se bilder från det?♥
Puss!♥

Snart så!

Håller på med ett rätt långt inlägg på datorn! Därför upd jag inte just nu! Men snart kommer ett inlägg med bilder så ni vet! Puss! <3
Sry för gammal bild!


Bubbelpool!

Nu blir det bubbelpool hemma hos karro! Roligt! Hoppas alla andra också hsr det kul! Haha! Vi ses. Kram


Freeeag!!

Hejsan!
Nu är jag med Karro! Svenska provet gick faktiskt riktigt bra! Det var lätt enkelt. Det är skönt att det är över nu! Men så skönt med fredag också ju!

Jag hoppas att ni haft en bra dag!
Puss! <3
Haha jag och karro skrattar as mycket! Jätte flummiga ;) <3


Raast!

Hejsan!
Nu är jag på rast med polarna! Nästa lektion är Svenska prov! No :(
Puss!!


Bild!

Hejsan!
Nu sitter jag på bilden och ritar haha! Karro sitter bredvid mig och vi lyssnar på musik! Man får faktiskt ha på musik på bilden det är najs! <3 Men nu måste jag fortsätta! Puss! <3 Ha en ba dag!


Hemma!

Nu är jag hemma från Alma! Kunde inte va där så länge för hon fyller år imorgon och dem skulle typ fixa mycket och så! Men nu sitter jag och pluggar engelska och svenska! Prov imorgon! Och har typ inte pluggat något alls hehe :) Så ifall det inte är så ba upd så är det därför!
Puss och kram!
Haha hemma hos Alma!


Oj då!

Förlåt jag råkade skriva skridskor istället för skidor! Jag menade så klart att vi har åkt skidor hela dagen!
Sry för jag skrev fel <3


Slalom!

Hejsan!
Nu har vi åkt skridskor hela dagen! Gu vad roligt det var asså! <3 Men nu sitter jag , Nicole hemma hos Alma och snart kommer Karro , hon skulle bara hem och duscha! Men här blrdet ingen vila. Vi ska plugga jätte mycket inför imorgon då vi har prooov. Noo!
Men nu ska vi plugga så Puss! <3


Slalom!

Hejsan!
Nu sitter jag i Colans bil och vi ska åka med skolan och åka slalom hela dagen! Det ska bli super roligt! Men hoppas ni får en grym dag ni med! Det ska bli jätte roligt att åka skidor!!
Puss!


Tjoo!

Hej!
Nu är jag hemma från Karro. Har varit hemma ett tag! Men nu ska Mamma förhöra mig på Svenskan sen blir det tv!
Puss så hörs vi snart igen <3 Love yaaa!


Plugg och middag!


Karolina!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma hos Karolina! Gud vad länge sen. Vi har iaf precis ätit mellis. Tacos haha (tjockisar) nejmen asså karro och hennes familj åt tacos igår så då att dem lixom kvar lite ;) Men det var rintigt smaskigt <3
Men nu måste vi börja plugga.! Vi har Svenska prov på fredag och sen ska vi görra matteläxan och engelska också!
Hoppas att alla ni haft en grym dag, vi hörs snart igen Puss <3


Frukost!


Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag! Ha en bra dag <3


Godnatt!

Nu blir det tv för mig! Så jag säger god natt nu! Hoppas att ni haft en toppen alla hjärtans dag <3 puss och sov gott sen!


Duschat!

Nu är vi hemma igen! Jag kom jut ut från duschen och nu ska jag och mamma ta en kopp te med jordgubbar framför tv:en Mys!

Puss! Bara jag som älskar frysta jordgubbar? <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_189446461.jpg" class="image">


Börjar nu

Nu börjar konserten! Hörs om en timme.
Puss <3


Konsert!

Nu sitter jag och halva familjen i bilen på väg till mamma och hennes körs konsert. Det är en alla hjärtans dag konsert. Och jag har aldrig varit med på mammas kör konsert någon gång men nu ville hon att jag skulle komma!
Ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag <3 <3 <3 ! Puss!


Home!

Hej! Sey för sämst upd. Men jag har varit hos Hille efter skolan. Innan vi gick till Hille så flummade vi omkring vid Ica. Men nu kom jag just hem och ska äta lite middag :)
Sry för dålig upd hörni <3


Slutat!

Hej! Nu slutade jag för ett tag sen. Men är kvar i skolan med några vänner. Vad gör ni då?? Ska typ snart sticka hem. Får se om jag hänger med någon kompis! Puss! <3


Godmorgon!

Nu ska jag gå när som helst. Ska möta upp nicole och Lydia på vägen till skolan!

Glad alla hjärtans dag mina bästa läsare! Ha en extra bra dag! Love yaa <3 Puss!!


Jag får hostattack! ☻

Jag filmade när min mamma och ebba åkte snowboard i helgen och började hosta! haha ;)

Jag får hostattack! ☻

Jag filmade när min mamma och ebba åkte snowboard i helgen och började hosta! haha ;)

