Några bilder från dagen!

Hej! Idag har det varit en underbar skiddag! Tror många haft lika bra och fint väder! Åkt massa skidor och haft toppen kul verkligen! Ni kanske vill se några bilder från idag? Här kommer några! ;)
 
Här är ju bara några av alla hundra bilder, fler kommer senare! Puss!
 

Några bilder från idag! :D


Några vurpor blev det allt...

Hej bloggen!
Ledsen för dålig upd. Men jag har det iaf toppen bra här uppe i Jämtland. Idag var det as fint väder! Och jätte kul i backen. Skidåkningen blir ju så mycket roligare när solen skiner än när det är mulet, eller vad tycker ni?

Det var iaf så kul! Men det hände några små vurpor. Först så ramla brorsan i liften och släpades med i typ 50 meter och jag var några liftar bakom, fast allt gick bra och så! Sen löste pappas skidor ut två gånger samma åk i en sväng och han tappa båda skidorna, det gick också bra. Sen kommer vi då till mig, så sjukt osmidig, asså ni skulle sätt...Hahaha det var typ några smågupp efter varandra i slutet av backen, då ville syrran att jag skulle prova guppen, självklart ramlar jag haha! Sista guppet får jag för mycket fart och åker skit konstigt. Ena skidan utanför guppet och ena skidan på guppet, så det gick Inge bra. Plus att typ hela liftkön såg mig haha usch vad kul det måste sätt ut. Haha, det var ju typ inte änns lutning i backen, jo lite men hahah!
Jag tappade båda skidorna men allt gick bra!
Tur att alla dessa vurpor gick bra iaf!

Imorgon väntas en ny dag med skidåkning som jag ser framemot!

Hur har ni det all där hemma? ❤❤


Äntligen i backen❤


Bilresan!

 
•Tidsinställdt•
 
Nu sitter vi nog i bilen och har gjort det ett tag. Internet går säkert upp och ner från stad till stad! Men bilresan går säkert bra!
 
Hoppas jag inte börjar må illa :( brukar göra det om jag åker bil och typ läser eller håller på med mobilen och så, väldigt jobbigt!
 
Men det går säkert bra!

Hoppas alla ni må toppen!
 
Snart är vi säkert framme!
 
Puss och kram! 
 

Detta har jag på mig!

Detta har jag på mig i bilen imorgon! As skönt!
 
 

Älskar er älsklingar!

 
 
Kan berätta allt för er! Ni betyder allt ♥

LÅTTIPS NU!

Asså hörni , jag behöver verkligen låttips nu! Jag vet lite sent då men asså jag har typ fem låtar som är bra på min playlist och jag ska inte tröttna på 7 timmar? Det kommer inte direkt gå ,så kommentera jätte gärna vilken låt som helst, bara du gillar den, så gillar jag säkert den också!
 
När jag ändå pratar om musik så köpte pappa en sån här sladd så man kan koppla in mobillen så ljudet kommer i bilen, naaajs och sen köpte han också någon grej så man kan ladda mobilen i bilen! Och det är ju toppen för jag lyckas alltid ladda ur den ,så imorgon behöver jag inte känna någon press på att jag måste vara försiktig så batteriet inte tar slut, 
 
Jag sitter iaf och kollar på tv nu med mamma, jag har inte kollat på tv på hela veckan eftersom jag haft så sjukt mycket plugg. Så nu njuter jag verkligen ♥
 
Men nu ska jag göra tidsinställda, så GLÖM VERKLIGEN INTE ATT KOMMENTERA ,BEHÖVER HJÄLP!
 
PUSSS ♥
 
Puss ♥

Holiday Club! ♥

Tror nog inte jag har berättat om vad jag ska göra nu på sportlovet? Har jag det? aja iaf...
 
Nu imorgon så åker vi på förmiddagen till Jämtland där vi var i julas! De som har hundar och så ahha! Då är vi där i typ tre dagar , åker slalom och bara myser, sen på onsdag åker vi från Jämtland till Åre (okej åre i ligger i jämtland , men jag säger såhär iaf) så på onsdagen kommer vi då till Åre och bor på Holiday Club och är där i tre dagar, Ska träffa Vilma  där och massa andra polare , så det blir fett grymt!! Sen åker vi tillbaks till Jämtland och sover där en natt och åker sen hem. Och kommer hem på Söndag kväll! 
As rörigt haha , låter typ som vi ska åka bil massa men det kommer bli jättekul, taggar att vi ska vara borta HEELA lovet och inte bara vara hemma för det orkar jag verkligen inte! 
 
