Majbrasan!


Middag!


Härlig dag!

Hej! Kom just hem från Alma. Först var vi hos mig men sen gick vi till Alma. Jag,Ville och Alma hade vattenkrig på tomten haha! Så sjukt kul förutom att ville hällde en hel hink full med kallt vatten över mig! Toppen! Haha! Och då blev det händ från mig och Alma!

Haft en super kul dag och nu blir det majsbrasa men först hem med kusinerna på middag!

Puss och Kram! ❤

Fint väder!


Så typiskt min humor! :D

Hahaha! :D
Min favorit är "har ni någon mjölk elr? Nej tyvärr mjölken har gått ut och den var sur haha"
Det var några videoklipp som är typsikt min humor haha! Puss! ♥

Igår-sommarfeelings! ♥

Igår , gräsklippning får mig att tänka på sommaren när det luktar gräs och solen sken också igår så då kändes det verklien sommar. Och när man hör ljudet från gräsklipparen!

Haha tråkig video men jag var på studsmattan. Ville bara filma lite. Ni behöver absolut inte se hela. Haha! :D
Puss! ♥

Sista chansen!

Sista chansen att ställa en fråga till frågestund nu! FRågestunden avslutas om bara nåon timme så passa på nu, inte ofta man har frågestunder. Har inte fått så många frågor. Men tacka för de jag fått.
Är det inte något ni vill veta om mig? Fundera och kommentera så svarar jag sen!
Puss! ♥
http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Klicka däär!
http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Klicka däär!
http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Klicka däär!
http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Klicka däär!
http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment Klicka däär!
Klicka här för att komma till fågestunden!  http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html#comment
Snälla! Puss!♥

Sista april!

Hejsan och godmorgon!
Har alla sovit gott? Det har jag förutom att jag vaknade åtta. Vet inte vrf jag vaknar så tidigt. Min kropp kanske är inställd att vakna tidigt idag eftersom att jag brukar det. Egentligen skola idag ju. Men alla är ju lediga för att det typ är sista april och i morgon första maj. Najs att vara ledig! Låång helg,fyra dagars helg får man inte varje dag!
Men idag är det den 30april,sorligt ahha nejmen nu är det ett år tills april kommer igen och jag fyller år,känns inte så himla bra haha :D Aja man får väll glädjas av alla andra som fyller år. Och bara vänta tills Julafton :P♥
Planerna för idag är att vara med Alma och Ville. (är bättre i min förkyldning) och vi ska typ vara hos mig och utomhus. Vet inte riktigt vad vi hittar på! Säkert något roligt. Brukar alltid ha roligt med dem :D♥
Sen ikväll ska man väll då till majbrasan där alla kompisar är. Först ska vi till våra sysslingar kalle olle och lisa och där ska vi vara med Oscar och lovisa (kusinerna) och några andra kompisar ska också vara där! Det ska bli najs. Sen runt åtta nio cyklar vi tsm till majbrasan är där ett tag med alla andra och sen cyklar vi hem till dem igen så det ska bli najs. Vad ska ni göra på Valborg? Alltså idag och ikväll? Hoppas att ni får en härlig dag! ♥
Kommer självklart upd från mobilen idag , ska försöka göra ngra intressanta inlägg också haha!
Aja Puss och Kram så hörs vi! ♥
YESTERDAY! ♥

Vad köpte jag idag? Joo detta ♥

Hollisterblus från Hollister!!! Grå.
Jeans från Cubus. Superskinny! mörj,mörk blåa.
Förlåt för suddiga bilder!
Suddig bild!
Rosa mysbrallor från Cubus! Jätte lena. Har på mi dem nu. Brallorna är rätt stora så
det är likom skönt att ha på sig dem!
Hollister T-shirt från Hollister. Orange
Det var det jag köpte! Nöjd. Det var inte meningen att jag och mamma skulle shoppa loss. Fick i present att åka till stan med mamma och fika och ha det mysigt och köpa något och byta shortsen lixom. Därför köpte jag inte jätte mkt!
Kommentera gärna vad ni tyckte! Puss ♥
P.s imorgon kommer kanske bilder från dagen. Pallar inte nu. D.s
♥♥♥

Happy!

Haha stolt! :D ❤


.......

Håller på med videon! Det laggar och jag har laddat upp fel video. Måste göra en ny kanske! Ni får vänta lite till!

Home babes!

Heman från stan! Vet inte om jag ska göra ett videoinlägg med vad jag köpte elr ett bildinlägg! Vad tycker ni? Kommentera , så kan ni bestämma!
Ska berätta om dagen också!
Puss! ❤


Stan!

Hejsan!
Nu har jag och mamma gått runt här i stan och shoppat lite. Ni får se vad jag köpt när jag kommer hem.
Nu sitter vi vid ett fik och ska äta lunch. Solen skiner här.
Hoppas att ni har det bra!

Puss! ❤


Gomorgon!

Hej och Godmorgon!!
Inatt sov jag sådär vaknade halv sex av någon dröm?! Sen somnade jag om till halv tio. Karro sov över här inatt. Och hon sov bra!!
Idag ska jag och mamma till stan och ha det mys. Vi ska typ ta en promenad, äta på café och byta mina Hollister shorts och sen köpa något :D Det ska bli mys.

Ha en grym dag!! Puss! ❤


300kr och spa!

Hejsan!

Nu har jag och Karro jus haft spa. Vi bastade, tog shampo och balsam och hade olika goda body lotion från The Body Shop.Vi hade tända ljus och lugn musik och bara snacka (och flumma) Thats was nice. Halkade typ hela tiden för att jag hade massa tvål på kroppen :D Men så nu ska vi äta middag och smörja in oss med Kokos kräm och ta en ansiktsmask.

Från det ena till det andra....:

Iaf... Vi var ju "servitörer hos gannarna" och det var faktiskt riktigt kul! Man sprang typ hit och dit och fyllde på vin till de vuxna och läsk till barnen. Vi grillade korv till barnen haha (men vi sög) det gick bra ändå. Vi tog undan tallrikarna de åt på osv.... Målet var väll att föräldrarna skulle liksom umgås och vi skulle fixa det mesta. De klart att de hjälpte till ibland men vi gjorde det mesta. Det var himla kul och alla berömde oss att vi var jätte bra och duktiga och så. Det var kul att höra. Grannarna ville gärna ha dit oss en annan gång då vi kan hjälpa till.

Men vi failade några gånger :D När alla fått sina korvar så typ skulle vi fixa efterätten så vi glömde korvarna på grillen haha och jag gick sen till grillen för att hämta något och då såg jag att korvarna hade bränst och typ svämmat upp och spräckts (då fick jag skrattanfall haha) Karro baa vad skrattar du åt och jag ba haha kolla grillen och då började hon också skratta. Haha :D Men det var ingen fara för som tur var så ville ingen ha en till korv.

Sen så när jag diskade så skulle jag skriva ner "strålstyrkan" på vattnet(säger man så?) aja och då så skruvade jag åt fel håll så det sprutade ut vatten på hela mig och lite på golvet. Men det gick också bra!

Annars gick det bra och alla var nöjda med oss! Så det var najs!
Vi fick ju ockå 300kr var! Yeey! Haha så nu är båda 300kr rikare!

Men nu är vi as hungriga och ska gå ner och äta! Puss och kram! ❤


Skulle publiceras tidigare men det laggade!


Det gick bra!

Heej! Kom just hem från att ha kollat på pappa! Och det gick jätte bra för han. Så det var ju kul! Dem har ungefär två-tre timmar kvar nu. Och ungefär 20-30km kvar.

Ungefär halv två ska jag och Karro vaa servitörer hos våra grannar. Vi ska servera mat och så. De ska ha någon stor fest. Och de frågade om jag och en kompis ville hjälpa till och då blev det karro. Vi kommer få 300kr var! Hur bra är inte det?! Yeey. Så ikväll kommer jag vara 300kr rikare.
Men så mellan halv två och fem kommer jag ha fullt upp och inte kunna blogga.

Nu ska jag göra pannkakor och Karro kommer 13.15 ungefär!
Puss och Kram! ❤
Me and my brother!


Lördag!

Godmorgon bloggen!

Imorse vakande jag så himla ditigt har typ aldrig vaknat så tidigt på en helg förut?! Haha vakande typ kvart över sju. Men idag känner jag mig lite bättre. Jag blev inte sjuk typ utan nu är jag både alergisk och väldigt förkyld. Skönt att jag inte blev sjuk och så. Men man får väll stå ut med en förkyldning... Fast det är jobbigt för jag måste typ snyta mig varannan minut! Aja!

Men kolla ut genom fönstret, hur fint väder är det inte idag lixom?! Ur fint! Vad ska ni hitta på? Själv ska jag heja på min pappa som springer ett långt lopp idag. Han startade för en halv timme sen och ska springa i fem timmar?! Hur orkar man? Fråga min pappa! Han ska springa ett lopp som heter Ultraloppet och det är fem mil! Så han kommer springa hela dagen! Så vi ska åka runt på lite olika ställen och heja på honom med kusinerna.

Vi hörs under dagen! Lovar att upd mkt idag!