FÖRLÅT! ♥

Hej alla fina läsare! ♥
Jag är jätte ledsen för skit dålig upd idag. Men jag och Alma har haft en ritkgit bra eftermiddag tsm. Måndagar och Torsdagar är typ de ända dagarna då vi kan göra något. För hon rider alla andra dagar men när hon inte
rider så har jag Friidrott. Så typsikt. Men jag kunde inte gå på träningen idag p.g.a min förkyldning (HOSTA) så då passade jag på att gå hem till Alma.
Vi har kollat på Gosspi Girl och jag är tyå ett fan nu. Eller hur Alma! Vi var jätte taggade på alla avsnitt , vi såg klart en hel säsong haha ;D Tv nördar ;) Aja vi hade iaf en grym eftermiddag!
-
Men nu när jag kom hem åt jag middag (morfars goda biffar) och sen lekte jag lite med brorsan. Och vi fick skrattanfall och flummade runt i huset ;) Lika roligt att skratta med sin fem åriga lilebrorsa ;D När han skulle dricka så började fnissanfallet och han kunde verkligen inte ta en ända klunk ;D Vi har typ aldrig skrattat så mycket ahah ♥ Älskar dig bästa lillebror! ♥
Iaf sen efter flummandet så gjorde jag bara lite franska och nu sitter jag här på rummet! Ska snart gå och kolla på tv. Alla gillar ju typ model program och sånt. Det tycker jag är sjukt roligt med. Men jag gillar också 112 På Liv och Död. Någon mer än jag som typ föler det? Det handlar typ om ambulanser , poliser och brandmän som får akuta larm och sånt. Låter lite fjantigt men när man välls er det så är det himla bra. Är inget fan av poliser och sånt men just sånna här program är spännande.
Haha brorsan för typ ett år sen ;)
Haha gullipluttar!
Men nu ska jag ladda upp et klipp på videofy som ni får se snart tror jag. Sen blir det tv! Puss♥

Snart..

..hemma. Pappa kommer när som helst och hämtar mig. Kunde typ inte äta hos Alma . Men vi har haft en jätte mysig eftermiddag tsm <3 Men nu kom pappa! Puss!

Jag och Almas hund!


Filmen är ...

...jätte spännande just nu! Vi ser på Gosspi Girl!
Puss! <3


Med Alma!

Hej!
Nu är jag hemma hos Alma och vi tittar på film och äter mellis.Jag hoppade över sången idag. För jag och Alma kan bara vara med varandra på måndagar typ. Sen så blir det ingen träning för mig idag heller för jag må ste bli helt frisk i förkyldningen lixom. Bättre att man blir helt bra och tränar hårt än att man tar det lugnt när man inte är frisk ;)
Men nu ska vi fortsätta titta! Hoppas ni haft en bra skoldag <3


Morning!

Hejhopp! Sovit gott? Det har jag! Nu är jag hos nicole och väntar på att hon ska sätta på sig ytterkläderna! Vi börjar halv nio. Ha en bra dag Puss!


Min tumme!

Aoo!! Jag slog i tummen i bordet! Och det är helt rund nu! Läskigt säger jag bara xD ;D


Tv!

Hej!
Nu kollar jag och familjen på tv och jag har just pluggat franska! Blää ;-) Men det gick fort. Man skulle göra ett släktträd typ på franska. Och nu ska jag göra några glosor! Men ska ni se på det där nya programmet på fyran. Det handlar typ om Ove i solsidan. Det tänkte jag se. Det börjar nu klockan åtta! Det heter Kontoret ;)

See yaa!


Bilder från min och Ebbas helg! ♥


SPA!
Världens bästa krämer! ♥ Rekomenderar stort!!
Middag , LASAGNE! ♥
POPCORN
Tv!
Eget nyttigt godis ;D
Haha, vi pallade inte gå och köpa godis ;) så då fick det bli eget <3
Ebba!
Kex med kiwwwiiiii!
Lunch!
Haha vilken min! :P
Det var våran helg det ;D Hoppas att alla ni haft en toppen helg! ♥ Tack för en
mysig helg Ebba! ♥

R.I.P Witney Houston !


Alone!

Hejsan!
Nu sitter jag i mitt rum. Ebba gick för typ någon timme sen. Hon skulle åka och kolla på film med hennes familj. Mys♥ Men nu känner jag mig lite alone. Sitter helt ensam i mitt rum.
;D
Ebba och jag har haft en toppen helg tsm verkligen! Vi har varit ute i snön haft spa och massa mer. Senare kommer nog bilder på spat upp.
Ha en fortsatt bra söndag och njut av att ni är lediga ;D ♥ Love yaa!
Puss från lilla mig! ♥ :)

Backen!

Hejsan! <3
Nu har jag och Ebba just varit i backen och åkt pulka. Men nu sitter vi i mitt rum och kollar på Soul Surfer! Ha det bra Puss! <3


Lunch!

Nu blir det tidig lunch! <3


Några bilder på när jag var liten xD ♥

Thihi!
Där var man liten! xD ♥
Haha ensam!
Där hade man små fötter ;D
Fina Ebba! ♥
Haha många presenter!
Haha förstor luva! ♥
Haha stirrar!
HIHI ♥
Om ni vill se lite bilder på när jag och Ebba var små så kan ni gå in och kolla HÄR !
Puss! Nu går vi ner och äter lunch och sen bär det av till backen ♥

Godmorning! ♥

Hej och godmorgon!
Hopaps att ni sovit gott ♥ Det har iaf jag och Ebba! Vi somnade runt klockan ett. Idag lovar jag att uppdatera mycket ♥ Men tack så mycket Melina för tipset! Jag ska prova göra på ditt sätt och se om det funkar att publicera inlägg ;)
Melina om Taack ni är bäst! ♥:
Så där hände det för mig också när jag försökte blogga från mobilen, men då tryckte jag på avbryt uppe i hörnet och sen blogg.se nere i hörnet. Då loggade jag in igen, tryckte på att jag ville skriva ett inlägg och då låg det kvar där och publicerades utan problem! Om du inte har gjort det så hoppas jag att det funkar! <3 Annars kan det bero på att enternet är dåligt men oftast inte ;)

Men nu kommer snart bilder från igår upp på bloggen. Så får ni se hur vårat lilla spa såg ut ;D
Men hoppas att ni får en toppen dag. Sjukt fint väder ute idag ju!
Här kommer lite picnik bilder på mig och Ebba. Picnik ska typ stänga ner så nu kan man använda alla effecter och sånt. Passa på!! xD Men synd att det stänger ner :( Undra varför?
Min undrbara bästis, vi har alltid så roligt tsm ♥
Haha! ♥
Visst är vi fina? ♥
Men nu ska vi ladda in lite fler bilder på datorn. Puss på er och ha en fantastisk dag i snön! ♥♥♥

Sov gott! ;D ♥

Hjehopp!
Nu har vi sätt klart på tv och ska börja göra iårdning oss för natten. Men vi kommer nog inte somna förän om ett tag. Vi ska typ prata.
Sov gott från Ebba och mig! ♥

Taack ni är bäst! ♥

Hejsan!