Så jaaa ska bli så naaajs att åka skidor. Ifall jag inte upd så bra här så får ni följa mig på Instagram heter matilde99 bara att följa, men asså jag är privat men typ godkänner typ alla ändå hahah onödigt haha!
 
Men här är massa bilder från Hotellet! ↓
Google bilder! De har värsta badet ;)
 
 
Ser det inte super mysigt ut? Någon som vart där? Själv har jag varken varit i Åre! Men det verkar ju grymt, typ Sveriges bästa backar! 
Men tänk er efter en hel dag i backen att bara ligga i poolen och gå på spat som finns där, och bara ha myskläder och äta gott! 
 
Ska bli super mys, speciellt att vara där ,ed Vilma också, hon har typ en lägenhet där! 
 
men nu kommer alla släktingar! Mpste springa ner! Puss ♥

SPORTLOV!

Hellloo!
 
Gud nu var det länge sen jag bloggade igen! 
 
Men guuuud nu är det SPORTLOV jag är så sjukt tagggad. Det här Sportlovet har jag sätt framemot länge nu! 
 
Men Sportlov betyder också mer upd för jag behöver inte göra någon läxa, jo typ en! Men aaa nu under kvällen så kanske det kommer något inlägg, ska försöka göra några tidsinställda till lovet.
 
Kvällens planer ser ut så här:
 
♥ Packa,packa,packa inte packat ett skit och vi åke imorgon, toppen!
 
♥ Släktmiddag (pappa fyller år imorgon)
 
♥ Blogga, fixa nya bra låtar till min playlist så jag kan lyssna i bilen imorn.
 
Jaa nu vet ni ungefär vad jag ska göra ikväll!
 
Har värsta bloggsuget nu så då får ni vara inne och kolla mycket!
 
Men prio ett ikväll är att PACKA!
 
Vi hörs!
 

Svar på kommentaar!! ♥

Vart är din tunika ifrån?
 
Vart är den där tröjan/tunikan ifrån? :-)
 

Svar: Min gråa tunika som jag hade på mig i måndags är från typ H&M asså har haft den as länge och typ inte andvänt den så myckee! Haha roligt svar!
 
Men tack fär frågorna! ♥

Sov gott!

Hej! Nu har jag pluggat klart och har tagit en snabbdusch, tvättar håret imorgon bitti för annars blir mitt hår helt shut lockigt och jätte fult eftersom jag sover med blött hår då!
Rolig fakta va?
Nejmen imorgon är det iaf en helt vanlig dag i skolan! Ska vara med Elli som vanligt på onsdagar hemma hos mig och plugga lite och så!
Men hoppas att alla haft en bra dag! Roliga inlägg jag gör va?

Aja puss och kram så hörs vi mer imorgon för nu måste jag sova så jag är pigg imorgon!

Sov gott! ❤


Träning!

Hej! Nu kom jag just dm från träningen! Nu äter jag mat och ska plugga! Gud vad jag måste plugga och vara koncentrerad! Men jag lovar att blogga snart när jag är klar med allt jag ska göra!

Ledsen för den dåliga upd!

Men vi hörs senare! ❤ ;)


DAGENS!

Godmorgon!

Det här är Dagens planer:

•Nu skola
•Sen blodprov hos doktorn :( hjälp!
•Efter det , hem och plugga!

Jaaa inte jätte annorlunda planer , mer än att jag ska ta Blodprov, paniiik :((

Ha en jätte bra dag, även fast det är måndag!
Vi hörs puss! ❤

Dagens Outfit:
Grå tunika med svarta tights och UGGS!
Chillkläder!


Natti!

Heej!
Nu har jag och mamma rensat hela mig garderob, asså gud vad skönt,det behövdes verkligen, såg ut son  ett bombnedslag! 
 
Men nu ska jag hålla på med mobilen och sova!
 
Vi hörs Puss och kram läsare! ♥
 

Lite blandade känslor...

Nejmen tjaa mina vänner!

Så, nu sitter jag framför datorn och har gjort en läxgrej. Men jag fick typ lite blogglust när jag lixom gik in på själva blogg.se! ajaa
 
Igår var ju jag med Ebba i stan och där köpte jag ett puder och en fin tröja! Jag fotade det tidigare idag, ska försöka lägga upp det så ni får se också. Men det har inte hänt så mycket sen jag bloggade sist haha!
 