Puss och Kram!! ❤


Nyttigt godis!!❤


Mys i soffan!


Fredag!

Hejsan allihopa!
Nu kom jag precis hem från Vilma. Egentligen skulle jag,Vilma,Ebba och Felicia gå till Elverket ikväll. Men det blir inte så för det kommer ju typ inga? Och sen så var vi trötta och jag känner mig lite dålig. Tror det kan bero på gårdagens kalla träning!

Men det är nog bra att jag stannar hemma ikväll så att jag inte blir ännu sämre. För nu har vi ju långhelg eftersom att det är valborg. Så vi har ju fyra dagar ledigt! Yeey. Lördag,söndag,måndag och tisdag! Hur bra är inte det?!! ❤

Aja nu ska jag städa mitt stökiga rum och slappa!
Vi hörs.

My bby in school today! ❤


Godmorgon Fredag!

Hej och Godmorgon!
Ledsen att jag inte blogga bra igår. Men på träningen så sprang vi as långt i ösregnet. Det var så jäkla kallt!! Usch!
När jag kom hem frös jag som en gris(inte för att jag vet om grisar fryser) men så jag hoppade in i en varm dusch tog på mig min OnePiece och låg i soffan med två flisfiltar och frös ändå? Haha så himla kallt.
Men nu ska jag borsta tänderna och gå till skolan. Lång dag idag men det är bara att stå ut!
Puss och Kram så hörs vi under dagen❤


Träning!

Hemma från stan nu! Nu blir det träning i regnet! Jippi! As taggad... Haha hoppas att det slutar regna!

Puss och Kram så hörs vi! ❤

Haha på tåget!


Tåget!

Hejsan!
Ledsen för dålig upd som vanligt. Men nu är jag påväg till stan med några kompisar. Alma hänger med hem sen och till träningen. Hoppas att jag kommer hem med något.
Puss!! ❤


Glöm inte frågestunden!!

http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/fragestund.html
Tryck på länken för att komma till frågestunden! Glöm inte den! ❤
Puss! :D Behöver fler!


Guurkaa!! ❤


Så jäkla flummig :D

Haha ful stillbild!
Berättar om  dagen medans jag är så jäkla flummig ahah! Förstår om det inte blir några visningar :D♥

Haha Puss! P.s om ni vill se hur flummig jag kan vara så är det här bara lite flummigt av mig. Brukar vara typ 100gånger flummigare haha :D D.s

Håller på med videoblogg så den kommer snart! ♥

image description
Sry för en gammal bild från idag?
Puss! ♥ :D

Springtur!

Hej!
Sry att jag inte upd bra. Men har varit med Karro och Alex sen typ efter skolan. Men jag och Karro har just tagit en kort springtur! As skönt. Men nu ska vi bada bubbelpool. Yeey!

Men vi hörs! ❤ Puss!


Dagens outfit!

Tröja: Hollister
Yeans: Gina!


Onsdag!

Hej och Godmorgon!

Nu väntar jag på Nicole. Är påväg till skolan. Idag är det Onsdag. Lång dag och jobbiga lektioner men man får väll stå ut. Imorse kunde jag verkligen inte gå upp. Mamma fick komma och säga till mig flera gånger. Men gick tillslut upp och det var jobbigt :D
Men ha en bra Onsdag och glöm inte frågestunden!
Puss och Kram! ❤


Vååår!!! Äntligen!


Willys!

Hejsan!
Nu har jag gjort många So frågor. Ätit middag och tagit en cykeltur med brorsan förbi kusinerna. Så härligt väder ute ju! Solen skiner och det är rätt varmt. Är våren här nudå? Hoppas det!

Pappa och jag är påväg till Willys för att handla nu. Ville komma hemifrån ett tag hha! Venne vrf? Haha plus att pappa köper den bästa maten (onyttiga) haha! Mina favorit flingor crunch osv... Ahha!

Men nu ska det handlas! Puss och Kram! ❤


Frågestund!

Nu kör vi på frågestund! Så fråga på , vad vill ni veta? Svarar i ett videoinlägg i helgen typ. Så nu måste ag få frågor. Svarar om jag fått minst tio kommentarer med frågor. Så släng in en kommentar det tar inte lång tid!

Ursäkta den enkla bilden menmen!...

Fråga på nu!

Lycka till! Kommentera nu! ♥

Hemma från the school!

Hej nu är jag hemma från skolan och skypar med Karro! Vi pluggar so samtidigt och äter mellis haha roligt!
Men måste plugga! Blog u later! ❤ puss!


Godmorgon tisdag!

Hej och Gidmorgon tisdag!
Idag är det en normal dag i skolan. Börjar åtta och slutar typ runt två för halva klasseb ska typ spela upp någon show för ena halvan av klassen ahah! Det ska bli roligt att se!!
Jag har jätte träningsverk. I magen så det gör ont när jag skrattar och sen i benen då jag har ont när jag går haha!
Aja man får väll stå ut då ❤
Puss och Kram! ❤


Följ mig på instagram!

Följ mig på instagram heter matilde99.
Följ mig så följer jag dig!

Puss!! ❤


Hård träning!

Hej allihopa!
Är hemma från en as hård träning, vi körde sammanlagt sex km. Först sprang vi 4km, sen kom vi tillbaks till vallen och körde typ styrka? Spring övningar och sånt där. Efter det sprang vi 6x100m stegringslopp (man springer snabbare och snabbare... Så 600m sammanlagt. Efter körde vi 10x60m så fort vi kunde och då kom ju jag såklart med Ville och Malte (de sabbaste i gruppen) Så jippi...! Men det gick väll hyffsat förutom att jag sträckte låret och hade ont. Efter det sprang vi fyra varv , man fick välja om man ville köra spjut eller fyra varv och då tog jag,Ville och Vilma springa,då sprang vi 1,6km. Så ungefär sammanlagt så sprang vi 6km. Inte jätte mkt. Men är faktiskt riktigt trött nu.Benen och fötterna verker och jag är jäätte trött. Men det går nog över snart! 'Träningen var iaf rolig!
Puss och Kram och hoppas att ni haft en bra dag ;)♥ Ska kolla på tv nu Puss!
image description
Gammal bild i Knowe! ♥

Vilmas blogg!

Hej! Vilma har har en grym blogg och har haft bloggpause ett tag men har nu börjar blogga igen! Super bra så gå in på hennes grymma blogg!

Gå in där!
Puss!                 Bildlänk!

Puss! ♥


Träning!

Hej! Sry att jag inte bloggar. Men har pluggat ihjäl mig med Ebba på skype!
Men nu sitter jag i bilen påväg till träningen. Är as flummig ahah! ❤

Puss!


Plugg och tårta!

Hej!
Nu är jag hemna från skolan slutade typ för några timmar sen. Men Victor är hemma och har sina kompisar här på tårtkalas för han fyllde sex år i fredags. Men så nu sitter man och pluggar med tårta. Mums! Sen blir det första utomhusträningen (friidrott) det ska bli rätt najs!
Men vi hörs snart igen Puss! ❤


Godmorning! ❤

Hej! Har ni sovit gott? Det har jag. Idag börjar jag halv nio skönt så jag ska möta upp Colan runt åtta. Måste sätta på mig ytterkläder snart och mata marsvinen.
Men vi hörs då!
Puss och Kram! ❤ Have a nice day :S


Natti!

Nu säger jag god natt för dagen. Ska släcka nu och försöka somna!
Sovmorgon imorgon till 08.30 yeey!
Haha!
Aja sov gott på er!
Puss Puss! ❤
Förut!


Dagens låt! ♥

Hiss diss?
Jag gillar denna låt iaf! ♥

Videoblogg-Det jag fick i present!

Enjoy! ♥
Haha , ja det var det jag fick i present typ. Glömde visa min
friidrottsväska och en vattenfalska som jag fick men aja! :D♥
Hoppas att ni blev nöjda med videon haha! ♥

Rensat bilder!

Hej!
Nu håller jag på att ladda upp en video på vad jag fick i present när jag fyllde år på youtube. Typ 20 minuter kvar sen är videon uppladdad. Få se om jag hinner lägga upp den innan dansen men annars kommer vidoen komma upp runt fem tiden.
Så då får ni gå in och kolla babes! ♥
Men har just ätit lunch och rensat alla mina bilder på datorn! Haha det behövdes verkligen! Vet inte hur många bilder jag har raderat. Hade inte något minne kvar på datorn haha så nu har jag raderat och har mycket plats för många bilder :D
Men nu ska jag sätta på mig dans kläder! Men vi hörs sen. Ha en bra eftermiddag ♥
Puss! ♥

Man har ju bara för gullig brir alltså!

Asså gud vad min lillebror är gullig haha! Han kom in i mitt rum och ba. Matilde den här får du av mig, det är 13. Han hade gjort en pärlplatta till mig där det stog 13. Och han har kämpat med den hela morgonen med detaljer och så! Aww ❤ Så har lovat att värma på den sen.

Älskardej Victor! ❤ Puss!


Länkbyte!

Hej igen :P
Jag ville bara säga att om ni vill göra länkbyte med mig så är det bara att kommentera något inlägg så fixar vi det!
Så släng in en kommentar om du vill ha länkbyte! Puss! ❤
Old bild!