Kollade just statistiken och såg att den ligger på topp just nu! Tack så hemskt mycket allihopa! Det betyder mycket för mig ♥ Puss på er!! ♥ ;)

Även om jag inte upd jätte mycket så är det roligt att ni ändå kikat in :) ♥ Men jag försökte nyss skriva ett inlägg från mobieln men det funkade inte :( Asså vet inte vad som händer! Det händer samma sak när jag ska skriva på min och Ebbas blogg också!!
Så här står det bara:



Åhh stör mig verkligen på detta!! Någon som kanske vet vad som är fel?
Kommentera isåfall ♥

Men nu sitter jag och Ebba iaf i soffan och kollar på film. Vi har typ bara barn filmer hemma eftersom att jag har små syskon. Så vi satte på tv:en och då var Scoby Dooo "Monstren är lösa" på! Haha det var verkligen jätte länge sen. Men asså vi kanske sätter på en film från datorn sen! Vi får see.

Men ha en fortsatt bra kväll!

Kam från mig och Ebba! PUSS  ♥

Vilket iPhone 4 skal föredrar ni? ♥

1: Det här?


2: Det här?


3: Det här?


4: Det här?


5: Det här?


6: Det här?


7: Det här?


8: Det här?


9: Det här?


10: Det här?


11: Det här?


12: Det här?


13: Det här?

14: Det här?

15: Det här?

16: Det här?

17: Det här?

18: Det här?

19: Det här?

20: Det här?

21: det här?

22: Det här?
Okej ???

23: Det här?

24: Det här?

25: Det här?

26: Det här?

27: Det här?

28: Det här?

29: Det här?

30: Det här?

31: Det här?

32: Det här?

33: Det här?

34: Det här?

35: Det här?

36: Det här?

Nu har ni många skal att välja mellan! Kommentera!! ♥ PUSS!

Home ;)

Hejsan! Nu är vi hemma från pulkabacken och hr precis ätit en god lunch! Vi gjorde små korta filmer i backen som kommer upp här snart!

Puss så länge då! <3


Backen!

Hej! Nu har Ebba kommit pch vi är i backen och åker pulka! Snart bär det hemmot och då blir det lunch <3
Puss och ha en bra dag!


Godmorgon!

Imorse vaknade jag vi halv tio och har ätit frukost ,varit med marsvinen och nu städar jag hos marsvinen. Funny... Det är det ända tråkiga/jobbiga med att ha marsvin.
Vi passar också två marsvin som våra kompisar har. Så nu har vi fem marsvin här hemma. Lilly,Evelina ,Smulan och våra kompisars som vi passar heter Benn och Jerry ;P
Nu måste jag fortsätta städa! Hoppas ni sovit gott! <3
Den vit svarta är min och den andra heter Jerry!


Sweet Dreams!♥♥♥

Tjenare och go kväll! ♥

Nu sitter jag frotfarande på mitt rum. Och det är fortfarande inte helt städat än. Jag har bäddat sängen och fixat med kuddarn ai min soffa och vikt kläderna som ligger utspritt på golvet. Men mer än så orkar jag inte idag. Det får blir imorgon istället tror jag. Mamma och pappa sover typ där ute i soffan. Det har dem typ gjort ett tag också. Känenr mig lite ensam för syskonen sover också, och marsvinen kanske också? Aja ♥ Snart sover nog jag med ;D♥
Men först ska jag fixa mig kanske kolla på tv lite och väcka mamma och pappa. Sätta mobilen på laddning sen och efter det blir det bomben ner i sängen. Haha♥
Men Helgens planer ser ut så här:

♥ Ringa Ebba!
♥ Ebba kommer hit!
♥ Ebba jag bloggar på www.ebbamatilde.blogg.se ;D
♥ Ebba och jag är ute!
♥ Ebba och jag har det bra ute!
♥ Ebba och jag bastar!
♥ Ebba och jag slänger oss i snön efter bastun!
♥ Ebba och jag kollar på film!
♥ Ebba och jag somnar hemma hos mig!

Okej det där var en konstig planering inför helgen! Men ni kanske fattat att jag och Ebba ska göra något? Vi bestämde det alldeles nyss faktiskt. Ebba och jag kommer få en jätte mysig helg tror jag! Med mycket lek i snön kanske?♥ Nu ska jag gå och väcka mina trötta föräldrar!

Så jag säger väll SWEET DREAMS till er alla!♥










Ensam..



Haha min humor! ;D





Dullig!






Gäsp!



Nalle puu!



Skalman tar en tupplur!





Aww vad gulligt♥

Sov gott alla läsare♥ Sweet Dreams!

10 februari Stan med mamsen ♥

Här kommer bilder på det jag köpte LOOK! ♥

Cheap Monday jeans.
De satt perfekt också ;D
Tröja med ficka från H&M , (sorry för att man typ inte ser någonting :P )
(suudig sry)
Stickad tröja från H&M Marinblåååå!
Nya vantar, behövdes! ;P
Jätte mysig stickad tröja från H&M , vit/bech , jätte mysig!! Nästan som en
magtröja , fast lite längre typ.
Conditioner/balsam ! Behövs till mitt hår!
Brukar alltid ta tops under ögonen med antingen vatten på eller
bortagningsmedel om det kommer mascara utanför eller när man tar
bort sminket. Rekomenderar stort!!
Bomull!
Strumpor, inte så roliga men en praktisk färg som passar till det mesta!
Uppe på strumporna ;D
Stövlar! Vet inte vad affären hette :P xD! Mina gamla stövlar har gått sönder
, då kunde jag låna mammas men av dem får jag skavsor så det var högtid
att köpa ett par egna!