Ikväll har jag tänkt mycket typ, jag har lixom varit lite ledsen, avundsjuk,förväntansfull,trött,glad haha, mycket på än gång. Känner mig avundsjuk på alla kompisar för jag känner mig så otroligt dålig i allat, asså på riktigt finns det något jag är bra på? Joo på att vara dålig på typ allt........
Jag är förväntansfull inför Sportlovet asså gud vad kul och skönt. Ska åka slalom taggar as mycket, ska berätta mer om det!
Jag är sjukt trött också efter denna helg konstigt nog... Samtidigt som jag varit väldigt glad.  Ja såhär har jag känt mig lite ikväll, blandade känslor och tankar. Jag kan verligen bara ligga eller sitta i soffan,stå i mitt eget hus och bara tänka och fundera på grejer haha. 
 
Jaaa det här var ett riktigt konstigt inlägg haha! Men kanske inte spelr någon roll när jag typ inte bloggat på år?
Nu ska jag kolla in lite bloggar och får blogginsperation och göra några inlägg, vi hörs hörni! Puss!
 

Just chillin :D

Hej! Nu har jag precis duschat och innan det var jag på dans, nu kollar jag på tv och bara myser!

Jag är ledsen att jag inte bloggat, samma gamla visa hela tiden men asså jag hinner inte och har ingen lust! Men jag ska sätta mig framför datorn sen och försöka hitta något att blogga om!

Pusss! ❤


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

Ha en toppen dag nu allihopa! Och ätt mycket gelehallon!
 
 
 
 
 
Pussii♥ Älskar er!

ALLA HJÄRTANS DAG IMORGON!

Hejhej!
Asså förlååt för den sämsta upd... vet att jag säger såhär hela tiden, men det funakr verkligen inte, måste plugga as mycket varje kväll och jag hinner inte med. Vi har så sjukt mycket läxor och prov, jag har träningar och så! Jag är jätte ledsen att det har blivit såhär med upd. Jag måste skärpa mig, i helgen ska jag verkligen försöka att blogga och lägga in tidsinställda.
 
Nu ska jag kolla på tv en stund och sen sova! Har haft ont i huvudet hela dagen. Jag vill verkligen inte va sjuk imorgon på ALLA HJÄRTANS DAG!
Så kul med det imorgon, även om jag kommer vara sjuukt alone haha! Man får väll hänga med kompisarna och äta hallonhjärtan hahaha as loner. Men vad ska ni göra? 
 
Vi hörs Pusss! ♥
 
Målade alla härtans dag naglar hos Elli haha! 
 

Friidrott sen semlor!


Frissan!

Hej!
Idag har det varit en lång dag! Klippte mig efter skolan direkt! Bara topparna och lite uppklippt! Men ändå skillnad! Ni skulle se hur slitet håret var! Helt sjukt! Men nu leder skönt att det är lent och ser finare ut och inte lika slitet ut!
Efter frissan så drog jag till farmor och farfar, där åt vi middag och sen har jag pluggat hemma tills nu typ!

Men nu ska jag sova!
Hoppas ni haft en bra dag!
Pusss! ❤


Tv med mamii❤

Hej!
Nu har jag just duschat och sak kolla på tv med mamii! Dansen var faktiskt väldigt roligt! Och Gud vad vi flumma pp tåget haha! Men Yees! Nu ska jag ta någon frukt och kolla på tv!

Hoppas att alla haft en bra dag! Hinner inte blogga mycket ikväll heller! Förlåt! Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan!
Men vi hörs imorgon! Puss och kramis!


Söndag! ❤ (Skulle publicerats tidigare)

Hej
Nu står jag och fryser på tågstationen, ska på dans med Olga och Vilma! Skönt att få röra på sig efter semlorna! Haha!
Idag har jag bara varit hemma och pluggat matte och no! No prov på onsdag och behövde göra lite matte också! Men efter dansen blir det bara att chilla och mysa framför brasan och bara njuta av att va ledig!

Två veckor kvar till sportlovet! Sjukt taggad! Ska upp till Jämtland och sen till Åre och åka skidor med kompisarna där! Berättar mer om det senare för mina touch vantar är lite jobbiga att skriva med!

Så vi hörs senare! Nu måste jag springa Runt lite på stationen haha för att bli varm! Haha ha en mysig kväll!
Pussss❤


JUST GIRLY THINGS

 

Lördag 9:e februari

Heeeej!
Gud vad längesen! Jag vet att jag inte har bloggat på typ hundra år men jag har veerkligen inte hunnit den här veckan. Jag har inte varit inne på datorn sen förra helgen, jag har haft så sjukt mycket läxor att göra asså och sena skoldagar och tränigar så jag har verkligen inte hunnit! Vi har haft tre prov denna vecka och flera förhör. So provet var värst, asså han ryp inte änns klart... Ajaaa men nu är det iaf så sjukt härligt med helg! 
 