Ingen aning!!

Hej!
Jag har precis sprumgit efter marsvinen som rymde haha. Men nu har dem en ny städad bur att mysa i ;D
Men jag har verkligen ingen aning på vad jag ska göra idag förutom att jag ska på dans i eftermiddag. Något tips på vad man ska göra? Ska väll göra iordning mig och sen får vi se vad som händer! Vad ska ni göra idag dåå? ❤
Ha en bra dag babes! ❤ Puss!

Min garderob!


Godmorgon babes!

Godmorgon!
Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och håller på med mobilen. Min brorsa råka göra så att jag tappade mobilen igår också!åhh nu måste den lagas!! Pappa säger att jag måste köpa ett säkert skal till den nu. Har ju tappat den tre gånger nu. Elr jag tappade den en gång i Usa, sen tappade mamma min på gruset och igår så gjorde Victor så att jag tappade den igen haha men då var den redan sönder så what ever :D men om jag tappar den igen så måste jag typ betala. :O Så när jag har fått den lagad ska jag verkligen vara försiktig!

Men nu luktar den nybakat bröd så ska gå ner och äta frukost snart tror jag!
Upd mkt idag! Så bi hörs snart igen ❤
Puss!! ❤

Haha jag igår :P


Film!

Hejsan!
Kom just hem från Via. Vi åt moddag dr med mim familj sen. Haft en tte mysig dag med min fina Vilma! Älskardej Vilma! ❤ Puss på dig!!
Men nu ska jag se om jag hittar någon bra film. Så vi hörs imorgon!
Sov gott! Puss! ❤
Love u!!


Mina naglar!

Hiss/Diss? ❤


Naglar!

Hejsan! Nu håller vi på att fixa egna lösnaglar. Vi doppar dem i peljätter (stavning) men smakrpov kommer här!


Klippa klorna!

Hej!
Nu är vi påväg till en zoo affär där vi ska klippa vilmas dvärgkanins klor. Han heter Raffe haha gulligt! Men ahha intressant inlägg? Haha! Puss! ❤


Egen sallad!

Jag och Vilma har just gjort lunch! Sallad!
Mums!! ❤


Yeey!

Chill!


Vilma!

Nu drar jag till vilma bye! ❤


Dagens outfit!

Tröja: Hollister
Byxor: Gina!


Godmorgon!

Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Har ni sovit gott? Statistiken är på topp! Tack tack fortsätt så nu ❤
Idag ska jag och Vilma hitta på något kul hemma hos henne tror jag. Sen ikväll ska vi vara på middag hos dem.

Kommer upd mycket idag så kika in ofta!
Puss och Kram och ha en bra Lördag! ❤
Pallar inte gå upp!


Läskig padda! Usch!!

Haha hejsan!
Oscar och Lovisa gick just hem, dem var trötta. Men precis när vi gick ut från dörren så sitter det en padda utanför dörren och fräser mot mig och Oscar som en jäkla katt haha , jag och Oscar skriker typ samtidigt och hoppar till! Så himla läskig padda! Usch och fy och jag som hatar paddor också! Nu gör nog Oscar det också! :D♥
Aaa jätte läskigt! Paddor,myror och fiskmåsar är det värsta som finns! Bara jag? Aja nu ska jag vara lite social , har inte varit det på hela kvällen!
Puss och Kram!♥
image description
Bildbrist!

Det kan jag!

Tack för alla kommentarer om vilka shorts jag skulle ha kvar. Ni kan ju fortfarande kommentera. Men tack för hjälpen. Låter som att de flesta tycker par två, stämmer det? :D
Men fick en kommentar av Mila att jag skulle ta kort på när jag har shortsen på och visst kan jag det, gör det imorgon!

Puss! ❤


Chill med kusinerna! ❤


Hjälp mig!!! ♥

Fick två ganska lika shorts från Hollister i present, ett par shorts av kusinerna och ett par från min farbror och hans tjej, dem är ganska lika men har ingen aning vilken jag ska behålla!! Ska byta ut ett par mot en annan färg elr något.
Så här kommer lite bilder på shortsen m kommentera vilken ni tycker att ja ska behålla! behöver hjälp! Så nu får ni hjälpa mig babes ♥
Par ett är den översta och par två är då den understa ;)
Par ett!
Par två!
Så vilka var snyggast? Hjälp miig!♥ KOMMENTERA , par ett, elr par två? ♥
Puss! ♥

Dagens låt! ♥

Haha Hiss/Diss?

Rolig dag!

Hej kära läsare!
Ledsen att jag inte upd under dagen. Men har haft mkt. Efter skolan drog jag hem till Alma med Jocke, Ville och Ebba och hade as kul!! Haha vi flummade as mkt. Åt kokos från en äggskål och när jag skulle "dricka" upp kokosen så sa ville något rolig så jag skrattade så allt flög ut från skålen haha! Det hände tre gånger! Har varit så jä**la flummig som vanligt :D Haha men Alma skulle till stallet så Ebbas mamma kom och hämta mig och Ebba. Så nu kom jag just hem! Haft en rolig dag ❤
Ikväll ska vi få kusinerna hit för Victor fyller ju år och vi ska mysa och äta tacos! Mysigt! Victor vill också att alla ska ha sina One Pieces på sig (barnen alltså;). ) och han fyller ju år så då blir det så :D

Nu ska jag väll snart sätta på One Piecen och vänta på att Oscar och Lovisa kommer (kusinerna)
Puss,Puss!! ❤

Visst är jag vacker? Haha Victor fick maksen imorse och jag provade ju såklart den! ❤ :D


Dagens outfit! ❤

Tröja: Hollister
Jeans: Cheap monday


Godmorgon!

Hej och godmorgon. Ska snart bli körd av pappa till skolan för det regnar ju. Vi har just sjungit för min lillebror som fyller sex år idag! Min lilla gulliplutt ❤
Så victor hoppas du får en toppen dag! Älskar fig gubben! ❤
Ha en bra fredag allihopa!


Hemma från träning!

Hejsan!
Nu är jag hemma från min träning. Vi hade en annan tränare idag, våran tränare kunde inte komma. Vi gjorde massa olika saker! Haha! Men jag flummade inte så mkt haha, skulle försöka vaa fokuserad på träningen, ibland gick det och ibland inte ;)
Men nu ska jag gå igenom engelskaglosorna en gång till och kolla på tv!
Puss och Kram!
Bild från förut! ❤


Dagens outfit!

Tröja:Hollister
Jeans: gina!


Plugg med beztiis! ❤

Hejsan!
Nu är jag med Ebba och pluggar matte och engelska bläää. Men måste. Skolan var rolig! Kort dag! Men vi ska plugga ett tag till,hoppa? Sen blir det träning!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Wiii!!
Haha men måste plugga Puss!
Musiik!


Lektion...

Hej, nu är vi på "lektion" elr vi har ingen lärare så vi håller på med mobilerna alla typ haha! :D Vi vet inte vart läraren är xD Men vi sitter kvar här och chillar och hoppas på att ingen kommer haha!
Puss! ❤


På väg till skolan!

Hejhej! Sovit gott? Det har inte jag iaf... Somnade klockan tolv för jag kunde inte sova. Brukar inte kunna sova på min födelsedag för man tänker på att åhh nu är det ett år kvar tills jag fyller år igen. Haha så tänker jag... Och sen är det stort att fylla 13 år också. Men sen så ramlade jag av sängen och slog i huvudet i mitt hårda nattusbord haha! Gjorde så himla ont!!
Men nu har vi gympa! Puss! ❤


Skillnaden?

Hejsan! Här kommer en liten minimini tävling på bloggen! Elr det är inte direkt en tävling xD ser ni skillnaden på de här två bilderna? Haha lätt elr svårt! Kommentera om du ser skillnaden då vinner nu äran elr om du har blogg länkning såklart! Haha onödig tävling menmen!
Så studera bilderna nu noga! Haha!
Puss p.s det har något med att jag fyller år att göra! Haha avslöjade ju typ nu ;) D.s


Tack för alla fina gratulationer hörni!! ❤


Äntligen är ni mina!! Happy!! ❤


Kvällen outfit!

Linne: Hollister nytt från idag
Byxor:Gina nytt från idag ❤


Hemma med Karro!

Hej!
Nu är jag hemma från skolan med Karro , kusinen och Filippa. Vi äter mellis. Har haft en grym skoldag. Alla har grattat mig haah. Vet inte hur många gånger jag sagt "tack" haha. Men har haft det bra som sagt ❤ Ikväll kommer släkten hit och firar mig, mys. Så jag och Karro ska fixa lite inför ikväll och så.
Men vi hörs Puss! ❤


13 år!

Hejsan!
Nu är jag i skolan och har blivit firad av kompisarna! Ni är bäst hörni. Vi fick inte direkt födelsedagslunch haha det blev fisk med äcklig potatismos.
Men nu ska jag fortsätta bli firad haha men vi hörs Puss! ❤


Sista inlägget!