Sitter jätte bra på mig, gillar när skor sitter ganska tajt , vad föredrar ni
helst, att de sitter tajt eller löst?
Men lite stora där uppe kanske dem är?... Annars sitter dem bra!

Dock är det inte Hunters som jag önskar mig. Men dem här funkar ju minst
lika bra!
Skomedel till mina UGG´s bl.a så jag kan impregnera (stavning) dem igen.
Detta köpte jag:
Jaa! Det var dem bilderna de! Gillade ni dem? Kommentera villket
klädesplagg som ni gillade bäst!! ♥


Måste kanske städa rummet eller vad tycker ni?
Suddig igen. Ifall jag tar med blixt så blir det för ljust och ifall jag tar
utan blixt så blir det så här xD Så irriterande!

Men förlåt för att det tog så lång tid att lägga ut dem. Men det var ju ganska
många bilder plus att det tar ett tag för varje bild att laddas upp här.

Nu borde jag nog städa rummet och skriva ett inlägg på
www.ebbamatilde.blogg.se ♥

Puss och ha en mysig fredagkväll! ♥♥♥

Vindruvor!

Äter vindruvor medans bilderna laddas upp! Mumsigt! <3
Nu saknas bara vin! Näää skoja bara. Rolig jag är va?....


Ledsen!

Hej! Asså är jätte ledsen för så dålig upd idag!! Men jag har haft fullt upp xD
Nu har jag iaf ätit middag och ska städa rummet medans bilderna på kläderna laddar upp på datorn. Sen blir det nog bara chill framför tv:en ifall det är något bra på tv förstås! Någon som vet något bra som är på tv ikväll?
Aja, nu ska jag ladda upp bilderna på datorn. Någon gång måste man ju börja ;D♥
image description
Sry för gammal bild. Men har typ bildbrist!♥ Puss så får ni snart kolla in mina bilder!

På väg hem!

Ledsen för dålig upd nu på eftermiddagen. Men jag har shoppat med mamsen så jaa. Men nu sitter vi på tåget på väg hem. Vi är hemma klockan sju. Då blir det middag och sen bloggar jag och visar vad jag köpt!!
Puss och Kram! <3


Tåget!

Hejhej!
Nu sitter jag på tåget på väg att möta mamma. Vi ska ju ha en liten shoppingrunda på stan. Fika lite och shoppa lite. Det blir mysigt! Länge sen var det iaf! Puss <3


Biggest Loser Sverige!

Nu sitter jag nyduschad framför tv:en. Egentligen så hade jag ju träning idag. Men kunde tyvärr inte gå idag för är jätte hostig i halsen och förkyld. Då ska man inte träna. Så jag får ta det chill resten av veckan och gå på träningen nästa vecka! Men jag gick ju till Ebba istället då för att jag inte gick på träningen. Fattar ni ? Ahha! Aja nu ska jag snart gå ner och hämta en god frukt. Ska fortsätta kolla på Biggest Loser Sverige nu. Riktigt bra faktiskt!
Puss och ha en mysig kväll <3


Låt och klipp ;D



 Braa låt!!!!!!♥  Yeey nu snackar vi alltså ;P

Vilken tur alltså!



Ni måste se asså! Vilke tur dem har. Fatta vad som hänt?♥

Aja nu blir det hopp in i duschen och sen tv! Puss love yaa♥

Våran blogg!

På Ebbas och min blogg skriver vi om allt möjligt så ni vet. Men tänk på att läsa den med ;)

Ännu en länkning ;D www.ebbamatilde.blogg.se ;D Kika in vetja!

Men jag är ledsen för döålig upd idag men jag och Ebba har lixom fixat med bloggen hela tiden :D
Men jaa!

Imorgon blir det nationella prov i svenska igen. Två stycken på morgonen. Men jag hoppas att det går så bra som möjligt. Imorgon efter skolan ska jag möta upp mamma på tåget och åka in till stan och ha en mys eftermiddag med bara mamma. Behövs faktiskt. Vi kanske fikar och jag måste köpa lite jeans och kanske någon tröja. Vi får helt enkelt se! Men hoppas eran dag har varit toppen!

image description

Tryck på bilden för att komma till våran lilla blogg tsm. Och jag hoppas att ni fattat att
jag fortsätter på den min blogg exakt lika mycket som vanligt och kanske lite mer ;P
 Men se våran blogg som en liten extra blogg haha nee men jag är självklart kvar
 här hos er♥ Gå in och se vad ni tycker och lämna en kommentar!
Puss! Nu blir det hop in i duschen!


Såå jaa! ;D

Hejsan!
Nu är äntligen våran blögg klar. Oj vad vi fixat med den länge ;)
Kom just hem från Ebba! Vi har haft en super mysog eftermiddag tsm! Tack för det Ebbla! <3 bloggen heter www.ebbamatilde.blogg.se kolla och ha det kul! Puss! Sla hoppa in i duschen nu!


Lång tid!

Om man vill ha en fin blogg så får man kämpa haha. Vi håller fortfaramde på med bloggen! Den är på blogg.se och ni kommer säkert gilla den. Då kan ni läsa både den och min. Men ni får inte försvinna för jag älskar er alla mina fina läsare! <3 Puss på er!!


Med Ebba!