Nu lovar jag att jag ska bli mycket duktigare när det gäller bloggen för jag gillar ju verkligen och fota! Har massa bilder att bjuda på också, från förra helgen och från idag! Så ni får kolla in nu under helgen så lovar jag att blogga! 
 
Nu är jag iaf med Vilma och vi har gjort semlor och ska nu fixa naglarna fint, mysigt! Ikväll kommer kusinerna över på lite mysmiddag, kolla på tv och ätia tsm, så det blir mysigt, har alltid kul meed kusinerna!!!! Men då hörs vi!
 
Pusss!
 
GOOGLEBILDER↓
 

 

Träning nurååå! :)

Hejhej!
Nu är jag på väg till träningen med Ville! Ska bli skönt att träna faktiskt! Efter skolan gick jag direkt hem och såg på två avsnitt av PLL! Fast jag såg typ fel avsnitt hahaha det var därför jag inte fattade något typ haha ;D
Men efter träning gäller det bara att plugga massa! Har så sjukt mycket att göra! Den här veckan är jätte jobbig!! Men i helgen blir det bra upd!

Vi hörs Pusss!!! ❤ :D

Dock inte måndag , men så här känner jag varje dag just nu :/


Plugg,plugg,plugg...

Hej!
Nu ska jag strax börja plugga och har precis ätit Mellis! Just idag så är jag typ as hungrig, blir aldrig mätt typ haha! Men mamma hjälper mig med plugget! Sjukt mycket denna vecka! Matte provet idag gick sådär! Men vi får se! Blev iaf godkänd hoppas jag! Haha!
Men ska nog börja pluggs nu så vi hörs senare!

Ciaaao! ❤


Ledsen!

Förlät för jag inte bloggar idag! Har inte riktigt hunnit!

Men hoppas att alla haft en grym weekend!

Pusss! ❤


Bilderna från idag!

Pannkakorna var sjukt goda! ;)

Photo Booth!

Vi hörs puss!

Vårkänsla! ❤

Måste vara säga att jag fått värsta vårkänslan nu! Fåglarna kvittrar och solen skiner, snön är snart borta! Hur blir det? Jätte härligt iaf!

Vad tycker ni?


Tåget!

Hejhej!
Nu står jag på stationen och väntar på tåget , jag ska som sagt hem till Melina! Sen kanske vi ska till stan med Ella och Ellen men vi får se! Har iaf med kameran, fast det blir nog inte så många bilder eftersom jag och vilma tog massa igår! Men idag ska jag försöka upd bra! Nu kommer tåget! Vi hörs strax!
Ha en bra lördag! ❤


Mot Melina! ❤


1 februari

 
Hejhej!
Nu sitter jag på mitt rum och Vilma har precis gått. Idag var jag som vanligt i skolan, inget speciellt.
Efter skolan å´kte jag och Vilma lundquist till Torsvik och fikade på Waynes vi hade sälskap med Mathilde Pettersson,Lova Karlberg och Filippa Ljungholm haha (kände att jag ville skriva efternamnen) Vi köpte candy på hemmakväll och jaa sen hade vi sällskap till tåget och på tåget, hasde det jätte kul. men sen gick de hem för dem skulle typ på elverket men jag och Vilma skulle inte. Vi fotade iaf och gjorde egen mat, Wook! As gott blev det verkligem. Vi hade det jätte mysigt! Nu lite senare har vi suttit och redigerat bilder och Vilma hjälpte lillebrorsan med att skriva lite saker haha han skulle skriva solfast då skrev han cll.Han har en egen stavning helt enkelt haha! Mén vi har verkligen hafta as mysigt och kul. Älskar verkligen Vilma. Världens bästa kompis, finns där i alla lägen och kan berätta allt för henne! Puss på dig Bästa du! <3 Älskar dig Vilma!                  
 
Hoppas att alla haft en bra dag! Nu ska jag kolla på Pll Pussss!

Canddyyy!


BILDER FRÅN KVÄLLEN DEL 2

 
Gud typ bara kort på mig, men hahaha VILMA VILLE MEST TA KORT! Hahaha jaaa men det va de bästa bilderna som jag la upp för vi tog as många men de bästa redigerade vi! ;)
Vad tycks?

Hej!

Tjeenaa!