Hejsan!
Nu säger jag god natt för idag. Det här är sista inlägget som tolvåring haha! :D Men aaa imorgon kanske ni inte kan förvänta er värsta braiga upd. Jag fyller år och kommer bara lixom umgås haha. Men ni fattat säkert. Kommer slänga in något inlägg men bara så att ni vet lixom!
Sov gott och vi ses imorgon som trettonåring! Taggad! ❤
Puss alla fina läsare, kram från en taggad tjej! Längtar till imorgon då familjen väcker mig och jag fort presenter och allt som brukar hända på ens födelsedag! Ahha!
Sov gott babes! ❤


Nya naglar! ❤

Änkla och snygga?! Va tycker ni? Färglada haha! Kmmentera!
Puss! ❤


Måla naglarna!

Hejsan! Nu tänkte jag måla naglarna inför imorgon. Så dem blir fina!

Har pluggat klart känns skönt! Precis lagt lillebrorsan haha så gullig han är! ❤

Kanske borde fixa nya naglar elr?


Franska!!!!....

Hemma från fellan nu. Hon skulle på dans.
Håller på att plugga med mamma. Franska prov imorgon! Yeey or not...
Måste verkligen koncentrera mig nu. Ska upd er ikväll!
Puss och Kram! ❤


Med felicia!

Hejsan bloggish!
Nu är jag hemma hos felicia och vi har just ätit mellis! Woop woop!
Men nu ska vi plugga inför prov. Dagen har varit rolig men rätt jobbig aaha nejmen...

Vi måste plugga nu så vi hörs Puss! ❤


So!

Hejsan!
Nu är vi på rast. Vi fick extra rast. Wiihoo! Men nu har vi So kvar bara, och jag ska typ hem med Fellan efter skolan najs! Måste plugga och planera lite till mitt släktkalas imorgon!
Puss och Kram ❤


Rast!


Mot skolan! ❤

Hej!
Nu är jag påväg till skolan! Idag är det min sista dag som tolvåring, snyft nejmen det känns faktiskt bra! Fyller 13 år imorgon! Taggad ❤ :D
Nu ska jag möta upp Nicole Puss! ❤


Sov gott!

Mums! ❤


Nyduschad tjej!

Hej hörni!
Nu ligger jag i min säng med musik på iPaden och bloggar på mobilen (social..) haha. Träningen idag var rolig och jobbig. Vi körde ute först och det var ansträngande. Sen Sprang vi in och där körde vi intervaller. Vi började med 300m , sen 250m,200m,150m,100m och sen 50m med en minuts pauser. Vi sprang i hög fart. Det var jobbigt, men bra för konditionen :D
Ville och Vilma var inte där så det var inte lika flummig tränig ahha. Men jag och Sonja hade det roligt haha! Skrattanfall och så❤
Men nu ska jag hämta min glass som ligger i frysen (köpte den förut) och smaska på den framför tv:en typ 100 år sen jag åt glass! Mums!
Puss och kram! ❤Ha en mysig kväll!

Haha jag och Sonja på ett läger! ❤:D


Träning!

Det gick jätte bra hos tandläkaren. Jag hade bra tänder :D Men när man rönkar munnen så måste jag alltid ha barnröntgen grejen haha. Ni kanske itr fattar men jag har så himla liten munn!
Men nu börjar träningen jätte snart! Känner mig taggad ;D Ville och Vilma är inte här idag så det kanske inte blir lika flummigt! Haha men Sonja kommer ❤
Vi hörs efter träningen puss! ❤


Mot tandläkaren! :D

Sen blir det träning! ❤


Mellis!

Hejsan! Nu är jag hemma med syrran. Skoldagen var kort och rätt skön. Nu blir det mellis. Sen plugg. Klockan halv fem ska jag till tandläkaren och sen direkt efter det till träningen! Mkt idag!
Puss och ha en fortsatt bra dag! ❤


Dagens outfit! ❤


Bilder från idag! ♥

När vi var på lilla stranden så kom den här svanen upp haha blev jätte rädd! :D
Jaa, det var några bilder från idag! Nu vill mamma att jag ska lägga mig i min nybäddade säng och läsa några sidor. Ska försöka somna i tid ikväll!
Puss och kram! ♥ Sov gott hörni! ♥♥♥

Fixat lite nu!

Sry för dåliga bilder!


Fixar rummet! ♥

Hejsan!
Nu sitter jag i mitt rum och pappa hjälper mig med att sätta upp lite grejor,tavlor och sånt. Najs, kommer bild på hur det ser ut sen. Men ikväll blir det väll att se på tv. Vad ska ni göra haha? :D Finns inte så mkt att göra på en söndag kväll lixom!
Är iaf ledsen att jag bloggat om så ointressanta inlägg i helgen. Men har bara inte hunnit och haft ork. Ska nu ladda upp lite bilder på datorn från idag! Ska jag det? ♥
Ska ta fram lite frysta bär också och bara chilla framför tv:en!
Ha en mysig kväll så ses vi! ♥
Haha precis min humor :D ♥
Puss! ♥

Dansat!

Hejsan!
Ledsen att jag inte bloggat mkt. Men jag är påväg hem från dansen. Det gick rätt bra idag faktiskt. Hoppas att ni haft det bra. Ska hem nu och duscha och fortsätta med franskan.
Ha en bra kväll så hörs vi! ❤
Varnig ful bild! :D


Ut!

Hejsan!
Nu har jag pluggat franska och fixat lite i rummet. Nu ska hela familjen ut och typ bara chilla? Hoppas att alla får en fortsatt bra söndag!
Puss! ❤


Godmorgon! ❤

Hejsan!
Har ni sovit gott? Det har jag. Nu på morgonen har jag ätit frukost och planerat min vecka, födelsedag osv... Nu ska jag fixa iordning mig , packa upp grejorna vi köpte igår ,plugga franska och sen blir det dans. Vad har ni för planer för idag?

Kommer självklart blogga mlt idag. Ska verkligen försöka! :D ❤
Puss och Kram och ha en bra Söndag!
Ny gullig tavla, vad tycks?


Sov gott!

Kom precis hem från kusinerna.! Haft en jätte mysig kväll tsm! Flummat, busat, ätit och mlt mer. Men nu är jag hemma och tänkte kanske sova!? Är jätte ttt faktiskt!
Puss och Kram så hörs vi imorgon!
God natt och sov gott! ❤


Efterätt! ❤


Hos Kusinerna!

Hejsan nu är jag hos kusinerna. Vi kollar på kvällen är din. Snart kommer One Direction vara med för dem sem gillar killarna där! :D ❤
Ska kolla vidare! Ha en bra kväll!
Puss! ❤


Ikea!

Hejsan!!
Nu har jag varit på en bilaffär med familjen och på Ikea hela dagen haha! Det har väll varit sisådär! Men vi har köpt mkt. En bil har vi köpt också, en toyota. Vi har en fård och vi hade en toyota men vi ska sälja toyotan och idag köpte vi en ny toyota. Vi ska hämta den på måndag. Intressant? Hahaha!

Men är ledsen att jag inte bloggat, har inte varit något internet på Ikea. Ledsen!
Men ska blogga ikväll! Promise ❤
Nu är vi påväg hem och ska byta om och sen drar vi på middag hos kusinerna. Bloggar där ifrån!
Här kommer en bild från tidigare puss!❤


December eller April?

Hej!
Jag vaknade klockan tio och låg kvar ett tag. Jag öppnade sovrumsdörren och kollade ut och då ser jag en dm snö och blåst!? Jag ba , vafan är det här??? Asså man kan ju tro att det är December ju? Näää inte okej!! Jag fyller år om fyra dagar och har aldrig haft snö på min födelsedag så hoppas inte på att jag får det!
Men beroende på vädret så har ju typ alla sommardäck haha! Mamma och syrran ska åka till IKEA i det här vädret, undra hur det går? Pappa och Victor ska åka och kolla på ny bil som vi troligtvis ska köpa idag :D Så antingen kan jag hänga med mamma till IKEA eller pappa till någon bilaffär , eller så är jag med någon kompis!! Ska försöka hitta någon kompis att vara med. Annars får det väll bli Ikea elr nåt? någon som vill hitta på något, smsa!
Ikväll ska vi iaf på middag hos kusinerna (Oscar och Lovisa) det ska bli najjs! ♥
Sry! Puss och Kram! ♥♥♥

En video från i måndags!

Här kommer en knäpp video från i måndags, varning oseriös!
Haha!

Hemma!

Jag för en stund sen ahha! Ego bilder :D
Och nu, One Piece!
Och sprutan idag!
Håller på att ladda upp videorna från i måndags. Så dem kommer i morgon typ!
Puss och Kram och ha en najs kväll! ♥

On da train!

Hej!
Nu sitter jag och Ville på tåget och är snart framme. Det blev Hunger spelen. Den var jätte bra! Fast efter typ halva filmen så tappade jag ut popcorn skålen över typ hela golvet haha. Och det var den största storleken också! Funny.. :D
Ville bara åhh himla dum huvud! Haha!