Nu är jag fortfarande med Ebba. Vi jåller på med en blogg tsm. Kommer fortsätta som vanligt här såklart men vi vill också ha en tsm. Länkar den när den är klar!
Puss! <3

Smakprov på headern ;D


Ebba idag med!

Nu är jag med Ebba idag med. Vi har just ätit mellis. Najsig dag vi hade idag alltså. Inga prov eller någonting! Men vi kollar iaf på film just nu. Inga läxor jippi!
Puss! Hoppas ni haft en bra dag <3


Skolan!

Nu drar jag till skolan! Vi har skridskor första timmen på gympan. Kommer frysa ihjäl ju! Aja have a nice day <3
Fick ett hjärta på kinden av Colan!


Frukost!


Svar på kommentar!

Jag tycker att det är helt onödigt och ocoolt att röka. Man är bara o cool om man gör det.
Jag tycker att man kan dricka när man är i den åldern och i en normal mängd (asså inte dricka för mycket)
Jag har ingen aning när det händer! Varför undrade du? ;D
Tack för kommentaren!


Tack!

Tack så mycket för lite nya kommentarer behöver det nu. Så känns det nu iaf. Ligger i soffan och bara tänker på morbron medans tv:en står på!

Puss!


Ett helt år sen! R.I.P ♥

Hej där! Tänkte skriva om min morbor som gick bort för ett år sen.
Han dog för ett år sen dagen innan nyårsafton. Jag var i Jämtland på Jullov när jag fick reda på att han inte fanns längre. Min morfar ringde till mamma och berättade vad som hänt. Pappa och mamma pratade ett tag och sen fick vi gå upp till mamma och pappa som var på övervåningen i våra släktingars hus. Jag såg att mamma satt och grät på sängen bredvid pappa. Det första jag sa var : Vad har hänt.? Då sa mamma. Jesper är död. Och tårarna bara rann och rann, visste inte vad jag skulle göra! Jag bara la mig ner på sängen med en kudde i ansiktet och frågade varför ? Vad har hänt? Jag fattade först inte riktigt. Jag fick packa ihop våra grejer tsm med pappa. Mamma var ju helt knäckt. Tänk att sin bror dör. Asså gud vad hemskt. Vi var på Jullov hos släktningarna i Jämtland och vi åkte hem samma kväll som vi fick reda på det. Egentligen skulle vi åkt hem några dagar senare. Men mamma ville bara hem till mormor och morfar (hennes föräldrar) och prata.Usch vad jobbigt det var på vägen hem i bilen. Alla var så ledsna. Gud vad många tårar jag släppte den veckan :(

Sen kom den där begravningen för ett år sen. Så precis idag är det ett år sen som begravningen var!♥ Den dagen grät jag som sjutton! Ville inte gå ifrån hans kista. Oj vad sorligt! Gud nu blev det jobbigt♥

Ska sluta skriva innan jag blir för ledsen. Vill iaf förklara att jag saknar dig världens bästa morbror. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta för vad som än händer ♥



Den här bilden la han ut på sin facebook på mig och skrev :

Matilde, syrrans äldsta å min Guddotter. Underbar hon med förståts =)
Klättrar svåraste väggarna på klätterverket å börjar bli en riktigt stor tjej...

Så skrev han ♥ Nu har jag blivit en stor tjej! Jag saknar dig morbror Puss på dig♥
Du blev bara 35 år , vrf kan inte livet vara rättvist? Snyft ♥ :(

Nu ska jag sluta! Vila i fred ♥

R.I.P !♥

Saga!

Saga gjorde ett collage till mig. Och ingen annan ville vara med och tävla om en länknig så Saga vinner länkning yeeey GRATTIS Saga!♥ Jag gör samma sak nästa vecka så ni får vara med då eller hur?

Så här såg det ut! Tack så jätte mycket Saga! Så nu vinner du dagens länkning.!! Saga startade en ny blogg idag faktiskt. Hon har haft en blogg innan som hette www.pixpax.devote.se men nu kände hon för att byta till Blogg.se och det gjorde hon rätt i tycker jag. Så för att hon ska få en bra start i bloggandet så tycker jag att ni ska kika in HÄR!  Eller kanske HÄR eller varför inte här? Haha gå in och kika iaf! ♥
Puss! ♥

Svar på frågestunden Del 2 ;D

Här kommer svar på frågestunden del 2. Inte lika lång. LOOOK ♥ LOVE YAAA!!



Haha! Kolla nu och se om din fråga blivit besvarard ;D ♥

Svar på frågestunden Del 1 ;D

Kolla nu! Nu har jag gjort detta för er haha. Förlåt ifall jag låter konstig ;)♥
Kolla nu så hörs vi snart igen. Håller på med andra delen av frågestunden ;D
Kom snart igen PUSS♥

Jaha! ;D

nicole <3 om Kommentera!:
svara <3
IP: 85.224.228.21
08 Februari, 18:19
Saga ([email protected]) om Kommentera!:
Heeej 8D Svara på frågorna 8D
IP: 81.224.200.32
08 Februari, 18:19
Okej! Då sätter ja igång med ett videoinlägg nu och svarar på frågorna. Vill ni att jag svarar i ett videoinlägg eller att jag skriver ;D♥ KOMMENTERA!!

Kommentera!

Om jag får två komentarer på detta inlägg så svarar jag på frågorna nu ikväll! ;D

Mellis med bästisen!


Sista!

Nu börjar sista lektionen! Så måste Chile iväg hörs snart <3 Puss!


Tv!

Nu blir det slapp framför tv:en ska njuta in i det sista och bara ta det lugnt och vila inför alla prov imorgon. Okej det där lät konstigt. Men jag ska se på tv nu iaf haha! Puss babes <3


Någon som vill ha en länkning!?

