Mina närmsta vänner♥

Förslag från Alma!

Jag har två absoluta närmsta och bästa kompisar. Jag har känt de hela mitt liv och jag älskar dem!
 
Ebba: Ebba och jag har varit bästisar hela vårat liv och det kommer vi alltid vara. Det började med att min och hennes pappa gick i plugget tsm. Våra pappor träffade våra mammor och jaa ni vet vad som händer sen. Jag och Ebba kom till jorden. Jag 8dagar före Ebba 18april och hon 26april. Eftersom att papporna var bästisar så blev mamorna också bästisar och vi också bästisar. ♥ Paula (ebbas mamma) och min mamma Johanna heter dem umgicks ju när vi låg i magen och då lekte vi också på vårat egna sätt ;););)
Vi kom till världen och böjade vara med varandra. Men vi började på samma dagis efetr ett tag, började i samma skola,var med varandra heeela tiden då och nu går vi också i samma skola. Splittras ju i 7:an och om inte vi kommer i samma klass vet jag allvarligt inte hur jag klarar mig :( Men det ska nog fixa sig! Lärarna har nog sätt att vi är med varandra typ hela tiden. 
Ebba om du ser det här så vill jag bara säga att jag Älskar dig över mitt hela hjärta. Vi kommer alltid vara så härbra kompisar, det lovar jag. Även om vi haft små bråk ibland om väldigt onödiga saker så finns du alltid där för mig och jag där för dig hoppas jag. Om inte du fanns vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Det hade allvarligt inte gått att leva ett normalt liv utan dig. Mina och dina skrattanfall går inte att  förklara! JAG ÄLSKAR DIG BESTII! ♥♥♥ Saknar dig bestii! ♥
 
 
Haha våran humor asså! :D Älskar dig! ♥♥♥♥♥ SYSTER ♥♥♥♥♥


Sen finns det en annan person som jag också känt hela mitt långa liv och hon heter....
 
Vilma:  Vilma och jag har också kännt varandra hela våra liv. Ebba och Vilma är kusiner och väldigt lika att vara med. Men ändå inte. 
Jag älskar dig verkligen Vilma. Båda är himla knäppa och flummiga och det är det som är så himla härligt med dig. Precis som med Ebba så kände våra pappor varandra jätte bra när dem var små och sen träffade de våra mammor och de blev bästisar , vi kom jag ett år innan Vilma. Och vi var också med varandra mycket. Även om Vilma är ett år yngre så märks det inte, hon är så mogen för hennes ålder och vilken ålder Vilma varit i skulle jag ändå haft lika kul med henne ;) Samma sak så skulle inte ett liv vara normalt och roligt utan dig. Vet inte vem jag skulle gått till om jag hade något att berätta. Vilma när jag är med dig glömmer jag bort allt som är jobbigt och bara har det kul och mysigt ändå. Sen när jag kommer hem igen så blir det tråkigt och jag vill tillbaks till dig igen. Vet inte hur jag skulle klarat mig om du inte fanns Vilma. ♥♥♥ När jag är hemma hos dig känns det så bra. Känns som att vi verkligen är släktningar eller ännu närmre. Du är som min extra syster ♥ När man sover hos dig är man så trygg och man somnar direkt. Jag älskar dig precis lika mycket som Ebba. 
 
 
När vi var små! ;) 
 
Puss på dig! ♥ Saknar dig! ♥
 
Har många fler nära vänner som jag älskar. Men det här är mina absoluta! ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0