Haha men den var grymt bra! Rekomenderars!
Men är snart hemm!
Puss! ❤


Med Nicole! ♥

Hejsan!
Nu sitter jag hemma med Nicole. Vi slutade 14.20 och har just ätit mellis.
Idag i skolan så tog ju vi spruta! Och ni fattar inte hur ont den gjorde. Nu har jag haft ont i armen i tre-fyra timmar och det har inte gått över än! kom säkert på en nerv när jag tog den och spännde mig säkert,det man inte ska göra. Jag och Alma har varit helt nere hela dagen, vi har haft ont,frysit och jag har haft ont i magen. Ett tag var jag typ nära på att ringa mamma.. Men det försvann sen. Nu har jag fortfarande ont i armen och är trött. Men jag står ut... Så min dag har varit lite konstig och jobbig! Men det ärju fredag den trettonde så då kan vad som helst hända?! Det var ju bara vi tjejer som tog sprutan då när vi kom tilbaks så hade vi jätte ont och så. Alla killar baa: Ni är bara klena blablabla... Men jag skulle lätt vilja se dem lida och ha ont ahha! :D
Senare ska jag på bio med friidrotten. Det ska bli najs! Ska "samlas" 17.15 men ska mobilblogga!
Vi får själv välja vilken film vi vill se och de här är förslagen, har inte sätt alla men vilken tycker ni jag ska rösta på? Förslag? Kommentera snälla!
Rösta på en av följande fyra filmer
Hunger Games (action/sci-fi)
Tomboy (drama)
Sons of Norway (komedi)
A royal affair (romantisk komedi)

Kommentera tack! ♥
image description
Gammal bild! Sorry <3 Puss!!

Fredag den trettonde!

Hej! Nu är jag på väg till skolan. Bild som första lektion rätt chill.
Menn idag ska vi ta livmoderhalscancers blblablabla sprutan i skolan och alla säger att den gör jätte ont!? Vad ska jag göra? Kommer ju typ dö!! Får hoppas på att de går bra. Önska mig lycka till.

Och vet ni vad , det är fredag den trettonde idag med? Kan det bli värre?

Aja får ta det lugnt!
Puss. ❤


Godmorgon!

Hej! Nu är jag på väg till skolan. Bild som första lektion rätt chill.
Menn idag ska vi ta livmoderhalscancers blblablabla sprutan i skolan och alla säger att den gör jätte ont!? Vad ska jag göra? Kommer ju typ dö!! Får hoppas på att de går bra. Önska mig lycka till.

Och vet ni vad , det är fredag den trettonde idag med? Kan det bli värre?

Aja får ta det lugnt!
Puss. ❤


Middag!

Hej!
Nu sitter jag vid tv:en med lite middag. Träningen var rolig och väldigt flummig haha! Vi körde intervaller tio gånger,stegringslopp, styrka osv... I bilen hade vi party ahha. Nejmen vi höjde volymen och typ var helt galna! Ahha!

Men nu blir det tv och mys! ❤


Träning!

Hej allihopa!
Nu har jag pluggat mkt, och känner mih klar! Så nu blir det Friidrott!! Weehoo!❤
Hoppas att det blir något jobbigt men roligt på träningen idag!!
Men nu kommer dem snart och hämtar upp mig så Puss, puss!
Vi hörs sen! ❤


Plugg :(


Heeeeeeej! ❤

Heej❤
Nu sitter jag hemma med syrran och hennes kompis. Haft en bra dag, ni?
Nu blir det att plugga, franska,So,matte och engelska. Och jag har friidrott klockan sex. Så måste sätta fart!
Puss! ❤
Äter kex namn!


13 år om sju dagar! ❤

Hejsaaan!
Nu är jag hemma från Ebba och vi kollade på filmen "taken" sätt den? Den var bra men rätt läskig :O Aja! Nu har jag pluggat franska och ska göra lite geografi som igår.

Men vet ni? Om sju dagar år jag 13 år woop woop!! Fyller år på nästa onsdag! Så idag är det sista onsdagen som tolvåring!
Kommer skriva mer om det här längre fram! Men bara så att ni vet :D

Haha Puss! ❤


Jag har inte ätit chokladbollar!!...


Med bästiiis!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma hos Ebba. Slutade för en timme sen ungefär! Skoladagen var rolig (på rasterna). Vi hade på rasten typ vantkrig! Haha killarna doppadd en vante i lerigt vatten och kastade på oss. Blev träffad i håret, och i ansiktet! Toppen! Haha nejmen de ställena man inte vill bli träffad lixom och då blev jag såklart det! Tack,tack!
Fick veta att 100skratt på en dag motsvarar 30 minuters gymnastik haha! Läste det på typ svenskan. Och då sa mina kompisar: Jävlar vad du måste vara vältränad då haha! Och det är väll sant så mkt som jag skrattar :D Haha!

Men nu är jag som sagt med Ebba och vi bakar chokladbollar woop woop!
Måste hjälpa henne nu!
Puss! ❤


Äntligen klar! ♥

Hejhopp!

Är äntligen kalr med läxorna,sköönt. Läste igenom geografin två gånger och pappa förhörde mig, sen innan så pluggade jag också franska. Så känner mig duktig nu haha :D Men skönt attha de gjort nu.

Håler nu på med att ladda upp videoklippen från igår på träningen haha! Så dom kommer upp som sagt någon gång i veckan. Ville och Oscar snodee ju minn mobil medans jag sprang så jag har inte hunit kolla igenom ala videobloggar än. Men det borde jag göra, dem kan ju filma vad som helst ju :D

Hoppas iaf att alla ni haft en första bra dag efter påsklovet, nu är det ju bara att stå ut i typ 60 dagar till sen är det Sommarlov! Woop Wooop!

Me nu ska jag nog slänga mig framför tv:en och bara chilla! Vi hörs ♥

image description

Sry , bildbrist.... ♥ 

Klar med franskan!

Hej där!
Är klar med franskan för idag. Ska öva imorgon och i övermorgon och blabla... Så det verkligen sitter.
Messar med lite sköna kompisar nu medans jag försöker läsa geografin tills imorgon!

Nee nu ska jag sluta messa och allt och vara en duktig flicka och läsa min läxa :P
Så ni får ursäkta haha! Nejmen!

Puss! ❤


Plugg,plugg och mera plugg!

Hej!!
Utvecklingsamtalet gick toppen. Dröjde över en halv timme opps! Men jag uppnår alla mål jag ska så det är ju bra. Har som "uppgift" att läsa lite fler böcker här hemma bara...

Men nu är jag hemma och ska börja plugga till mitt franskaprov som ligger på min födelsedag woop woop! ...

Ska också läsa geogrfi blää!
Aja puss och Kram! ❤

 


Cafeterian!

Hejsan allihopa!
Nu sitter jag i cafeterian i skolan och har precis slutat. Jag har utvecklingsamtal klockan halv tre :S så därför väntar jag är , pallar inte gå hem. Men jag upd senare!
Puss! ❤


Godnatt!

Nu ska jag försöka sova. Man är ju van med att gå och lägga sig senare nu. Men man får försöka!

Puss och kram och sov riktigt gott!
Ses imorgon!
Åt just bär! Mums!


Hemma från en as rolig träning!

Hello babes!
Är hemma från en as rolig träning med Ville och Oscar haha. Sonja kunde tyvärr inte :( Men hon får komma nästa gång ellerhur Sonja?? ❤
Vi sprang, Oscar och jag gjorde 100 situps haha as jobbigt. Ville klev ner i en såndär plint och jag och Oscar stängde locket på den så han kom inte ut.. Han sa att han skulle göra situps men jag och Oscar kikade och han tog upp sin mobbe och spelade spel istället :D Han ville ha locket på för att vi skulle tro att han tränade och inte spelade. Haha medans han "tränade" så sprang jag och Oscar några varv. Ni kanske inte fattar haha!
Vi har också gjort massa videobloggar haha som kommer upp i veckan och några kankse ikväll! Haha! Jag springer typ och filmar mig själv ahha. Alla kollade på mig.
Har iaf varit en as rolig träning! Förutom att vi hoppade av på en station försent för vi glömde att trycka på stoppknappen haha! Så vi fick gå en extra bit :( :D
Nu ska jag hoppa in i duschen! Ses! ❤
Puss! ❤

Jag är stark!... Förut!


Träna!

Hello!
Nu ska jag snart möta Oscar min kusin och sen gå upp till tåget. Oscar ville nämligen hänga med till min träning och kolla. Vi möter de andra på tåget. Vi åker själva till träningen idag. Vi brukar ju bli körda av föräldrarna men mamma hämtar där iaf.
Vårat internet har inte funkat tidigare. Det går upp och ner kan man säga. Helt plötsligt funkar internet och helt plötsligt slutar det funka. Pappa försöker se vad som är fel! Men så ifall jag inte skulle blogga så är det därför!

Men ska göra iordning mig nu och sen möta upp Oscar då! Så vi ses babes❤
Puss!


På cafet!

Hejsan! Nu sitter vi på cafet och väntar på maten. Jag tog en gulaschsoppa, en chokladboll och en påskmust!

Puss och Kram!<3

 


Godmorgon! ♥

Hej och Godmorgon allihopa!