Är det någon av er som gärna vill ha en länkning här på bloggen. Då tycker jag att ni ska göra en bild på mig och sen skriva något på bilden och skicka den till mig på min mail, [email protected] ;D Förstår ni vad jag menar? Asså ni ska först kanske ta en bild på mig från bloggen , sen skriva något som passar mig på bilden. Ni skickar bilden till mig på min mail. Och sen på fredag väljer jag ut den bästa bilden och den som gjorde bästa bilden vinner en länkning eller äran. Låter det roligt.? ♥Ni som vill vara med kan kommentera. Ifall ni inte fattar så kommenterar ni ok?♥
image description
Den här fick jag från en läsare som jag snart ska lära känna elr det lät konstigt. Men hon läser min blogg och några av mina vänner är kompis med den här tjejen så vi är snart nära vänner eller? ♥ Tack iaf! Ungefär så här kan man ju göra fast kanske en enklare.
Asså nu känner jag mig as ego men vill ni göra så här? Kommentera!♥

Taack!

Den här bilden fick jag från en läsare. Några av kompisarna vet vem det är för dem är vänner med henne och vi ska också lära känna varandra! Eller hur?
Tack så jätte mycket .... !! <3


Middag!


Kom igen nu då ;D ♥

Kom igen nu! Får jag några till frågor eller? Nu har ni chansen hallå. Jag är glad för dem jag redan fått , men vill ha fler! Kom igen ♥ Om två dagar svarar jag. Vad vill ni veta om mig? Inte ofta ni får ett sånt här tillfälle hehe ;D
Men kom igen nu! TRYCK HÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSS! ♥ KOMMENTERA för min skull ♥

Videoblogg-visst är jag bra på att sjunga??? ♥

Har låtbrist igen. Kommentera gärna några bra låtar så blir jag glad! Puss♥

Videoblogg-måste bara hitta ingredienserna.... :D

Haha visst är jag normal! ;D

Videoblogg- du får ta iPaden , gå uuut!!!! :P

Haha, gå uut! Puss♥

Videoblogg på gång!

Nu tänkte jag snart göra en videoblogg så kom snart tillbaks Puss <3

Gammal bild tyvärr!


Nicole!!

Hejsan! Nu är jag hemma hos Nicole. Idag så hade vi inga prov faktiskt. Trodde ju det. Men dem nationella proven är imorgon istället. No provet sköts också upp till i morgon. Så imorgon får jag fullt upp. Men nu kollar vi på mammor och minimodeller på datorn ;D
Hoppas ni haft en bra dag! Puss!


På väg till skolan!

Hej! Nu är jag påväg till skolan. Jag ska snart möta upp Nicole. Men gud vad kallt det är idag. Mina fingrar fryser till is snart! No prov nu första lektionen scary! Nej men det ska nog gå bra!
Puss och ha en bra dag!


Middag äntligen!

Nu är jag färdigpluggad och sitter och kollar på 112 på liv och död som jag spelat in. Det är faltiskt riktigt spännande ;)
Ha en fortsatt bra kväll Puss.
Haha äter just nu! Gud vad gott med mat! Haha ;D


Hello there!

Tjenare! Nu sitter jag nyduschad i rummet i min soffa. Dagens träning var jobbig ofc. Idag sprang jag 28-29 varv på träningen jippi haha. Ne men först körde jag 15 varv som uppvärmning och sen 10 till varv i maxfart och sen tre varv till i max fart. Vi skrev upp vad vi sprang på och sen i sommar ska vi göra samma sak och se om vi förbättrat oss. Vi gjorde lite mer saker också men pallar inte skriva allt. Då kommer ni inte fatta något haha!

Men träningen var riktigt rolig såklart men också väldigt hård. Men jag gillar hårda träningar.

Kvällens planer ser ut så här:
• Plugga,plugga och plugga (No prov imorgon)
• Stretcha.
• Äta middag.
• Slänga mig i soffan framför tv:en med ett glas te i handen.
Hur ser eran kväll ut då? <3
Imorgon har vi tre prov. Två nationella i svenska och sen ett No prov för mig jippi! Sen har vi också två nationella prov på fredag. Så den här veckan har jag fem prov yeeey! Aja det är bara att bita ihop och köra. Nu måste jag gå ner och plugga och allt annat. Ha en riktigt bra kväll!
Puss <3


Nu drar jag!


Träningens outfit ;D


Nytt inköp!

Nya skor till friidrotten ;) Idag blir det invigning! Puss!


Home now!

Nu är jag hemma med syskonen. Har hämtat dem efter skolan och nu sitter jag och äter mellis. Har träning ikväll ju. Jippie! Men nu ska jag äta klart. Hoppas att ni haft en bra dag ,för det har jag ;)


Duktig jag är ;)


Tvätten!

Blä nu måste jag hänga upp tvätten och hjälpa till lite. Men om man vill ha månadsåeng så får man vara duktig ;)


Frukost!

Godmorgon!


Gäster idag med ;)

Nu sitter vi och här inne i huset haha okej det där lät konstigt. Men vi har några gäster här på middag. Eller asså det är våra släktingar som vi senast såg i somras så det vr roligt att träffa dem!
Men jag tror att jag ska ta typ ta lite glass ur frysen snart. Det ska bli gott. Fast just nu är jag proppmätt från middagen.
Detta åt vi:
Ha en mysig kväll!


Home!

Nu är jag hemma från Vilma. Deras familj skulle till stan och kolla på bio och ha det mys. Men därför är jag hemma nu. Ska ut med syskonen i snön haha! Det blir väll skoj <3 Puss!


Haha mina skidor!


Skidor!

Nu har jag och Vilma just åkt skidor på deras tomt! Oj vad roligt det var. Vi fick skrattanfall haha! Vilma hade aldrig åkt längdskidor förut så hon ramlade hela tiden typ! Så roligt. Jag försökte lära henne men det gick inte så bra haha! Men vi gav upp och sitter nu i köket och ska äta ett gott mellis! Puss från oss <3

Haha vilma hade överdragsen ovanför jackan! Haha smart!


Tåget!'

Nu sitter jag på tåget påväg till Vilma! Vi ska ha en mysig dg och åka pulka ,skidor och bara mysa. Nu på morgonen gjorde jag matte. Sry för dålig upd imorse men det blir ändringar på nu!
Puss och ha en najsig dag!


Tåget!'

Nu sitter jag på tåget påväg till Vilma! Vi ska ha en mysig dg och åka pulka ,skidor och bara mysa. Nu på morgonen gjorde jag matte. Sry för dålig upd imorse men det blir ändringar på nu!
Puss och ha en najsig dag!


Godmorning!

Sovit gott? Det har jag iaf. Lika fint väder ute idag. Men hoppas att det inte riktgt är lila kallt! Nu blir det frukost Puss! <3


Salt and pepper!

Haha rolig text. Salt and pepper , salt and pepper... Haha ;D
Vilken låt tyckte ni var bäst ? Jag tyckte Sean Banans låt var rolig. Men aa jag vet inte riktigt. Men nu ska jag kolla vidare Puss! <3


Melodifestivalen!

Hejsan! Nu har gästerna kommut och vi har just ätit en god middag. Nu sitter vi framför tv:en och kollar på Melodifestivalen TAGGA! ;D
Ha en mysig kväll Puss! <3

Barnens mat, föräldrarnas mat:


Trött tjej!

Hej nu sitter jag i soffan. Förlåt för dålig upd men jag har bastat för jag frös så mycket! Men nu är jag varm. Men sen var jag så trött efter bastun så jag la mig på min säng och somnade och har sovit tills nu hehe. Gud vad trött jag är. Men nu måste jag skynda mig med att göra iårdning mig. Vi får gäster hem hit klockan halv sju. Måste också plugga lite för att komma i kapp i matten.
Hejdå och ha en mysig kväll!
Puss! <3

Sry för OLD bild! Men pallar inte ta en nu. Ser så trött ut ;)


Iiiis!

Man fick lixom is i håret så så här såg jag ut.
Håret frös till is ;D Scary. Men det "tinar" snabbt!


Home!

Nu kom vi just hem från skidåkningen. Längdskidor åkte vi, det var faktiskt rikigt roligt. Åkte med kusinen Oscar. Första åket för mig i år. Vad hittade ni på idag. Eller dagen är ju inte slut men vad har ni gjort?
Min känsel i tårna har just kommit tillbaks hehe. Oj vad ont jag hade. Det är typ 17 minus ute. Eller det var det imorse iaf. Nu kanske det är lite varmare ;) Men jag åkte också lite med lillebrorsan. Och han ramlade hela tiden på hans gulliga skidor. Hihi!
Men nu ska jag gå ner och äta lite lunch.
Det var skönt att fått komma ut lite i det kalla ändå. "Ute bra men inne bäst" ;)

Puss!
Så här såg jag ut!


Nu åker vi skidor! Så roligt!


Tack hörni! Fortsätt så <3


Godmorgon!

Hej och Godmorgon! Nu har jag just ätit frukost och ska snart borsta tänderna och så. Men planerna för idag är att vi i familjen och kusinerna ska gå och åka längdskidor och skridskor och ni vet bara chilla i snön. Ska bli roligt att träffa kussarna ;) <3
Men nu måste jag fixa mig. Det är ju typ 20 grader ute så sätt på er varma kläder!
Puss! <3
På våran lilla balkong ovanför våran träddgård är det såå mycket snö!


Mys!

Nu ska jag hoppa in i mysbyxor och bara mysa. Vad ska ni göra? Ha en mysig fredags kväll Puss! <3


Så här!

Så här ritade jag när jag var liten haha!



Haha , fint va?♥

Men tack frö att jag redan fått några frågor. Så najs av er. Fortsätt så♥ Love yaa Puss!♥


FRÅGESTUND!!!♥

Nu har ni chansen att ställa vilka frågor ni vill. Jag svarar på frågorna om några dagar. Och då vill jag att ni ställer frågor och inte bara struntar i allt. Ni måste ställa frågor nu. Även fast ni inte har någon bra. Jag blir glad för vilken som helst. Men ni ska ju passa på nu alltså. Ni har lixom chansen att fråga vad som helst! ♥



 Kom igen nu då!!♥ Lovar att svara på dem såklart! Nu har ni CHANSEN!
                      Puss! Det är bara att trycka på kommentera!
                 kommentera detta inlägg ♥ Puss och Kram nu.


Hörs snart igen ;D

Godis <3

Nu kom vi just hem från affären. Vi köpte goodis! Puss! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_187623932.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_187623932.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_187624687.jpg" class="image">


Lite bra Musik ;D ♥

Här är lite bra musik som jag lyssnar på nu. ♥



haha! Kommentera vilken musik ni gillar. Har låtbrist just nu. ♥ Puss , nu drar jag
 och syrran till affären ♥ Love yaa♥

Videoblogg ;D♥

Här kommer en videoblogg om dagen. Haha ni fåår kolla nu!♥



Haha puss på er♥

Kaka!


Fellan!

Nu sitter jag hemma hos fellan och äter mellis. Vi har just slutat ;)
Fredag så skönt. Kort skol vecka för mig haha ;D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3121532/images/2012/pic_187573880.jpg" class="image">


Bilden!

Nu sitter jag på bilden och ritar. Gick till skolan idag. Puss!


God natt!