Jag vaknade klockan tio imorse och har sovit ganska bra, hade lite svårt att somna bara.. Har ni sovit gott? ♥ Hoppas det ;)
Idag är det ju sista dagen på lovet och imorgon böjar skolan. Och det känns förjävligt haha nejmen.Det ska bli roligt att träffa kompisarna som jag skrev igår. Men,men nästa ledighet är ju typ kristerhimmelshelgen "stavning" sen kommer ju Sommarlovet!!! ♥ Typ 66 dagar kvar eller något?!
Idag ser planerna ut så här. Cykla med hela familjen typ till något mysigt Cafe´ och äta lunch och fika. Det ska väll bli mys! Sen ikväll kommer mormor hit och äter tacos med oss. Och jag Ville och Sonja ska typ åka till Bosön och träna själva. Det ska bli jätte roligt :D♥
Men nu säger mamma och pappa att vi ska göra iodning oss Så måste väll gå nu. Men ska försöka mobilblogga så mkt jag kan!
Puss och Kram!
image description
Sorry för gammal bild!

Sov gott!

Tänkte gå och lägga mig nu kanske?
Sov så gott så hörs vi imorgon!
Puss och kram alla fina! ❤
Efterätten förut!


Instagram bilder!


Med Mathilda! ♥

Hejsan!
Nu är jag och Mathilda (en av gästerna 12 år) på mitt rum och bara typ chillar med mobilerna. Checkar instagram och facebook. Vi har precis ätit efterätt. Gino om ni vet vad det är? Det är typ olika frukter som man värmer i ugnen tsm med vit chokad och kokos om man vill! Så gott och rätt nyttigt ;D ♥
Men vad gör ni då?
Imorgon är det sista lediga dagen. Känns lite "sorligt" haha. Men sen ska det ju bli roligt att komma tillbaks och sitta på dem jätte roliga No och Matte lektionerna!! Nej absolut inte, det är det jag inte lägntar efter. Jag saknar alla kompisar. Så det ska iaf bli roligt att träffa dem! Vad tycker ni?
Imorgon ska jag bara chilla och typ njuta av den sista lediga dagen ;) Och på kvällen är det ju ingen träning eftersom att det är annandag påsk så jag Sonja och Ville tänkte dra och träna ändå. Det är ju så roligt att träna med polarna själva också på egen hand lixom! Så det ser jag framemot lite :D♥
Nu ska jag inte skriva mer , ska försöka vara lite social, men det går inte! :D xD Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi ciao , Puss! ♥
image description
Igga mig! ♥

Oreoo! ❤


Middag!


Gäster!

Hejsan!
Nu har våra gäster kommit och vi ska snart äta middag. Är vrålhungrig!
Men nu ropar mamma att vi ska äta!
Blog you later!


Studsmattan!

Hejsan! Nu är jag på studsmattan med syskonen! Har precis gjort en playlist på mobilen som heter "studsmattan <3 2012" haha! Så nu är det musik i sterion! Hörs senare Puss! <3

 


Godmorgon!

Hej bloggen!
Jag vaknade halv tio imorse av att victor kom in rusande i mitt rum och sen sårang han ut igen?! Haha! Aja kunde ändå inte somna om så jag gick upp. Har just ätit frukost ,klätt på mig och målat naglarna!
Klockan fem kommer våra kompisar hit och tills dess ska vi typ vara hemma och kanske ta en cykel tur!

Ha en jätte bra dag! Jag ska upd er mycket idag! ❤ Puss!

Mina nya naglar!


Påskmiddag!


Hittade min nya mobil!

Haha! Hittade min gamla LG mobil på rummet. Och kollade igenom mina sms haha! Dem va så gulliga haha! Läste igenom Almas och mina gamla sms och man ba vgd? Dd? Ok och massor av hjärtan och smileysar ahha! Har spelat på den ett tag nu! Men nu blir det snart middag! Tjaoo! ❤


Påskafton!

Hejsan! Ledsen att jag inte bloggat. Men har bara inte hunnit.
Det känns inte som att det är påskafton idag eller hur? Det är ju så kallt ute!!
Men vi skulle ha kompisar här idag på lunch och middag ni vet. Men dem blev sjuka! Jätte synd! Fast dem kommer imlrgon istället så det är ju bra!
Ville bara säga hej! Kommer upd mer nu! Ska göra en efterätt till ikväll nu så Puss! ❤
Tog den här förut! ❤


Willys!

Hejsan!
Har tränat klart nu och vi åkte till Willys och handlade efter men nu är vi påväg hem! Har ni det bra!?
Puss! ❤


Träna!!

Hejsan! Gick upp klockan halv nio. Jag och mamma ska nämligen träna! Skönt start på påskafton!❤
Hoppas att alla får en jätte bra påskafton! Glad påsk på er!! ❤
Hörs efter träningen!
P.s det är så himla kallt ute så ni vet;)D.s
Puss!


God natt!

God natt allihopa! Ska göra iordning mig nu! Sov gott! Vi ses imorgon, ska träna med mamsen imorgonbitti!


Om tolv dagar är jag tonåring! <3


Miss the summer!


Lägga brorsan!

Hejsan! Nu lägger jag min lillebror. Han sommade just! Han sover som en stock nu. Hihi! Han är så gullig :D Älskar dig fina bror. Vi har läst hans favorit bok! Här kommer polisbåten! Haha!
Puss och Kram! ❤


Go kväll!

Hej!
Har sms:at med Anna i typ flera timmar nu haha! Vi flummar lite på sms och sånt. Har suttit vid datorn också! Men nu ska jag gå till de andra och kanske vara lite social? Om det går! Vi får se!
Puss! ❤
Old...


Haha förstår om det inte blir några visningar haha!

Ursäkta hur jag ser ut! xD

Ledsen!

Hej babes! ♥ Nej men allvarligt!
Jag är ledsen för udålig upd idag, men jag har som sagt varit och shoppat lite och så och har inte haft tid. Men det ska det bli ändring på promiseee♥ Hoppas att alla haft en toppen dag! Glad påsk på er förästen! ♥♥♥
Jag försökte ladda upp bilderna på vad jag köpte idag men det är något konstigt med datron eller något så jag kan inte ladda upp bilderna! Har provat massor med gånger!! Jätte dåligt. Men så fort det funkar lovar jag att ladda upp dem!
Håller på med en oseriös videoblogg nu så ni vet! Ni får se den, men ni kommer tycka jag är knäpp... Jag visar iaf hur man gör rosett av godispapper haha men misslyckas totalt!
Aja ha en mysig kväll Puss! ♥
image description
Jätte gammal bild haha! ♥ Puss!

Trodde att hon var en skyltdocka haha!

Kom just hem. Vi har shoppat rätt mkt. Som sagt varit inne på Hollister och när vi kom in så stog det en tjej och ba "Hai whats up?" och mamma trodde att det var en skyltdocka så hon blev as rädd haha! Provade en vårkacka,kofta och några shorts, mamma sa att jag skulle gå ut för hon skulle väll köpa kläderna till mig haha. Ska försöka glömma bort haha. Vi var inne på Gina också och samma sak där. Hon sa att jag skulle gå och kolla på något annat medans hon betalade. Aja! Rolig dag iaf! Skönt att kma hemifrån lite lixom!
Nu ska jag bara chilla lite! Har ni det bra? ❤ Puss!
Bild för någon dag sen!


Shopping!

Hej! Vi har varit inne på gina, Hollister❤, och andra affärer. Nu blir det lunch. Mums! ❤ Hur har ni det?


Mot gallerian!


Godmorgon fredag!

Hej! Vaknade för en halv timme sen och har ätit frukost precis. Idag ska hela familjen typ till någon galleria och köpa lite kläder. Jag ska se ut lite grejer som jag önskar mig eftersom att jag fyller år om 13 dagar. Vi ska typ hjälpa pappa att hitta lite kläder. vi kommer vara där ett tag eftersom att kolla ut? Fint väder? Nej! Det typ snöar ju åhh.
Hoppas att alla får en bra dag ändå. Upd från gallerian.

Puss och kram! ❤
Lillebrorsan!


Collage!

Man får passa på att göra collage på picnik nu för de stänger ner picnik den 19 april!Varför vet jag inte. Jätte dåligt. Vad ska man då göra sina collage tex??
Passade på att göra ett collage!
Haha ego!
Puss! ♥

Matilde tipsar! ♥

Här kommer lite saker som jag tipsar er om! Olika grejer :D
Min Hollister perfym!
Hudkräm från apoteket!
Flour tabletter! Bra mot tänderna också från apoteket!
Min mascara! Jätte bra! :D
Ögonfransböjare tips!
Ansiktskräm! Finns och köpa på Lindex bl.a tror jag.
Sminkborttagning! Väldigt bra. H&M !
Shower gel jordgubb från The Body Shop! Luktar så gott!
Också shower gel från The Body Shop!
Body butter till! Luktar också otroligt gott!
Jätte bra hudkräm! Tips,tips,tips finns på apoteket i olika sorter!
Från torr till len! ;)
Britney Spears perfym! Midnight fantasy.Lucktar såg gott! Går och köpa på bl.a Lindex!
Finns i olika storlekar tror jag!
Urbanears! Från pappas jobb ahha! Han jobbar på posten och då fick han gula urbanears!
Inte snyggatse färgen men,men!
Det var lite tips haha! Hoppas att ni fick lite tips!
Puss! ♥

6. En sommarbild!

För mig är det här en sommarbild. Förra året på landet med en gammal cykel! Åååå vill ha sommar nu! ♥

5. En bild från när du var liten!

Alla har vi varit små! Där var man inte stor :D

Skönt!! ♥

Hejsan! Är hemma från springuren och har just ätit en god middag!
Jag sprang med mamsen kanske 4-5 km, inte så långt men vi sprang rätt snabbt! Jag kutade upp för backarna haha vrf? XD Men Ville ta i och verkligen bli trött! Haha skönt att få röra på sig som sagt. När vi kom hem från springturen så körde jag lite olika träningar på tomten. Sprang upp och ner på trädgården sayy what? Måste sätt roligt ut ahah :D Jag gjorde lite olika ben grejer ahha! Spark i rumpan, indianhopp och sånt.
Hoppade studsmatta asså att hoppa är rätt jobbigt om man tänker efter. Eller det bror ju på hur högt man vill hoppa men om man verkligen vill ta i och hoppa högt med en studsmatta som inte har världens bästa studs så är det ju fett jobbigt?! Bara jag som tycker det? Hade ju iförsig sprungit innan. Ifall man hoppar rätt länge så blir det ju jobbigt iaf. Haha känner mig som värsta tjockisen som ba asså jag tycker det är jobbigt at hoppa studsmatta, nejmen haha! xD
Skumt inlägg!
♥♥
Saknar dig Alma! Haha hoppas att du har det bra vart du än är! :D ♥
PUSS! ♥♥

Istället för friidrott!

Hej där!
Ebba och jag har haft en lugn dag tsm. Men hon gick hem för ett tag sen för hon skulle med familjen på middag. Idag torsdag har jag ju egentligen friidrott. Men eftersom att det är skärtorsdagen så är det ingen friidrott. Därför ska jag försöka träna så mycket ändå. Först sticker jag ut och speinger några kilometer och sen glr jag kanske lite intervaller och styrketräningar här på tomten. Får se! Är på springhumör!
Haha! Ha det bra så länge då!
Puss! ❤


Så här kan det låta...

när jag och syrran bråkar haha! Värt att se ;D ♥
Pöss! ♥

Studsmatta med Ebba! ❤

 

 

 


Påskägg!

Hej! Nu har jag pratat med Ebba och hon kommer hit och vi hittar på något!

Öppnade just mitt påskägg som jag fick av farmor och farfar och där låg det 200 kr och godis! Tack så mycket farmor och farfar! ❤
Glad påsk på er!! ❤

Puss och Kram! ❤


Godmorgon! ❤

Godmorgon babes! ❤Sovit gott? Det har iaf jag!! Idag är det fint väder ute, solen skiner jippi! Men hela påskhelgen ska bli ruskig allstå vädret... Det ska regna, blåsa och snöa och allt möjligt! Så man får passa på att vara ute idag.

Idag har jag inte direkt några plnaer förutom att jag ska blogga mkt. Kanske bakar något? Ringer en kompis? Någon som är hemma? Det känns som typ alla är i London haha. Nejmen typ nästan alla är ju bortresta! Kommentera ifall du är hemma :D Så vet jag ;)
Men nu ska jag äta frukost!
Puss! ❤
Facelook!


Bilder från min och Ebbas sleep over! ♥

Jag sov ju hos Ebba från tisdag till onsdag och på onsdagen så tog vi lite bilder i hennes trädgård! Här kommer dem!
Enyoy! ♥
Haha!
Ebba! ♥ Love u!
Tog lite kort på Ebbas skor :D
Min sko! ♥ :D
Fick ingen bra skärpa på blomman!
Ebba!
Min sötnos! ♥
Det var lite bilder! Hade det jätte mysigt med dig Ebba! ♥♥♥
Puss och Kram, ha en skön kväll! ♥

Veckans blogg vinnaren är.....

Jag har kollat in de som varit med på veckans blogg. Det är en av alla som länkat min blogg i dens, och för större chans att vinna skulle man ju länka! Men ni som inte vann, är inte ledsna haha :D Kommer med en ny omgång snart igen!! ♥
Den här bloggen upd väldigt bra! Jätte många inlägg per dag! Fin design och header. Riktigt söt tjej som jag vill lärka känna bättre! Så stort grattis till dig ______!!! ♥ Tack ni andra för att ni var med! Ni är med nästa omgång eller hur?
Tryck på bilden för att komma till den här fantastiska braiga bloggen! ♥♥♥
Grattis _____! ♥

Konstig dag! :D

Hejsan!
Är super ledsen för dålig upd idag. Men min mobil har laggat! Har varit jätte konstigt med blogg appen! Men nu ska jag berätta lite om dagen. Dagen började med att vi åkte till Sydpolen,ett bad. När vi var på väg körde mamma fel tre gånger ahha :D så det tog sin lilla tid. När vi kom fram så såg vi ett frtids som vi trodde skulle bada så vi skyndade oss att betala och hann in innan fritidset. Som tur var så skulle dom bara ha simmskola en "sal" bredvid! phuuu xD
Vi åkte massa rutschelkanor och det fanns en vågmaskin så det blev stora vågor i bassengen! Vi åt lunch. Badade lite till och sen fick min brorsa så himla ont i örat. Vi bastade och sånt och hoppade in i bilen. Victor fick ondare och ondare i örat. Iaf.. Det var värsta köerna påväg hem och victor grät hela tiden för att han hade så ont. Mamma körde ju så jag fick ta hand om Victor där bak. På vägen hem stannade vi förbi doktorn och de kollade på victor och kom fram till att han hade öroninflamation och hörselgångsinflamation blablabla.. Så jag förstog att han hade ont! Vi åkte förbi apoteket för att köpa medicin , men där var det kö 40 minuters kö!!! :O Sen äntligen körde vi vidare och då typ höll en list på att ramla av från bilen så vi var tvungna att stanna vid sidan av motorvägen haha! Listen brukar inte ramla av och sånt och bilen är rätt ny så vi blev förvånade! Aja vi körde vidare och kom till en yttligare kö och hade världens fart så var tvugna att tvär bromsa för vi såg inte att det var en bilkö.... Haha ni kanske inte fattar men... Vi kom äntligen hem och jag bäddade ner Victor i soffan framför Bolibomba. Nu har han tagit alvedon tabblett och mår bättre! Bilresan hem skulle tagit cirka en timme men tog tre timmar.
Skönt att vara hemma nu iaf! Men dagen blev helt knasig aha :D Kanske inte låter som en knasig dag men tro mig det var den!
Hoppas ni haft en lite bättre dag! Det var roligt att bada iaf :) ♥
Nu ska jag lotta ut veckans blogg vinnaren så kika in senare! Imorgon lovar jag att det kommer bli tre gånger så mkt bättre upd!
Har tyvärr inga bilder från badet förutom min mat så ni får den här bilden!
image description
Sista chansen nu hörni!! Kommentera "jag är med och länka mig i dn blogg för större chans"
Klcka här ---> http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html
Puss och kram! ♥

Äntligen hemma!

Nu är vi hemma! Håller på med ett inlägg på datorn så ni vet! Berättar där!
Puss! ❤


Påväg hem!

Hej! Nu har vi badat klart och är påväg hem. När jag kommer hem ska jag blogga mer promise. Ska lägga upp veckans blogg vinnaren också! Och bilderna som jag och Ebba tog!
Puss så hörs vi hemma! ❤


Lunch!


Äventyrsbad!

Nu drar vi till ett äventyrsbad! Ska upd så mkt jag kan! Men kommer ju vara i vattnet så det blir svårt!
Puss och ha en najs dag!
Är inne på iPaden så därför blir det gammal bild!


Godmorgon!

Gammal bild!


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost. Har försökt logga in på blogg appen men det har inte gått! Men nu går det jippi! Aja! Idag ska vi på äventyrsbad med familjen haha! Det ska bli rätt roligt ;D
Hah! Så därför kanske jag inte kan upd lika mkt! Men ska göra så gott jag kan haha! Puss! ❤


Tränat!

Hejsan!
Nu sitter jag och kollar på tv med mamma. Vi kom just hem från friskis och svettis. Där tränade vi ett hård pass! Det var roligt men väldigt jobbigt. Är riktigt trött nu.! Men skönt att röra på sig ehe!
Ska kolla vidare nu! Ha en bra kväll! ❤
Puss! ❤


Träna!

Nu sticker jag och tränar med mamma!
Puss så hörs vi efter! ❤


Handla!

Hej! Hemma från frissan nu. Jag och syrran ska cykla upp till affären och köpa lite grann. Ska nämligen baka den äggfria kakan här hemma ska visa mamma receptet.

Haha min fina lista :D❤


Hos frissan!

Hejsan!
Nu är jag hemma från Ebba! Kladdkakan var super god!! Jag sitter hos frissan nu. Blev precis klar. Klippte upp håret och klippte topparna. Lite skillnad blev det iaf! Bilderna på hur jag ser ut kommer senare. Men här kommer en bild på våran äggfria kladdkaka! Super god!! ❤
Puss!


Kladdkaka utan ägg!