Nu är det snö ute och jag väntar på en härlig vinterdag imorgon med snöbollskrig och allt det där man gör i snön ;) Jag har inte varit ute sen i Söndags. Jag har bara gått in i bilen två gånger. Så jag är glad att få komma ut imorgon ;) <3 Men även fast jag mår sisådär nu så går jag till skolan imorgon. I am strong... ;P Men asså det är fredag ( ok en av våra längsta dagar men ) det är bara att stå ut på lektionerna och sen få vara fri lixom. Så imorgon står jag ut i skolan och försöker vara så lugn som möjligt ( om det funkar ). Man vill ju inte bli sjuk igen.

Det ska iaf bli roligt att träffa polarna! Måste få lite sömn nu så att jag orkar morgondagen. Men först ville mamma att jag skulle försöka läsa!

Puss på er och sov gott <3

Snö på mitt fönster!


Middag!


Min favorit Ost!

Mamma kom just hem från affären. Hon köpte min favvo ost. Framsk Bondost. Den kostar 72kr på Ica. Men det beror på storleken. Osten är rätt dyr för att vara ost. Men det är den värd. Sjukt god. Fråga bara i affären om den har fransk bondost ;) Den är inte stark typ.
Prova!


Like or not? ♥

Gillar ni dem här bilderna eller inte? Då får ni kommentera you know how you do.... Men jag sa ju igår att jag skulle lägga utt bilder på något med garn. Och nu ska ni få se dem. Det är inte så många men kanske roligt ändå?♥

Njut... Nää bara skoja ;D



Inte så roliga bilder. Men jag fick lust att fota något! Garn....................♥



Mina garn faktiskt♥




De här har jag fingervirkat. Hur lätt som helst. Ifall ni vill att jag ska visa hur man gör
 i ett videoinlägg så får ni KOMMENTERA♥!!!!!!



Långa blev dem också ;) Vilken tycker ni blev snyggast? Ärligt nu♥



Okej,.. är den här finast? elr...


...den här kanske? elr...



denna?... elr kanske ....



...den här? Det är ni som kommenterar eller hur♥♥♥♥♥?



Tog kort på en duk ;) Haha roligt va?



;)♥:)♥;)♥:)♥



Det här är en annan sak man kan göra. Men det är också roligt! :D



 Roligt garn ;D





För att göra det som jag gjorde på bilden ovanför så använde jag dem här garnen!



En annan jag gjorde ;)





Och av bilden ovanför använde jag detta:



GARN..



Daraaa! Det här collaget (stavning) gjorde jag av en app på mobilen. Kan visa 
appen sen. Alla bilder har jag tagit med mobilen så ni vet hehe :D
Det var dem små bilderna. Hoppas att ni gillade dem så hörs vi igen.

P:s Ni får självklart strunta i att kommentera. Nejmen asså kommentera gärna vilka virkningar ni tyckte om mest. Vorre toppen roligt. Några av er vet själva hur roligt det är att få en kommentar haha ;D Jag blir iaf riktigt glad. D.s

♥♥
Om jag får 5 kommentarer på detta inlägg så lägger jag upp två bilder på appar som man kan göra fina collage med. Gratis appar ;D ♥ Så sätt igång att kommentera! ♥♥

PUSS!♥

Nu har det kommit lite snö!


Miss u soo much! ♥

Jag saknar dig så mycket. Saknar ditt skratt och allt♥

Från mig till dig:




♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥




Haha ;D ♥

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥



                                                      ♥





Fiiin♥



Puuusssss♥

Wäwäwäwäää!


Mellis!

Nu blir det mellis med syskonen. Mamma är på jobbet. Passar på att äta när det inte gör ont i halsen ;P
Puss!


Lunch!


No!!..


Vaknat!

Godmorgon! Imorse vaknade jag vid halv åtta. Nu hostar jag och nyser och allt möjligt ;P Men imorgon kommer jag ! Nu är man lixom förkyld och har halsont. Men nu när jag mår lite bättre så tänkte jag plugga lite. Puss och ha en bra skoldag!


God natt !

God natt första februari! Puss på er alla och sleep well!
Sweeet Dreams <3


Sex timmar sen!

Nu var det sex timmar sen jag senast tog en alvedon så nu kan jag ta en igen för min hals dödar mig!!

Jag är hemma imorgon också ;( <3
Hoppas iaf att ni mår bra Love yaa! <3


112 på liv och död!

Nu blir det tv. Har pluggat lite. Men mitt huvud hängde inte riktigt med så det blev inte alls mycket gjort !

Men nu behöver jag vila framför tv:en
Puss och ha en skön kväll!


Engelska!


Plugg!

Nu måste jag blrja plugga från hela veckans lektioner jippi!... Men tur att man får lite smoothie iaf. Har tagit en alvedon så att jag blir piggare! Puss!


Sämst!

Förlåt för sämst upd idag. Sa ju förut att jag skulle börja ladda upp bilder men jag kände mig sämre. Så jag låg bara still och kollade på tv. Men bilderna kommer upp senare.
Puss!


1 Februari! ♥

Hej! Nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår , men syrran har tyvärr blivit smittad :P Sorry! Men hon har typ bara ont i halsen och sånt.

Men imorse fick jag i mig lite flingor och en äcklig bulle :P Och nu sitter jag på övervåningen i soffan med min dator i knät. Mamma trodde att jag inte hade så mycket feber idag. Men jag känner mig typ trött, riktigt förkyld och jätte ont i halsen just nu. Men jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon. Man kommer lixom så mycket efter om man inte är i skolan. I eftermiddag ska jag föröska plugga lite och se hur det går ;D ♥

Nu ska jag ladda upp lite bilder som jag tog igår. Här är en ledtråd på vad det kommer att vara för bilder...



Haha garn....

Här kommer en bra låt! :



Vet att jag lägger ut denna låt ofta. Men jag lyssnar på den just nu oc jag gillar den riktigt mkt!

Vad tycker ni om låten? Kommentera Puss♥