Hejsan!
Nu bakar vi kladdkaka utan ägg! Mums!
Nu är den i ugnen!
Puss! ❤


Glöm inte bort veckans blogg! ❤

Hejhopp!
Nu får ni ju inte glömma bort veckans blogg ju! Ikväll ser jag ut en vinnare! Så glöm inte att vara med!! Ni vinner en fet länkning!

http://matildelundstroms.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html
Passa på! Puss! ❤❤


Dagens otfit! ❤

Tröja: Ny H&M
Byxor: Cheap Monday :P ♥

Hehe! Suddiga bilder jag vet...!

 

Nu ska vi ut och ta vår bilder. Eller det är inte så mycket vår ute direkt!... :D

Puss! ♥

 


Pizza från igår till lunch!


Godmorgon bloggen! ♥

Hej och godmorgon! ♥
Jag och Ebba vaknade för typ en kvart sen. Båda har sovit jätte gott. Sry att jag inte blogga så mycket i går kväll men min mobil hade nästan ingen ladd och min mobilladdare glömde jag hemma oppps! Aja kanske kan låna en av Ebba sen.
Men idag ser planerna ut så här:

♥ Äta frukost.

♥ Fixa iordning oss.

♥ BLOGGA!

♥ Vara med Ebba här hemma?? till ungefär tre för jag ska klippa mig halv fyra.

♥ Åka hem till moi! ^^

Haha, rolig dag? Men det ska iaf vara mysigt att vara med Ebba och kul att klippa sig. Ska klippa topparna och klippa upp lite kanske??...

Men nu ska jag och Ebba snart gå upp och äta frukost kanske!
Puss och Kram och ha en toppen dag!! ♥♥♥
Vi just nu, trötta tjejer! ♥ :D

Mys!

Nu ligger jag och Ebba och kollar på film . The Holiday, den är så mysig!
Vad gör ni då? <3
Hoppas att ni har det bra!
Puss och Kram! <3


Jag och Ebba busar med hennes brorsa :D

Haha! ♥

Sova hos Ebba! ♥

Hejsan svejsan! ♥
Nu sitter jag , syrran och Ebba hemma hos mig och kollar på film. Snart kommer Ebbas pappa förbi här och då åker vi hem till Ebba och äter pizza och jag sover där! Ska bli myys!   Kommer självklart upd från Ebba! Jag lovar!♥
Statistiken har varit på topp idag hörni! Tack för det och fortsätt så! ♥♥♥
Sry för gammal bild!
Bildbrist....
Puss ♥

4. En bild på någon du saknar!

Min morbror som gick bort för ett år sen saknar jag så otroligt mycket! Han var min
gudfar och blev bara 35 år! Jag saknar dig Jesper! ♥♥♥

3. en bild på någon i din familj!

Min lillasyster Filippa! 9 år och jobbig ahah! Gillar henne ändå ♥ :P

Prinsess! ❤

Nu sitter vi på prinsess! Gott med semla!


Dagens outfit! ❤


Centrum!

Hejhej!
Har fixat mig och så. Och ska strax gå upp till stationen och möta Ebba på tåget vagnen längst bak. Vi ska åka till centrum bara och ta en fika. Skulle vilja hitta en fin tröja. Hoppas att jag kommer hem med något! Men vi hörs snart igen!
Puss! ❤


Veckans blogg!

Nu börjar jag med veckans blogg! Kommentera "jag är med" och en länk till din blogg. Större chans att vinna, länka min blogg i din!
Lycka till! ♥
Kommentera!

Frukost! ❤


Godmorning!

Hej och Godmorgon! ❤
Nu vaknade jag precis av att Filippa skrek in till mitt rum och undrade hur man tog bort en vägg på Sims. Och jag blev skit arg! Haha! Aja kunde inte somna om efter det. Har ni sovit gott?
Idag ska jag vara med Ebba! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på! Säkert något roligt! ❤ Men nu ska jag göra lite frukost och checka instagram!
Puss och Kram!!
Har mina favorit mys byxor på mig!


April skämt!

Ni vet att jag skrev att jag fått en ny iPhone 4? Det var bara ett april skämt ahaha! Gick ni på det? Min iPhone 4 funkar toppen. Någon repa har den kanske men vad gör det? Haha kände för att skämta med er!
April,april din dumma sill , jag kan lura dig vart jag vil!
Puss och Kram bloggen! ❤


Dagens snyggingar!

Här kommer dagens snyggingar!
Skrev på facebook. Egentligen skulle det bli tre tjejer och tre killar , men det blir kanske fler för kan inte bestämma mig! Men här kommer dem!
Tjejer:
Sofia Lanfelt! ♥
Ella jansson! ♥
Mathilda Wahlgren! ♥
Astrid forsell! ♥
Anna Swan! ♥
Lydia Norman Sundström! ♥

Det var tjejerna, här kommer killarna, det var fler tjejer som gillade!

Simon Bromert! ♥
Douglas Wessman! ♥
Viktor Eriksson - Szucs! ♥



Fred falkenberg! ♥



Leo Lundquist! ♥

Ljus text det blev på slutet, konstigt! Aja! Bli inte ledsna att ni inte blev! Kör igen någon annan dag!

Puss och Kram och grattis till er som blev! ♥

2. En bild på en person du berättar allt för !

Ebba till vänster, har kännt henne sen jag var åtta dagar. Och jag kan berätta allt för
henne verkligen!
Älskar dig Ebba! ♥

1 En bild på dig själv!


Ny iPHONE 4! ♥

Hejsan!
Just nu är jag överlycklig! Pappa kom hem med en ny iPHONE 4 till mig. Han hade varit i stan för några ärenden. Och när han kom hem sa han, Matilde kom ner ett tag, och ja ba whhat? Sen sa han här har du en ny mobil. En IPHONE 4 (dock ingen 4s för den var slut på lagret) Men jag är lika glad ändå! Först trodde jag att det var ett aprilskämt såklart, men nej, det var inte! Är så himla glad just nu :D ♥
Min hade lite repor och sådär men annars funkade den helt okej. Men alltid lika roligt med en ny såklart! ♥ Tack pappa!
Bild på min nya:
Jätte glad! ♥
Puss och Kram! ♥ :D

Svar på kommentar!

Anonym om Hairmascaran och läskleppsylen!:
Hehe är det inte meningen att man ska ha hair mascaran i håret?? :P

Svar: Joo såklart det är, eftersom att det är hairmascara! Men jag ville prova på ögonfransarna och det gick riktigt bra faktiskt! :P
Hoppas att du fick svar på din fråga! :)

image description



10 bilder!! ♥

1. En bild på dig själv.


2. En bild på en person du berättar allt för.

3. En bild på någon i din familj.

4. En bild på någon du saknar.

5. En bild från när du var liten.

6. En sommarbild.

7. En bild på dig och en klass kompis.

8. En bild på en person som du alltid har så kul med.

9. En bild på någon som alltid ställer upp.

10. Din nuvarande profilbild på facebook.

Tänkte föröska hinna med det här! Kul? ♥
Puss! ♥
Något helt annat haha, men gillar de här alla barnen skämten! HAHAHA ;D
image description
image description
image description
HAHA ;D
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hemma!

Miss the summer in Florida! Sry för olika storlekar på bilderna.!
Hejsan alla läsare!
Nu sitter jag  mitt rum. Vi kom hem för ett tag sen. Bloggade inte i bilen för jag sov hela tiden haha! Men idag har jag inte så mkt planerat. Någon som vill hitta på något kanske?? ♥
Jag slänger in några inlägg på Karros blogg ibland i några dagar. Hon är nämligen i London och hon kunde inte låna internet på Hotellet, så det kosatr as mkt att vara inne på internet. Så hon bad mig att blogga, och självklart kan jag göra det. Men slänger bara in några inlägg ibland! Karros blogg---> www.mooodeeet.blogg.se ♥♥♥ LIKE!
Nu ska jag kanske messa en kompis elr något. Har tråkigt! ♥ Kommer upd er jätte mkt under ovet så ni vet!♥
PUSS OCH KRAM BABES! ♥

Snart!

Hejsan!
Nu åker vi snart hem, 45 minuter. Vi har haft det jätte bra här! Men när vi kommer hem ska jag på dans. Vi ska packa lite nu. Höra senare!
Vad ska ni göra idag då? ❤
Puss! ❤


Springtur- frukost!

Hej och godmorgon!
Kom just hem från en springtur här i västerås. Det var skönt att röra på sig. Skön start på morgonen! Men nu sitter jag och äter frukost. Fattiga riddare och smoothie! Namn!
Hoppas alla sovit gott! Och glöm inte att skämta idag! Frösta april jue!! ❤


Sov gott!

Tänkte gå och lägga mig nu. Nu är det april! Ahah känns skumt(för mog är det fortfarande lördag,men det är ju söndag)första april. Har ni några bra skämt till imorgon eller? Har själv inga... Kommentera om ni har några bra skämt. Får väll tänka på några under natten. Men nu är det bara 18 dagar kvar tills jag fyller år! Najs!
Men det här blir sista inlägget för idag!
Puss och Kram! Statistiken var bäst igår haha alltså lördag ;D